manan69t Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Λοιπόν σήμερα ξαναπήρα το 925 και μαζί με το update στη Black είχα και 1 καλύτερο δώρο μιας και 1 απ τα μεγάλα απωθημένα μου σε θέμα πρακτικοτητας στα wp το έχω πλέον. Μιλάω για τη εφαρμογή που έψαχνα πάντα στα wp απ τον Απρίλη του 2010! Ένα tile που να κλειδώνει με 1 πάτημα του την οθόνη και να μη χρειάζεται να πατάς σε έχεις το on off button. Λοιπόν η εφαρμογή λέγετε system tiles και μέσα σε πολλά άλλα κάνει και αυτό ακριβώς το πράγμα! Ορίστε και 2 screnshots στο μη στημένο ακόμα(καθώς κάνω δοκιμές)925 μου. Enjoy it :) [ATTACH]39863[/ATTACH][ATTACH]39864[/ATTACH] Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Να λοιπόν που οι φωνές των χρηστών εισακούγονται. Καιρός να ζητήσω και εγώ μια Ρ20... Αντε ως 23. Όχι καμία μεσόκοπη όμως!!! :D Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Λοιπόν σήμερα ξαναπήρα το 925 και μαζί με το update στη Black είχα και 1 καλύτερο δώρο μιας και 1 απ τα μεγάλα απωθημένα μου σε θέμα πρακτικοτητας στα wp το έχω πλέον. Μιλάω για τη εφαρμογή που έψαχνα πάντα στα wp απ τον Απρίλη του 2010! Ένα tile που να κλειδώνει με 1 πάτημα του την οθόνη και να μη χρειάζεται να πατάς σε έχεις το on off button. Λοιπόν η εφαρμογή λέγετε system tiles και μέσα σε πολλά άλλα κάνει και αυτό ακριβώς το πράγμα ] ΦΙλε μου σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ το system tile είναι η πρώτη εφαρμογή που πλήρωσα αλλά και εγκατέστησα στο τηλέφωνο ΔΕΝ είχα προσέξει ότι έχει αυτη την δυνατότητα!!!!! ΤΏρα με 2 Tap ανάβει η οθόνη και σβήνει απο tile τέλειο!!!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Λοιπόν σήμερα ξαναπήρα το 925 και μαζί με το update στη Black είχα και 1 καλύτερο δώρο μιας και 1 απ τα μεγάλα απωθημένα μου σε θέμα πρακτικοτητας στα wp το έχω πλέον. Μιλάω για τη εφαρμογή που έψαχνα πάντα στα wp απ τον Απρίλη του 2010! Ένα tile που να κλειδώνει με 1 πάτημα του την οθόνη και να μη χρειάζεται να πατάς σε έχεις το on off button. Λοιπόν η εφαρμογή λέγετε system tiles και μέσα σε πολλά άλλα κάνει και αυτό ακριβώς το πράγμα! Ορίστε και 2 screnshots στο μη στημένο ακόμα(καθώς κάνω δοκιμές)925 μου. Enjoy it :) [ATTACH]39863[/ATTACH][ATTACH]39864[/ATTACH] Τώρα μάλιστα λύθηκαν τα χέρια μας και μας έφυγε ένας βραχνάς :) Θα την δοκιμάσω στο 8s και οπότε βγει κανα 5ιντσο με τα 8.1 να συνδυάζεται με το double tap θα είναι αχώριστο ταίρι.:p Ευχαριστούμε Μανο,την καλημέρα μου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Λοιπόν σήμερα ξαναπήρα το 925 και μαζί με το update στη Black είχα και 1 καλύτερο δώρο μιας και 1 απ τα μεγάλα απωθημένα μου σε θέμα πρακτικοτητας στα wp το έχω πλέον. Μιλάω για τη εφαρμογή που έψαχνα πάντα στα wp απ τον Απρίλη του 2010! Ένα tile που να κλειδώνει με 1 πάτημα του την οθόνη και να μη χρειάζεται να πατάς σε έχεις το on off button. Λοιπόν η εφαρμογή λέγετε system tiles και μέσα σε πολλά άλλα κάνει και αυτό ακριβώς το πράγμα! Ορίστε και 2 screnshots στο μη στημένο ακόμα(καθώς κάνω δοκιμές)925 μου. Enjoy it :) [ATTACH]39863[/ATTACH][ATTACH]39864[/ATTACH] Μια χαρα.Πολυ ωραια. Πλακα πλακα κανενας υπερμαχος του λειτουργικου δε το πηρε χαμπαρι και ηρθες εσυ απο το android και τη βρηκες τη λυση... Χε χε! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παίδες αυτή τη στιγμή που σας γράφω η εφαρμογή system tiles είναι free Κατεβάσετε την όσοι προλάβετε.... Είπαμε..... Tile για κλείδωμα της συσκευής!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το κατέβασα το system tiles αλλά σε εμένα δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Μάλλον φταίει που δεν έχω την Black ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όσο αφορά το system tile, χθες το βράδυ που το ανέφερε ο Μανος την κατέβασα και μετά έπεσα για ύπνο. Είχα 55% ποσοστό μπαταρίας και το πρωί που σηκώθηκα το κινητό είχε κλείσει. Παραξενεύτηκα. Το φορτίζω σήμερα το πρωί μέχρι το 94% και μετά από λίγο ανοίγω το κινητό και βλέπω 80%:mad: ...και στις δυο περιπτώσεις κλείδωσα το κινητό με το system tile. Τσέκαρε το όποιοι το χρησιμοποιήσατε για να δούμε τι παίζει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όσο αφορά το system tile, χθες το βράδυ που το ανέφερε ο Μανος την κατέβασα και μετά έπεσα για ύπνο. Είχα 55% ποσοστό μπαταρίας και το πρωί που σηκώθηκα το κινητό είχε κλείσει. Παραξενεύτηκα. Το φορτίζω σήμερα το πρωί μέχρι το 94% και μετά από λίγο ανοίγω το κινητό και βλέπω 80%:mad: ...και στις δυο περιπτώσεις κλείδωσα το κινητό με το system tile. Τσέκαρε το όποιοι το χρησιμοποιήσατε για να δούμε τι παίζει. το κλασσικό και ενοχλητικό bug που κολλάει μια process σε loop και συγχρονίζει συνέχεια . Δεν το έχουν φίαξει ακόμα :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όσο αφορά το system tile, χθες το βράδυ που το ανέφερε ο Μανος την κατέβασα και μετά έπεσα για ύπνο. Είχα 55% ποσοστό μπαταρίας και το πρωί που σηκώθηκα το κινητό είχε κλείσει. Παραξενεύτηκα. Το φορτίζω σήμερα το πρωί μέχρι το 94% και μετά από λίγο ανοίγω το κινητό και βλέπω 80%:mad: ...και στις δυο περιπτώσεις κλείδωσα το κινητό με το system tile. Τσέκαρε το όποιοι το χρησιμοποιήσατε για να δούμε τι παίζει. Αυτό φοβόμουν και περίμενα για να την εγκαταστήσω, μη βρεθεί πάλι χωρίς κινητό η γυναίκα μου το πρωί πριν πάει για δουλειά. Θέλει δουλίτσα ακόμη φαίνεται εκτός κι αν ήταν τυχαίο. Θα περιμένω κι άλλες απόψεις χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) ΤΏρα με 2 Tap ανάβει η οθόνη και σβήνει απο tile τέλειο!!!! Αυτο με το 2tap πως γινεται....το ενεργοποιεις καπως??? εχω το 820... θελω και εγω να κλειδωνει-ξεκλειδωνει ετσι Edited January 14, 2014 by t0lias Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όσο αφορά το system tile, χθες το βράδυ που το ανέφερε ο Μανος την κατέβασα και μετά έπεσα για ύπνο. Είχα 55% ποσοστό μπαταρίας και το πρωί που σηκώθηκα το κινητό είχε κλείσει. Παραξενεύτηκα. Το φορτίζω σήμερα το πρωί μέχρι το 94% και μετά από λίγο ανοίγω το κινητό και βλέπω 80%:mad: ...και στις δυο περιπτώσεις κλείδωσα το κινητό με το system tile. Τσέκαρε το όποιοι το χρησιμοποιήσατε για να δούμε τι παίζει. Θα το κοιτάξω αυτό με τη κατανάλωση καθώς χθες πήρα το κινητό κ δε το πρόσεξα. Το βράδυ είχε περίπου 36% και το άφησα ανοιχτό (χωρίς Internet, μόνο το τηλέφωνο on) και το πρωί ήταν 28 αν θυμάμαι καλά, αλλά είναι 1η φόρτιση και όλο το σκάλιζα κιόλας δε ξέρω. Πάντως αν όντως έχει drain τότε 1 λύση είναι να μη το πατάμε όταν θέλουμε να το κλειδώσουμε για πολύ ώρα όπως όταν πάμε το βράδυ για ύπνο και ίσως και να καθαρίζουμε την εφαρμογή απ το task manager μέχρι να βρεθεί λύση. Επαναλαμβάνω ΑΝ έχει drain. Θα το τσεκάρω και εγώ βέβαια αν και ήθελα να πακετάρω το 925 σήμερα γιατί περιμένω το 1020 τη Παρασκευή αλλά θα το τσεκάρω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 το κλασσικό και ενοχλητικό bug που κολλάει μια process σε loop και συγχρονίζει συνέχεια . Δεν το έχουν φίαξει ακόμα :down: Κανένα πρόβλημα σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Θα το κοιτάξω αυτό με τη κατανάλωση καθώς χθες πήρα το κινητό κ δε το πρόσεξα. Το βράδυ είχε περίπου 36% και το άφησα ανοιχτό (χωρίς Internet, μόνο το τηλέφωνο on) και το πρωί ήταν 28 αν θυμάμαι καλά, αλλά είναι 1η φόρτιση και όλο το σκάλιζα κιόλας δε ξέρω. Πάντως αν όντως έχει drain τότε 1 λύση είναι να μη το πατάμε όταν θέλουμε να το κλειδώσουμε για πολύ ώρα όπως όταν πάμε το βράδυ για ύπνο και ίσως και να καθαρίζουμε την εφαρμογή απ το task manager μέχρι να βρεθεί λύση. Επαναλαμβάνω ΑΝ έχει drain. Θα το τσεκάρω και εγώ βέβαια αν και ήθελα να πακετάρω το 925 σήμερα γιατί περιμένω το 1020 τη Παρασκευή αλλά θα το τσεκάρω. Εγω παλι λεω να την καταργήσω και να την εγκαταστήσω ξανά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κανένα πρόβλημα σε μένα εμένα μου έχει συμβεί 3-4 φορές σε διάφορες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το κινητό μου αναβαθμίστηκε στην black αν και το site της Nokia λέει waiting for approval. Πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ πάντως την έσβησα στις 3 που πήγα γυμναστήριο το κλείδωσα από το tile στις 4:30 που γύρισα σπίτι το κινητό από πίσω ήταν ζεστό πάνω από την κάμερα και τα είχα όλα κλειστά το κινητό δεν το είχα αγγίξει στο διάστημα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ πάντως την έσβησα στις 3 που πήγα γυμναστήριο το κλείδωσα από το tile στις 4:30 που γύρισα σπίτι το κινητό από πίσω ήταν ζεστό πάνω από την κάμερα και τα είχα όλα κλειστά το κινητό δεν το είχα αγγίξει στο διάστημα αυτό Και εμενα το ιδιο εκανε Το εβαλα να φορτιση με usb,μετα απο μια ωρα ηταν κρυο ενω φορτιζε Το κλείδωσα με το tile και μετά απο 30 λεπτά ήταν ζεστό πάνω απο την κάμερα γιατι γμτ και είναι πολύ βολικό το tile lock . Έχω το Lumia 920. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και το quick tiles εχει κλείδωμα οθονης. Βάλτε την περιοχή στην ΗΠΑ και γλώσσα στα Αγγλικά κάντε επανεκκίνηση και κάντε το αναζήτηση στο store είναι μπλε με κεραυνό. Αν δεν αλλάξετε χωρά-γλωσσα θα σας βγει όπως παρακάτω. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%E5%BF%AB%E9%80%9F%E7%A3%81%E8%B4%B4/1725cca2-2349-4d33-b5d5-8b04e7810c04# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έστειλα email στον developer μου απαντησε ότι δεν είναι από το lock tile απλα μου είπε αν μετά την εγκατάσταση του tile έκανα επανεκκίνηση του κινητού Το έκανα και νομίζω ότι έστρωσε . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το quick tiles εχει κλείδωμα οθονης. Βάλτε την περιοχή στην ΗΠΑ και γλώσσα στα Αγγλικά κάντε επανεκκίνηση και κάντε το αναζήτηση στο store είναι μπλε με κεραυνό. Αν δεν αλλάξετε χωρά-γλωσσα θα σας βγει όπως παρακάτω. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/%E5%BF%AB%E9%80%9F%E7%A3%81%E8%B4%B4/1725cca2-2349-4d33-b5d5-8b04e7810c04# απο ότι είδα στα σχόλια το ίδιο θέμα έχουν με θερμοκρασία και κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Πως αναβει η οθονη με δυο tap? Εμενα δεν αναβει εχω 8χ ΦΙλε μου σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ το system tile είναι η πρώτη εφαρμογή που πλήρωσα αλλά και εγκατέστησα στο τηλέφωνο ΔΕΝ είχα προσέξει ότι έχει αυτη την δυνατότητα!!!!! ΤΏρα με 2 Tap ανάβει η οθόνη και σβήνει απο tile τέλειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Πως αναβει η οθονη με δυο tap? Εμενα δεν αναβει εχω 8χ Είναι μόνο για τα Nokia φίλε Μανώλη! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά εμένα όταν γύρισα σπίτι ήταν στο 25%, δε το πολύ πειράζω, το κλείνω επίτηδες μέσω του tile και δε βλέπω ούτε να ζεσταίνεται το κινητό αλλά ούτε και κάποιο drain. Είμαι στο 17% τώρα. Δε ξέρω θα δείξει πάντως εγώ το είδα κάνει soft reset μετά που είχα βάλει την εφαρμογή Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 υπαρχει καποιος player για ταινιες που να υποστηριζει υποτιτλους; ηξερα οτι θα ειχα θεμα με τους υποτιτλους και γι'αυτο τους ενσωματωσα στην ταινια, αλλα και παλι ο player του κινητου δεν τους παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά εμένα όταν γύρισα σπίτι ήταν στο 25%, δε το πολύ πειράζω, το κλείνω επίτηδες μέσω του tile και δε βλέπω ούτε να ζεσταίνεται το κινητό αλλά ούτε και κάποιο drain. Είμαι στο 17% τώρα. Δε ξέρω θα δείξει πάντως εγώ το είδα κάνει soft reset μετά που είχα βάλει την εφαρμογή Ξανα εγκατεστησα την εφαρμογη και ολα καλα τελικα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts