Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς σε Αττική γενικά -και Μαρκόπουλο Μεσογαίας πιο συγκεκριμένα- ποια εταιρεία έχει καλύτερο σήμα σε 4G - η Vodafone ή η Wind; Έχω καρτοσυμβόλαιο Cosmote στην κυρίως SIM μου (που δε σκοπεύω να αλλάξω), αλλά έχω επίσης και μία Wind SIM καρτοκινητή.

Τι μου προτείνετε; Να πάω Vodafone στη δεύτερη κάρτα μου ή να μείνω στη Wind; Είναι αρκετά σημαντικό το σήμα στο Internet (όπως είπα παραπάνω), καθώς επίσης και το να μπορώ να βάλω καλά μηνιαία 'πακέτα' καρτοκινητής που να περιλαμβάνουν δεδομένα (μάλλον θα την κρατήσω ως καρτοκινητή).

Edited by A_gamer

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1492

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Περιοχη ΤΕΙ Σερρών 7+3 τωρα..

https://www.speedtest.net/my-result/a/5468069840

Για να υπαρχει και μια σύγκριση καθημερινής με σαββατοκύριακα

Ναι με την συγχώνευση έγιναν όλα ΑΕΙ. Στη πράξη αλλάζει κάτι και ειδικά σε ότι αφορά το δίκτυο της cosmote και όχι μόνο;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Δεν υπάρχουν ΤΕΙ πιά...

Για καλύτερο προσδιορισμό τοποθεσιας το λεω...η ουσια ειναι οτι οι ταχυτητες ειναι.10πλασιες τα σαββατοκύριακα στην περιοχη

Μώρε μπράβο μάζωξη που εκανες!!!χεχεχε

Και μετα εγω νομιζω πως εχω πολλά(20γίγα)..

Νond Edge SA For Ever

Νάξος, στην Χώρα, παραλιακά στα μαγαζιά.b4129478768d4c72c186c212b39f4589.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Διεθνές Πανεπιστήμιο Σερρων (δηλαδή στα ΤΕΙ τωρα) ..

Τρομερη διαφορα με τα 1 και 2 mbps που εχει τι πρωι..ειναι καθαρα θεμα χωρητικότητας απο οτι φαίνεται ...πρεπει να μεριμνήσουν (και το σημα δεν ειναι και το καλύτερο τωρα)https://www.speedtest.net/my-result/a/5480537630

Edited by georgebad

• 3 weeks later...

Πάλι εκτος η κεραία του Στρυμονικου .10 λεπρα χωρις σημα στις στροφές ...πανω στηνν Εγνατία

Η cosmote στην Σερρες τωρα με τα unlimited εχει παραδωσεθ πνευμα

Φουλ 4g+ (b7+b3)στην εξοδο της πολης με

https://www.speedtest.net/my-result/a/5528921409

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Η cosmote στην Σερρες τωρα με τα unlimited εχει παραδωσεθ πνευμα

Φουλ 4g+ (b7+b3)στην εξοδο της πολης με

https://www.speedtest.net/my-result/a/5528921409

Πολύ χαμηλές ταχύτητες για 2CA.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Πολύ χαμηλές ταχύτητες για 2CA.

Ναι και μιλαμε για περιοχη που καθημερινές εχει 20-25 mbps και το πρωι σπαει τα 200 ...ετσι ειναι οταν μια κεραια απευθύνεται σε 10000 συνδρομητές

Ναι και μιλαμε για περιοχη που καθημερινές εχει 20-25 mbps και το πρωι σπαει τα 200 ...ετσι ειναι οταν μια κεραια απευθύνεται σε 10000 συνδρομητές

Έτσι ακριβώς. Η πράσινη πρέπει να κάνει άμεσες αναβαθμίσεις, γιατί έχει μαζέψει πολύ κόσμο.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Έτσι ακριβώς. Η πράσινη πρέπει να κάνει άμεσες αναβαθμίσεις, γιατί έχει μαζέψει πολύ κόσμο.

Το καλο ειναι οτι οντως υπαρχει χρηση και δεν τιγκαρει με το παραμικρό...Στην Θεσσαλονίκη που πηγα την παρασκευη το δικτυο με εντυπωσιασε ...ειδικα στο cosmos με το p20 ειδα και 130 ( μιλαμε για υπερβολικο κοσμο) Οποτε ναι πιστεύω οτι αναβαθμηση θελει μονο απο Σερρες μεχρι και Αλεξανδρουπολη...ειδικα νοτια το δικτυο ειναι ΣΟΥΠΕΡ

Εδω στην τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ το δικτυο ηταν αψογο ακομη και σε ωρες αιχμης και μπορεσα να κατεβασω 2 μεγαλα αρχεια σε λιγοτερο απο 15 λεπτα,ενω με την ADSL μου γραμμη θελει μιση ωρα το καθενα!!Ευχομαι να εχουμε πιο συχνα απεριοριστα ΜΒ!

και εδω κοζάνη παρατήρησα μια πτώση στο κέντρο της πόλης όπου με το xz1 με 3ca που κάνει, αυτο το ΣΚ έπιανε κοντά στα 85-90mbps down και 30up όταν υπο κανονικές συνθήκες δινει πανω απο 150 και up τερματίζει στα 50.. Ο 2ος και 3ος αντίστοιχα που μοιράζονται την ίδια εγκατάσταση στο σημειο των κεραιών (απέναντι απο τις κεραιες της cosmote) έχουν τα "πεσμένα" νούμερα της cosmote ως ανώτερα τους υπο κανονικες συνθήκες.

Εχουμε και λεμε...

Ελπιζω αυτο με τα unlimited να ηταν καποιο ειδους στρες τεστ για να δουν τις περιοχες που θελουν αναβαθμοση και να αναβαθμξσουν ...Σερρεε σημερα σε εσωτερικο χωρο με 4g+ b3 -108 b20 -105

Δεν μπορουσε να κανει καν speedtest ...τει σερρων με φουλ b7 +b3 0.5 mbps μετα τις 12 το μεσημερι ...Στο κεντρο λογο το micros η κατασταση ειναι οκει με 20-30 μέσω ορο ...Επισης γιατι ειναι εκτος. Η κεραία του Στρυμονικου τοσο καιρο? ...Ειναι μια απο τις σημεαντικοτερες κεραιες για την σωστη καλυψη της εγνατιας και των γυρω χωριών ...παει 1 μηνας ετσι

Παντως με cosmote στην Ελλαδα εχει τομερη καταναλωση μπαταριας...Ειμαι με roaming και καμια σχεση

Παντως με cosmote στην Ελλαδα εχει τομερη καταναλωση μπαταριας...Ειμαι με roaming και καμια σχεση

Ισχύει δυστυχώς

Κι εγώ το έχω παρατηρήσει.

Από ότι φαίνεται εδώ και λίγη ώρα, το σουπερ δίκτυο κατά τα άλλα της cosmote έπαθε blackout και δεν έχει δεδομένα. κλασικά cosmote :lol:

Ναι έχει πέσει τουλάχιστον και εδω. Δεν υπάρχει 4G τα δεδομένα δεν λειτουργούν ούτε σε 3G ούτε σε edge

Και εγω που ειμαι με roaming Ρουμανια για κανα 2 ωρι δεν ειχα καθολου 4g 3g...κλησεις κανονικα....δεν ξερω αν με επιρεαζει η οχι ...τωρα ολα οκει

Οι κλασικές γελιότητες της Cosmote που όταν πέφτει για τα καλά και σχεδόν παντού.

Σε ποιες περιοχές έχει πέσει ;

Πάντως το τηλεφωνικό κέντρο έχει πάρει φωτιά η δεν λειτουργεί κλασικά. Το γνωστό μήνυμα όλες οι γραμμές μας είναι κατειλημμένες παρακαλώ καλέστε αργότερα.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by cmvr