evris2013 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις φωτογραφίες. Πέρασα όλες τις φωτό στον υπολογιστή από το Nokia lumia 930 μου και διαπίστωσα ότι μεταφέρθηκαν οι ίδιες φωτογραφίες δυο και τρεις φορές καθώς επίσης και αλλά δυο αρχεία (οχι jpg) μαζί. Μπορεί οποίος γνωρίζει να με ενημερώσει σχετικά; Χρειάζονται τα επιπλέον δυο αρχεία , και γιατί έχει διάφορες αναλύσεις η ίδια φωτό; Αν τις έβγαλες με DNG ναι, βγαίνουν διπλες με άλλη ανάλυση! Έτσι νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μόλις το μετακίνησα στην SD.. Και γω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μπράβο. Ξαναπήγαινέ το πίσω στη μνήμη της συσκευής...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ρε παιδιά, είμαι εδώ και αρκετή ώρα και προσπαθώ να συνδέσω το Remote Desktop app του κινητού με το laptop και δε θέλει να συνδεθεί για κανένα λόγο. Συνέχεια κολλάει στο "τα credentials σας είναι λανθασμένα". Τί στο καλό κάνω λάθος; Κινητό: 930 με wp 8.1 Laptop: Windows 7 Professional Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω ένα θέμα με την οθόνη κλειδώματος. Έχω βάλει για εικόνα φόντου το bing αλλά δεν μου ανανεώνει την φωτογραφία όταν αλλάζει η μέρα, για να μου την αλλάξει θα πρέπει να βγάλω το bing να βάλω μια άλλη εφαρμογή πχ το amazing weather hd να ξαναβάλω το bing και τότε θα την αλλάξει. Τώρα να κάνω κάθε μέρα χειροκίνητα αυτή τη διαδικασία είναι θέμα, το κάνει και σε κανένα άλλον? Να πω ότι μπαίνω με wi fi στο internet. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω ένα θέμα με την οθόνη κλειδώματος. Έχω βάλει για εικόνα φόντου το bing αλλά δεν μου ανανεώνει την φωτογραφία όταν αλλάζει η μέρα, για να μου την αλλάξει θα πρέπει να βγάλω το bing να βάλω μια άλλη εφαρμογή πχ το amazing weather hd να ξαναβάλω το bing και τότε θα την αλλάξει. Τώρα να κάνω κάθε μέρα χειροκίνητα αυτή τη διαδικασία είναι θέμα, το κάνει και σε κανένα άλλον? Να πω ότι μπαίνω με wi fi στο internet. Εμένα έως και 1 ολόκληρη μέρα έμενε στην ίδια εικονα, μετά άλλαζε. Για παραπάνω δεν ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω ένα θέμα με την οθόνη κλειδώματος. Έχω βάλει για εικόνα φόντου το bing αλλά δεν μου ανανεώνει την φωτογραφία όταν αλλάζει η μέρα, για να μου την αλλάξει θα πρέπει να βγάλω το bing να βάλω μια άλλη εφαρμογή πχ το amazing weather hd να ξαναβάλω το bing και τότε θα την αλλάξει. Τώρα να κάνω κάθε μέρα χειροκίνητα αυτή τη διαδικασία είναι θέμα, το κάνει και σε κανένα άλλον? Να πω ότι μπαίνω με wi fi στο internet. Έχει τα θεματάκια της η lock screen. Σε Ativ S που έχει εφαρμογή για αλλαγή φωτογραφιών κολλάει συχνά με 3 φωτογραφίες και μπορεί για καμιά βδομάδα να έχει μία ίδια. Επίσης, από τις 28 έχει κολλήσει η εφαρμογή του ημερολογίου και δείχνει κάθε μέρα ότι είναι το "Όχι". :p Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τις τελευταίες ώρες μου έχει ζαλίσει τα... το myAppfree. Κάθε τρεις και λίγο η ίδια ειδοποίηση για το παιχνίδι που σήμερα είναι δωρεάν. Ακόμη να φτιάξει τις ενημερώσεις, εκτός και αν το κάνει επίτηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Τις τελευταίες ώρες μου έχει ζαλίσει τα... το myAppfree. Κάθε τρεις και λίγο η ίδια ειδοποίηση για το παιχνίδι που σήμερα είναι δωρεάν. Ακόμη να φτιάξει τις ενημερώσεις, εκτός και αν το κάνει επίτηδες. Μήπως είσαι με W10M; Στα 8.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όχι, με 8.1 στο 930 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Όχι, με 8.1 στο 930 είμαι. Περίεργο. Έχεις κάνει όλα τα updates του app; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να σετάρω το DailyPic, https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/dailypic/9nblgggzm5n9, να μου εμφανίζει της φωτογραφίες στο φόντο? Έχω επιλέξει όλες τις δυνατότητες αλλά φωτογραφία δεν βλέπω ακόμα και μετά από restart της συσκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Το OneNote γιατί δεν συγχρονίζεται, ξέρει κανείς; :( :confused: Επίσης τα διαγραμμένα mail του yahoo όταν πάω στο φακελο διαγραμμένων και αδειάζω το φακελο, με το επόμενο mail που θα διαγράψω και να αδειάσω παλι το φακελο διαγραμμένων, εμφανίζονται και τα προηγούμενα στο φακελο διαγραμμένων! Πως γίνετε αυτό, εφόσον τον φακελο τον άδειασα; Αυτό γίνεται μονο στο yahoo! Στο outlook σβήνουν κανονικά και εξαφανίζονται! Edited November 5, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά δεν συγχρονίζει? Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό να δεις αν είναι οκ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Περίεργο. Έχεις κάνει όλα τα updates του app; Είμαι σίγουρος. Δεν βλέπω καμία άλλη ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά δεν συγχρονίζει? Κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό να δεις αν είναι οκ... Το ίδιο και χειροκίνητα! "Αδύνατος ο συγχρονισμός" μου βγάζει πάνω-πάνω!!! :( Και με Wi-Fi και με τα δεδομένα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να σετάρω το DailyPic, https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/dailypic/9nblgggzm5n9, να μου εμφανίζει της φωτογραφίες στο φόντο? Έχω επιλέξει όλες τις δυνατότητες αλλά φωτογραφία δεν βλέπω ακόμα και μετά από restart της συσκευής.. Φίλε μου από ότι κατάλαβα επειδή την κατέβασα και εγώ την εφαρμογή δεν σου ανανεώνει την οθόνη κλειδώματος κάθε μέρα αυτόματα απλά μπορείς να κατεβάσεις τις εικόνες από bing να τις αποθηκεύσεις και έτσι να τις βάζεις εσύ χειροκίνητα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το OneNote γιατί δεν συγχρονίζεται, ξέρει κανείς; :( :confused: Μήπως είναι password protected τα βιβλία του Onenote? Αν ναι δεν συγχρονίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το OneNote γιατί δεν συγχρονίζεται, ξέρει κανείς; :( :confused: Επίσης τα διαγραμμένα mail του yahoo όταν πάω στο φακελο διαγραμμένων και αδειάζω το φακελο, με το επόμενο mail που θα διαγράψω και να αδειάσω παλι το φακελο διαγραμμένων, εμφανίζονται και τα προηγούμενα στο φακελο διαγραμμένων! Πως γίνετε αυτό, εφόσον τον φακελο τον άδειασα; Αυτό γίνεται μονο στο yahoo! Στο outlook σβήνουν κανονικά και εξαφανίζονται! Το πρωί έφτιαξα μερικές σημειώσεις και έκανα συγχρονισμό σε όλες χωρίς κανένα πρόβλημα. Διορθώθηκε σε 'σένα; Στο yahoo λογαριασμό σου, στο κινητό, πήγαινε στις ρυθμίσεις του και δες αν έχει επιλογή, όταν διαγράφεις κάτι στη συσκευή, να διαγράφεται και από τον server της yahoo. Είμαι σίγουρος. Δεν βλέπω καμία άλλη ενημέρωση. Εγκατάσταση/Απεγκατάσταση δοκίμασες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Χρησιμοποιώ καθημερινά το runtastic για περίπου 50 λεπτά.ενώ έχω κλειστή την εφαρμογή από το παρασκήνιο μου γράφει κατανάλωση μπαταρίας περίπου 18% ενώ το facebook που το έχω μονίμως ανοιχτό μου γράφει 1,5%.κάνω κάτι λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Χρησιμοποιώ καθημερινά το runtastic για περίπου 50 λεπτά.ενώ έχω κλειστή την εφαρμογή από το παρασκήνιο μου γράφει κατανάλωση μπαταρίας περίπου 18% ενώ το facebook που το έχω μονίμως ανοιχτό μου γράφει 1,5%.κάνω κάτι λάθος;; Καταναλώνει πολύ το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Καταναλώνει πολύ το GPS. Το ειχα υποψιαστεί αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ.μια ακόμα απορία.πως μπορώ να δω πόσες ώρες οθόνης βγάζει με μια φόρτιση;στο android ήταν απλό εδώ δεν μπορώ να το βρω.άκυρο το post έμαθα δεν υπάρχει αυτή ή δυνατοτητα Edited November 6, 2015 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 (edited) Στο yahoo λογαριασμό σου, στο κινητό, πήγαινε στις ρυθμίσεις του και δες αν έχει επιλογή, όταν διαγράφεις κάτι στη συσκευή, να διαγράφεται και από τον server της yahoo. Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση! Ίσως πρέπει να πάω σε υπολογιστή για να τα σβήσω! Μήπως είναι password protected τα βιβλία του Onenote? Αν ναι δεν συγχρονίζονται. Πιο πριν γιατί συγχρονιζόταν και τώρα τελευταία όχι; Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset Μπα, ούτε με soft reset δεν συγχρονίστηκε! "Αδύνατος συγχρονισμός" μου βγάζει παλι! :( Edited November 7, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Υπάρχει καποια εφαρμογή που να είναι ίδια με αυτή που έχουν τα adroid? OpenVPN Connect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts