VasilisSam Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μαραθούσα Χαλκιδικής, το χωριό μου. Σε όλη τη περιοχή δε νομίζω να υπάρχει συσκευή έστω και με 3G. Στη διαδρομή από Θεσσαλονίκη, από τον παλιό δρόμο για Καβάλα σε όλα τα σημεία (κοντά στις λίμνη Βόλβη) είναι η μόνη που έστω και με οριακό 4g βαράει τουλάχιστον 70αρια. Άλλη έχει 2g μόνο για κλήσεις. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Με την ευκαιρία του γενικού κλάματος για τις ταχύτητες 4G, να θυμίσω πριν 1-2 χρόνια που έλεγα ότι το Carrier aggregation είναι βασικό στοιχείο μιας μοντέρνας συσκευής και εισέπραττα γέλιο. Ότι και καλά δεν μου φτάνουν οι κατοστάρες της band 3 και θέλω παραπάνω κτλ. Θυμίζω και την άλλη μεγάλη ατάκα που είχε γραφτεί τότε, ότι δεν πρόκειται ποτέ να δούμε μονοψήφια νούμερα down/up σε cosmote 4G. Δεν ήμουν προφήτης, έβλεπα πως πάνε τα αντίστοιχα δικτυα στο εξωτερικό. Ως γνωστόν, έχουμε ένα lag περί την 5ετια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Cosmote το μεγαλείο σου. Πήγαμε Ποτίδαια σήμερα για μπανακι. Έκανα μερικά speedtest όσο ήμουν στο δρόμο. Παρατηρήστε Πάνω από τη γέφυρα. Παρατηρήστε την ώρα. 7.16 Και 2 ακόμα λίγο πιο κατω ώρα 7.18 και 7.20 Σε πολλά τεστ με πέταξε error ούτε καν μπορούσε να τα ολοκληρώσει για τέτοιο σήμα μιλάμε. Μπράβο cosmote. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Χάλια μαύρα... και γω που ήμουν σήμερα στην Ολυμπιάδα - Χαλκιδικής ούτε 3G δεν είχα μονο E. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 King2009 φαίνεται να είναι θέμα εφαρμογής και όχι δικτύου. Για σιγουριά σε κάθε νέα μέτρηση να κλείνεις την εφαρμογή γιατί καμιά φορά κολλάει και δείχνει ότι να ναι. Παρεπιπτόντως ευχαριστιεμαι ταχύτητα σε αυτά τα απόμερα σημεία :p Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- King2009 φαίνεται να είναι θέμα εφαρμογής και όχι δικτύου. Για σιγουριά σε κάθε νέα μέτρηση να κλείνεις την εφαρμογή γιατί καμιά φορά κολλάει και δείχνει ότι να ναι. Παρεπιπτόντως ευχαριστιεμαι ταχύτητα σε αυτά τα απόμερα σημεία :p (Μαραθούσα Χαλκιδικής) Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν κολλάει η εφαρμογή παιδια. Εκεί που έχω καλό σήμα 100 τεστ να κάνω θα έχω το ίδιο νούμερο πάνω κάτω. Απλά υπάρχουν πολλές νεκρές περιοχές στη Χαλκιδική πραγματικά νεκρές δεν βγάζει ούτε E. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 King και όποιος άλλος θέλει κάντε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση να κλείσουμε και αυτό το κεφάλαιο... Δεν λέω ότι φταίει η εφαρμογή εγώ απλά από περιέργεια και μόνο δοκιμάστε... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 King και όποιος άλλος θέλει κάντε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση να κλείσουμε και αυτό το κεφάλαιο... Δεν λέω ότι φταίει η εφαρμογή εγώ απλά από περιέργεια και μόνο δοκιμάστε... Δεν παίζει κόλλημα εκει σίγουρα. 29/5 νέα Μουδανιά το ένα μετά το άλλο έκανα αρκετά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν παίζει κόλλημα εκει σίγουρα. 29/5 νέα Μουδανιά το ένα μετά το άλλο έκανα αρκετά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σου είπα ότι παίζει απλά από περιέργεια και μόνο να δούμε... Εγώ το ξέρω ότι δεν παίζει. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν σου είπα ότι παίζει απλά από περιέργεια και μόνο να δούμε... Εγώ το ξέρω ότι δεν παίζει. Τώρα είμαι χωριό όταν ξανά πάω θα κάνω καθαρή εγκατάσταση δεύτερο apk. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Άσε king2009 από τη Ποτίδαια μέχρι τις στροφές για Καλλιθέα ή Κασσάνδρα το ίντερνετ είναι χάλι μαύρο.Φαντάσου να είσαι εκεί να έχεις κολλήσει στην κίνηση,να βάζεις να δεις τον τελικό του μουντιάλ και να μην μπορείς λόγω του δικτύου!!!και 4G παρακαλώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ξέρει κανείς πώς είναι το 4G στην Τήνο; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Στην πόλη πολύ καλό. Άνετα από 30-40 έως 150 mbps έβλεπα πέρυσι. Εκτός πόλης ικανοποιητικό. Στο σπίτι μου που είναι σε οικισμό 6χλμ νότια σε εξωτερικό χώρο μια χαρά. Μέσα ορισμένες φορές δύσκολα. Αλλά είχα δει 22mbps σε 3G. Θυμάμαι το καλοκαίρι του 16 που είχα πολλά gb από άλλη εταιρία δοκίμαζα να κατεβάσω firmware τηλεφώνου μεγέθους 1,2 gb και δεν κατέφερε ποτέ να ολοκληρωθεί. Μόλις έκανα tethering από το τηλέφωνο με Cosmote κατέβηκε κανονικά. Την Παρασκευή θα πάω εγώ και θα δω αν έχει αλλάξει κάτι. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Στην πόλη πολύ καλό. Άνετα από 30-40 έως 150 mbps έβλεπα πέρυσι. Εκτός πόλης ικανοποιητικό. Στο σπίτι μου που είναι σε οικισμό 6χλμ νότια σε εξωτερικό χώρο μια χαρά. Μέσα ορισμένες φορές δύσκολα. Αλλά είχα δει 22mbps σε 3G. Θυμάμαι το καλοκαίρι του 16 που είχα πολλά gb από άλλη εταιρία δοκίμαζα να κατεβάσω firmware τηλεφώνου μεγέθους 1,2 gb και δεν κατέφερε ποτέ να ολοκληρωθεί. Μόλις έκανα tethering από το τηλέφωνο με Cosmote κατέβηκε κανονικά. Την Παρασκευή θα πάω εγώ και θα δω αν έχει αλλάξει κάτι. Sent from my XT1580 Και εγώ πέρυσι δεν είχα θέμα, πέταγε φέτος Δείτε παραπάνω ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Σύρος , Ότι και να πω είναι λίγο ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Σύρος , Ότι και να πω είναι λίγο ... Sent from my iPhone using TapatalkΝα κάνεις test και με το server που σου λέει το παιδί παραπάνω Θα σου φάει MB Αλάσκα από περιέργεια και μόνο να δούμε εάν αλλάζει τίποτα. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Να κάνεις test και με το server που σου λέει το παιδί παραπάνω Θα σου φάει MB Αλάσκα από περιέργεια και μόνο να δούμε εάν αλλάζει τίποτα. Έχει κάνει και δεν αλλάζει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Έχει κάνει και δεν αλλάζει κάτιΕάν είναι έτσι τότε έχει σοβαρό πρόβλημα εκεί του είχα πει να καλεί συνέχεια αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα. Με μια φορά και δύο δεν παίρνουν χαμπάρι θέλει συνέχεια να τους ζαλίζεις Edited July 16, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καμάρες Σίφνου πριν μια εβδομαδα 210 down Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Έχω συγγενείς που θα είναι για μια εβδομάδα στην Πάρο.Μπορεί κανείς να μας πει πως είναι το δίκτυο εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Η ουσία είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλές αδυναμίες και στην cosmote και πρέπει να κατεβάσει την μύτη πλέον. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Η ουσία είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλές αδυναμίες και στην cosmote και πρέπει να κατεβάσει την μύτη πλέον. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Πολύ σωστή τοποθέτηση. Βλέπουμε τελευταία και ιδιαίτερα σε αυτό το νήμα, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το δίκτυό της δείχνει σημάδια κόπωσης ) κατάρρευσης. Άρα όντως πρέπει να κατεβάσει τη μύτη και την πολιτική: πουλάω ακριβά λόγο πολύ καλού δικτύου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Σύρος λιμάνι τώρα ... Περνώ τηλ στο 1290 και μου λέει ότι το κινητό σας δεν έχει πρόσβαση στο νούμερο που καλείται ... ( και με κάνει προώθηση στο 13838 ) Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 17, 2018 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σύρος λιμάνι τώρα ... Περνώ τηλ στο 1290 και μου λέει ότι το κινητό σας δεν έχει πρόσβαση στο νούμερο που καλείται ... ( και με κάνει προώθηση στο 13838 ) Sent from my iPhone using Tapatalk Τι σου έχουν πει από την εξ πελατών;Δεν είναι πάρα πολύ περίεργο αυτό; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts