TakeOverNet Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δε γνωρίζω προσωπικά τι έπαθε η Vodafone. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν κάνει register στον IMS το τηλέφωνο μου. Έχω μιλήσει αρκετά σήμερα και δεν έχω κανένα θέμα. Απλά χρησιμοποιώ 3g. Απο εκεί και πέρα, αν ένα τηλέφωνο δεν κάνει register στον IMS και αποσυνδέεται από το 4g δεν είναι λογικό... ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ανησυχείς, θα έρθει η αστυνομία πρώτη. Δόξα το Θεό, έχουμε περισσότερους αστυνομικούς από κεραίες. Ούτε εγώ γνωρίζω αλλά από ότι διάβασα εδώ, δεν έπαιζε ο IMS σε κινητή και σταθερή. Πάντως το κοινό και στις δύο εταιρίες, είναι ο Vendoras (Ericsson). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το 4G , πυτε με το 5G . Όταν κληνει η κλίση αργεί 2 λεπτά να γυρίσει σε 4G , αλλά μετά με γυρναει κανονικά.volte vowifi νεκρά tho . Edited August 10, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Στην Πάτρα με iphone 12 αν ενεργοποιηθεί η λειτουργία πτήσης και μετά απενεργοποιηθεί δεν βρίσκει δίκτυο (καμία υπηρεσία) αν το wifi είναι κλειστό, μόλις ανοίξει το wifi βρίσκει δίκτυο, 2g ή 3g Ούτε σταθερό δουλεύει (voip) Edited August 10, 2021 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Μην επιχειρήσεις restart η λειτουργία πτήσης, θα νεκρώσει. Εισερχόμενες από άλλους παρόχους δέχεσαι; Έκλεισε το κινητό από μπαταρια πριν κάνα μισάωρο. Βρήκε δίκτυο κατευθείαν . Το 4G Επανήλθε , με τα χίλια ζόρια μεν αλλά επανήλθε . Από κλίσεις κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Νάξο το απόγευμα για κάτι λίγο δεν έπιανε καθόλου. Μετά κανονικά 4G. Απλά δε δουλεύει Volte και wificalling. Στην αρχή νόμιζα, λέω είναι που είναι το νησί υπερφορτωμένο λόγο χρήσης θα έπεσε το δίκτυο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Σε εμένα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση που πήρε σε Android 11... Πάνω από 3 ώρες έψαχνα τις ρυθμίσεις.... για να γλιτώσω την επαναφορά εργοστασιακών... Πίστευα ότι έφταιγε η αναβάθμιση.... Ευτυχώς κάποια στιγμή διάβασα οτι υπάρχει γενικό πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Ακόμη τίποτα.. Τραγικοί :cry: Όταν όμως τα έκανε η Vodafone ήταν απλά μια μικρή απουσία του 4G . Στο δευτερο κινητό σε cosmote που έκανα flight mode δεν βρήκε ακόμα 4G , αλλά εβρησκα κατευθείαν δίκτυο . Θα δω αν δουλεψει τώρα Edit: τώρα άρχισα να έχω θέματα με το 4G μετά από μοα κλίση , δεν γυρναει καθόλου . Με έπιασε και εμένα Μην με κρέμας ρε cosmote , είναι που είναι κρεμασμένη η vdsl της άλλης :( Edited August 10, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Της vf πήγαινε και ερχόταν, έκανες κλήσεις. Εδώ είναι νεκρό από το απόγευμα σε ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ αριθμούς Τι να πω εμένα γίνεται το αντίθετο . Βγάζω κανονικά κλήσεις προς ολα τα δίκτυα . Δεν νομίζω να έχει κάποιες θέμα με κλήσεις Edit : και ξαναήρθε το 4G https://drive.google.com/file/d/1M6vdYXmbEhzxIAvWEjFIHtwqywSxzwlh/view?usp=drivesdk Ήρθε ξαι στο άλλο κινητό . Θέλει μετρημένα 15 λεπτα και επανέρχεται και το 4G σε όλα τα νούμερα το ίδιο πραημα . Μην το ταράζεται στα restart Edited August 10, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 παιδιά πολλά προβλήματα και εδώ στην περιοχή της Ν.Σμύρνης. Διαρκώς αποσυνδέσεις, πας να κάνεις κλήση το γυρίζει σε 3g - gsm μετά από την κλήση δεν έχει δεδομένα καθόλου, 4g lte δεν πιάνει καθόλου. Γενικώς ότι να 'ναι η κατάσταση. Αφού νόμιζα πως χάλασε η sim του τηλεφώνου μου για να καταλάβετε.. μέχρι που έβαλα μια της wind και είδα πως όλα ήταν καλά με αυτήν. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Εγώ αυτή τη στιγμή έχω και 4G και VoLTE στη Περαία Θεσσαλονίκης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 υπήρχε πρόβλημα και στην Κατερίνη, αλλά τώρα φαίνεται πως επανήλθε το 4G Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Επιβεβαιωνω περιοχη Λιβαδειας ναι 4g με volte.wifi calling οχι εικονιδιο αλλα λειτουργει. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επανήλθε απ όσον έχω δει μέχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τώρα δουλεύει αστραπιαία το attatch σε volte. Καλύτερα από πριν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ξερουμε απο τι χαλασε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ο απολογισμός του προβλήματος στα δυο κινητά μου cosmote . Από τις 7 το απόγευμα οποτε είχα κλησεις γυρνούσε σε edge η gprs, αλλά μετά γυρνούσε κατευθείαν σε 4G . Να σημειωθεί ότι στις 10:50 έκλεισε το κινητό από μπαταρια , στις 11:10 το ανοιξα και συνδέθηκε κανονικότατα σε data . Μετά ξαναέκανα ένα flight mode στις 11:30 και εκεί έκανε ένα 10 λεπτό να μου βρει 4G . Αλλά βρήκε κανονικά . Και στα δυο μου κινητά το ίδιο . Μετά από 12:30 επανήλθαν όλα όπως παλιά . Εγώ πρακτικά δεν είχα τεράστιο θέμα , κλήσεις κανονικότατα προς όλα τα δίκτυα , απλά καθήστερουσε να βρει 4G . Καιναυτο για λιγότερο από μια ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ξερουμε απο τι χαλασε; Δεν πιστεύω ότι έπαιξε αναβάθμιση. Συνήθως τέτοια περίοδο έχουν network freeze. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ξανά τα ίδια… στην Κέρκυρα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ξανά τα ίδια… στην Κέρκυρα Sent from my iPhone using Tapatalk Ήταν στιγμιαίο. Ο IMS είτε αναβαθμίζεται είτε έχει βαρεσει διάλυση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Δραμα τα ιδια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Στην Τήνο δείχνει να είναι οκ. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Το πρόβλημα υπάρχει και σήμερα, από το πρωί και έως αυτή την ώρα χάνεται εντελώς η σύνδεση δεδομένων και επανέρχεται μετά από λίγο. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Κέντρο Βόλου, ισόγειο. Μπράβο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Πριν μια ώρα για λίγο που μπήκα ήταν οκ το 4G, τώρα πάλι πάει και έρχεται! Νέα Καλλικράτεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Είναι από το κτήριο στην Ιωλκού, είναι από τις πρώτες που αναβαθμίστηκαν στον Βόλο! χμμ. Θενκς. Απεχω 2.5χλμ απο το συγκεκριμενο σημειο (βρισκομαι Κηπια Ανακασιας, λιγο πανω απο το περιφερειακο). Εντυπωσιακο εαν το mikrotik επιλεγει να συνδεθει με εκεινο το σημειο που απο οτι καταλαβα ειναι το κτιριο της cosmote κοντα στο κεντρο). Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts