Doukas_F Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερώτηση : Σε iPhone 5s φίλου, είδα φωνητική υπαγόρευση να γίνεται γραπτό κείμενο . . . Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα και για WP??? Επίσης, προς μεγάλη μου έκπληξη, καθ' ότι η παραπάνω συσκευή, επίσης δεν υποστηρίζει Ελληνική αφήγηση, άκουσα loud & clear Ελληνικά . . . . Υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει . . . Κάτι για WP??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ελληνικές ειδήσεις έχω μόνο όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ερώτηση : Σε iPhone 5s φίλου, είδα φωνητική υπαγόρευση να γίνεται γραπτό κείμενο . . . Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα και για WP??? Επίσης, προς μεγάλη μου έκπληξη, καθ' ότι η παραπάνω συσκευή, επίσης δεν υποστηρίζει Ελληνική αφήγηση, άκουσα loud & clear Ελληνικά . . . . Υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει . . . Κάτι για WP??? Από όσο ξέρω, WP apps που μετατρέπουν φωνητική υπαγόρευση σε γραπτό κείμενο υπάρχουν αρκετά αλλά για γλώσσες τις οποίες υποστηρίζει το λειτουργικό με τις φωνητικές εντολές. Άρα προς το παρόν για ελληνικά όχι. ΥΓ: Στο iPhone η ελληνική φωνητική υπαγόρευση υποστηρίζεται πια και με το τελευταίο upgrade του iOS (v8). ΥΓ2: Η τελευταία αναβάθμιση των MSN apps ώστε να υποστηρίζουν Ελλάδα-ελληνικά , μπορεί να μη σημαίνει και πολλά, αλλά τουλάχιστον κάτι αρχίζει να κινείται στη MS GR. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ελληνικές ειδήσεις έχω μόνο όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα ελληνικά. Κρίμα... Εγώ έχω US όλα. Έτσι κι αλλιώς οι ελληνικές ειδήσεις είναι για...... :X :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Από όσο ξέρω, WP apps που μετατρέπουν φωνητική υπαγόρευση σε γραπτό κείμενο υπάρχουν αρκετά αλλά για γλώσσες τις οποίες υποστηρίζει το λειτουργικό με τις φωνητικές εντολές. Άρα προς το παρόν για ελληνικά όχι. ΥΓ: Στο iPhone η ελληνική φωνητική υπαγόρευση υποστηρίζεται πια και με το τελευταίο upgrade του iOS (v8). ΥΓ2: Η τελευταία αναβάθμιση των MSN apps ώστε να υποστηρίζουν Ελλάδα-ελληνικά , μπορεί να μη σημαίνει και πολλά, αλλά τουλάχιστον κάτι αρχίζει να κινείται στη MS GR. Δηλ. με το τελευταίο update iOS 8, μπήκαν Ελληνικά . . . .??? Γιατι ξερώ ότι δεν υποστηρίζονταν . . Άντε να δούμε εμείς . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Κρίμα... Εγώ έχω US όλα. Έτσι κι αλλιώς οι ελληνικές ειδήσεις είναι για...... :X :lol: Σίγουρα οι ειδήσεις είναι ******, αλλά νόμιζα πως θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν το android. Edited November 9, 2014 by niotheros αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Κρίμα... Εγώ έχω US όλα. Έτσι κι αλλιώς οι ελληνικές ειδήσεις είναι για...... :X :lol: Στις ρυθμισεις της εφαρμογης βαλε γλωσσα ελλαδα(ελληνικα) και οχι greece(english) . Λογικα ετσι θα σου δουλευει ανεξαρτητως γλωσσας συσκευης. Εγω παντως την σουταρα την εφαρμογη. Οι μονες ειδησεις που με ενδιαφερουν ειναι οι τεχνολογικες. Μεχρι και πριν το update εδινε σαν επιλογες το insomnia.gr και άλλα 3-4 τεχνολογικα blogs/forums. Μετα απο το update εξαφανιστηκαν ολα αυτα και η μονη επιλογη για τεχνολογια ειναι το ...athinorama digital. Αντι να την βελτιωνουν, την χαλανε. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosgti Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα. Γνωρίζετε μήπως υπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφει την διάρκεια των τηλεφωνικών μας κλήσεων? Βρήκα μόνο στα settings του κινητού μου (Nokia Lumia 520) την συνολική διάρκεια κλήσεων απο τότε που πήρα το κινητό. Θα ήθελα να μετράω κάθε μήνα όπως είναι η εφαρμογή για τα δεδομένα κινητής (MB). Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κάποιος καλός torrent client υπάρχει? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Κάποιος καλός torrent client υπάρχει? Torrex pro. Είναι paid -κατά καιρούς τον βγάζουν δωρεαν- αλλά είναι ίσως ο καλύτερος torrent client για τα wp. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Κάποιος καλός torrent client υπάρχει? Εγώ είμαι ικανοποιημένος και με το free wpTorrent http://www.windowsphone.com/s?appid=c8ba596f-95ca-4b64-bece-cce498d891d2 Έχει κάποια όρια στις ταχύτητες η free version αλλα για περιστασιακη χρήση με βόλεψε. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπερα παιδες, η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει εφαρμογη που να σταθεροποιει το τρεμουλιασμα που εχουν τα βιντεο που τραβαμε απ΄το κινητο;πολυ κουνημα ρε παιδι μου! τιποτα.κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 τιποτα.κανενας; δεν υπάρχει σε καμιά πλατφόρμα απ όσο ξέρω , εκτός από κανα πανάκριβο video editor desktop πρόγραμμα σταθερό χέρι θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirathman Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 http://www.news.gr/tech/mobile-efarmoges/article/171642/hyperlapse-h-efarmogh-poy-statheropoiei-ta-tremame.html υπαρχει αλλα οχι για μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 http://www.news.gr/tech/mobile-efarmoges/article/171642/hyperlapse-h-efarmogh-poy-statheropoiei-ta-tremame.html υπαρχει αλλα οχι για μας! χμ.. δεν το έχω δει το hyperlapse αλλά είμαι σίγουρος ότι η σταθεροποίηση που κάνει δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο απλά ως συνήθως το παραφουσκώνουν πολλά lumia έχουν οπτικό σταθεροποιητή πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Υπαρχη εφαρμογή που να λεω ότι με ενδιαφέρουν οι τάδε εφαρμογές και όταν θα είναι δωρεάν να με ειδοποιειση;;; Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγω.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποτίθεται 1.5 χρόνο απο την τελευταία εμπειρία μου με WP τα πράγματα θα εχουν καλυτερέψει πλέον. Πάντως τον ξήλωσα τον amazing weather hd αφού δεν κάνει τίποτα απο αυτα που θέλω. Σήμερα το πρωί επι μισή ώρα σε wifi και δεν ανενεωσε καν τις πληροφορίες για τον καιρό(απο χθες στις 23:00 ηταν στάσιμος) Θα αρχίσω να δοκιμάζω έναν έναν μου φαίνεται εως βρω κάποιον της προκοπής. Θα φάει και μαυρο ο developer στην αξιολόγηση μου. Ρε παιδιά μην παιδεύεστε με διάφορες εφαρμογές. Η μαμισια ειναι τέλεια και πέφτει πάντα μέσα, καρατσεκαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ενημέρωση για ο Xbox video,τωρα φαίνονται και τα video από camera roll!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγω.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά μην παιδεύεστε με διάφορες εφαρμογές. Η μαμισια ειναι τέλεια και πέφτει πάντα μέσα, καρατσεκαρισμενο. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/appdeals/e09858f0-0cf7-4b33-b754-54dd121b3c5d αυτην μονο ξερω εγω αλλα δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις λιστα με εφαρμογες που σε ενδιαφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αναβάθμιση για το battery saver μπορεις να δεις την χρηση ανα διήμερο και εβδομάδα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagpapadop Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Και επιτέλους νουμεράκι Υποθέτω πως είναι επι του 100% της μπαταρίας. Προς το παρόν τα ποσοστά δε φαίνονται σωστά, θα του δώσω λίγο χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Την δοκιμασες την συγκεκριμενη; Τι σε χαλασε; QuickPlay Το ότι αυτή η εφαρμογή δεν θα τόλμαγε να εμφανιστεί στα άλλα δύο store, ή αν εμφανιζόταν θα αγωνιζόταν να πάρει ένα αστεράκι. Αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο σοβαρό player σε android ή τον μαμίσιο της Apple καταλαβαίνεις. Μόνο και μόνο το ότι φθάσαμε στο 2014 και η Microsoft δεν έχει ακούσει τη λέξη flac καταντάει το ανέκδοτο του αιώνα. Μη μιλήσουμε για ισοσταθμιστές, fade in - fade out στα κομμάτια, προενίσχυση, στάθμη αναπαραγωγής, εμφάνιση στίχων, διάβασμα IDtag, κατέβασμα εξώφυλλων, επιλογή των φακέλλων που θα ψάξει για μουσική και πάει λέγοντας. Και δεν μπαίνω σε κομμάτια επιστημονικής φαντασίας του στυλ εμφανίζεται το εξώφυλλο του δίσκου με τα κοντρόλ της αναπαραγωγής στην οθόνη κλειδώματος για να μπορώ να σταματάω την μουσική χωρίς να κατεβάζω έξτρα πρόγραμμα από το store, ή απλά να πηγαίνω στο επόμενο κομμάτι! Αν υπάρχει ένας λόγος που θα αλλάξω το 1020 με κάτι άλλο φεύγοντας από τα windows είναι αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 QuickPlay Το ότι αυτή η εφαρμογή δεν θα τόλμαγε να εμφανιστεί στα άλλα δύο store, ή αν εμφανιζόταν θα αγωνιζόταν να πάρει ένα αστεράκι. Αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο σοβαρό player σε android ή τον μαμίσιο της Apple καταλαβαίνεις. Μόνο και μόνο το ότι φθάσαμε στο 2014 και η Microsoft δεν έχει ακούσει τη λέξη flac καταντάει το ανέκδοτο του αιώνα. Μη μιλήσουμε για ισοσταθμιστές, fade in - fade out στα κομμάτια, προενίσχυση, στάθμη αναπαραγωγής, εμφάνιση στίχων, διάβασμα IDtag, κατέβασμα εξώφυλλων, επιλογή των φακέλλων που θα ψάξει για μουσική και πάει λέγοντας. Και δεν μπαίνω σε κομμάτια επιστημονικής φαντασίας του στυλ εμφανίζεται το εξώφυλλο του δίσκου με τα κοντρόλ της αναπαραγωγής στην οθόνη κλειδώματος για να μπορώ να σταματάω την μουσική χωρίς να κατεβάζω έξτρα πρόγραμμα από το store, ή απλά να πηγαίνω στο επόμενο κομμάτι! Αν υπάρχει ένας λόγος που θα αλλάξω το 1020 με κάτι άλλο φεύγοντας από τα windows είναι αυτός. Συμφωνω σε ολα, το θεμα μουσικη στα windows phone ειναι αρκετα παραμελημενο..Και δεν γνωριζω αν υπαρχει περιορισμος απο το λειτουργικο και δεν βγαινουν εφαρμογες με ολα αυτα τα features που ανεφερες. Ειδικα equalizer, φακελοι και στιχοι θα επρεπε χτες να υπαρχουν.. Απλα παλιοτερα δεν ειχαμε καν επιλογη να παιζουμε φακελους και γι αυτο ποσταρα την εφαρμογη αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Στα Lumia, υπάρχει equalizer, στις ρυθμίσεις της συσκευής ( όχι της μουσικής ). Και με presets. Τώρα, γιατί δεν είναι στην εφαρμογή της μουσικής.. Edited November 13, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν υπαρχει σε ολα τα lumia ομως, πχ στο 620 εχω equalizer αλλα στο 630 οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δεν υπαρχει σε ολα τα lumia ομως, πχ στο 620 εχω equalizer αλλα στο 630 οχι.. Δεν υπάρχει σε όλα; Α, τόσο καλά.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts