topo85 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το data sense γράφει μόνο πόσα ΜΒ είναι από δεδομένα και πόσα από wifi. Εγώ θέλω αναλυτικά πόσα κααταναλώνει η κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Nope...λεει και αναλυτικά Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το data sense γράφει μόνο πόσα ΜΒ είναι από δεδομένα και πόσα από wifi. Εγώ θέλω αναλυτικά πόσα κααταναλώνει η κάθε εφαρμογή. Nope...λεει και αναλυτικά Oπως το λεει ο φιλος αμα μπεις data sense swipe και σου βγαζει μια μια εφαρμογη ποσα ΜΒ με 3g και ποσα ΜΒ με wifi...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 προσοχη με τους υποτιτλους ,οπως εχω ξαναγραψει για να τους δεις (αν τους εχεισ σε ξεχωριστο αρχειο)πας more->settings->subtitles text encoding και επιλεγεισ αντι για Ελληνικά (Ελλάδας) ,Ελληνικά (το σκετο που βρισκεται κατω απο τα Γερμανικα) Την εγκατέστησα, έκανα τη ρύθμιση για τους υπότιτλους, τη δοκίμασα, δούλεψε άψογα & την αγόρασα. Ευχαριστω πολύ παιδια! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ποια η γνώμης σας για το ProShot?αξίζει την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ποια η γνώμης σας για το ProShot?αξίζει την αγορά; Προσωπικα δεν εχω καταληξει αν το προτιμω απο την default της Nokia ή οχι αλλα για να πω την αληθεια δεν εχω βρει την ευκαιρια να τεσταρω οσο θα ηθελα. Εχω αγορασει τοσο το ProShot οσο και το OneShot και θελω καποια στιγμη να κανω μια συγκριση με το Nokia Camera σε διαφορες συνθηκες. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 τσεκάρετε euronews Η εφαρμογή του Euronews προσφέρει: • Διεθνείς, οικονομικές, πολιτιστικές και επιστημονικές ειδήσεις με βίντεο • Ντοκιμαντέρ και Εκπομπές σε video on demand Μέσα στους επόμενους μήνες η εφαρμογή θα αναπτυχθεί ώστε να προσφέρει νέα προγράμματα και υπηρεσίες όπως ζωντανή αναμετάδοση του Euronews, κουίζ γνώσεων και μηχανή αναζήτησης. το Euronews είναι το πρώτο σε τηλεθέαση ειδησεογραφικό κανάλι της Ευρώπης. Καλύπτει τη διεθνή ειδησεογραφία σε 13 γλώσσες. Με 400 δημοσιογράφους, τριάντα και πλέον διαφορετικών εθνικοτήτων, το Euronews προσφέρει μια μοναδική, ανεξάρτητη και αμερόληπτη ματιά στα διεθνή γεγονότα. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/euronews/514b0bdd-6f08-4094-9450-00e97ef08957?signin=true σε Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Παρά πολύ ωραία εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Υπάρχει εφαρμογή στυλ spotify αλλά με ελληνικά τραγούδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Υπάρχει εφαρμογή στυλ spotify αλλά με ελληνικά τραγούδια; Το spotify :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Ξέρει κανείς στο data sense πως μηδενίζει ο μετρητής δεδομένων του wi-fi? Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Το spotify :) Σήμερα το έβαλα αλλά σε ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα τα ελληνικά τραγούδια που έψαχνα. Εχει όλα τα ελληνικά τραγούδια; Καινούρια και παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Προσπαθω να μπω στο drive για να ενημερωθω για update και μου λεει αγνωστο σφαλμα. Εχω αγορασει και το drive+ αλλα τιποτα !!!!το ιδιο σφαλμα. Συμβαινει και σε αλλους βρε παιδια;η πλοηγηση βεβαια εκτελειται κανονικοτατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Προσπαθω να μπω στο drive για να ενημερωθω για update και μου λεει αγνωστο σφαλμα. Εχω αγορασει και το drive+ αλλα τιποτα !!!!το ιδιο σφαλμα. Συμβαινει και σε αλλους βρε παιδια;η πλοηγηση βεβαια εκτελειται κανονικοτατα....εχω το 625. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Χρονια πολλα σε ολους. Προσπαθω να μπω στο drive για να ενημερωθω για update και μου λεει αγνωστο σφαλμα. Εχω αγορασει και το drive+ αλλα τιποτα !!!!το ιδιο σφαλμα. Συμβαινει και σε αλλους βρε παιδια;η πλοηγηση βεβαια εκτελειται κανονικοτατα....εχω το 625. Τι εννοείς "αγόρασες" το drive+? Αφου είναι δωρεάν Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι εννοείς "αγόρασες" το drive+? Αφου είναι δωρεάν Εννοω την αδεια για πλοηγηση σε ολο τον κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αστο όπως είναι. Κι εμένα δε με άφηνε στην αρχή να κάνω update και μετά από λίγο καιρό το έκανε από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Για ρίξε μια ματια για να τραβάμε HDR είναι και δωρεάν και μοιάζει η εφαρμογή με την nokia cam σε εμφάνιση http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2013/12/QR_4Blend.jpg?itok=MTn_Dt2B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το Moliplayer σε δωρεαν εκδοση αν βαλετε για χωρα την Κίνα http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/moliplayer/fa72694a-d597-4d18-b4e8-fafdf57b345f http://www.wpcentral.com/moliplayer-pro-brings-download-manager-latest-update-internet-videos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Την κατέβασα και είναι στα κινέζικα. Πως αλλάζουμε γλώσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Την κατέβασα και είναι στα κινέζικα. Πως αλλάζουμε γλώσσα; Αν δεν το έχει μέσα στις ρυθμίσεις, λογικά αφού το κατέβασες, βγάλτο, ξανα άλλαξε την χώρα σε Ελλάδα και ξανακατέβασε το. Λογικά θα στο εγκαταστήσει σε ελληνικά. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Με τα κινέζικα λίγο δύσκολο να μπω στις ρυθμίσεις. Απεγκατεστησα την εφαρμογή και τώρα δεν την εμφανίζει καθόλου στο μάρκετ. Την βρήκα μέσω qr code και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται για την συσκευή μου! Τέλος πάντων, το αφήνω. Αν ηταν για την εκδοση pro θα το εψαχνα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Για τον καιρό έχουμε καμιά καλή εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το lockmix που είναι και δωρεάν και έχει ωραίο widget καιρου... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Για τον καιρό έχουμε καμιά καλή εφαρμογή; accuweather χρησιμοποιώ εγω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts