A_gamer Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) Ξέρει κανείς σε Αττική γενικά -και Μαρκόπουλο Μεσογαίας πιο συγκεκριμένα- ποια εταιρεία έχει καλύτερο σήμα σε 4G - η Vodafone ή η Wind; Έχω καρτοσυμβόλαιο Cosmote στην κυρίως SIM μου (που δε σκοπεύω να αλλάξω), αλλά έχω επίσης και μία Wind SIM καρτοκινητή. Τι μου προτείνετε; Να πάω Vodafone στη δεύτερη κάρτα μου ή να μείνω στη Wind; Είναι αρκετά σημαντικό το σήμα στο Internet (όπως είπα παραπάνω), καθώς επίσης και το να μπορώ να βάλω καλά μηνιαία 'πακέτα' καρτοκινητής που να περιλαμβάνουν δεδομένα (μάλλον θα την κρατήσω ως καρτοκινητή). Edited November 9, 2019 by A_gamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/5466026358 Λιμάνι Αίγινας σήμερα το βράδυ, να'ναι καλά το unlimited "δωρακι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Περιοχη ΤΕΙ Σερρών 7+3 τωρα.. https://www.speedtest.net/my-result/a/5468069840 Για να υπαρχει και μια σύγκριση καθημερινής με σαββατοκύριακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δεν υπάρχουν ΤΕΙ πιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) Ναι με την συγχώνευση έγιναν όλα ΑΕΙ. Στη πράξη αλλάζει κάτι και ειδικά σε ότι αφορά το δίκτυο της cosmote και όχι μόνο; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 10, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δεν υπάρχουν ΤΕΙ πιά... Για καλύτερο προσδιορισμό τοποθεσιας το λεω...η ουσια ειναι οτι οι ταχυτητες ειναι.10πλασιες τα σαββατοκύριακα στην περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Στην αρχή έλεγε απεριόριστα... Τώρα που τελειώνει λέει 2 εκατομμύρια γιγα.. Χαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μώρε μπράβο μάζωξη που εκανες!!!χεχεχε Και μετα εγω νομιζω πως εχω πολλά(20γίγα).. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Νάξος, στην Χώρα, παραλιακά στα μαγαζιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Διεθνές Πανεπιστήμιο Σερρων (δηλαδή στα ΤΕΙ τωρα) .. Τρομερη διαφορα με τα 1 και 2 mbps που εχει τι πρωι..ειναι καθαρα θεμα χωρητικότητας απο οτι φαίνεται ...πρεπει να μεριμνήσουν (και το σημα δεν ειναι και το καλύτερο τωρα)https://www.speedtest.net/my-result/a/5480537630 Edited November 14, 2019 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 (edited) Πάλι εκτος η κεραία του Στρυμονικου .10 λεπρα χωρις σημα στις στροφές ...πανω στηνν Εγνατία Η cosmote στην Σερρες τωρα με τα unlimited εχει παραδωσεθ πνευμα Φουλ 4g+ (b7+b3)στην εξοδο της πολης με https://www.speedtest.net/my-result/a/5528921409 Edited December 6, 2019 by XP130TD συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Η cosmote στην Σερρες τωρα με τα unlimited εχει παραδωσεθ πνευμα Φουλ 4g+ (b7+b3)στην εξοδο της πολης με https://www.speedtest.net/my-result/a/5528921409 Πολύ χαμηλές ταχύτητες για 2CA. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Πολύ χαμηλές ταχύτητες για 2CA. Ναι και μιλαμε για περιοχη που καθημερινές εχει 20-25 mbps και το πρωι σπαει τα 200 ...ετσι ειναι οταν μια κεραια απευθύνεται σε 10000 συνδρομητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ναι και μιλαμε για περιοχη που καθημερινές εχει 20-25 mbps και το πρωι σπαει τα 200 ...ετσι ειναι οταν μια κεραια απευθύνεται σε 10000 συνδρομητές Έτσι ακριβώς. Η πράσινη πρέπει να κάνει άμεσες αναβαθμίσεις, γιατί έχει μαζέψει πολύ κόσμο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Έτσι ακριβώς. Η πράσινη πρέπει να κάνει άμεσες αναβαθμίσεις, γιατί έχει μαζέψει πολύ κόσμο. Το καλο ειναι οτι οντως υπαρχει χρηση και δεν τιγκαρει με το παραμικρό...Στην Θεσσαλονίκη που πηγα την παρασκευη το δικτυο με εντυπωσιασε ...ειδικα στο cosmos με το p20 ειδα και 130 ( μιλαμε για υπερβολικο κοσμο) Οποτε ναι πιστεύω οτι αναβαθμηση θελει μονο απο Σερρες μεχρι και Αλεξανδρουπολη...ειδικα νοτια το δικτυο ειναι ΣΟΥΠΕΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Εδω στην τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ το δικτυο ηταν αψογο ακομη και σε ωρες αιχμης και μπορεσα να κατεβασω 2 μεγαλα αρχεια σε λιγοτερο απο 15 λεπτα,ενω με την ADSL μου γραμμη θελει μιση ωρα το καθενα!!Ευχομαι να εχουμε πιο συχνα απεριοριστα ΜΒ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 και εδω κοζάνη παρατήρησα μια πτώση στο κέντρο της πόλης όπου με το xz1 με 3ca που κάνει, αυτο το ΣΚ έπιανε κοντά στα 85-90mbps down και 30up όταν υπο κανονικές συνθήκες δινει πανω απο 150 και up τερματίζει στα 50.. Ο 2ος και 3ος αντίστοιχα που μοιράζονται την ίδια εγκατάσταση στο σημειο των κεραιών (απέναντι απο τις κεραιες της cosmote) έχουν τα "πεσμένα" νούμερα της cosmote ως ανώτερα τους υπο κανονικες συνθήκες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Εχουμε και λεμε... Ελπιζω αυτο με τα unlimited να ηταν καποιο ειδους στρες τεστ για να δουν τις περιοχες που θελουν αναβαθμοση και να αναβαθμξσουν ...Σερρεε σημερα σε εσωτερικο χωρο με 4g+ b3 -108 b20 -105 Δεν μπορουσε να κανει καν speedtest ...τει σερρων με φουλ b7 +b3 0.5 mbps μετα τις 12 το μεσημερι ...Στο κεντρο λογο το micros η κατασταση ειναι οκει με 20-30 μέσω ορο ...Επισης γιατι ειναι εκτος. Η κεραία του Στρυμονικου τοσο καιρο? ...Ειναι μια απο τις σημεαντικοτερες κεραιες για την σωστη καλυψη της εγνατιας και των γυρω χωριών ...παει 1 μηνας ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Παντως με cosmote στην Ελλαδα εχει τομερη καταναλωση μπαταριας...Ειμαι με roaming και καμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Παντως με cosmote στην Ελλαδα εχει τομερη καταναλωση μπαταριας...Ειμαι με roaming και καμια σχεση Ισχύει δυστυχώς Κι εγώ το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Πάντα είχε, όχι μόνο στο 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Από ότι φαίνεται εδώ και λίγη ώρα, το σουπερ δίκτυο κατά τα άλλα της cosmote έπαθε blackout και δεν έχει δεδομένα. κλασικά cosmote :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ναι έχει πέσει τουλάχιστον και εδω. Δεν υπάρχει 4G τα δεδομένα δεν λειτουργούν ούτε σε 3G ούτε σε edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Και εγω που ειμαι με roaming Ρουμανια για κανα 2 ωρι δεν ειχα καθολου 4g 3g...κλησεις κανονικα....δεν ξερω αν με επιρεαζει η οχι ...τωρα ολα οκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 (edited) Οι κλασικές γελιότητες της Cosmote που όταν πέφτει για τα καλά και σχεδόν παντού. Σε ποιες περιοχές έχει πέσει ; Πάντως το τηλεφωνικό κέντρο έχει πάρει φωτιά η δεν λειτουργεί κλασικά. Το γνωστό μήνυμα όλες οι γραμμές μας είναι κατειλημμένες παρακαλώ καλέστε αργότερα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 10, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts