Raptor1 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εμενα μετα την αναβαθμιση με το που ανοιγα την εφαρμογη με πεταγε στη home screen του κινητου.Οποτε τη διεγραψα και γω,την ξανακατεβασα και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ευχαριστώ. Αν και ακολουθώ την διαδρομή ρυθμισεις->δεξιά......χαχαχα :lol: Καλά κάνεις..;) Και περαστικά.. Μια ωραία εφαρμογή που με βόλεψε αρκετά είναι το TV Show που βάζεις ποιες σειρές βλέπεις και σου βγάζει πότε έχει νέο επισόδειο κλπ.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ήρθε και το car mode Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ήρθε και το car mode Υπάρχει καιρό αυτή η εφαρμογή! Και μαζί της είχε βγεί και το desktop mode! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημέρα! Ποιά εφαρμογή ημερολόγιο προτείνετε? Είχα συνηθίσει στο android το gemini calendar το οποίο κάτω από το μήνα έγραφε όλες τις σημειώσεις. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο free? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλημέρα! Ποιά εφαρμογή ημερολόγιο προτείνετε? Είχα συνηθίσει στο android το gemini calendar το οποίο κάτω από το μήνα έγραφε όλες τις σημειώσεις. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο free? Ευχαριστώ! Προσωπικα εχω το stock μαζι με την εφαρμογη lock manager. Τα πιο γνωστα ειναι τα simple calendar, super calendar, week view 8 και chronos. Folder Lock πολυ καλη εφαρμογη για κλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το pro cam έφαγε σουτ τελικά από το 820 μου.Με τις ίδιες ρυθμίσεις η απλή εφαρμογή της κάμερας του κινητού βγάζει φωτογραφίες με πολύ λιγότερο θόρυβο.Η εφαρμογή μου φαίνεται ότι κάνει μόνο για τα κινητά στα οποία είναι διαθέσιμη και για κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Υπάρχει καιρό αυτή η εφαρμογή! Και μαζί της είχε βγεί και το desktop mode! και τι κανει αυτή; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 και τι κανει αυτή; Μόλις βάλεις το κινητο στη βάση ασύρματης φόρτισης μπαίνει αυτόματα σε desktop mode και σου δείχνει το ρολόι, τον καιρό και το ημερολόγιό σου ή όποια εφαρμογή επιλέξεις. Μπορείς να γράψεις nfc tag σε περίπτωση που δεν έχεις βάση ασύρματης φόρτισης για να μπαίνει σε desktop mode όταν ακουμπησεις την συσκευή επάνω του ή να μπείς από το tile. Ότι κάνει δηλαδή το car mode με την διαφορά ότι το car mode ενεργοποιείται μόλις βάλεις τη συσκευή στην αντίστοιχη βάση ασύρματης φόρτισης για αυτοκίνητο (ή με τους άλλους 2 τρόπους που αναφέρω παραπάνω) ενώ το desktop mode στην όρθια βάση ασύρματης φόρτισης. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το pro cam έφαγε σουτ τελικά από το 820 μου.Με τις ίδιες ρυθμίσεις η απλή εφαρμογή της κάμερας του κινητού βγάζει φωτογραφίες με πολύ λιγότερο θόρυβο.Η εφαρμογή μου φαίνεται ότι κάνει μόνο για τα κινητά στα οποία είναι διαθέσιμη και για κανένα άλλο. Στο 620 που έχω την εφαρμογή έχω παρατηρήσει ότι το ISO φτάνει μέχρι 1600 σε αντίθεση με την εφαρμογή του κινητού που φτάνει μέχρι 800. Όσο μεγαλύτερο ISO τόσο περισσότερος θόρυβος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σωστό αυτο απλα εγώ έκανα σύγκριση μεταξύ φωτογραφιών που τράβηξα σήμερα και είχα βάλει εγώ ο ίδιος τις ίδιες ρυθμίσεις χειροκίνητα.Το pro cam μου εμφανίζει αρκετο θόρυβο και μέχρι τώρα δεν το είχα βρει να υπερτερεί σε κάτι έναντι της απλής εφαρμογής.Για το 820 πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Στις νέες αφίξεις έχει μια εφαρμογή, dualshot. Την έχετε δοκιμάσει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 After a long wait, Flux with Feedly support is out for Windows Phone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Στο 620 που έχω την εφαρμογή έχω παρατηρήσει ότι το ISO φτάνει μέχρι 1600 σε αντίθεση με την εφαρμογή του κινητού που φτάνει μέχρι 800. Όσο μεγαλύτερο ISO τόσο περισσότερος θόρυβος. Εμένα μου έχει τις ίδιες ρυθμίσεις που έχει και η απλή εφαρμογή.Το iso φτάνει μέχρι 800 σε εμένα στο pro cam,αλλά έτσι κ αλλιώς οι φωτογραφίες που σύγκρινα ήταν με δικές μου ρυθμίσεις και ίδιο χαμηλό iso (100). Το ProShot φαίνεται κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Δωρεαν για λιγο μια πολυ ομορφη φωτογραφικη εφαρμογη Phototag που εμφανιζει τοποθεσια και καιρο στις φωτο http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/postimages/2013/10/PhotoTag_Lead.jpg?itok=vLLEhPY2 http://cdn.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/postimages/2013/10/QR%20PhotoTag.png?itok=SYbW4xLT Phototag Edited October 4, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Όταν το tapatalk δουλέψει επιτέλους σωστά,πείτε μου και μένα γιατί δεν άντεξα και το έβγαλα. Επίσης,είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία (1) εφαρμογή που να έχει να κάνει με κλήσεις και μηνύματα μέσω ίντερνετ (όπως viber,whatsapp,skype) και να δουλεύει όπως πρέπει? Για τον καιρό που ρωτάνε πολλοί,εγώ είμαι ικανοποιημένος με την εφαρμογή weather της nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στις νέες αφίξεις έχει μια εφαρμογή, dualshot. Την έχετε δοκιμάσει; Τη δοκίμασα, ψιλομπούρδα μου φάνηκε. Τραβάς μια φώτο και μετά σου κάνει κολάζ και μια δεύτερη λήψη από την εσωτερική κάμερα του κινητού και έτσι φαίνεται τι έβγαλες και εσύ μετά σε μια φώτο... pass... Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Fhotoroom Fotor Nokia Creative Studio Photofunia Photogram free Super Photo Free Photogrid (κολαζ) Photo Info (βλέπεις πόσα byte είναι η εικόνα σου) Έξυπνη Λήψη (για κινούμενα θέματα) Photo Timer Nokia Panorama Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Όταν το tapatalk δουλέψει επιτέλους σωστά,πείτε μου και μένα γιατί δεν άντεξα και το έβγαλα. Επίσης,είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία (1) εφαρμογή που να έχει να κάνει με κλήσεις και μηνύματα μέσω ίντερνετ (όπως viber,whatsapp,skype) και να δουλεύει όπως πρέπει? Για τον καιρό που ρωτάνε πολλοί,εγώ είμαι ικανοποιημένος με την εφαρμογή weather της nokia. Το skype δεν σου δουλευει; Το χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 W.app χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και ολα κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τη δοκίμασα, ψιλομπούρδα μου φάνηκε. Τραβάς μια φώτο και μετά σου κάνει κολάζ και μια δεύτερη λήψη από την εσωτερική κάμερα του κινητού και έτσι φαίνεται τι έβγαλες και εσύ μετά σε μια φώτο... pass... Σ ευχαριστω. Υπεθεσα οτι κατι τετοιο παιζει. Να σαι καλα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Όταν το tapatalk δουλέψει επιτέλους σωστά,πείτε μου και μένα γιατί δεν άντεξα και το έβγαλα. Επίσης,είναι δυνατόν να μην υπάρχει μία (1) εφαρμογή που να έχει να κάνει με κλήσεις και μηνύματα μέσω ίντερνετ (όπως viber,whatsapp,skype) και να δουλεύει όπως πρέπει? Για τον καιρό που ρωτάνε πολλοί,εγώ είμαι ικανοποιημένος με την εφαρμογή weather της nokia. Το skype δεν σου δουλευει; Το χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. W.app χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα και ολα κομπλε... Viber Skype WhatsApp ... και τα τρια δουλευουν μια χαρα ... τι τηλεφωνο εχεις και τι προβλημα ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 βρε παιδια προσπαθω να ακουσα τον athina984 απο την ιστοσελλιδα του δεν γινεται τιποτα,υπαρχει καποια λυση?(νοκια 1020) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 βρε παιδια προσπαθω να ακουσα τον athina984 απο την ιστοσελλιδα του δεν γινεται τιποτα,υπαρχει καποια λυση?(νοκια 1020) Με tunein radio δοκιμασες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Να προσθέσω το thumba photo editor. Σε ο,τι έχει να κάνει με τις εφαρμογές που έγραψα,καταρχάς σε όλες οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται έγκαιρα.Δηλαδη ακόμη και στο σπίτι που ειμαι και το έχω συνδεδεμένο στο WiFi έρχονται μετά και απο 2 ώρες π.χ. Ειδικά για το viber ας μη μιλήσω.Ορισμενες φορές μπερδεύεται και μου βγαζει απο πάνω όλα τα μηνύματα της επαφής και απο κάτω όλα τα δικα μου,και αν έρθει νέο πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου γιατι θα είναι πάνα πάνω και όπως είπα δεν έρχεται και ειδοποίηση..... Προς το παρών κάνω υπομονή με το Skype αλλα και αυτο δε λειτουργεί και τελείως απροβλημάτιστα.Ωρες ώρες κολλάει και δε μπορώ να αλλαξω και συνομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts