Dihnekis300 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έγινε δουλειά ούτε με soft reset... Πάντως δεν έχει να κάνει ούτε με την αναβάθμιση σε denim, καθως ήταν από πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες ούτε στο OneDrive, ούτε στο skypath.. Γιατί συμβαίνει αυτό;; Δεν έγινε δουλειά ούτε με soft reset... Πάντως δεν έχει να κάνει ούτε με την αναβάθμιση σε denim, καθως ήταν από πριν.. Οταν λες δεν μπορεις να ανεβασεις τι εννοεις ? Οταν βγαζεις μια φωτο δεν την ανεβαζει αυτοματα στο onedrive ??? (Πρεπει απο τις ρυθμισεις να εχεις ενεργοποιηση το αυτοματατο upload των φωτογραφιων στο OneDrive πρωτα για να γινει αυτο) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τι γίνεται παιδιά με τις εφαρμογές "Αθλητισμός" και "Ειδήσεις", τα live tiles δεν ενημερώνονται παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή. Κι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει πάντα. Θυμάμαι είχα βάλει έναν launcher σε Android που ήταν πιστό αντίγραφο Windows και δούλευαν μια χαρά. Και εδώ όσο απίστευτο και να ακούγεται δεν γίνεται. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Δεν έγινε δουλειά ούτε με soft reset... Πάντως δεν έχει να κάνει ούτε με την αναβάθμιση σε denim, καθως ήταν από πριν.. Πριν καιρό είχε συμβεί και σε μένα όταν πήγα να ανεβάσω πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Σε 1 βίντεο κόλλησε. Μετά από κάποιες μέρες που το ξαναδοκίμασα, χωρίς ν αλλάξει κάτι, ανέβηκε κανονικά. Υ.Γ. Θα ήθελα να μπορούμε να δηλώσουμε πάνω από έναν λογαριασμό στην εφαρμογή ώστε σε περίπτωση ύπαρξης δυο ή περισσότερων αριθμών να μη χρειάζεται να κάνουμε log in και log out συνέχεια. Πες τα! Αυτό έχω γράψει και γω σαν σχόλιο όταν βαθμολόγησα την εφαρμογή.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πριν καιρό είχε συμβεί και σε μένα όταν πήγα να ανεβάσω πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Σε 1 βίντεο κόλλησε. Μετά από κάποιες μέρες που το ξαναδοκίμασα, χωρίς ν αλλάξει κάτι, ανέβηκε κανονικά. Πες τα! Αυτό έχω γράψει και γω σαν σχόλιο όταν βαθμολόγησα την εφαρμογή.. Είναι αλήθεια πως είναι λίγο σπάνιο να έχει κάποιος δυο αριθμούς f2g..... Εγώ "διαχειρίζομαι" δυο (συζύγου + αδερφης). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τι γίνεται παιδιά με τις εφαρμογές "Αθλητισμός" και "Ειδήσεις", τα live tiles δεν ενημερώνονται παρά μόνο αν μπεις μέσα στην εφαρμογή. Κι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει πάντα. Θυμάμαι είχα βάλει έναν launcher σε Android που ήταν πιστό αντίγραφο Windows και δούλευαν μια χαρά. Και εδώ όσο απίστευτο και να ακούγεται δεν γίνεται. Σε μένα, το "ειδήσεις" δεν δούλευε καθόλου σε δυο συσκευές. Τώρα και στις δυο ανανεώνονται κανονικά. Τα αθλητικά δεν είχα πρόβλημα από την αρχή. Πάντως το MixRadio δουλεύει άψογα, παρόλο που πλέον έχω το 930 γυρισμένο σε περιοχή Ελλάδα και γλώσσα. Αποκόπηκε από την Microsoft και δοκιμάζεται ήδη beta και για android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Είναι αλήθεια πως είναι λίγο σπάνιο να έχει κάποιος δυο αριθμούς f2g..... Εγώ "διαχειρίζομαι" δυο (συζύγου + αδερφης). Ισχύει, αν και για μια περίοδο είχα δύο. Ωστόσο διαχειρίζομαι και των γονιών μου, άρα με 3 αριθμούς είναι δύσκολα τα πράγματα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Πάντως το MixRadio δουλεύει άψογα, παρόλο που πλέον έχω το 930 γυρισμένο σε περιοχή Ελλάδα και γλώσσα. Αποκόπηκε από την Microsoft και δοκιμάζεται ήδη beta και για android. Το MixRadio τι είναι ρε παιδιά....ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με αυτό. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω τι παίζει με Αθλητικά και Ειδήσεις, και ξεκολλήσαν επιτέλους και άρχισαν να ανανεώνουν κανονικά. Edited March 19, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Το MixRadio τι είναι ρε παιδιά....ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με αυτό. Είναι εφαρμογή που "μαθαίνει" τι μουσική σου αρέσει και σου προτείνει τραγούδια για ν ακούσεις. Το ωραίο είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις κάποια "πακέτα" τραγουδιών και να τα ακούς offline. Μόλις τα ακούσεις ανανεώνονται μόνα τους με καινούρια. Επίσης, αν κάποιο τραγούδι σου άρεσε βλέπεις από τη λίστα ποιο είναι ώστε να μπορεσεις να το κατεβάσεις αν θες μετά. Τα τραγούδια γενικά είναι μη-εμπορικά αλλά πολύ ωραία. Εγώ κάποιο καιρό που την είχα στο κινητό, άκουγα συνέχεια φοβερά κομμάτια που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Είναι εφαρμογή που "μαθαίνει" τι μουσική σου αρέσει και σου προτείνει τραγούδια για ν ακούσεις. Το ωραίο είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις κάποια "πακέτα" τραγουδιών και να τα ακούς offline. Μόλις τα ακούσεις ανανεώνονται μόνα τους με καινούρια. Επίσης, αν κάποιο τραγούδι σου άρεσε βλέπεις από τη λίστα ποιο είναι ώστε να μπορεσεις να το κατεβάσεις αν θες μετά. Τα τραγούδια γενικά είναι μη-εμπορικά αλλά πολύ ωραία. Εγώ κάποιο καιρό που την είχα στο κινητό, άκουγα συνέχεια φοβερά κομμάτια που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Είναι εφαρμογή και την βρίσκουμε στο store, γιατί έχω ψάξει και δεν έχω βρει κάτι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriel66 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως! Τι τηλεφωνο εχεις ? Και τι εγινε και αρχισε να μην ανοιγει. Να υποθεσω οτι εχεις κανει ενα soft reset (Power Button & Vol Down πατημενα μεχρι να επανεκκινησει το τηλ) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Η εφαρμογή Καιρός To-go έχει καμια διαφορα το δοκιμαστικό από το επί πληρωμή; μου φαίνεται υπερπλήρες και το δοκιμαστικό, γνωρίζει κανείς τι παραπάνω προσφέρει το αγοραστό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Η εφαρμογή Καιρός To-go έχει καμια διαφορα το δοκιμαστικό από το επί πληρωμή; μου φαίνεται υπερπλήρες και το δοκιμαστικό, γνωρίζει κανείς τι παραπάνω προσφέρει το αγοραστό; Δεν την χρησιμοποιω αλλα υποθετω οτι η διαφορα ειναι οτι το επι πληρωμη δεν εχει διαφημισεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εκανα πριν από 3 ημέρες έλεγχο για ενημερώσεις στο store και αναβαθμίστηκε η εφαρμογή Αθλητισμός (έκδοση 3.1.4.491) και προστέθηκε μια ακόμη ρύθμιση στο κινητό με την επωνυμία : δεδομένα κίνησης. Μπαίνοντας στη ρύθμιση γράφει : <<Το τηλέφωνο σας συλλέγει δεδομένα για τον τρόπο που κινείστε και τα δεδομένα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε>>.Από κάτω : Εφαρμογές,Εγκαταστάθηκαν : 0. Στη συνέχεια : <<Η δραστηριότηα σας τις τελευταίες 24 ώρες>>...και έχει δύο ανθρωπάκια...το ένα δείχνει πόσο περπάτησα και το άλλο πόσο έτρεξα.Από κάτω... <<Σημεία που επισκεφθήκατε >> Ανενεργό (το αλλάζετε σε ενεργό) <<Συλλογή στοιχείων σχετικά με το που καταναλώνετε χρόνο.>> <<Μάθετε περισσότερα>> (μέσω ιστοσελίδας). ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης,έκανα έλεγχο ενημέρωσεις πριν από 2 ώρες στο store και αναβαθμίστηκαν : OneDrive (έκδοση 4.8.0.0) , Lumia Camera (έκδοση 4.9.4.1) , και Βοήθεια+σθμβουλές Lumia (έκδοση 4.1.0.270). Θα πρέπει μόνο να πω ότι το κινητό μου έχει Mobile Operator 000-FR και έκδοση 8.10.14234.375. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Είναι εφαρμογή και την βρίσκουμε στο store, γιατί έχω ψάξει και δεν έχω βρει κάτι. Προς το παρόν έχει βγει από το store και περιμένουν να μπει ξανά. Πάντως έβαλα όλα τα αγαπημένα μου group και παίζει συνέχεια τραγούδια από αυτά ή παρόμοια. Iron maiden, dream theater, Judas priest, Helloween, H.I.M. δεν τα λες και άγνωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν την χρησιμοποιω αλλα υποθετω οτι η διαφορα ειναι οτι το επι πληρωμη δεν εχει διαφημισεις Δεν έχει διαφημίσεις το trial. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η εφαρμογή Καιρός To-go έχει καμια διαφορα το δοκιμαστικό από το επί πληρωμή; μου φαίνεται υπερπλήρες και το δοκιμαστικό, γνωρίζει κανείς τι παραπάνω προσφέρει το αγοραστό; Μου έβγαλε μήνυμα τώρα που ξαναμπήκα. Το δοκιμαστικό κρατάει πέντε μέρες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Οταν λες δεν μπορεις να ανεβασεις τι εννοεις ? Οταν βγαζεις μια φωτο δεν την ανεβαζει αυτοματα στο onedrive ??? (Πρεπει απο τις ρυθμισεις να εχεις ενεργοποιηση το αυτοματατο upload των φωτογραφιων στο OneDrive πρωτα για να γινει αυτο) Αυτόματα δεν τις ανέβαζε όλες, γιατί είχα βγάλει την επιλογή. Τωρα που το έβαλα στο αυτόματο είναι μια χαρά!! Τις ανεβάζει και μπορώ να φτιάξω κατευθείαν σύνδεσμο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 παιδιά μια εφαρμογή σαν το Adjust Volume που να τρέχει σωστά σε wp 8.1 ? παλιά στα wp 8 με είχε βολέψει παρά πολύ με το title της που δεν χρειαζόταν να πατίσω καν κάποιο κουμπί Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πως μπορούμε να βάλουμε για ήχο κλήσης κανένα τραγουδάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πως μπορούμε να βάλουμε για ήχο κλήσης κανένα τραγουδάκι; Είτε το μεταφέρεις στον φάκελο ringtones μέσω USB από τον υπολογιστή σου, είτε χρησιμοποιείς την εφαρμογή Ringtone maker για να κάνεις ringtone οποιοδήποτε mp3 έχεις αποθηκευμένο στη συσκευή σου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είτε το μεταφέρεις στον φάκελο ringtones μέσω USB από τον υπολογιστή σου, είτε χρησιμοποιείς την εφαρμογή Ringtone maker για να κάνεις ringtone οποιοδήποτε mp3 έχεις αποθηκευμένο στη συσκευή σου. Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Σας έχει συμβεί να μην μπορείτε ή να προσπαθείτε να σβήσετε μια φωτογραφία που μόλις βγάλατε και αυτή να εμφανίζεται συνέχεια ή να σβήνει μόνο από μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες; Μερικές φορές δεν μπορώ ούτε από την εφαρμογή πατώντας τις τρεις τελείες και μετά την επιλογή "διαγραφή". Πρέπει να πατήσω πάνω στην φωτογραφία παρατεταμένα και από εκεί να επιλέξω την διαγραφή. Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι έχω επιλογή για διαγραφή ή τροποποίηση των φωτογραφιών, αλλά μόνο της τελευταίας. Αν έχω πχ τρεις φωτογραφίες και βγάλω μια τέταρτη, πατώντας πάνω αριστερά βλέπω την τελευταία και την διαγράφω(άσχετα αν αυτή εμφανίζεται πάλι). Μετά εμφανίζεται μια προηγούμενη την οποία δεν μπορώ ούτε να την τροποποιήσω, ούτε να την διαγράψω. Μόνο να την δω, μαζί με τις άλλες με swipe αριστερά δεξιά. Edited March 22, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σας έχει συμβεί να μην μπορείτε ή να προσπαθείτε να σβήσετε μια φωτογραφία που μόλις βγάλατε και αυτή να εμφανίζεται συνέχεια ή να σβήνει μόνο από μέσα από την εφαρμογή φωτογραφίες; Μερικές φορές δεν μπορώ ούτε από την εφαρμογή πατώντας τις τρεις τελείες και μετά την επιλογή "διαγραφή". Πρέπει να πατήσω πάνω στην φωτογραφία παρατεταμένα και από εκεί να επιλέξω την διαγραφή. Το άλλο που παρατηρώ είναι ότι έχω επιλογή για διαγραφή ή τροποποίηση των φωτογραφιών, αλλά μόνο της τελευταίας. Αν έχω πχ τρεις φωτογραφίες και βγάλω μια τέταρτη, πατώντας πάνω αριστερά βλέπω την τελευταία και την διαγράφω(άσχετα αν αυτή εμφανίζεται πάλι). Μετά εμφανίζεται μια προηγούμενη την οποία δεν μπορώ ούτε να την τροποποιήσω, ούτε να την διαγράψω. Μόνο να την δω, μαζί με τις άλλες με swipe αριστερά δεξιά. Μου είχε τύχει μια φορά να διαγράφω την φωτογραφία και να ξαναεμφανίζεται αλλά με ένα soft reset δεν το ξανάκανε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στο viber όταν θέλω να επισυνάψω φωτογραφία δεν μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που έχω αλλά συγκεκριμένους φάκελους. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts