Jump to content

StefMac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    315
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About StefMac

  • Ημ. Γέννησης 18/08/1969

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 11 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

Περιοχή

  • Περιοχή
    Limassol

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

StefMac's Achievements

  1. Πριν την κρίση έδινα 15 έως όσο είχε το App που ήθελα ή το χρειαζόμουν ... Τώρα 5 με 10 το πολύ και αν ... Όσο για τα App που είχα και έχω είναι 100% όλα σε όλα τα κινητά αγορασμένα !!! Εκ πεποιθήσεως . Χωρίς καμιά μομφή για τα άλλα παιδιά ή φίλους μου που έχουν υιοθέτηση άλλες πρακτικές. Φιλικά, Στέφανος.
  2. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε να είσται πάντα αγαπημένοι !!! :D Φιλικά, Στέφανος.
  3. Το είχα (έχω) και εγώ ... :happy: Όσο ήταν στα χέρια μου ήταν απροβλημάτιστο, με μοναδική εξαίρεση η κάθε χρόνο άνοιγμα της οθόνης και καθάρισμα από τις σκόνες ... :lol: Το χάρισα στον μπατζανάκη μου και μου το έφερε πίσω νεκρό ... :(
  4. Ήταν το iPhone 2G 8GB (δεν κατάφερα να τα γεμίσω ποτέ ...) και τώρα είναι πάλι το iPhone αλλά το 3GS με τα 16GB ...
  5. Είχα αρκετά τηλέφωνα στην κατοχή μου (και λόγο εταιρίας μιας και μας τα παρείχαν δωρεάν), μερικά από αυτά όμως που αγόραζα εγώ ήταν Motorola Accoumpli, Treo 260, SEIMENS SX1, SE P990i ... Κανένα δεν με ενθουσίασε τόσο αλλά και κράτησε τον ενθουσιασμό μου όσο το iPhone ... Και δεν μιλάμε για το τι κάνει αλλά πως το κάνει !!! Σκέφτομαι και εγώ για το 3GS αλλά γεγονός είναι, ότι η τιμή του είναι τσουχτερή ! Φιλικά.
  6. Apple Key + Space ...

    Και αλλάζεις από γλώσσα σε γλώσσα ...

    Για να προσθέσεις Αγγλικά ...

    SystemPreferens --> Internationale --> Add Lang.

     

    Φιλικά Στέφανος.

  7. Στεφανε καλημερα φιλε...Χτες αγορασα Mac... και ειμαι τελειως νεουδι στο χωρο..γιαυτο σε παρακαλω μπορεις να μου πεις..πως γινεται να αλλαζω γλωσσα στο πληκτρολογιο ( εχω ελληνικα και γερμανικα )χωρις να χρησιμοποιω το ποντικι !!!
  8. re file xehasa

    sto boss prefs eno to edge einai on dipla grafei (n/a)

    ti ska.. paizei

    kai exoyn pexei ta neyra moy

  9. Συμφωνώ ότι ακόμα και τώρα είναι μια πολύ "τίμια" συσκευή, και εγώ που είμαι αρκετά παράξενος θα την έχω μέχρι *δευτέρας παρουσίας. ;) *Δεύτερη έκδοση του iPhone. :D
  10. Και σ' εμένα το ίδιο ... :worry:
  11. Egw to exw apo ton 3 trito mina agoras, xoris to portaki kai den girizw piso !!! ;) Des kai to kainourgio P1, den exei portaki ...
  12. Θα συμφωνήσω και εγώ, και να συμπληρώσω ότι θα έπρεπε να ήταν το εξωτερικό "QWERTY" με Ελληνικά και το εσωτερικό με Αγγλικά ή το αντίστροφο ... ;)
  13. Ενδιαφέρων σίγουρα, αλλά κατά πόσο ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη και πόσο γρήγορο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό πάνω στο λειτουργικό. Κάναμε ένα χρόνο για δούμε γρήγορο ΜΕΝU, και τώρα όλα από την αρχή. Σε τι γλώσσα είναι γραμμένο σε JAVA ??? Άντε και είναι όλα μέτρια έως καλά, θα είναι ένα iPhone μαϊμού ... :p Δεν ξέρω, εγώ θα ήθελα να είχα iPhone με Mac OS X, και όχι iP990 Java APi OS επάνω στο Symbian UIQ 3.0 ... :rolleyes:
  14. Παρότι το τελευταίο "post" ήταν το 2004, :p και τυχαία έπεσα πάνω, λέω να πω και εγώ... :D ...Σε Apple //c έτρεχε το ProDOS της Apple, version μην με ρωτάτε δεν θυμάμαι, μετά σε Apple Macintosh πια : MacOS 6.1, MacOS 7.1-2-...-8-9, MacOS 8.0-1...9, MacOS 9.0, 9.1 MacOS 9.2.2 το τελευταίο Classic MacOS :( (μιλάμε για πανάλαφρο λειτουργικό - σφαίρα) !!! MacOS X και μέχρι τώρα το MacOS 10.4.9, (το ομορφότερο λειτουργικό που έχω δει ). :happy: Στην δουλεία και αυστηρός καμία άλλη χρήση, με τα ελεεινά Win 95, :p τα λίγο καλύτερα και σταθερότερα Win NT, και τώρα με τα κλασσικά Win XP-Pro.
×
×
  • Create New...