mixtri Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Όχι δεν κάνω πλάκα χάνω τις κλήσεις. Ναι με ρωτησανε. Συνήθως ρωτάνε όλες οι εταιρίες για να εστιάσουν στο νούμερο η να ψάξουν ποιο γενικά. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Υπάρχουν όλα τα logs και μπορούν να δούνε ακριβώς γιατί έχασες τις κλήσεις σου. Αν υπάρχει υποψία ότι το error code είναι λάθος θα πρέπει να δούνε τα KPIs για πολλούς χρήστες. Το να ρωτάνε ένα συνδρομητή για κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον αστείο σε εμένα με τόση τεχνολογία που αγοράζουν για το δίκτυό τους, με ένα από τα πιο σύγχρονα core networks παγκόσμια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 πολυ συχνα γνωστοι και φιλοι εχουν το ιδιο προβλημα με την κοσμοτε. Δειχνει οτι ειναι κλειστο και ερχονται μηνυματα μεχρι και 1 ημερα αργοτερα Μιλάω για Αθήνα και σε συσκευή χωρίς Volte. Σε πια περιοχή το παθαίνουν οι φίλοι σου αυτό ; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν όλα τα logs και μπορούν να δούνε ακριβώς γιατί έχασες τις κλήσεις σου. Αν υπάρχει υποψία ότι το error code είναι λάθος θα πρέπει να δούνε τα KPIs για πολλούς χρήστες. Το να ρωτάνε ένα συνδρομητή για κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον αστείο σε εμένα με τόση τεχνολογία που αγοράζουν για το δίκτυό τους, με ένα από τα πιο σύγχρονα core networks παγκόσμια. Μάλλον έχεις ξεχάσει το επίπεδο της υποστήριξης στην Ελλάδα :) Όταν σε παίρνουν από το τεχνικό τμήμα όλα καλά όταν μιλάς με την εξυπηρέτηση πελατών για τα πανηγύρια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Μιλάω για Αθήνα και σε συσκευή χωρίς Volte. Σε πια περιοχή το παθαίνουν οι φίλοι σου αυτό ; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον έχεις ξεχάσει το επίπεδο της υποστήριξης στην Ελλάδα :) Όταν σε παίρνουν από το τεχνικό τμήμα όλα καλά όταν μιλάς με την εξυπηρέτηση πελατών για τα πανηγύρια. Δράμα μένω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Κέρκυρα, στο Βενετσιάνικο Πηγάδι (στα βάθη της Παλιάς Πόλης) μόνο B3. Πολύ καλά! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Κέρκυρα, στο Βενετσιάνικο Πηγάδι (στα βάθη της Παλιάς Πόλης) μόνο B3. Πολύ καλά! Sent from my iPhone using Tapatalk Κερκυρα ειχα μείνει με το στόμα ανοιχτό ..Πολυ σπανια ειδα κατω απο 80 mbps και επιασε μεχει και 270 που ουσιαστηκα σχεδον τερματησε το LTE CAT 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 B7 + B3, σταθμός Αττική του ΗΣΑΠ (είναι ανοιχτός γύρω-γύρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Κοιλάδα Σερρων με σκετη. B3 φουλ η μονη που εχει ικανοποιητικό σειμα εκει https://www.speedtest.net/my-result/a/4924340784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) B7 + B3, σταθμός Αττική του ΗΣΑΠ (είναι ανοιχτός γύρω-γύρω). Με 3CA θα πετύχαινε αυτό στο ίδιο σημείο. Το να έχεις συσκευή που υποστηρίζει τα features του δικτύου σου δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα αυτού. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4926085701 Edited May 9, 2019 by andermitzakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Με 3CA θα πετύχαινε αυτό στο ίδιο σημείο. Το να έχεις συσκευή που υποστηρίζει τα features του δικτύου σου δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα αυτού. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4926085701 Άρα κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή μου δεν κάνει 3CA... :( Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Άρα κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή μου δεν κάνει 3CA... :( Ευχαριστώ. Πολύ πιθανόν να μην υποστηρίζει 3CA με 2 κάρτες ενεργές. Δοκίμασε να βγάλεις εντελώς την μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Άρα κατά πάσα πιθανότητα, η συσκευή μου δεν κάνει 3CA... :( Ευχαριστώ. Μόνο σε intra band έχει ο 820 3 CA. Έτσι θυμάμαι από το εργαστήριο. Γιώργο, αυτό με τις dual sim και carrier support έχω ρωτήσει προσωπικά την Qualcomm και δεν ισχύει. Όπως και το ΜΙΜΟ. Δεν αλλάζει το uecap ανάλογα με τις σιμ που χρησιμοποιείς. Υπάρχει μόνο ένα config για την ενεργή σιμ. Επιπλέον, by default όλοι οι Qualcomm έχουν 2CA max. Για 3CA θέλει να πειράξεις το Carrier combo NV με τιμή για το συγκεκριμένο συνδυασμό που θες να πετύχεις. Η leeco παίζει μόνο με default config. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Η ανώτερη ταχύτητα που έχω δει Κατερίνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Η ανώτερη ταχύτητα που έχω δει Κατερίνη. Εξαιρετικό! Βέβαια δεν είναι εύκολο να φτάσεις τέτοια ταχύτητα αλλά η χωρητικότητα σε εκείνο το σημείο είναι πραγματικά τεράστια! Με τι συσκευή; Την ίδια στιγμή η κοσμοτε δοκιμάζει mmWave σε backhaul. Well done Cosmote https://www.ericsson.com/en/press-releases/2019/5/deutsche-telekom-and-ericsson-top-100gbps-over-microwave-link?1441837541) Edited May 11, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Μιχάλη, με τόσο εκτεταμένο δίκτυο σταθερής, πιστεύω πως θα είναι λίγα τα σημεία του wireless backhauling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Μιχάλη, με τόσο εκτεταμένο δίκτυο σταθερής, πιστεύω πως θα είναι λίγα τα σημεία του wireless backhauling. Δεν έχει σημασία. Φαντάσου πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι. Δοκιμάζουν μια τεχνολογία που δε θα τη χρησιμοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό απλά για να δοκιμάσουν πως αποδίδει για τον όμιλο. Προσωπικά, λόγω μονοπωλίου ΟΤΕ δεν τη συμπαθούσα ιδιαίτερα την κοσμοτε όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δραστήριοι και έχουν ανατρέψει την οποία προκατάληψη είχα για τον όμιλο. Μπράβο τους, και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Edited May 11, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εθνικο σταδιο Σερρων b7+b3 (-99 , - 101) dbm αντίστοιχα https://www.speedtest.net/my-result/a/4931223772 Τρομερη βελτίωση απο τα 1.5 mbps που εδινε η b3 + b20 παλια ... Κατι αλλο .... πλεον οποτε καλω πρως vodafone ο ηχος ακουγεται σαν να εχει αλλιωθει κατα πολυ ομως ...Σε σημείο να μην αναγνωριζεις τον συνομιλητή σου ...Οποτε καλει καποιος με vodafone πρως εμενα δεν υπαρχει αυτο ...(αυτο σε umts και gsm οχι volte) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Εξαιρετικό! Βέβαια δεν είναι εύκολο να φτάσεις τέτοια ταχύτητα αλλά η χωρητικότητα σε εκείνο το σημείο είναι πραγματικά τεράστια! Με τι συσκευή; Την ίδια στιγμή η κοσμοτε δοκιμάζει mmWave σε backhaul. Well done Cosmote https://www.ericsson.com/en/press-releases/2019/5/deutsche-telekom-and-ericsson-top-100gbps-over-microwave-link?1441837541)One Plus 6t η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 http://i68.tinypic.com/2dhe49u.jpg 400mbps δραμα κέντρο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 http://i64.tinypic.com/3178gef.png Κοζάνη κέντρο πόλης με Xperia xz1. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Εκεί έχετε και ΜΙΜΟ... Με πόσο RSRP - SINR χτύπησες το παραπάνω νούμερο; Είχες οπτική επαφή με τον ΟΤΕ; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Rsrp - 80 ναι η κεραια είναι σχεδόν απέναντι Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Rsrp - 80 ναι η κεραια είναι σχεδόν απέναντι Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επανέλαβε το τεστ σε ενα εσωτερικό χώρο κοντά στο σταθμό να δούμε αποτέλεσμα ;) Με το ίδιο περίπου RSRP, SINR ~25. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Δεν έχει σημασία. Φαντάσου πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι. Δοκιμάζουν μια τεχνολογία που δε θα τη χρησιμοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό απλά για να δοκιμάσουν πως αποδίδει για τον όμιλο. Προσωπικά, λόγω μονοπωλίου ΟΤΕ δεν τη συμπαθούσα ιδιαίτερα την κοσμοτε όμως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δραστήριοι και έχουν ανατρέψει την οποία προκατάληψη είχα για τον όμιλο. Μπράβο τους, και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Συμφωνώ και εγώ. Σε αντίθεση με το πολύ καλό δίκτυο τους, η τιμολογιακή πολιτική τους δυστυχώς ειναι τραγική (ειδικά σε θέματα retention & loyalty promos για την συνδρομητική τους βάση). To έχω αναφέρει και προσωπικά σε 2 άτομα που γνωρίζω σε top θέσεις στην εμπορική διεύθυνση αλλά δεν βαριέσαι. Τα bonus να πέφτουν ... :( Κρίμα γιατί έχουν όλα τα εργαλεία να το κάνουν "efficiently" με πρώτο και καλύτερο το Siebel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Επανέλαβε το τεστ σε ενα εσωτερικό χώρο κοντά στο σταθμό να δούμε αποτέλεσμα ;) Με το ίδιο περίπου RSRP, SINR ~25.http://i68.tinypic.com/35iw0fs.png Σε εσωτερικό χώρο η μέτρηση Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Κοίτα τώρα τι γίνεται... Ο msm8998 (snapdragon 835) είναι λίγο περίεργος στο Configuration. Υπάρχει περίπτωση να στειλει ότι υποστηρίζει 3CC χωρίς ΜΙΜΟ, 2CC με ΜΙΜΟ ή μια μεικτή κατάσταση e.g. B 7 4MIMO, B3 4MIMO, B20 2MIMO και εκεί το δίκτυο αποφασίζει τι είναι καλύτερο για εσένα. Αυτό το SoC είναι αρκετά πολύπλοκο για να σου πω τι είχες αυτή τη στιγμή... Sent from my SM-N960F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ και εγώ. Σε αντίθεση με το πολύ καλό δίκτυο τους, η τιμολογιακή πολιτική τους δυστυχώς ειναι τραγική (ειδικά σε θέματα retention & loyalty promos για την συνδρομητική τους βάση). To έχω αναφέρει και προσωπικά σε 2 άτομα που γνωρίζω σε top θέσεις στην εμπορική διεύθυνση αλλά δεν βαριέσαι. Τα bonus να πέφτουν ... :( Κρίμα γιατί έχουν όλα τα εργαλεία να το κάνουν "efficiently" με πρώτο και καλύτερο το SiebelΜε τόσα εκατομμύρια συνδρομητές και τόσους εταιρικούς πελάτες δε φαίνεται να υπάρχει ελπίδα για αλλαγή σύντομα. Την κοσμοτε τη θεωρώ σχεδόν μονοπώλιο (αυτά δε μου αρέσουν) αλλά και ο ανταγωνισμός είναι πολύ αργός και περιμένουμε έναν όμιλο να ξυπνήσει για να γίνει μάχη (και φαίνεται ότι ξυπνάει). Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts