mixtri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ρε παιδιά σαν να έχει μεγάλη κατανάλωση mb με 4G η Cosmote... Δε θα έπρεπε να έχει διαφορά. :confused: Εκτός αν εννοείς εφαρμογές τύπου streaming που στο αυτόματο ελέγχουν "ποιότητα" σύνδεσης και ανεβάζουν bitrate. :!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Δε θα έπρεπε να έχει διαφορά. :confused: Εκτός αν εννοείς εφαρμογές τύπου streaming που στο αυτόματο ελέγχουν "ποιότητα" σύνδεσης και ανεβάζουν bitrate. :!: Όχι μόνο Facebook, Messenger και Instagram χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Με δύο γραμμές σημα εξω μεσα από σπίτι στην Χρυσούπολη Καβάλας https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161118/14d7d57570692aeda24dc0e11da648a8.jpg Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Όχι μόνο Facebook, Messenger και Instagram χρησιμοποιώ To Facebook κάνει ένα optimization για embedded βίντεο αλλά και για pre-fetching techniques. Αυτός φαντάζομαι θα είναι ο λόγος που καταναλώνεις περισσότερα δεδομένα. Δε μπορείς να δεις ποια εφαρμογή σου καταναλώνει περισσότερα δεδομένα στο background; :worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 To Facebook κάνει ένα optimization για embedded βίντεο αλλά και για pre-fetching techniques. Αυτός φαντάζομαι θα είναι ο λόγος που καταναλώνεις περισσότερα δεδομένα. Δε μπορείς να δεις ποια εφαρμογή σου καταναλώνει περισσότερα δεδομένα στο background; :worry: Το Facebook μου βγάζει με την μεγαλύτερη κατανάλωση,πως μπορώ να μειώσω την κατανάλωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το Facebook μου βγάζει με την μεγαλύτερη κατανάλωση,πως μπορώ να μειώσω την κατανάλωση; Κι εμένα μου τρώνε πολλά ΜΒ το Facebook και το Instagram, με άλλους παρόχους. Δε φταίει η Cosmote, ούτε το 4G και δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι... Απλά η Cosmote πρέπει να αρχίσει να δίνει περισσότερα ΜΒ σε χαμηλή τιμή, γιατί οι ανάγκες αυξάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να μεταδοθούν τα δεδομένα δεν αλλάζει. Την ίδια ποσότητα δεδομένων χρησιμοποιείς είτε είσαι σε 4G, είτε σε 3G, είτε σε 2G. Η μόνη διαφορά είναι σε εφαρμογές που αλλάζουν την ποιότητα βάσει ταχύτητας δικτύου, πχ ανάλυση βίντεο στο YouTube. Αν έχεις ταχύτερη πρόσβαση (4G) το YouTube θα επιλέξει μεγαλύτερη ανάλυση συνεπώς θα καταναλωθούν περισσότερα δεδομένα από το πρόγραμμα χρήσης. Σε αυτές τις εφαρμογές, η κατανάλωση μπορεί να μειωθεί εάν ο προγραμματιστής έχει ενσωματώσει ρυθμίσεις που το επιτρέπουν. Πχ αλλαγή ανάλυσης στο YouTube. Το Facebook πρόσφατα διέθεσε μία lite έκδοση. Ίσως αυτό να βοηθήσει. Edited November 18, 2016 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το Facebook μου βγάζει με την μεγαλύτερη κατανάλωση,πως μπορώ να μειώσω την κατανάλωση; Δυστυχώς δε μπορείς να παρέμβεις στην ίδια την εφαρμογή αν ο κώδικας δεν είναι διαθέσιμος. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να rootareis τη συσκευή σου και να ρίξεις στα System.Properties του Android την ανάλυση αλλά αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα όλων των εφαρμογών. Δεν έχω δει αν έχει κάποιο τέτοιο αρχείο στο facebook directory. Good point... Γενικά θέλεις tweak. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Κι εμένα μου τρώνε πολλά ΜΒ το Facebook και το Instagram, με άλλους παρόχους. Δε φταίει η Cosmote, ούτε το 4G και δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι... Απλά η Cosmote πρέπει να αρχίσει να δίνει περισσότερα ΜΒ σε χαμηλή τιμή, γιατί οι ανάγκες αυξάνονται. Άλλος παροχος εφαρμόζει συμπίεση και έχει αρκετή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Άλλος παροχος εφαρμόζει συμπίεση και έχει αρκετή διαφορά Σε ποιά εταιρεία αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Down: 192.33mbps Up: 49.38mbps Cosmote 4g+, piraeus Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Down: 192.33mbps Up: 49.38mbps Cosmote 4g+, piraeus Το πακέτο κινητής που λέει η υπογραφή σου σε ποιά χώρα και εταιρία είναι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Κοσμοτε γραφω.γιατι σβηνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Δες τα pm σου. Σβήνονται ως άσχετα. Δεν ρωτάει εσένα, και δεν ρωτάει με ποιο δίκτυο έγινε το speetest. Ρωτάει τον doganos για το πακέτο της υπογραφής του από ποια χώρα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Το πακέτο κινητής που λέει η υπογραφή σου σε ποιά χώρα και εταιρία είναι ; Βουλγαρια, Telenor Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Παιδιά καλησπέρα.έχω να σας κάνω μια ερώτηση.Πως είναι δυνατόν να πιάνω σε speedtest 160 οταν το μεγιστο κινητού είναι 150.Παρακαλώ ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Παιδιά καλησπέρα.έχω να σας κάνω μια ερώτηση.Πως είναι δυνατόν να πιάνω σε speedtest 160 οταν το μεγιστο κινητού είναι 150.Παρακαλώ ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος ξέρει Τι συσκευή έχεις; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Sony xperia z3.ξερω οτι ειναι απλο 4g ως 150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Παιδιά καλησπέρα.έχω να σας κάνω μια ερώτηση.Πως είναι δυνατόν να πιάνω σε speedtest 160 οταν το μεγιστο κινητού είναι 150.Παρακαλώ ευχαριστώ εκ των προτέρων αν κάποιος ξέρει προφανώς είναι bug της εφαρμογής ή της baseband. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εννοείς κόλλημα στο speedtest; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Ο server της Cosmote πρέπει να έχει κολλήσει πάνω από 15mbps δεν δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Ο server της Cosmote πρέπει να έχει κολλήσει πάνω από 15mbps δεν δείχνει Δοκίμασε από άλλο δίκτυο, σταθερό κατά προτίμηση. Εάν χρησιμοποιείς καρτοκινητό να υπενθυμίσω ότι υπάρχει όριο στην ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων. Edited November 21, 2016 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Δεν υπάρχει όριο στα καρτοκινητα, αρκεί το πρόγραμμα data να είναι 4g, τα περισσότερα δηλαδή Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Δεν υπάρχει όριο στα καρτοκινητα, αρκεί το πρόγραμμα data να είναι 4g, τα περισσότερα δηλαδή Sent from my Samsung SM-G930F using Tapatalk Ίσως δεν είναι σε τέτοιο πρόγραμμα ο παραπάνω χρήστης που το δοκίμασε, εφόσον το speedtest είναι δωρεάν στους server της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα. Κάποιες φορές στο server του ΟΤΕ περιορίζει την ταχύτητα στα 20mbps ή χαμηλότερα. Σε άλλο server πάει κανονικά. Τα κριτήρια που συμβαίνει αυτό είναι άγνωστα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts