Jump to content

StefMac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    315
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StefMac

  1. Πριν την κρίση έδινα 15 έως όσο είχε το App που ήθελα ή το χρειαζόμουν ... Τώρα 5 με 10 το πολύ και αν ... Όσο για τα App που είχα και έχω είναι 100% όλα σε όλα τα κινητά αγορασμένα !!! Εκ πεποιθήσεως . Χωρίς καμιά μομφή για τα άλλα παιδιά ή φίλους μου που έχουν υιοθέτηση άλλες πρακτικές. Φιλικά, Στέφανος.
  2. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε να είσται πάντα αγαπημένοι !!! :D Φιλικά, Στέφανος.
  3. Το είχα (έχω) και εγώ ... :happy: Όσο ήταν στα χέρια μου ήταν απροβλημάτιστο, με μοναδική εξαίρεση η κάθε χρόνο άνοιγμα της οθόνης και καθάρισμα από τις σκόνες ... :lol: Το χάρισα στον μπατζανάκη μου και μου το έφερε πίσω νεκρό ... :(
  4. Ήταν το iPhone 2G 8GB (δεν κατάφερα να τα γεμίσω ποτέ ...) και τώρα είναι πάλι το iPhone αλλά το 3GS με τα 16GB ...
  5. Είχα αρκετά τηλέφωνα στην κατοχή μου (και λόγο εταιρίας μιας και μας τα παρείχαν δωρεάν), μερικά από αυτά όμως που αγόραζα εγώ ήταν Motorola Accoumpli, Treo 260, SEIMENS SX1, SE P990i ... Κανένα δεν με ενθουσίασε τόσο αλλά και κράτησε τον ενθουσιασμό μου όσο το iPhone ... Και δεν μιλάμε για το τι κάνει αλλά πως το κάνει !!! Σκέφτομαι και εγώ για το 3GS αλλά γεγονός είναι, ότι η τιμή του είναι τσουχτερή ! Φιλικά.
  6. Apple Key + Space ...

    Και αλλάζεις από γλώσσα σε γλώσσα ...

    Για να προσθέσεις Αγγλικά ...

    SystemPreferens --> Internationale --> Add Lang.

     

    Φιλικά Στέφανος.

  7. Συμφωνώ ότι ακόμα και τώρα είναι μια πολύ "τίμια" συσκευή, και εγώ που είμαι αρκετά παράξενος θα την έχω μέχρι *δευτέρας παρουσίας. ;) *Δεύτερη έκδοση του iPhone. :D
  8. Και σ' εμένα το ίδιο ... :worry:
  9. Egw to exw apo ton 3 trito mina agoras, xoris to portaki kai den girizw piso !!! ;) Des kai to kainourgio P1, den exei portaki ...
  10. Θα συμφωνήσω και εγώ, και να συμπληρώσω ότι θα έπρεπε να ήταν το εξωτερικό "QWERTY" με Ελληνικά και το εσωτερικό με Αγγλικά ή το αντίστροφο ... ;)
  11. Ενδιαφέρων σίγουρα, αλλά κατά πόσο ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη και πόσο γρήγορο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό πάνω στο λειτουργικό. Κάναμε ένα χρόνο για δούμε γρήγορο ΜΕΝU, και τώρα όλα από την αρχή. Σε τι γλώσσα είναι γραμμένο σε JAVA ??? Άντε και είναι όλα μέτρια έως καλά, θα είναι ένα iPhone μαϊμού ... :p Δεν ξέρω, εγώ θα ήθελα να είχα iPhone με Mac OS X, και όχι iP990 Java APi OS επάνω στο Symbian UIQ 3.0 ... :rolleyes:
  12. Παρότι το τελευταίο "post" ήταν το 2004, :p και τυχαία έπεσα πάνω, λέω να πω και εγώ... :D ...Σε Apple //c έτρεχε το ProDOS της Apple, version μην με ρωτάτε δεν θυμάμαι, μετά σε Apple Macintosh πια : MacOS 6.1, MacOS 7.1-2-...-8-9, MacOS 8.0-1...9, MacOS 9.0, 9.1 MacOS 9.2.2 το τελευταίο Classic MacOS :( (μιλάμε για πανάλαφρο λειτουργικό - σφαίρα) !!! MacOS X και μέχρι τώρα το MacOS 10.4.9, (το ομορφότερο λειτουργικό που έχω δει ). :happy: Στην δουλεία και αυστηρός καμία άλλη χρήση, με τα ελεεινά Win 95, :p τα λίγο καλύτερα και σταθερότερα Win NT, και τώρα με τα κλασσικά Win XP-Pro.
  13. Καταρχήν η ερώτηση σου είναι κάπως γενικοί, και δεν μας λες τι θέλεις να κάνεις, όσο και αν φαίνεται προφανές ότι θες να παίρνεις τα e-mail σου από το P990i ... :rolleyes: Από που θες να "παίρνεις" τα e-mail σου, ας πούμε από την Vodafone, την Cosmote, ... ή από τον παροχέα σου ? Η διαφορά είναι και στις ρυθμίσεις αλλά και στην χρέωση σου. Γενικά λοιπόν στον incoming server : mail.otenet.gr Και στον outcomming server : outmail.otenet.gr Ή ρώτα τον παροχέα σου του internet. Φιλικά Στέφανος. :)
  14. Αυτά είχα γράψει στην σελίδα 96, πριν λίγο καιρό ... :) Σήμερα με την τελευταία αναβάθμιση είμαι σχεδόν, απόλυτα ικανοποιημένος Και λέω σχεδόν γιατί τώρα που το κινητό είναι όπως θα έπρεπε να ήταν όταν το αγόρασα, θα ήθελα να ήταν τόσο μικρό όσο το Μ600, να είχε 400MHz επεξεργαστή, ΑΤi, mobile card, και αυτό και εκείνο, και, και, και ποτέ δεν μου/μας ικανοποιεί 100% τίποτα. :confused: Μα έτσι δεν είναι η τεχνολογία ... :X Τελικά εμένα μου αρέσει το κινητό αυτό, και το έχω αγαπήσει ... :D Γιατί : " ... εγώ το πήρα συνειδητά γιατί ήθελα οθόνη αφής, qwerty, 3g, Wifi, και Symbian (και όχι WinMobile ). " ;)
  15. Εντάξει καλή η αναβάθμιση, αλλά άμα είναι να χάσω όλα τα Trophy's του Golf ... :happy: Αλήθεια που βρίσκετε ο φάκελος του Vijay Singh Pro Golf 3D, να τον κάνω Backup. :confused:
  16. Λοιπόν μετά από αρκετές ημέρες, δοκιμών για να δω αν θα μου το παρουσιάσει ξανά, τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Αλλά πώς, μπήκα στο φάκελο Private, και εξέτασα προσεκτικά τους φακέλλους βρήκα τέσσερις :wacko: φακέλλους που περιείχαν σχεδόν τα ίδια .sis, αφαίρεσα τους τρεις που ήταν με ονόματα όπως, (10202dce, 2000012A, F0202C7F), και τελικά δεν με ξαναρώτησε αν ήθελα να ξανά εγκαταστήσω αυτά που είχα απ εγκαταστήσει. :p Ευχαριστώ για την βοήθεια, φιλικά Στέφανος.:D
  17. Πράγματι αυτά τα αρχεία υπάρχουν και σε εμένα, αλλά όντος είναι πάρα πολλά. Και πραγματικά το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση.:mad: Εδώ μιλάμε με το Handy Save (αγορασμένο) με ρωτούσε να κάνει εγκατάσταση και όταν του έλεγα ΟΚ, μου έλεγε ότι είναι εγκατεστημένο, αλλά το πρόγραμμα δεν το έβρισκα πουθενά. :wacko: Με αποτέλεσμα όταν το έκανα install "από πάνω" να χάσω όλα τα στοιχεία που είχα περάσει με τόσο κόπο. :( Άσε που στο Golf έχασα όλα τα Trophy's όπως Chip-in Trophy, Hole-in-one, και "πάλευα" το Double Eagle Trophy ... :happy:
  18. Τα έκανα install μέσο του Bluetooth και αποθηκεύτηκαν όλα στα εισερχόμενα μηνύματα, μετά την εγκατάσταση του κάθε ενός τα έκανα delete. Τώρα για τον τύπο των αρχείων, άλλα ήταν .sis και άλλα .jar Το καλύτερο το ξέχασα τα αρχεία αυτά, δεν τα βρίσκω πουθενά... :wacko:
  19. Μα είναι αρκετά, SKY FORCE, Bacamon, Handy Safe, ... και αρκετά ακόμα. :confused: Και τη εννοείς που τα εγκατέστησα στην Μνήμη του τηλεφώνου ή στην Memory Card ??? Στην Memory Card φυσικά :confused:
  20. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω κάποια προγράμματα που τα απεγκατέστησα και κάθε φορά που ανοίγω το P990i με ρωτά αν θέλω να τα εγκαταστήσω ξανά και ξανά ! :mad:
  21. Ούτε με το C ... :mad: Ούτε με το Delete ... :mad: Ούτε με τίποτα δεν κάνει αναβάθμιση ... :mad: Ευχαριστώ πάντος ... :D
  22. Αναβάθμιση χωρίς το αριθμητικό πορτάκι, το πλήκτρο C πιο το αντικαθιστά Γενικά οι συντομεύσεις χωρίς το πορτάκι που τις βρίσκουμε ??? :(
  23. Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ :) Κατά την δίκη μου γνώμη το συγκεκριμένο κινητό το αγοράζεις εάν : 1. Θέλεις οπωσδήποτε Symbian OS. 2. Οπωσδήποτε tatchscreen με 256.000 χρώματα και qwerty πλήκτρα. 3. Οπωσδήποτε Wi-Fi. 4. Και τέλος μια αξιοπρεπείς κάμερα τον 2ΜΡ με Auto Focus & Flash. Αν όλα αυτά είναι και για σένα μάστ τότε καλορίζικο ... :D Φιλικά Στέφανος. :D
  24. Και σαν ευγνωμοσύνη την παραδίδεις κατεστραμμένη ... :p
×
×
  • Create New...