paanos Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Και ποια συσκευή μας προτείνεις να πάρουμε για να παίζει σωστά το δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Και ποια συσκευή μας προτείνεις να πάρουμε για να παίζει σωστά το δίκτυο; Κανένα Κινέζικο. Δεν τους ενδιαφέρει να δουλεύει καλά σε μικρά δίκτυα. Δουλεύουν πάνω σε configurations CMCC, China Unicom etc. Σε κάλυψα; H Huawei είχε αρχίσει να κάνει βήματα μπροστά σε θέμα compatibility με άλλους vendors/configurations αλλά τώρα δε νομίζω ότι ΚΑΝ υπάρχει πλάνο για το πότε θα επιτρέψει ο Τραμπ τη συνεργασία... Mediatek yok, Qualcomm σε XIAOMI έχει κομμένα features για οικονομία - ΠΟΣΟ ΤΣΙΜΠΗΔΕΣ και ΓΥΦΤΟΙ -, OP κάτι κάνει. Καλά για oppo, vivo etc δε το συζητώ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 (edited) H Cosmote πάντα έχει Β20 μαζί με Β3. Άρα λογικά δεν υποστηρίζει το κινητό σου το combination. Εκτός αν άρχισαν το cloud RAN και η συσκευή σου δεν υποστηρίζει cloud CA. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Η συσκευή μου κάνει κανονικά 3CA στα άλλα δίκτυα. Με Cosmote πρόσφατα άρχισα τα τεστ στο Xiaomi. Επίσης, έξω από το μετρό Νίκαια μόνο B3 και το Cellmapper έδειχνε το ίδιο. Ίσως να είναι microcell, για την πλατεία... Υ.Γ. Γενικά όμως κάτι δεν πάει καλά με την Cosmote. Η συσκευή μου μερικές φορές δεν κάνει 4G+. Διαλέγει μια μπάντα από τις 3 (συνήθως την B3) και λειτουργεί μόνο με αυτήν, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι idle. Αυτό συμβαίνει για μερικά λεπτά, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και η ταχύτητα είναι σαφώς μειωμένη. Μου συνέβη και στον Κορυδαλλό, όπου για λίγα λεπτά είχε εξαφανίσει την B7 (και την ένδειξη +) και έβλεπε μόνο B3 από την ίδια κεραία. :wacko: Μετά το 4G+ επανέρχεται. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Γιατί με τα άλλα 2 δίκτυα το 4G+ παίζει κανονικά... Edited July 10, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Δεν έχω παρατηρήσει αντίστοιχη συμπεριφορά. Πιθανότατα θέμα συσκευής. Όταν είναι idle επιλέγει συνήθως τη B3, με το που υπάρχει data transfer κατευθείαν γυρνάει σε 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Η συσκευή μου κάνει κανονικά 3CA στα άλλα δίκτυα. Με Cosmote πρόσφατα άρχισα τα τεστ στο Xiaomi. Επίσης, έξω από το μετρό Νίκαια μόνο B3 και το Cellmapper έδειχνε το ίδιο. Ίσως να είναι microcell, για την πλατεία... Υ.Γ. Γενικά όμως κάτι δεν πάει καλά με την Cosmote. Η συσκευή μου μερικές φορές δεν κάνει 4G+. Διαλέγει μια μπάντα από τις 3 (συνήθως την B3) και λειτουργεί μόνο με αυτήν, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι idle. Αυτό συμβαίνει για μερικά λεπτά, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και η ταχύτητα είναι σαφώς μειωμένη. Μου συνέβη και στον Κορυδαλλό, όπου για λίγα λεπτά είχε εξαφανίσει την B7 (και την ένδειξη +) και έβλεπε μόνο B3 από την ίδια κεραία. :wacko: Μετά το 4G+ επανέρχεται. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Γιατί με τα άλλα 2 δίκτυα το 4G+ παίζει κανονικά... Θα στέλνει χαζομάρες το ΧΙΑΟΜΙ στον σταθμό. Είμαι 1000000% σίγουρος. Έχω δουλέψει με πατσαβουριές στη δουλειά μου, πίστεψέ με δε θέλω να τους δυσφημίσω αλλά ώρες ώρες δε ξέρουν τι κάνουν. Δε ξέρεις τι είναι να έχεις συνομιλία με ΣΕΝΖΕΝ σε κινεζοαγγλικά και να προσπαθείες να συννενοηθείς 1 ώρα. Να ανοίγεις τικετ στο σύστημά τους και να το κλείνουν καταλάθος. Πραγματικά αν ξέρατε τι συσκευές αγοράζετε ούτε 10Ε δε θα δίνατε. Φιλικά πάντα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 (edited) Δεν έχω παρατηρήσει αντίστοιχη συμπεριφορά. Πιθανότατα θέμα συσκευής. Όταν είναι idle επιλέγει συνήθως τη B3, με το που υπάρχει data transfer κατευθείαν γυρνάει σε 4G+. Περίεργο. Να πεις ότι φταίει η SIM που είναι στη θέση 2; Τόσους μήνες που είχα τη WIND στη θέση αυτή, δεν είδα τέτοια συμπεριφορά. Μια χαρά έπαιζε. Μόνο με την Cosmote κάνει κάτι κουφά. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα στέλνει χαζομάρες το ΧΙΑΟΜΙ στον σταθμό. Είμαι 1000000% σίγουρος. Έχω δουλέψει με πατσαβουριές στη δουλειά μου, πίστεψέ με δε θέλω να τους δυσφημίσω αλλά ώρες ώρες δε ξέρουν τι κάνουν. Δε ξέρεις τι είναι να έχεις συνομιλία με ΣΕΝΖΕΝ σε κινεζοαγγλικά και να προσπαθείες να συννενοηθείς 1 ώρα. Να ανοίγεις τικετ στο σύστημά τους και να το κλείνουν καταλάθος. Πραγματικά αν ξέρατε τι συσκευές αγοράζετε ούτε 10Ε δε θα δίνατε. Φιλικά πάντα. Ναι, αλλά με Xiaomi 200€ παίρνεις "πολλά" features μαζεμένα. Αν ήθελα να τερματίσω το δίκτυο της Cosmote στο 100% των δυνατοτήτων του, προφανώς και δεν θα έπαιρνα κινεζια και θα έδινα 500+... Edited July 10, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Προσωπικα η διαφορα με το p9 που ειδα ειναι χαοτικη μπορει να μην φτανει 200 αρια και 300αρια αλλα σε ωρες αιχμης εχω 140 και 150 mbps πραγμα το οποιο με το huawei δεν το περιμενα καν ...ας δωσει καμια πρπσφορα να δουμρ και την πραγματικη διαφορα.anyway..διαδρομη Σερρες καβαλα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που εισαι με πολυ χαμηλο σημα..Αλλα δεν μρ πεταξε καθολου σε 2G η 3G..οι ταχυτητες πολυ καλες στην διαδρομη απο 40 μεχρι 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Στην χιλη, έξω από Αλεξανδρούπολη. Την ίδια ταχύτητα να είχε και στο κέντρο... 3CA B7+3+20. https://www.speedtest.net/my-result/a/6269558550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Κομοτηνή, έξω σχετικά (περιοχή Αγία Βαρβάρα), εξακολουθεί να είναι ψιλοχάλι πάντως. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Αυτή είναι η cosmote στο Ρέθυμνο Κρήτης με 3ca https://www.speedtest.net/my-result/a/6269929481 Και με server εξωτερικού https://www.speedtest.net/my-result/a/6269932010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Παλιο νοσοκομειο Σερρων τωρα https://drive.google.com/file/d/10SepB6RaopL0k2CI-3nG0xmluBoeV2Iv/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/6270486667 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Αυτή είναι η cosmote στο Ρέθυμνο Κρήτης με 3ca https://www.speedtest.net/my-result/a/6269929481 Και με server εξωτερικού https://www.speedtest.net/my-result/a/6269932010 Σήμα φούλ; Σε ποιά περιοχή; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Σήμα φούλ; Σε ποιά περιοχή; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Καλημέρα. Σήμα 4/5 γραμμές. Η μέτρηση έγινε στον μασταμπά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ηράκλειο Κρήτης μόνο B3 full σήμα Server OTE https://www.speedtest.net/my-result/a/6272041092 Server Wingo https://www.speedtest.net/my-result/a/6272043894 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ασπροβαλτα τωρα με μπολικο κοσμο https://www.speedtest.net/my-result/a/6272235950 3Ca -91 b3 ως βασικη τα αλλα δεν τα πρπλαβα Νεα βρασνα 3Ca και εδω https://www.speedtest.net/my-result/a/6272225543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 (edited) Καλημέρα. Σήμα 4/5 γραμμές. Η μέτρηση έγινε στον μασταμπά Μασταμπά φαινεται με 3 κεραιες η μια 3-7-20 να καλύπτει κεντρο και δυτικά καλα αλλα οκ οι ταχύτητες τίποτα το ουάου και φυσικά μια ματιά στο cellmapper δείχνει το πρόβλημα στα Χανιά Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Στα Χανιά χαοτική διαφορα με Voda και Wind και σε κάλυψη και ταχύτητες. Edited July 11, 2020 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μασταμπά φαινεται με 3 κεραιες η μια 3-7-20 να καλύπτει κεντρο και δυτικά καλα αλλα οκ οι ταχύτητες τίποτα το ουάου και φυσικά μια ματιά στο cellmapper δείχνει το πρόβλημα στα Χανιά Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Στα Χανιά χαοτική διαφορα με Voda και Wind και σε κάλυψη και ταχύτητες. Πριν 20 μέρες που βρέθηκα στα Χανιά το ίντερνετ ήταν τραγικό. Αναγκάστηκα να γυρίσω στην κόκκινη για να κάνω δουλειά. Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Δεν πειράζει ας έχει και ένα προβληματικό σημείο στην Ελλάδα. Οι άλλες έχουν πολύ περισσότερα στην επαρχία και όχι μόνο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Πριν 20 μέρες που βρέθηκα στα Χανιά το ίντερνετ ήταν τραγικό. Αναγκάστηκα να γυρίσω στην κόκκινη για να κάνω δουλειά. Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να έχει πρόβλημα στα Χανιά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ε ναι. Κάπως πρέπει να μην κόβει έσοδα και από τους άλλους 2. Αν ήταν όλα τέλεια δε θα χρειαζόμασταν για κάποια σημεία να έχουμε και 2η σιμ και έτσι δε θα υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός. Ειδικά ο σωστός και υγιής ανταγωνισμός που έχουμε τώρα :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 (edited) Ταξιδεψα αυτες τις μερες αρκετα μεσα στον νομο Σερρων οσο και στο νομο καβαλας και θεσσαλονικης και εχω να πω οτι ακομα και σε μικρους επαρχιακους δρομου εχει παντου 4g .. δεν με εριξε ουτε για ενα δευτερολεπτο σε 2g η 3g.βεβαια το σημα ειναο πολυ αισθενες τις περισσπτερες φορες αφου συνδεται σε κεραιες 20 χιλιομετρα μακρια . Δεν αντιμετωπησα πουθενα προβλημα με το volte και πο ταχυτητες ειναο παντου παρα πολυ καλες εως εκπλυκτικες για επαρχια. Οι αλλες εχουν καλυτερη καλυψη απο αυτην αλλα δεν εχουν ταχυτητες σε σημειο που πολλες φορες δεν επαοζε το spotify Edited July 11, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Δεν πειράζει ας έχει και ένα προβληματικό σημείο στην Ελλάδα. Οι άλλες έχουν πολύ περισσότερα στην επαρχία και όχι μόνο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον δεν έχεις ερθει στα Χανιά και δέν γνωρίζεις ποσος κόσμος κυκλοφορεί.Το να αφήνεις κορυφαίους προορισμούς δεν σε κάνει το Νο1 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Κεντρο Σερρες τωρα ..πρωτη φορα τοσο ψηλα https://www.speedtest.net/my-result/a/6273930920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μάλλον δεν έχεις ερθει στα Χανιά και δέν γνωρίζεις ποσος κόσμος κυκλοφορεί.Το να αφήνεις κορυφαίους προορισμούς δεν σε κάνει το Νο1 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Αν συγκρίνουμε αναλογικά σε όλη την Ελλάδα είναι μικρο ποσοστό σε σχέση με τα προβλήματα του ανταγωνισμού σε κάλυψη σημαντικών σημείων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μασταμπά φαινεται με 3 κεραιες η μια 3-7-20 να καλύπτει κεντρο και δυτικά καλα αλλα οκ οι ταχύτητες τίποτα το ουάου και φυσικά μια ματιά στο cellmapper δείχνει το πρόβλημα στα Χανιά Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Στα Χανιά χαοτική διαφορα με Voda και Wind και σε κάλυψη και ταχύτητες. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το cellmapper και εσύ να "μαρκάρεις" τον χάρτη, να μπουν και οι υπόλοιπες κεραίες γιατί λείπουν, και φανεί η κάλυψη που εχει Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts