mixtri Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Στον γυρισμό στα σημεια που ειδα το πρόβλημα κλειδωσα το κινητο σε 2G για νσ δω πως συμπεριφέρεται στην εσχατη περιπτωση ... Στα 900 mhz με -105 - -112 dbm ειδα ..Σίγουρα δεν βγγαινεις εκτος αλλα και παλι ειναι χαμηλά Είναι χαμηλά αλλά και οι νόμοι της φυσικής δε μπορούν να νικηθουν. Αν υπάρχουν ανωμαλιες στο έδαφος τότε έχεις σκίαση. Η Cosmote λογικά με την αναβάθμιση σε 5g θα πάει σε Massive MIMO και θα βελτιωθεί η κάλυψη των υψηλών συχνοτήτων. Ακόμα και με 8TR κεραίες θα έχει άψογο αποτέλεσμα. Η κοσμοτε έχει φτάσει το eirp σε πολλές περιοχές λόγω των πολλών συχνοτήτων που χρησιμοποιεί επομένως θα πρέπει να βρει λύση για το 5g... Θα κόψει από 3η γενιά; Θα κάνει spectrum sharing 4ης 5ης γενιάς; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Για άλλο ένα καλοκαίρι μοναδικό και αξεπέραστο δίκτυο. Παραλιακά στην πόλη της Νάξου με φουλ κόσμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Εντυπωσιασμένος με H+ στο κεντρο των Σερρων Μεσημεριατικα https://www.speedtest.net/my-result/a/5045662645 Το speedtest λεει lte γτ ξεκινησε με 4G+ εφτασε τα 110 και μετα μπυ ηρθε κλήση οποτε τελειωσε με 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Εδώ και 2 ημέρες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά το whatsup μου γράφει H+ στο κινητό μου από 4G που είχα πάντα. Έκανα επανακκίνηση το κινητό μήπως φτιάξει κάτι τίποτα. Έχω το Xiaomi Mi Max. Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα να μου δώσει κάποια ιδέα τι πρέπει να κάνω ? Το δίκτυο δεν πιστεύω να είναι γιατί στον ίδιο χώρο με συναδέλφους που ήμαστε στο ίδιο δίκτυο και σ' εκείνους έδειχνε 4G οπότε μήπως κάτι πρέπει να κοιτάξω στο κινητό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Το MiMax δεν έχει την 800αρα μπαντα, αλλά δεν νομίζω η Cosmote να έβγαλε τις μπάντες που είχε σε εκείνη την περιοχή και να έβαλε 800αρες, συνήθως το αντίθετο γίνεται. Έχεις ελέγξει τις ρυθμίσεις της συσκευής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Για να βγαλω κληση Hd voice πρως Vodafone και wind πρεπει να πατησω αστερακι αφου βγει η κληση...Απο Cosmote αυτοματα ...Εχει να κανει με καποιο θεμα του κινητο η τηε Cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Κατι μετρησεις στη Κεφαλλονια Σε μπαλκονι με B7https://www.speedtest.net/my-result/a/5039577118 Σε κατι στενα ψηλα με B20 https://www.speedtest.net/my-result/a/5039749267 Λασση https://www.speedtest.net/my-result/a/5048745264 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Το MiMax δεν έχει την 800αρα μπαντα, αλλά δεν νομίζω η Cosmote να έβγαλε τις μπάντες που είχε σε εκείνη την περιοχή και να έβαλε 800αρες, συνήθως το αντίθετο γίνεται. Έχεις ελέγξει τις ρυθμίσεις της συσκευής σου; Δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις, από μόνο του μου δείχνει το Η+ αλλά όπως και να έχει πήγα στις ρυθμίσεις και έχει επιλογή LTE οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Το ψάχνω ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Κάλεσε το 13738 και ζητα μια επανεκκίνηση στην γραμμή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Πάντως απαράδεκτη η cosmote στο συγκεκριμένο σημείο στον Άγιο Νικόλαο στην συμβολή Καισαριανής - Παγκρατίου - Ζωγράφου. Απλό 4g και σε ώρες αιχμής πολύ μπούκωμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Για άλλο ένα καλοκαίρι μοναδικό και αξεπέραστο δίκτυο. Παραλιακά στην πόλη της Νάξου με φουλ κόσμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτά τα μοναδικά δίκτυα αλλά να μην μπορείς να τα χαρείς γιατί σε χρεώνουν το GB στο θεό με ξεπερνά... Για άλλο ένα καλοκαίρι δεν υπάρχει απεριόριστο σε μια λογική τιμή και όχι μια περιουσία...πόσα ακόμη??? από το δυνατότερο δίκτυο της χώρας...:wacko::w00t::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Almira Beach Bar, Παραλία Κατερίνης. Band 3. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Νεα Ραιδεστός Θεσσαλονίκης 5,36 download 11,00 upload. Edited June 24, 2019 by XP130TD σύγκριση δικτύων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Πάντως Αττική είναι η μόνη που έχει κάλυψη σε όλες τις παραλίες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Πάντως Αττική είναι η μόνη που έχει κάλυψη σε όλες τις παραλίες. Στη βόρεια Ελλάδα έχει σοβαρότατα θέματα. Από όσο βλέπω, λόγο συνδρομητών. Edited June 24, 2019 by XP130TD Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Στη βόρεια Ελλάδα έχει σοβαρότατα θέματα. Από όσο βλέπω, λόγο συνδρομητών. Στην βόρεια Ελλάδα που ανεβαίνω αρκετές φορές τον χρόνο έχει την καλύτερη κάλυψη και σε παραλίες. Από ταχύτητα παίζει να είναι πίτα σε μερικά σημεία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Στην βόρεια Ελλάδα που ανεβαίνω αρκετές φορές τον χρόνο έχει την καλύτερη κάλυψη και σε παραλίες. Από ταχύτητα παίζει να είναι πίτα σε μερικά σημεία. Πράγματι έχει άριστη κάλυψη, ακόμα και στα χωριά υπερτερεί. Όμως οι ταχύτητές της, δεν είναι πλέον τόσο καλές όσο παλαιότερα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Πράγματι έχει άριστη κάλυψη, ακόμα και στα χωριά υπερτερεί. Όμως οι ταχύτητές της, δεν είναι πλέον τόσο καλές όσο παλαιότερα. Στα χωρια ειναι η μονη που βγαινει ευκολα off ....Γενικα μετρια πράγματα αλλα πουθενα δεν λες οτι δεν.μπορεις να κανεις την δουλεια σου...Οσο για το μπούκωμα αρχιζει και στρωνει το πραγμα ...Δεν ξερω αν επειδή ειναι καλοκαιρι και αδιαζει η πολη των Σερρων αλλα πλεον πιανω 40-50 mbps σε μερη που παλια ειχα 1-2 ..Ειδικα μενω αναυδος οταν εχει 1 μπαρα σεα και βγαζει τα 4 πλασια απο τις αλλες μου εχουν φουλ σειμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Επειδή έχω και τους 3 τελευταία μεν έχουν σχεδόν κάλυψη παντού (ακόμη και η Wind) αλλά από ταχύτητες μαύρα χάλια (εξαιρούνται ώρες μετά της 2 3 νύχτα τότε βγαίνει flash από μέσα τους και βάρανε κάτι 150 180 και 200+ εχω δει, την μέρα ομος.. 4 έως 15 mbps καμία φορά έχω δει και 20.... Σε σημεία με πολύ κόσμο (παραλία κλπ) έχω δει κάτι ωράρια 1 mbps καμία φορά σελίδες ανοίγουν με δεύτερη προσπάθεια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Στη βόρεια Ελλάδα έχει σοβαρότατα θέματα. Από όσο βλέπω, λόγο συνδρομητών. Λογικό είναι, βάλτε και κανένα άλλο δίκτυο. Δεν υπάρχει μόνο η ΚΟΣΜΟΤΕ. Αφήστε τους να ανασάνουν λίγο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κατερινη, Πλατεία Δημαρχείου σε εσωτερικό χώρο κτιρίου. Τώρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Βελτίωσαν την κατάσταση σε Θράκη αρκετά και μέσα στις πόλεις που είχαν πρόβλημα. Εχω την αίσθηση ότι βελτίωσαν και Σέρρες Δράμα . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Λογικό είναι, βάλτε και κανένα άλλο δίκτυο. Δεν υπάρχει μόνο η ΚΟΣΜΟΤΕ. Αφήστε τους να ανασάνουν λίγο. Ο αριθμός μου εκτός του ότι είναι επαγγελματικός, είναι COSMOTE γιατί είναι η κορυφαία στο σύνολο των υπηρεσιών. Οπότε θα προτιμήσω την αναμονή για μελλοντικές (άμεσες εύχομαι) αναβαθμίσεις, στην Βόρεια Ελλάδα. Γιατί και εδώ Ελλάδα είναι, πέραν της Αττικής. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Αυτά από ασπροβαλτα.. 158 με 43 την Κυριακή απόγευμα παραλία τουζλας.. 88 με 51 στην Αλμύρα έξω από την νέα περαμο.. Εδω ακόμη κανένα θέμα με το δυκτιο... Πεσμενες ταχύτητες upload παρατηρώ εδώ και πολύ καιρό.. Αλλά το upload τουλαχιστον με το p30 pro πάει μπάλα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Βελτίωσαν την κατάσταση σε Θράκη αρκετά και μέσα στις πόλεις που είχαν πρόβλημα. Εχω την αίσθηση ότι βελτίωσαν και Σέρρες Δράμα . Δραμα δεν ειχε θεμα σε αντιθεση με Σερρες...Μπορω να πω οτι ξαναεγινε το νουμερο ενα ποιο γρηγορο δικτυο στην περιοχη μυ ....Αλλα ελεος την καλυψη ρε παιδια ..Υπαρχουν σοβαρες τρυπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts