Jump to content

myphone POLL: Πόσα λεφτά ξοδεύετε για να αγοράσετε apps;


DJDB
 Κοινοποίηση

Κατά μέσο όρο, πόσα λεφτά ξοδεύετε μηνιαίως για αγορές apps;  

760 members have voted

  1. 1. Κατά μέσο όρο, πόσα λεφτά ξοδεύετε μηνιαίως για αγορές apps;

    • Έως 5 ευρώ το πολύ
      270
    • Πάνω από 5 αλλά κάτω από 10 ευρώ
      85
    • Πάνω από 10 αλλά κάτω από 20 ευρώ
      27
    • Πάνω από 20 ευρώ
      19
    • Τίποτα, δεν αγοράζω καθόλου apps
      340
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      19


Recommended Posts

κατι αντιστοιχο στο Market υπαρχει????δηλ paid apps σε προσφορα η free για περιορισμενο χρονικο διαστημα????

 

ευχαριστω

 

Δεν είναι το μέρος εδώ, αλλά ελπίζω να γνωρίζεις ότι στο Play μέσα σ ένα σύντομο διάστημα απ την αγορά μιας εφαρμογής μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφούν τα χρήματα έτσι? :)

Edited by QQTilt
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 197
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέχρι 5 ευρώ δίνω για εφαρμογή.Νομίζω τα περισσότερα χρήματα που έχω δώσει είναι 3,5 ευρώ.

 

Πάντως μιλώντας θεωρητικά, υπάρχουν εφαρμογές ( όπως πχ ο Nova Launcher Prime) που αν για τον Χ,Υ λόγο τις έχανα και έπρεπε να τις επαναγοράσω σε διπλάσια τιμή θα το έκανα λόγω μεγάλης εκτίμησης για την αξία της εφαρμογής σε σχέση με το κόστος της. Το ίδιο θα ίσχυε αν είχα αποκτήσει μια εφαρμογή δωρεάν( πχ Dolphin) ,την έχανα και μετά θα έπρεπε να την πληρώσω.Θα την αγόραζα με κλειστά μάτια.Τώρα αν οι εφαρμογές που έχω σε εκτίμηση κόστιζαν πάνω από 5 ευρώ θα περίμενα μέχρι να δωθούν σε καλύτερη τιμή.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι πριν 4 χρόνια τα αγόραζα όλα αυθεντικά εκτός από τα windows που ειχα για λειτουργικο στο pc. Και να φεύγανε τα 50ευρα για pc games... Πλέον αγοράζω μόνο 2-3 παιχνίδια τον χρόνο αυθεντικά που ξέρω οτι θα μου αρέσουν και τα αξίζουν + την συνδρομή του wow οπου παίζω ακόμα και θα συνεχίσω.

 

Κι αυτά τα παιχνίδια σε προσφορές από το steam. Ταινίες κτλ ευχαρίστως να τις νοικιαζα αλλά με 2 ευρώ ημερήσια ενοικίαση ας πάρουν τα @@ μου οπότε τις κατεβάζω αν και πηγαίνω συχνά σινεμά. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που παίζω είναι σπασμένα και δεν ντρέπομαι γι αυτό, πλέον δεν έχω την δυνατότητα να τα αγοράσω οπότε λεφτά απο μενα δεν θα βλέπανε όπως και να χει.

 

Η πλάκα είναι οτι πλέον που το pc μου είναι γεμάτο... πειρατία, τα windows 8 είναι αυθεντικά κι αυτό επειδή μπορούσε να μου τα δώσει ένας φίλος μου. Κατα τ άλλα κλαίω τα 50ευρα που έδινα για ψύλλου πήδημα αλλά έπαθα και έμαθα. Κι ας με χαρακτηρίσει όποιος θέλει όπως θέλει. Σιγά μην προσβληθώ από χρήστη του ίντερνετ. :lol:

 

Όσο αφορά τα apps των κινητών μέχρι στιγμής έχω αγοράσει σε προσφορά 2 εφαρμογές... ίσως και να κάνω κι άλλες αγορές στο μέλλον αν βρω παιχνίδια ή εφαρμογές που αξίζουν σε προσφορά. Δεν είχα πρόθεση να βάλω σπασμένες εφαρμογές στο κινητό αλλά με το tablet μπήκα στον πειρασμό και το έκανα για 2-3 και ευτυχώς που δεν τις αγόρασα γιατί απεγκαταστάθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

αποτι βλεπω ο τζαμπας ζει τελικα,κατα τ'αλλα παρεξηγιομαστε για την γερμανικη διαφιμησει τους. μια χαρα μας ταιριαζει σα λαος να κλεβουμε ακομα κ το ρυζι που πετανε στους νεονυμφους. εν ολιγεις,αγοραζω αυτες που ειναι χρησημες,game αρκετα,το να μπω στην διαδικασια να την παρω σπασμενη για να κλεψω ενα ευρο του δημιουργου με κανει να νιωθω σαν αποτυχημενος κλεφτοκοτας. δηλαδη ποσο ακυρος μπορει να εισαι;

+1 μια χαρα τα λες και συμφωνω. Εχουμε κανει την κλοπη δικαιωμα, καταλαβες?!

Επισης, το χειροτερο ειναι οταν κατι το κανουμε εμεις οι ιδιοι ή και ο περιγυρος μας, να θεωρουμε οτι ειναι ο κανονας και οτι το κανουν ολοι. Ακομα χειροτερο ειναι να νομιζουμε οτι, επειδη το κανουν ολοι, παυει να ειναι ντροπη η κλοπη

Τέλος, απευθυνομενος προς τους mods θα προτεινα (προταση απλως) το myphone να αποδειξει εμπρακτα οτι δεν υποστηριζει την πειρατεια (εννοειται οτι δεν την υποστηριζει, απλα λεω να το δειξει εμπρακτα με τον παρακατω τροπο) και να αφαιρεθουν σχολια που την εκθειαζουν και που προτρεπουν αλλους σε αυτην. Μας διαβαζουν και ανηλικοι που παρασυρονται ευκολα.

:)

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Έκανα λάθος βλέποντας τον τίτλο και μην βλέποντας το "μηνιαίως" στο poll και έβαλα 20 ευρώ. Το σωστό θα ήταν στα 0-5 ευρώ . Αγόρασα τα περισσότερα που ήθελα, οπότε σπάνια θα αγοράσω πολλά μαζεμένα σε ένα μήνα.

 

Άγιος δεν είμαι πάντως. Δοκιμάζω τις εφαρμογές σπασμένες αρκετές φορές και έχω και μερικές installed. Αν δω πως μου χρειάζονται πραγματικά θα τις αγοράσω και αυτές . Από την στιγμή που οι τιμές είναι από 0-10 ευρώ(στο περίπου) είναι εύκολο να έχω αγορασμένα τα βασικά που θέλω και ησύχασα με το ψάξιμο για updates σε σπασμένες εφαρμογές κτλ.

 

Ειμαι σχεδον 19 και μου φαινεται καπως η πιστωτικη :Ρ Με paypal δε γινετε να αγορασεις ετσι;

 

Μπορείς να δοκιμάσεις το androidpit. Δεν έχει όλες τις εφαρμογές του play αλλά κάποιες μπορείς να τις βρείς και πληρώνεις με paypal.Αρκετές εφαρμογές μπορείς να τις αγοράσεις με paypal και από το site της εφαρμογής(titanium backup, poweramp,widgetlocker κα).

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -
Link to comment
Share on other sites

Ποπο κάτι γύφτουλες. Δεν το περίμενα τόσο πολύ. και εγώ κλέβω αλλά ούτε υπερήφανος γι αυτό είμαι ούτε το διατυμπανίζω ούτε το θεωρώ άποψη. Τα χρήματα είναι λίγα για τις mobile εφαρμογές και τα παίρνουν άνθρωποι για πραγματική δουλειά. Ούτε μεγάλες εταιρίες ούτε διαφημιστικές.

Οπότε έχετε να δίνεται και να αγοράζετε ότι χρησιμοποιήτε.

Κάτι εξυπνάδες του τύπου αν "εσύ τα έχεις όλα γνήσια" να λοιπόυν.

μου μοστραρει o άλλος το galaxy nexus και 1 ευρώ για την εφαρμογή που χρησιμοποιεί κάθε μετά δεν δίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Το πολυ 5 ευρώ για το iPad4 και αυτό όχι συνέχεια,για το note2 τις βρίσκω αλλιώς....
Link to comment
Share on other sites

Ποπο κάτι γύφτουλες. Δεν το περίμενα τόσο πολύ. και εγώ κλέβω αλλά ούτε υπερήφανος γι αυτό είμαι ούτε το διατυμπανίζω ούτε το θεωρώ άποψη. Τα χρήματα είναι λίγα για τις mobile εφαρμογές και τα παίρνουν άνθρωποι για πραγματική δουλειά. Ούτε μεγάλες εταιρίες ούτε διαφημιστικές.

Οπότε έχετε να δίνεται και να αγοράζετε ότι χρησιμοποιήτε.

Κάτι εξυπνάδες του τύπου αν "εσύ τα έχεις όλα γνήσια" να λοιπόυν.

 

+1

Κάθε λέξη !!! Και ξαναπέστα !!!! Αν είναι δυνατόν να είναι "άποψη" και ιδεολογία η στάση του "δεν πληρώνω" ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

ισως και παραπανω.....χαχαχαχα

ειναι αυτο που σου ειπα.....απο την στιγμη που εβρισκα σςχεδον καθε μερα paid apps και την προσφερανε σε free μορφη και μου αρεσε,την κατεβαζα,και πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο να μαζεψεις πολλες εφαρμογες.....και να ξερεις οτι αυτες πολες φορες τις χρησιμοποιουσα.....αλλες πολυ,αλλες μια δυο φορες,αλλα απο την στιγμη που τις περναγα στο itunes η στο κινητο μετα της κραταγα,και μαζευτηκαν αρκετες......

τωρα φυσικα που δεν εχω το iphone καταλαβαινεις οτι αυτη την στιγμη μου ειναι καπως 'αχρηστες'.....παντος οποτε ευρισκα εφαρμογη που με ενδιεφερε ποτε δεν λυπηθηκα τα 0.79 eyro η ακομα και παραπανω για να την παρω....

απλα οπως ειπα,οταν σφιξαν τα οικονομικα,περιορισα τις αγορες.....

και επειδη παντα ειχα το iphone jb,παντα αγοραζα εφαρμογες....δεν μου αρεσε να τις κατεβαζω σπασμενες.....μονο το navigon ειχα κατεβασει σπασμενο και το συγκρινα με το tom tom και αποφασισα να αγορασω το tom tom και το navigon το απεγκατεστησα....

κατι αντιστοιχο στο Market υπαρχει????δηλ paid apps σε προσφορα η free για περιορισμενο χρονικο διαστημα????

 

ευχαριστω

 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Της Google εννοείς; Αν ναι, έχει και από τα 2. Ειδικά μερικές ήταν μισή τιμή, μέχρι πριν λίγες μέρες. :)

Huawei Nova 5T
Link to comment
Share on other sites

Όταν είχα την Κινηταρα (nokia n8) αγόραζα μερικές γιατί χρέωνε από την κάρτα της vodafone. τώρα με το ΝΟΤΕ θέλει πιστωτική και εγώ δεν έχω. τώρα αν στο μέλλον κάνανε το ίδιο με το νοκια σίγουρα θα αγόραζα αρκετές εφαρμογές.
Link to comment
Share on other sites

Με αυτη την ιδεολογια δεν παμε πουθενα. Γιαυτο και οι developers δεν ασχολουνται με μια τοσο μικρη αγορα οπως η Ελλαδιτσα. Μπραβο σας. Και εγω κατεβαζω σπασμενες εφαρμογες οταν δεν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα αλλα να το κανω και διαφημιση για τον εαυτο μου και περιμενω και τους αλλους να μου πουνε μπραβο. Και ναι εχω GPS στο κινητο μου που κοστιζει 30€ αλλα το χρησιμοποιω 5 φορες το χρονο. Οσο περισσοτερο μαθαινω τον τροπο που αυτη η χωρα αντιμετωπιζει την αγορα , οχι μονο την ηλεκτρονικη αλλα γενικα την αγορα τοσο πιο γρηγορα θελω να τα μαζευω και να φυγω.

Device: HTC Desire Z, S-off

Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2)

Οδηγος rooting για HTC Desire Z

 

Proud driver of Hellenic Racing team.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι καθορισμένα τα πόσα ξοδεύω το μήνα, αλλά έβαλα 5-10. Έχει τύχει να φάω λιγότερα, έχει τύχει και περισσότερα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι περιμένω καμιά έκπτωση στις εκάστοτε εφαρμογές που έχω στη wishlist μου, αλλά από το να έχω σπασμένες εφαρμογές, το προτιμώ! Κακά τα ψέματα, όπως είπαν και κάποια παιδιά παραπάνω, αυτός είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς λόγους που πολλές εταιρίες ή ακόμα και μεμονωμένοι developers δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη χώρα μας και είναι λυπηρό, μιας και υπάρχουν ευκαιρίες να αγοράσουμε εφαρμογές ακόμα και με 10 λεπτά του ευρώ... Και όσο για την πιστωτική που λένε οι περισσότεροι, είναι πολύ απλό να βγάλει ο καθένας μια προπληρωμένη κάρτα σε μια τράπεζα και με μια μικρή σχετικά φόρτιση να αγοράσει ό,τι τραβάει η ψυχή του!
Τhe end of an era...
Link to comment
Share on other sites

Εχω αγοράσει σκασμό από apps, κάποιες με 2ευρω, κάποιες απο 2 ως 5 , κάποιες με 10, και το NDrive πχ με αν θυμάμαι καλά 40? euro.

 

Ειμαι της άποψης ότι πρέπει να ανταμοιβεις τον κόπο του άλλου (στο ΙΤ ειμαι) και εν τέλει, ****, δινεις τόσα για smartphone, αν τραβας πειρατικά apps εισαι μη πω τι.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Δε δίνω ούτε ευρώ για apps και δε νιώθω τύψεις. Έχω 4-5 εφαρμογές όλες κι όλες οι οποίες είναι πανάρχαιες γιατί έχω την έκδοση iOS 3 σε ένα "παλιό" iphone 3.

 

Πιστεύω ότι 2 χρόνια μετά τα πάντα πρέπει να ανεβαίνουν δωρεάν στο Ιντερνετ. Αλλά παραδέχομαι ότι κατέβασα σπασμένες εφαρμογές γιατί αυτές έβρισκα για το iOS 3 μου και γιατί δεν θέλω να πληρώνω.

 

Κάθε κριτική δεκτή :)

Link to comment
Share on other sites

Όντως οι βασικές εφαρμογές ακόμα και πολύ καλά παιχνίδια είναι δωρεάν οπότε δεν ξοδεύουμε αλλά μαι gift card θα κάνω σε ένα φιλαράκι μου για να με εκτιμήσει περισσότερο...
Link to comment
Share on other sites

παιδια ολοι εχουν την αποψη τους,και για εμενα αυτο δεν αλλαζει,το να λυπηθεις να δωσεις ενα ευρο δυο,τρια,για μερικες εφαρμογες ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ και μετα να υπηρηφανευεσαι οτι δε δινω ευρο την κλεβω απο πειρατικο site ε για εμενα εισαι κλεφτοκοτας.τι δε καταλαβενεις;;;; οτι ******* το παλικαρι που εβγαλε τα ματια του να την φτιαξει και εσυ το παιζεις τζαμπα μαγκας;;;; ξανακραξτε ελευθερα,επισης δε μιλαμε για office και για κολουσους ms,αλλα για τον developer του καθε market οτι ονομασια κ αν εχει αυτο. :mad: Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ δεν πληρώνω ποτέ για τίποτα, ακόμη κι αν αυτό μου είναι απαραίτητο. Πχ το κινητό μου το έκλεψα από το ανωνυμο service point της γειτονιάς μου, τα ψώνια τα κλέβω από το μίνι μάρκετ της κυρα-τασιας, τα ρούχα από ένα μαγαζί που δεν μπορεί πλέον να πληρώσει εταιρεία security κι έτσι τζίφος ο συναγερμός και αν θέλω να πάω κάπου παίρνω ταξί και με το που θα κόψει λίγο ταχύτητα ανοίγω την πόρτα και τρέχω... Έτσι ρε, να μαθουνε!!!

 

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να διαγράφει το ποστ μου, είναι στο ίδιο ύφος με αρκετά άλλα στο παρών θέμα.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....
Link to comment
Share on other sites

...όταν έρθει το αφεντικό και μας πει "στο εξής θα δουλεύεις 12 ώρες και θα παίρνεις πέντε κατοστάρικα, και αν δεν θες βρίσκω άλλον σε μισή ώρα" θα τον πούμε αλήτη γιατί μας εκμεταλλεύεται και θέλει τη δουλειά μας τσάμπα. Όταν το κάνουμε εμείς σε τρίτους είμαστε μάγκες και έξυπνοι...
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.
Link to comment
Share on other sites

Ούτε μισό €.

Παλιότερα αγόραζα κάποιες καλές εφαρμογές από το παλιό ovi store αλλά πλέον όχι.αλλά ούτε και από το Google play φυσικά!

Φράγκο δεν δίνω για τις πορδοεφαρμογές της Google! Συμφωνώ ότι υπάρχουν και χρήσιμες εφαρμογές αλλά.εγώ προσωπικά δεν τις χρειάζομαι

Symbian, Die hard
Link to comment
Share on other sites

Όταν χρησιμοποιούσα Σύμπιαν, είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές σε άτακτα χρονικά διαστήματα.

Τώρα στο Ανδρόιδ, δεν έχω στάξει ούτε Ευρωλεπτό.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά πλέον τα τσιγκουνεύομαι...

Link to comment
Share on other sites

Από την εποχή windows mobile είχα κάποιες αγορασμένες, κυρίως για εφαρμογές πλοήγησης. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τις δωρεάν αλλά σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να δώσεις τα λιγοστά για να πάρεις την κατάλληλη εφαρμογή. Δεν θα έδινα χρήματα για παιχνίδια πλέον.
OnePlus 5T
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειναι μετρημενες οι εφαρμογες που αγορασα, δε ψηφισα στο Poll. Ομως ειναι αυτες που ακριβως χρειαζομουν στον ενα κ κατι χρονο που εχω το android smartphone μου. Παντα εβρισκα μια πειρατικη πριν την αγορασω, και φυσικα για να ειμαι Updated την αγοραζα εαν κ εφοσον μου εκανε το "κλικ" ... Οι υπολοιπες διαγραφονταν... Εχω 10 αγορασμενες συνολικα και 2 σπασμενες που τις κρατησα (οι υπολοιπες free) . Το navigon και το eweather HD ειναι τα μονα σπασμενα που εχω. Εφαρμογες οπως o nova launcher prime , jetaudio plus, poweramp , το Knights of Pen&paper(game), smart tools, rom toolbox , θα τις ξαναγοραζα σε οποιοδηποτε κινητο αν χρειαζοταν (ασχετα αν ειμαι updated κ θα τις εχω δια παντως).Εαν δω κατι που με ενδιαφερει θα κανω το ιδιο :)

Να σημειωσω οτι οταν δεν υπαρχει Demo εκδοση μιας εφαρμογης που θα χρειαστει αγορα μετεπειτα , τοτε προβαινω σε κατεβασμα πειρατικης εκδοσης.

Επισης οσον αφορα τις διαφημισεις , υπαρχει το luckypatcher και καποια adblock που τις περιοριζουν , αν και δεν ειναι ενοχλητικες τις περισσοτερες περιπτωσεις, και ειναι ο τροπος με τον οποιο μπορουμε να εχουμε ελευθερες εφαρμογες στα κινητα μας.

Edited by tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Πριν την κρίση έδινα 15 έως όσο είχε το App που ήθελα ή το χρειαζόμουν ...

Τώρα 5 με 10 το πολύ και αν ...

Όσο για τα App που είχα και έχω είναι 100% όλα σε όλα τα κινητά αγορασμένα !!!

Εκ πεποιθήσεως .

Χωρίς καμιά μομφή για τα άλλα παιδιά ή φίλους μου που έχουν υιοθέτηση άλλες πρακτικές.

 

 

 

Φιλικά,

Στέφανος.

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...