Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανέβασε τη σε κάποιο site σαν το photobucket και βάλτη εδώ με το %5Bi%5DLINK%5B/i%5D....

H επισύναψη στο φόρουμ έχει απενεργοποιηθεί για λίγο καιρό...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ανέβασε τη σε κάποιο site σαν το photobucket και βάλτη εδώ με το %5Bi%5DLINK%5B/i%5D....

H επισύναψη στο φόρουμ έχει απενεργοποιηθεί για λίγο καιρό...

http://s12.photobucket.com/user/KAKOS2/media/MICROSOFT%20OUTLOOK_zpsvzddq7jw.jpg.html?o=0

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Υπάρχει εφαρμογή voice recorder που να δουλεύει στο παρασκήνιο? Δοκίμασα την #1 Toolkit και την Perfect Recorder αλλά μόλις πας να βγάλεις φωτογραφία τις σημειώσεις του καθηγητή στο πίνακα σταματάει να γράφει. Η Perfect Recorder διαφημίζει ότι το κάνει. Πρώτη φορά με απογοήτευσε το productivity του WP μου...

Υπάρχει εφαρμογή voice recorder που να δουλεύει στο παρασκήνιο? Δοκίμασα την #1 Toolkit και την Perfect Recorder αλλά μόλις πας να βγάλεις φωτογραφία τις σημειώσεις του καθηγητή στο πίνακα σταματάει να γράφει. Η Perfect Recorder διαφημίζει ότι το κάνει. Πρώτη φορά με απογοήτευσε το productivity του WP μου...

Για δοκίμασε τη Voice Recorder Pro+. Αλλά, με τον τρόπο που περιγράφεις.

Huawei Nova 5T

Βγήκε ενημερώση για την ProShot. Ο developer λέει ότι έχει προσαρμόσει την εφαρμογή στο καινούργιο λογισμικό της κάμερας της Microsoft, και απο μια δοκιμή που έκανα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, με πολύ καλό φωτισμό και λεπτομέρεια. Δοκιμάστε την και γράψτε εντυπώσεις. Μόνο μεινέκτημα που βρήκα είναι το ISO, αφού δεν πάει κάτω απο 100, ενώ στην Camera πάει μέχρι 64.

Υγ. Επίσης μπορούμε πλέον να την ορίσουμε και σαν default, όταν πατάμε το ξεχωριστό κουμπί, σε όσες συσκευές το έχουν.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Σήμερα ανακάλυψα την εφαρμογή Perfect Tube που είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και έχει πολύ όμορφο UI. Το μόνο ελάττωμά της είναι ότι δεν αναπαράγει ήχο στο παρασκήνιο.

Πιο πολύ σε Windows 10 μοιάζει νομίζω.

Έχεις δίκιο. Έχει αλλάξει η εφαρμογή YouTube στο Android.

Έτσι ήταν μερικές εκδόσεις πίσω.

Τουλάχιστον η πρώτη φωτό.

Σήμερα ανακάλυψα την εφαρμογή Perfect Tube που είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει και έχει πολύ όμορφο UI. Το μόνο ελάττωμά της είναι ότι δεν αναπαράγει ήχο στο παρασκήνιο.

Εμένα πάντως μου γράφει ότι δεν ειναι διαθέσιμο στο store!!!! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πήρε update το Mytube. Άλλαξε τα εικονίδια, να παραπέμπουν σε W10M, αλλά έχει πολλά θέματα στην αναπαραγωγή βίντεο.
Huawei Nova 5T

Ενημερώθηκε το metro tube ξανά! :)

Ενημερώθηκε αλλά τα favorites εξακολουθεί να μην μου τα εμφανίζει.

Τουλάχιστον επανήλθε η λίστα με τα νέα video των subscriptions.

How Soon™ is now?

Η εφαρμογή meme generator suite pro δωρεάν για σήμερα. Κατεβάζετε την free και μετά αναβαθμίζετε δωρεάν. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Η εφαρμογή meme generator suite pro δωρεάν για σήμερα. Κατεβάζετε την free και μετά αναβαθμίζετε δωρεάν.

Τι κάνει αυτή; Ούτε που τη ξέρω!

Τι κάνει αυτή; Ούτε που τη ξέρω!

Λίγο που την είδα τώρα μπορείς να δημιουργήσεις εικόνες και να γράψεις ότι θέλεις πχ keep calm... Έχει πολλές επιλογές.

TCL 40 NXTPAPER

Εμένα δεν μου δίνει την pro. Πάει να χρεώσει την πιστωτική 1,99€.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Με ποια εφαρμογή κατεβάζουμε την σημερινή εικόνα από το Bing;

Edit: Θα την κατεβάσω από το insider.

Edited by cb600f

Αυτός είναι και ο "σωστός" τρόπος.

Huawei Nova 5T

https://www.microsoft.com/en-au/store/apps/dailypic/9nblgggzm5n9 Πολύ καλή εφαρμογή..

:respect:

παιδια καλησπερα. υπαρχει καποια εφαρμογη που να μαγνητοφωνει τηλεφωνικες συνομιλιες ευκολα? (ή εστω και δυσκολα)

δεν ειχα ποτε ασχοληθει αλλα το χρειαζομαι τωρα που θα κανω ανανεωση συμβολαιου στο κινητο για ναμαι καλυμενος

παλια νομιζω δεν γινοταν αλαλ εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα

παιδια καλησπερα. υπαρχει καποια εφαρμογη που να μαγνητοφωνει τηλεφωνικες συνομιλιες ευκολα? (ή εστω και δυσκολα)

δεν ειχα ποτε ασχοληθει αλλα το χρειαζομαι τωρα που θα κανω ανανεωση συμβολαιου στο κινητο για ναμαι καλυμενος

Μάλλον θα περιμένεις τα WM10. Κι εγώ έψαχνα τέτοια εφαρμογή, αλλά δεν βρήκα! Στα 10 θα ειναι ενσωματωμένη αυτή η δυνατότητα απ' ότι άκουσα!

Για τον λόγο που το θέλεις, δεν το χρειάζεσαι. Δυο φορές η εταιρία που ανανέωσα πήγε να μου τα γυρισει και τους παρέπεμψα στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Τις έψαξαν μόνοι τους και μετά από 2 ημέρες μου ζήτησαν συγνώμη.

Ηχογράφηση κλήσεων στα 10ριο..

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg