Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε μου για δωρεάν μιλάμε...τι δεν καταλαβαίνεις......

Ταρζανιές με proxy σε κινητό δεν κάνω.....άσε έχουμε και πιστωτικές μέσα.

Κανείς δεν είπε να κάνεις οτιδήποτε.

Το μήνυμά σου που παρέθεσα παραπάνω, δε γράφει τπτ για δωρεάν, μόνο πως σε υποστηρίζεται (φωνητική) πλοήγηση σε άλλα κινητά πλην Nokia το οποίο δεν ισχύει, όπως και διευκρίνισα.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει για να μη τσακώνεστε το here+ περνάει σε όλα τα κινητά με όλες τις λειτουργίες και χωρίς να μπλέκεις άσχετους proxy.

για lumia 620 υπαρχει κανας browser πιο γρήγορος απο τον IE?

incognito browser

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω κατεβάσει το photobucket για να ανεβάζω κατευθείαν φώτο απο το κινητό στον λογαριασμό μου. Δυστυχώς όμως διακρίνω οτι πρέπει να κάνω μια μια φωτογραφία το upload. Στο android διάλεγες με τικάρισμα φωτογραφίες και έκανες upload όλες μαζί. Πράγμα πολύ χρήσιμο αν θες να περάσεις με μιας 30-40 φώτο.

Αυτο που ρωτάω είναι αν μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνει μαζικό upload μέσω photobucket ή αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για photobucket που το κάνει.

Επίσης για το FB έχω την εφαρμογή της miscrosoft με την οποία είμαι μεν ευχαριστημένος, αλλά διάβασα σε προηγούμενες σελίδες για μια άλλη καλύτερη. Ποια είναι αυτή; Επειδή όλες έχουν παρόμοιο όνομα βάλτε λινκ ή quark code.

Κάποιο free σημειωματαριο, δοκιμασμένο και εύχρηστο θα ήθελα να μου πείτε.

Κάποιο free σημειωματαριο, δοκιμασμένο και εύχρηστο θα ήθελα να μου πείτε.

To ενσωματωμενο OneNote δεν σε καλυπτει ? Δοκιμασε και το Evernote τοτε.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

To ενσωματωμενο OneNote δεν σε καλυπτει ? Δοκιμασε και το Evernote τοτε.

Οχι δε με καλυπτει.

Παλια ειχα αυτη και την ειχα χασει διοτι εγινε επι πληρωμη.

Θα την δοκιμασω να δω πια η διαφορα.

Εγω πάντως το OneNote χρησιμοποιώ και είμαι καλυμμένος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οχι δε με καλυπτει.

Παλια ειχα αυτη και την ειχα χασει διοτι εγινε επι πληρωμη.

Θα την δοκιμασω να δω πια η διαφορα.

Δοκίμασε το pin notes.

Βασικά βάζεις κάποια σημείωση σαν Live tile κι έχει και ειδοποίηση, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Το έβαλα μόλις τώρα (λουμια 520) και δεν μου άρεσε. Ελαφρύ πάντως

Παιδιά, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για youtube;

Θέλω κάποια που να μου δείχνει όλα βιντεο, χωρίς να λέει οτι δεν μπορεί να παιχτούν σε κινητές συσκευές (όπως τα βιντεο του vevo πχ).

Δοκίμασες το MetroTube;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δοκίμασες το MetroTube;

Εβαλα τελικά αυτο:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/youtube/7162bef6-475f-49f5-8729-b10078d39250

κάνει αυτά που θέλω.

Τώρα για μια καλή εφαρμογή FB που γράφω παραπάνω, και για μια εφαρμογή να κάνει μαζικό upload σε photobucket, παίζει τίποτα;

Έχω κατεβάσει το photobucket για να ανεβάζω κατευθείαν φώτο απο το κινητό στον λογαριασμό μου. Δυστυχώς όμως διακρίνω οτι πρέπει να κάνω μια μια φωτογραφία το upload. Στο android διάλεγες με τικάρισμα φωτογραφίες και έκανες upload όλες μαζί. Πράγμα πολύ χρήσιμο αν θες να περάσεις με μιας 30-40 φώτο.

Αυτο που ρωτάω είναι αν μπορεί με κάποιον τρόπο να γίνει μαζικό upload μέσω photobucket ή αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για photobucket που το κάνει.

Επίσης για το FB έχω την εφαρμογή της miscrosoft με την οποία είμαι μεν ευχαριστημένος, αλλά διάβασα σε προηγούμενες σελίδες για μια άλλη καλύτερη. Ποια είναι αυτή; Επειδή όλες έχουν παρόμοιο όνομα βάλτε λινκ ή quark code.

τσεκαρετε το Sleeve Music

Like a sleeve note, but now ready for the digital world. Your favorite artists in one place on your Windows Phone. Track and discover your favorite artists while listening to their music. No need to browse the web.

Sleeve is driven by musicbrainz.org, enriched with Last.FM, Soundcloud, YouTube, Songkick, Facebook, Instagram and Twitter. This app is neither officially endorsed nor supported by these services.

είναι και δωρεαν

από τις πιο ποιοτικες εφαρμογες που εχω δει

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/sleeve-music/43009703-62b7-4c32-95f9-76ad3778557a

Θέλω μια εφαρμογή στην οποία θα περνάω τους κωδικούς και τα username από διάφορα sites, κωδικούς από κάρτες του supermarket και γενικά στοιχεία, που αν χρειαστεί θα τα βλέπω ευκολα και γρήγορα. Να κάνω δηλ. κατηγορίες και μέσα να έχω διάφορες σημειώσεις.

πχ. στο supermarket δεν παίρνω μαζί την κάρτα (αυτή με τους πόντους), αλλά δείχνω στο ταμείο μια σημείωση από το ημερολόγιο με τον κωδικό της. Επειδή όμως μετά χάνονται, θέλω κάπου όλα αυτά να τα ομαδοποιήσω. Μπορεί η δουλειά να γίνεται με το One Note αλλά απ το λίγο που το είδα δεν με βολεψε, ή το πήρα με κακό μάτι.

Ξέρει κάποιος μια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Θέλω μια εφαρμογή στην οποία θα περνάω τους κωδικούς και τα username από διάφορα sites, κωδικούς από κάρτες του supermarket και γενικά στοιχεία, που αν χρειαστεί θα τα βλέπω ευκολα και γρήγορα. Να κάνω δηλ. κατηγορίες και μέσα να έχω διάφορες σημειώσεις.

πχ. στο supermarket δεν παίρνω μαζί την κάρτα (αυτή με τους πόντους), αλλά δείχνω στο ταμείο μια σημείωση από το ημερολόγιο με τον κωδικό της. Επειδή όμως μετά χάνονται, θέλω κάπου όλα αυτά να τα ομαδοποιήσω. Μπορεί η δουλειά να γίνεται με το One Note αλλά απ το λίγο που το είδα δεν με βολεψε, ή το πήρα με κακό μάτι.

Ξέρει κάποιος μια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο;

Το ενσωματωμενο πορτοφολι το δοκιμασες; Εγω ολα εκει τα εχω πλεον!

Όχι γιατί νόμιζα είναι μόνο για κάρτες πιστωτικές κλπ..βολεύει δηλαδή;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα. Ότι περάσουμε εκεί, μετά από φορματ κι επαναφορά το έχουμε πάλι ?

μετα απο φορματ διαγραφονται ολα,αλλα αν μπεις στο ιστορικο αγορων εχει οτι εχεις κατεβασει απο το στορ,οπως επεισης αμα κανεις αντιγραφα ασφαλειας θα τα κατεβασεις και θα τα ξανακανεις εγκατασταση

μετα απο φορματ διαγραφονται ολα,αλλα αν μπεις στο ιστορικο αγορων εχει οτι εχεις κατεβασει απο το στορ,οπως επεισης αμα κανεις αντιγραφα ασφαλειας θα τα κατεβασεις και θα τα ξανακανεις εγκατασταση

Αν έχω έναν λογαριασμό (πχ πιστωτική, PayPal κλπ ) στο πορτοφόλι, μετά από επαναφορά θα τον έχω και πάλι? Τα δεδομένα από το πορτοφόλι περνάνε στο αντίγραφο ασφαλείας?

Όχι γιατί νόμιζα είναι μόνο για κάρτες πιστωτικές κλπ..βολεύει δηλαδή;

Βασικα γι αυτο ειναι αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες μεσα. Εγω που ειμαι και λιγο παρανοικος με την ασφαλεια προτιμω το wallet απο 3rd party εφαρμογες οι οποιες εχουν περισσοτερες δυνατοτητες πχ αντιγραφο στο skydrive.

Εδω μια απο τις πιο γνωστες Password Padlock

Δεν το ξερω, μεσα απο την εφαμοργη παντως δεν εχει καποια επιλογη για backup.

Το πρωί είχα ενημέρωση για το facebook beta. Το σκρολάρισμα έγινε τραγικό! Καθόλου smooth..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν τόσο καιρό να κάνουν!