Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα αυτό που λες κι όντως ισχύει. Από 10-15 Mbps που έπιανα στη περιοχή που βρίσκομαι, ξαφνικά με Wingo χτύπησα 135άρι... Περίεργα πράγματα... :confused:
Προφανώς έχουν κόφτη ταχύτητας για να προστατέψουν το δίκτυο λόγω roaming

Sent from my G8341 using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1492

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; ;)

Η ΚΟΣΜΟΤΕ φημίζεται για την κάλυψή της στη θάλασσα. Έχουν κάνει φοβερό radio planning και φυσικά ενεργοποίησαν τα αντίστοιχα features :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναύπακτος - Πύλος Μεσσηνίας δεν βγεικε ποτε εκτος . Πολυ καλη καλυψη αν και μετα τα βουνα της πατρας ειχε μονο 3G το ιδιο και στο τελος του Αχαιας ...Οι ταχυτητες οχι.πολυ ενδιαφερουσες γυρω στα 30-40 αλλα υπαρχουν μερη πουβειναι κατω απο τα 5 για αρκετη ωρα ..Επισης καρφωμένη b20 χωρις Ca σε αρκετο.μερος.της διαδρομης ...Εκει που απογοητευτικα ειναι μεσα στην πυλο

https://www.speedtest.net/my-result/a/5163967820

Παρόλα αυτα αρκετα πυκνο.δικτυο καμια σχεση με βορεια

Θεσσαλία έχει πολύ πυκνό δίκτυο πάντως, Κάθε χωριό και ένας σταθμός, στις κωμοπόλεις τουλάχιστον δύο σταθμούς...

Μου κάνει εντύπωση αν στα βόρεια σας έχει τόσο παραμελημένους ή απλά γίνεται η δουλειά με λιγότερους σταθμούς (πιο εύκολο ανάγλυφο, μικρότερη πυκνότητα πληθυσμού)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεσσαλία έχει πολύ πυκνό δίκτυο πάντως, Κάθε χωριό και ένας σταθμός, στις κωμοπόλεις τουλάχιστον δύο σταθμούς...

Μου κάνει εντύπωση αν στα βόρεια σας έχει τόσο παραμελημένους ή απλά γίνεται η δουλειά με λιγότερους σταθμούς (πιο εύκολο ανάγλυφο, μικρότερη πυκνότητα πληθυσμού)

Εννοειτε ποιο ευκολο.αναγλυφο ...Παντου πεδιάδες ...οταν ομως εχει μικρα λοφακια σε πεταει εκτος ...

Όντως επιβεβαιώνω και εγώ ότι συμβαίνει αυτό με τα speedtest και έλεγα τόσο καιρό ότι το δίκτυο είχε ζοριστει. Στη δουλειά εδώ και κάμποσο καιρό τερμάτιζε το speedtest στα 50-55 mbps

ενώ μέχρι πρότινος εφτανε χαλαρα στα 180-200 στο ιδιο ακριβως σημείο. Δοκίμασα σήμερα με cosmote server και έβγαλε 50 και αμέσως μετά με wingo και έφτασε 190! Θα το δοκιμάσω μετά και στο σπίτι όπου και πάλι εδώ και καιρό έχει ταβάνι τα 55, χωρίς 3CA ομως

Επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; ;)

Η ΚΟΣΜΟΤΕ φημίζεται για την κάλυψή της στη θάλασσα. Έχουν κάνει φοβερό radio planning και φυσικά ενεργοποίησαν τα αντίστοιχα features :)

Έχουν long CP στην θάλασσα;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

https://www.speedtest.net/my-result/a/5164461387]

Παραλια κουρουτας αμαλιαδα 3+20 - 80dbm και -73 αντίστοιχα.

Φισκα το.δικτυο

Edited by georgebad

Το ίδιο και εδώ για τον κόφτη.. Σπίτι μου έπιανα 300mbps. Τώρα 50. Βάζω server Wingo που αναφέρθηκε πριν, 295.... Τέρμα.

Όσοι έχετε κοφτή στα 50 έχετε μήπως καρτοκινητη;

Δεν εχω δει κοφτει με καρτοκινητή τουλάχιστο. ..Της κοσμοτε ο.σερβερ κιλαει καλύτερα απο.της wingo για μενα

Και εγώ με what's up δεν βλέπω να έχω κόφτη περνάει τα 150 μέσα στην Θεσσαλονίκη σε πάρα πολλά σημεία τώρα καλοκαίρι ειδικά σκ.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοιτητικό What's Up καρτοκινητο, πιάνω και πάνω από 200 Mbps με 4G+ και μάλιστα στον σέρβερ του ΟΤΕ και με υπόλοιπο 0€. :wacko:

Έχουν long CP στην θάλασσα;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Auto. Και στους δύο vendors

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε whats up με τον δωρεαν του δικτυου και lte+ 216 στην ταχυτητα εβγαλε, περιοχη μεταξυ μαρκοπουλο και πορτο ραφτη.

Παραλια Μαραθιας Φωκίδος τωρα ...Δεν εχει κοσμο απο 7+3 ...το πρωι ειναι στα 60 ...γενικα ετσι παιζει γυρω γυρω

https://www.speedtest.net/my-result/a/5171831458

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν να βγαζει hd voice κληση ..Με -113 umts δεν.εβγαλε ποτε κληση ενω υπηρχε edge σε 1800 με -97 στο ιδιο σημειο....Γενικα το παρατηρώ πολυ συχνά αυτο

123/20 στον server Cosmote στην Αλεξανδρούπολη, με μπάντες 3,20,7. Δεν ξέρω αν έχει κόφτη αλλά μου φαίνεται χαμηλό για την περιοχή.

Τις τελευταίες μέρες, κάτι έχει πάθει το 4G της Cosmote, στο μετρό Μοναστηράκι. Μιλάω για την αποβάθρα στη γραμμή 3 που είναι υπόγεια. Βάζω το κινητό σε LTE only και μένω εκτός δικτύου... Ωστόσο, το H+ λειτουργεί κανονικά (όταν έχει πολύ κόσμο, πέφτει στα 1-2 Mbps)... :wacko:

Screenshot-Speedtest-20190803-144650.png

Τις τελευταίες μέρες, κάτι έχει πάθει το 4G της Cosmote, στο μετρό Μοναστηράκι. Μιλάω για την αποβάθρα στη γραμμή 3 που είναι υπόγεια. Βάζω το κινητό σε LTE only και μένω εκτός δικτύου... Ωστόσο, το H+ λειτουργεί κανονικά (όταν έχει πολύ κόσμο, πέφτει στα 1-2 Mbps)... :wacko:

Screenshot-Speedtest-20190803-144650.png

Υπαρχει καποια στοιχειώδη καλυψη στις γραμμες η με το που αλλαζει αποβαθρα σε πεταει εκτος?

Υπαρχει καποια στοιχειώδη καλυψη στις γραμμες η με το που αλλαζει αποβαθρα σε πεταει εκτος?

Υπάρχει κάλυψη σταθμό με σταθμό, κυρίως από 3G. Λειτουργεί οριακά μέχρι την επόμενη στάση. Αλλά εγώ πιο πάνω μιλούσα για την αναμονή στην αποβάθρα.

Τεσπα... Πάντως, λίγα λεπτά αφότου έγραψα το μήνυμα, μου έδειξε 4G για 5 δευτερόλεπτα και μετά με γύρισε πάλι σε H+. :wacko:

Στα πολύ ορεινά χωριά της Νάξου.

Άψογα.771f44e4fa8b25ec1f5f4518fe12fde7.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τα συμπεραδματα μου απο την εξορμηση πρως τα νοτια ειναι τα εξης (απο Ιωάννινα εως και Καλαμάτα απο.ιονια οδο)

Πολυ πυκνο δικτυο με πολυ ικανοποιητικη συνεχεια καλυψης ...Μαλιστα ελαχιστες φορες.ειδα edge

Σε ολες μα ολες τις κατυκοιμενες περιοχες καιντις παραλιες παντου 3CA (εκτος της πυλου της ναυπακτου και καππιων ορεινών περιοχων)

Πολυ καλες ταχυτητες ακομα και σε ωρες αιχμης δεβ υπήρχε η παραμικρη καιηστεριση

Πατρα το δικτυο ΦΥΣΑΕΙ τρελες ταχυτητες και τελεια καλυψη

Στα αρνητικά θα βαλω ισως την καλυψη σε εσωτερικους χωρους ...Ναι μεν εκανες την δουλεια σου αλλα πολλες φορες ηθελε να το λοκαρεις σε lte

Επισης υπαρχουν δυο σημεια στην ιονια (κοντα στο επισκοπικο) ππυ δεν.εχεις καθολου σημα

Καμια σχεση η κοσμοτε Νότια με βορεια..