Jump to content

gabriel66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gabriel66

  1. Έσκασε νέα αναβάθμιση! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. [emoji4] Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα σας,μου ήρθε αυτό για δείτε και εσείς! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως!
  5. Καλησπερα σε ολους! αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την εφαρμογη οικονομια μπαταριας; Στο δικο μου ανοιγει και κλεινει αμεσως!
  6. φιλε μου να εισαι καλα. καπου εκει ειναι η λυση σε αυτα που σου εγραψα.μην ανησυχεις γιατι και εγω ειχα περιπου για εναν μηνα το ιδιο προβλημα!
  7. Kαλημερα! ειχα και εγω το ιδιο προβλημα ειχα. εκανα απεγκατασταση τους χαρτες και το here drive τα εγκατεστησα ξανα και παραλληλα στις ρυθμισεις φωνητικων εντολων εκανα εγκατασταση και των αγγλικων!! εκανε επανεκκινηση και εγκατατσταση των αγγλικων και τωρα λειτουργει μια χαρα με ελληνικα!!! αυτη διαδικασια μαλλον ξεμπλοκαρε καποιο bug.δοκιμασε το και ελπιζω να επανελθει οπως και στο δικο μου!
  8. HERE DRIVE MAPS CITY LENS TRANSIT UPDATE NOW --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  9. και φυσικα θελω να τονιζω με καθε ευκαιρια την προσοχη σας στην προστασια της οθονης γιατι τελικα δεν ειναι αθανατη..... ραγιζει... και δεν την καλυπτει η εγγυηση...μου το απεδειξε το lumia 900 που ειχα πριν.!!! νομιζω ειναι 2 οι εφαρμογες που τις βλεπεις στην αρχικη οθονη.... αν τις διαγραψεις δεν θα σου εμφανισει ξανα ξενο παροχο! ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  10. τελικα χθες το μεσημερι μου εμφανιστικαν στο store οι διαθεσιμες ενημερωσεις..!!! απολυτα ευχαριστημενος με το 920..!!!
  11. θα προσαρμοστω και θα περιμενω να μου δειξει και παλι τις διαθεσιμες ενημερωσεις!!! Ευχαριστω για την απαντηση!
  12. ok ..ειλικρινα συγνωμη..!!! Μου εμφανιζε καθε μερα τις διαθεσιμες ενημερωσεις στο store για τις εφαρμογες που εχω στο κινητο. Τωρα δεν ξερω μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα στις ρυθμισεις.
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ LUMIA 920 ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ATYXO 900 ΠΟΥ ΕΙΧΑ(ΣΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΡΑΓΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ 160 ΕΥΡΩ! Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ!!).ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ! ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ 920!!!. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ BEST PRICE. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ αν TIΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΟ STORE ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...