stefanos1999 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αν δεν έχεις volte τοτε τι θες το 4G, αφού έτσι κι αλλιώς θα βγει μέσω 3G η κλήση;; Για το "τελειο σημα" μιλουσα και συγκεκριμενα την αυξηση του ενδεχομενως ασθενους 4g σηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Για το "τελειο σημα" μιλουσα και συγκεκριμενα την αυξηση του ενδεχομενως ασθενους 4g σηματος. Και προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω σε τι χρειάζεται αυτό. 1. Data δεν θα το χρησιμοποιείς γιατί έχεις το router 2. Φωνή θα γυρνά η σε 3G η σε VoWiFi. Όποτε πραγματικά ποια η χρησιμότητα για κάτι τέτοιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Στην αργολιδα και αρκαδια (για κορινθια και λακωνια δεν γνωριζω) οι οπτικες τους εμειναν ακριβως οπως τελειωσαν το '12. Βασικος κορμος μονο, ουδεμια περαιτερω επεκταση. Αν μπορεις τοτε να μου εξηγησεις πως ειναι τοτε δυνατον σε πολη των 4500μονιμων κατοικων (προθεμα 27550) και τριπλασιων το καλοκαιρι, να μην εχει εως και σημερα ουτε καν aDSL καλυψη, παρα μονο η cosmote με εως 24αρες γραμμες. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην επαρχια συνηθως η cosmote πως τους συνδεει; Αν δεν υπαρχει οπτικη Μικροκυματικά. Οι οπτικές δε πάνε μέχρι τους τελικούς κόμβους. Ο κορμός του δικτύου είναι οπτικές και μετά μοιράζουν links. Μικρότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία, πολύ καλές επιδόσεις. Ειδικά στην Ελλάδα που ο καιρός είναι αρκετά mild οι επιδόσεις τους είναι πάρα πολύ καλές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ξεκοίλιασα την τελευταία beta του iOS για να βρω το cosmote carrier bundle και να ρίξω μια ματιά μπας και έχει δώσει η Cosmote ρυθμίσεις IPv6/voLTE/voWIFI στην Apple. Τζίφος, δεν έχει αλλάξει τίποτα στο carrier profile από το 10.2.1 στην 10.3B7. Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι με το 10.3 εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου. :X Να θυμηθούμε να τους κάνουμε δώρο σπάγκο για τον χαρταετό που πετάνε και δεν δίνουν καμία από τις σύγχρονες υπηρεσίες στα iPhones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Και γω πιστεύω ότι η αναβαθμιση του carrier πρέπει να συμπέσει με update του iOS. Δε νομίζω από μόνα τους τα Carrier να αλλάζουν και τα settings στα data για volte Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 VoLTE/WiFi Calling είναι πλέον standard υπηρεσίες για την Apple. Μπορούν να ενεργοποιηθούν με απλό carrier update σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) CA (4G+) μεσα στο μετρό Πανόρμου κάτω στην αποβάθρα! Edited March 20, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 CA (4G+) μεσα στο μετρό Πανόρμου κάτω στην αποβάθρα! Που είναι; Έβαλες τεστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Που είναι; Έβαλες τεστ; Οχι δεν πρόλαβα για τεστ, ήμουν διερχόμενος (μέσα στον συρμό), τρελάθηκα όταν είδα το 4g+ . Σήμερα μπήκε διότι την κάνω καθημερινά την διαδρομή. Απλό 4g σε αποβάθρα ή μέσα στο συρμό εχω δει μόνο στο Σύνταγμα. Edited March 20, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Οχι δεν πρόλαβα για τεστ, ήμουν διερχόμενος μέσα στον συρμό, τρελάθηκα οταν ειδα το 4g+. Σημερα μπηκε διότι την κανω καθημερινα την διαδρομή. Απλό 4g σε αποβαθρα ή μέσα στο συρμό εχω δει μόνο στο Σύνταγμα. Κι εγώ μπαίνω καθημερινά στο Μετρό Πανόρμου, γιατί μένω στην περιοχή. Μόνο που δεν έχω Cosmote. :lol: Όσοι έχετε Κινεζο-συσκευές, έχετε δει 4G+ και πάνω από 150 Mbps με Cosmote;; Γιατί ενδιαφέρομαι να πάω από το φοιτητικό F2G μου σε φοιτητικό What's Up, από αύριο κιόλας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Κι εγώ μπαίνω καθημερινά στο Μετρό Πανόρμου, γιατί μένω στην περιοχή. Μόνο που δεν έχω Cosmote. :lol: Όσοι έχετε Κινεζο-συσκευές, έχετε δει 4G+ και πάνω από 150 Mbps με Cosmote;; Γιατί ενδιαφέρομαι να πάω από το φοιτητικό F2G μου σε φοιτητικό What's Up, από αύριο κιόλας. :rolleyes: Με κινεζιά lte cat.12 (down) & cat.13 (up) βλέπω αρκετό 4G+ εντός Αθήνας, κυρίως στο κέντρο, αλλά και πάλι οχι παντού. Αρκετά αραιότερο οσο απομακρύνεσαι στα προάστια. Με hyper download ανω των 150 Mbps έχω δει μόνο στον Eλ.Βενιζέλο (γυρω στα 180 πριν κανα μήνα). Όμως βλέπω τακτικά τρελό upload (περίπου 70mbps) στο κέντρο (π.χ. στη διαδρομή απο το Χίλτον έως την πλατεία Μαβίλης). Το καλύτερο ping που εχω δει εως τωρα σε 4g+ ειναι 13ms. Edited March 20, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 VoLTE/WiFi Calling είναι πλέον standard υπηρεσίες για την Apple. Μπορούν να ενεργοποιηθούν με απλό carrier update σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Αυτό ακριβώς είναι το θεμα. Να στείλει επιτέλους η cosmote τις ρυθμίσεις στην apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αυτό ακριβώς είναι το θεμα. Να στείλει επιτέλους η cosmote τις ρυθμίσεις στην apple Μήπως υπάρχουν προβλήματα; Δεν έχει λόγο να μη τις στέλνει. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Με κινεζιά lte cat.12 (down) & cat.13 (up) βλέπω αρκετό 4G+ εντός Αθήνας, κυρίως στο κέντρο, αλλά και πάλι οχι παντού. Αρκετά αραιότερο οσο απομακρύνεσαι στα προάστια. Με hyper download ανω των 150 Mbps έχω δει μόνο στον Eλ.Βενιζέλο (γυρω στα 180 πριν κανα μήνα). Όμως βλέπω τακτικά τρελό upload (περίπου 70mbps) στο κέντρο (π.χ. στη διαδρομή απο το Χίλτον έως την πλατεία Μαβίλης). Το καλύτερο ping που εχω δει εως τωρα σε 4g+ ειναι 13ms. Ωραία, ήθελα να δω αν παίζει το Carrier Aggregation σε "άγνωστες" συσκευές. LeEco έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ναι, το pro3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 http://www.speedtest.net/android/2702074820.png Κοζάνη κέντρο με frog καρτοκινητό και server vodafone athens έτσι για δοκιμή.Χρησιμοποίησε απο τα 500mb που μου έδωσε δώρο με το που έβαλα 5€ κάρτα.Με τον server της cosmote και αφού τελείωσαν τα free mb έδινε κλασικά μέχρι 20mbps μέτρηση.http://www.myphone.gr/forum/http://www.speedtest.net/my-result/a/2702074820 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Ωραία, ήθελα να δω αν παίζει το Carrier Aggregation σε "άγνωστες" συσκευές. LeEco έχεις; Intraband CA κάνουν τα LeEco. Interband αποτυγχάνουν παταγωδώς. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα δίκτυο έχει συνεχόμενο φάσμα σε μια συχνότητα λειτουργίας είναι οκ, αν όχι κοντεύεις να το πετάξεις στον τοίχο. Edited March 21, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μήπως υπάρχουν προβλήματα; Δεν έχει λόγο να μη τις στέλνει. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικα γίνεται, αλλά από την ιστορία ξέρω ότι ούτε όταν έκαναν deploy το IPv6 έστειλαν carrier update στα iPhone. Ίσως έχει λήξει το συμβόλαιο συνεργασίας που έχουν με την Apple, ίσως να μην τους ενδιαφέρει, ίσως να έχουν συμφωνία προτεραιότητας με τη Samsung, πάντως κάτι φαίνεται να συμβαίνει με Cosmote + iDevices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Intraband CA κάνουν τα LeEco. Interband αποτυγχάνουν παταγωδώς. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα δίκτυο έχει συνεχόμενο φάσμα σε μια συχνότητα λειτουργίας είναι οκ, αν όχι κοντεύεις να το πετάξεις στον τοίχο. Δεν γνωριζω για το max2 με το 820soc, αλλα το pro3 με εργοστασιακη ROM εχει την ιδια baseband (Mpss.th.2.0.c1 .....) οπως και οι λοιπες εργοστασιακες συσκευες με τον qualcomm 821, δηλαδη με το Asus zenfone 3 deluxe αλλα και το Op 3T. Αναμονη για να δουμε το lg g6. Παντως η cosmote πλεον κανει aggregation και στο upload. Edited March 21, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Intraband CA κάνουν τα LeEco. Interband αποτυγχάνουν παταγωδώς. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα δίκτυο έχει συνεχόμενο φάσμα σε μια συχνότητα λειτουργίας είναι οκ, αν όχι κοντεύεις να το πετάξεις στον τοίχο. Και ποια υποστηρίζουν πραγματικό CA; Μόνο τα επώνυμα; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Και ποια υποστηρίζουν πραγματικό CA; Μόνο τα επώνυμα; :cry: Παντως το οτι δεν βλεπεις τακτικα πανω απο 150mbps στο speedtest δεν σημαινει οτι δεν κανει aggregation μια συσκευη. Στο upload βλεπω τακτικα 70αρες+ στο κεντρο Αθηνας με την cosmote. Edited March 21, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δεν γνωριζω για το max2 με το 820soc, αλλα το pro3 με εργοστασιακη ROM εχει την ιδια baseband (Mpss.th.2.0.c1 .....) οπως και οι λοιπες εργοστασιακες συσκευες με τον qualcomm 821, δηλαδη με το Asus zenfone 3 deluxe αλλα και το Op 3T. Αναμονη για να δουμε το lg g6. Συγνώμη, έχεις δει να ενώνει 800 με 1800 το Λε; Αφού το έχουν κλειστό το feature. Μόνο στο 2600 στη ΚΟΣΜΟΤΕ που έχει φάσμα 35ΜΗz θα σου δείχνει 4g+. Στο 1800 παίρνεις κανονικά 20ΜΗz και στο 800 10ΜΗz. Αλλά μεταξύ αυτών των συχνοτήτων ξέχνα το aggregation ή άλλαξε συσκευή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Συγνώμη, έχεις δει να ενώνει 800 με 1800 το Λε; Αφού το έχουν κλειστό το feature. Μόνο στο 2600 στη ΚΟΣΜΟΤΕ που έχει φάσμα 35ΜΗz θα σου δείχνει 4g+. Στο 1800 παίρνεις κανονικά 20ΜΗz και στο 800 10ΜΗz. Αλλά μεταξύ αυτών των συχνοτήτων ξέχνα το aggregation ή άλλαξε συσκευή. κατι δεν βγαζει και νοημα...καλα στη cosmote...αντε και πες βλεπει απο την band7, πως τοτε η ιδια συσκευη βλεπει 4g+ και στην Vodafone αλλα και στην wind;; (Με 20mhz στο band7 η καθεμια). Και κατι τελευταιο, στο pro3 ευτυχως μπηκαν generic API (οχι basic) ακομα και στην κινεζικη εκδοση (x720). Και οι 3 εκδοσεις, μαζι με το x727(αμερικανικο) και το x725 (ρωσικο) εχουν το ιδιο ακριβως baseband. Edited March 21, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 κατι δεν βγαζει και νοημα...καλα στη cosmote...αντε και πες βλεπει απο την band7, πως τοτε η ιδια συσκευη βλεπει 4g+ και στην Vodafone αλλα και στην wind;; (Με 20mhz στο band7 η καθεμια). Και κατι τελευταιο, στο pro3 ευτυχως μπηκαν generic API (οχι basic) ακομα και στην κινεζικη εκδοση (x720). Και οι 3 εκδοσεις, μαζι με το x727(αμερικανικο) και το x725 (ρωσικο) εχουν το ιδιο ακριβως baseband. Εύχομαι να έχεις δίκιο. Μπορεί να εμφανίζει 4g+ με 20mhz. Κάποιοι κατασκευαστές το θεωρούν 4g+. Ελπίζω το Χ820 να πάρει την ίδια baseband στη nougat γιατί σαν συσκευή φυσάει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Εύχομαι να έχεις δίκιο. Μπορεί να εμφανίζει 4g+ με 20mhz. Κάποιοι κατασκευαστές το θεωρούν 4g+. Ελπίζω το Χ820 να πάρει την ίδια baseband στη nougat γιατί σαν συσκευή φυσάει. Λες με 20mhz να δινει τετοια νουμερα η κοκκινη; ( http://i.imgur.com/zB0TF48.jpg ) Σημερα, με hyper, περιοχη Αιγαλεω, με full κοσμο. 100% κανει interband το Leeco pro3 στην eui στοκ, το εψαξα πολυ και το αναφερουν και αλλοι χρηστες σε δικτυα (πχ Γαλλια) που δεν υποστηριζουν καν intraband CA και τρωνε πορτα απο αλλα κινεζικα, βλεπε mi5. Αλλο εχω απορια, μηπως τελικα αλλαξε τιποτα απο τον 821 και σε επιπεδο επεξεργαστη; Διοτι 3 διαφορετικοι κατασκευαστες συσκευων (asus, leeco, oneplus ) με το ιδιο soc (821) εχουν το ιδιο ακριβως baseband. Παντως μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια για nougat, ειδες τι εγινε στην Ινδια... Ασχετο, το x820 ποσες ota πηρε απο την κυκλοφορια του εως σημερα; Edited March 22, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts