georgemv Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Ποιος το λέει αυτό; αν το τηλ σου δεν κάνει CA και δίνει CA σ'αυτόν τον σταθμό η εταιρεία δεν σημαίνει ότι θα πιάνεις παραπάνω. Τι σχέση έχει η συχνότητα μόνο; Πιστεύω εννοεί ότι το sector έχει max 150mbps (200 mbps αν είναι αναβαθμισμένο) από τα οποία πιάνει μόνο αυτά τα λίγα που βλέπεις. Άρα το υπόλοιπο είναι κίνηση προς άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μη ξεχνάτε το ΣΚ με τα δωρεάν 5GB... Εγώ προσωπικά πολλές φορές σε τέτοιους προσφορές κατεβάζω αρχεία ή ανεβάζω η γενικά χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και πάει πολύ πιο γρήγορα από του σπιτιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Πιστεύω εννοεί ότι το sector έχει max 150mbps (200 mbps αν είναι αναβαθμισμένο) από τα οποία πιάνει μόνο αυτά τα λίγα που βλέπεις. Άρα το υπόλοιπο είναι κίνηση προς άλλους. Αυτό είναι εικασία όμως :) Αλλά και να ισχύει, τότε άψογη είναι η ταχύτητα για τόση κίνηση και για ένα δίκτυο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι εγώ στην επαρχία μέχρι 30+ έχω πιάσει με band 7 (όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο η συχνότητα, αλλά κουβέντα να γίνεται). Αλλά η συσκευή μου κάνει 10 + 10 MHz CA σε band 7. Θέλω να πω, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Αλοίμονο αν τέτοιες ταχύτητες δεν είναι καλές με τόση κίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Μη ξεχνάτε το ΣΚ με τα δωρεάν 5GB... Εγώ προσωπικά πολλές φορές σε τέτοιους προσφορές κατεβάζω αρχεία ή ανεβάζω η γενικά χρησιμοποιώ δεδομένα μιας και πάει πολύ πιο γρήγορα από του σπιτιού Σωστός!!! Με έφτιαξες σήμερα! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 6, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Αυτό είναι εικασία όμως :) Αλλά και να ισχύει, τότε άψογη είναι η ταχύτητα για τόση κίνηση και για ένα δίκτυο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι εγώ στην επαρχία μέχρι 30+ έχω πιάσει με band 7 (όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο η συχνότητα, αλλά κουβέντα να γίνεται). Αλλά η συσκευή μου κάνει 10 + 10 MHz CA σε band 7. Θέλω να πω, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Αλοίμονο αν τέτοιες ταχύτητες δεν είναι καλές με τόση κίνηση Συμφωνώ, ειδικά σε κέντρο αστικής ζώνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Αυτό είναι εικασία όμως :) Αλλά και να ισχύει, τότε άψογη είναι η ταχύτητα για τόση κίνηση και για ένα δίκτυο που δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι εγώ στην επαρχία μέχρι 30+ έχω πιάσει με band 7 (όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο η συχνότητα, αλλά κουβέντα να γίνεται). Αλλά η συσκευή μου κάνει 10 + 10 MHz CA σε band 7. Θέλω να πω, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Αλοίμονο αν τέτοιες ταχύτητες δεν είναι καλές με τόση κίνηση Δεν ξέρω αν έφταιγε που ήταν Σάββατο και 1 ώρα αργότερα άρχιζε ο τελικός κυπέλλου, όμως άλλα απογεύματα, σε οπτική επαφή με την ίδια κεραία, είχα δει και 85+... Με 2600 πάλι. Φαίνεται και από το Google Streetview. :p Edited May 6, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 δωρεάν speed test πού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Στον server του OTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Στον server του OTE ααααα ωραία,έχει κόφτη στα αγορασμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) No prob. Ναι, σου κάνει 3CA + 64QAM. Το μόντεμ σου νομίζω υποστηρίζει και 256, είναι θέμα προφίλ. Κάνει και 256QΑΜ τελικά η κινέζοπατσαβουρια μουhttp://i.imgur.com/Wv9whLL.jpghttp://i.imgur.com/XyR4Nzo.jpg Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Κι εγώ στην επαρχία μέχρι 30+ έχω πιάσει με band 7 (όχι ότι παίζει και πολύ ρόλο η συχνότητα, αλλά κουβέντα να γίνεται). Αλλά η συσκευή μου κάνει 10 + 10 MHz CA σε band 7. Θέλω να πω, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Αλοίμονο αν τέτοιες ταχύτητες δεν είναι καλές με τόση κίνηση Έχει και λιγες με 15mhz στο b3, ελάχιστες βέβαια. Στην Vodafone βλέπω ακόμα λίγες b3 με 10mhz, σχεδόν όλες είναι 15mhz. Δεν έχω ακόμη συναντήσει πουθενά, ούτε στην Αθήνα ούτε στην επαρχία 20mhz στο b3 της Vodafone. Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Vodafone είχα πετύχει 20 MHZ bandwidth στην Καρδίτσα, πλατεία Ελευθερίας, σε band 3. Cosmote δεν έχω συναντήσει πουθενά όπου πήγα 15 MHz σε band 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Γνωρίζει κάποιος στο signal guru τι είναι το trans. Mode? Γυρναει σε Tm3-ol sm από tm2-td σε υψηλή κινηση data. Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Κάνει και 256QΑΜ τελικά η κινέζοπατσαβουρια μουhttp://i.imgur.com/Wv9whLL.jpg Σούπερ! Το μόνο περίεργο που βλέπω είναι υψηλά bit level error rates. Θεωρητικά έχεις max 200mbps ανά 20mhz component carrier. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κάποιος στο signal guru τι είναι το trans. Mode? Γυρναει σε Tm3-ol sm από tm2-td σε υψηλή κινηση data. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο σταθμός βάσης τις πολλαπλές κεραίες. Όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Θεωρητικά έχεις max 200mbps ανά 20mhz component carrier. Άρα τα ~350mbps που βλέπω συχνά-πυκνά στην Αθήνα λογικά είναι 2CA(3+7) +256qam? Βέβαια το μόντεμ κάνει και 3ca...αλλά το Max. που έχω πιάσει είναι 391mbps, και ~72mbps στο upload. Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Άρα τα 350mbps που βλέπω συχνά-πυκνά στην Αθήνα λογικά είναι 2CA(3+7) +256qam? Βέβαια το μόντεμ κάνει και 3ca...αλλά το Max. που έχω πιάσει είναι 391mbps, και ~72mbps στο upload. Μπορεί και τα 2. Είσαι rooted πλέον και θα δεις να μας πεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Σούπερ! Το μόνο περίεργο που βλέπω είναι υψηλά bit level error rates. Τι μπορεί να ευθύνεται? Την στιγμή του screenshot ήμουν σε ημιεξωτερικο ισόγειο χώρο. Μπορεί και τα 2. Είσαι rooted πλέον και θα δεις να μας πεις! Το παρήγορο είναι ότι 100% κάνει 4x4mimo σε 1carrier ομως (για όταν υποστηριχθεί). Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 stefanos1999, πιο κινητο χρησιμοποιεις; και το προγραμμα αυτο πως λεγεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 LeEco pro3 (x720), network signal guru. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 εμενα το network signal guru δεν δουλευει πλεον (παλια δουλευε). Βγαζει σφαλμα "Cannot get the configurations" και κλεινει η εφαρμογη, ενω εχω ιντερνετ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το ιδιο και σε εμένα αλλά έχω mediatek cpu Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το ιδιο και σε εμένα αλλά έχω mediatek cpu Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Snapdragon εγώ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Κι εμένα σε Galaxy Note 3 (Snapdragon 800) το ίδιο μήνυμα βγάζει και κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 το ίδιο και δω με Snapdragon έτσι κι αλλιώς θέλει ροοτ οπότε δεν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 (edited) Μην παιδεύεστε άδικα οποίος το εγκατέστησε σήμερα για πρώτη φορά το guru δεν θα του δουλέψει, κάνουν server maintenance. Ξαναδοκίμαστε αύριο. *Μόνο σε snapdragon soc Edited May 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts