tsoukas5 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 καλησπέρα σε όλους έχω το εξής θέμα σε αρχεία mkv με όποιο player και αν αγόρασα δεν βλέπει υπότιτλο ελληνικό αν και υπάρχει μέσα στην ταινία . σε tablet windows o vlc το δείχνει κανονικά στο τηλέφωνο ο vlc δεν βγάζει υπότιτλο .καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 καλησπέρα σε όλους έχω το εξής θέμα σε αρχεία mkv με όποιο player και αν αγόρασα δεν βλέπει υπότιτλο ελληνικό αν και υπάρχει μέσα στην ταινία . σε tablet windows o vlc το δείχνει κανονικά στο τηλέφωνο ο vlc δεν βγάζει υπότιτλο .καμιά ιδέα?? Δοκίμασε τον ccplayer. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 έβαλα και αυτόν τον pro κιόλας αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 έβαλα και αυτόν τον pro κιόλας αλλά τίποτα Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του player να επιλέξεις τους υπότιτλους που θες; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του player να επιλέξεις τους υπότιτλους που θες; τους δηλώνω κανονικά αλλά τίποτα δεν ξέρω μήπως φταίει η ταινία την οποία την έκανά εγώ mkv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 τους δηλώνω κανονικά αλλά τίποτα δεν ξέρω μήπως φταίει η ταινία την οποία την έκανά εγώ mkv Κάνε κωδικοποίηση τους υπότιτλους, ψάξε να βρεις λίγο μέσα στις ρυθμίσεις και θα δεις ότι παίζουν κανονικά. Σε εμένα πάντως ο CCPlayer τα σπάει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παιδια,οποιος θελει να αντικαταστησει το spotify και θελει να μην περιοριζεται στην τυχαια αναπαραγωγη του Free Acccount να βαλει το Audiotica.Online αναπαραγωγη,Dowload τα τραγουδια(αμα ειναι διαθεσιμα στα site που εχει ως πηγες),προβολη των lyrics(αμα ειναι διαθεσιμα),backup playlist και τα τραγουδια που εχεις αποθηκευσει για online αναπαραγωγη.Δωρεαν ειναι το app.Εγω σωθηκα και βρηκα τη λυση.Εχει τα παντα απο ξενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας !!!!!!!!!!!!!!!!:) http://i.imgur.com/wfRIo5m.jpg Το Ίδιο και η vodafone, δεν έχει εφαρμογή για την χρήση σου σε WP.... Εχει και η Vodafone! http://i.imgur.com/lLBiItf.jpg Edited January 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 http://i.imgur.com/wfRIo5m.jpg Εχει και η Vodafone! http://i.imgur.com/lLBiItf.jpg Η πρώτη είναι το mobile site του Whats Up σε μορφή app και η δεύτερη του CU είναι με τη μορφή μηνυμάτων. Πολύ πίσω σε σχέση με τα άλλα δύο, δυστυχώς. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η πρώτη είναι το mobile site του Whats Up σε μορφή app και η δεύτερη του CU είναι με τη μορφή μηνυμάτων. Πολύ πίσω σε σχέση με τα άλλα δύο, δυστυχώς. Από το να μην εχει καθόλου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γεια σε ολους και παλι,επανερχομαι στο θεμα μου με το gmail.Απο οτι ειδα στο pc στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου η διπλη επιβεβαιωση ειναι ανενεργη.Καταργησα και επαναπροσθεσα στην επιλογη τον λογαριασμο google ομως και παλι κατα την διαδικασια ενεργοποιησεις, με την αποδοχη, μου λεει οτι χρειαζεται προσοχη ο λογαριασμος μου.Δεν μπορω να καταλαβω που κανω λαθος και παιδευομαι δυο μερες τωρα,χρειαζομαι βοηθεια.Οπως προειπα με το pc ειναι ολα καλα..Ευχαριστω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) @michalis0601 Μπορείς να κανεις αυτό που έκανα κι εγώ, να κανεις pin to start το mobile site της Cosmote, την κατηγορία my what's up. Έτσι με το που πατάς το tile θα σου ανοίγει η σελίδα με τα λεπτά, μηνύματα, ΜΒ σου. Δεν είναι σαν εφαρμογή, αλλα είναι αρκετά βολικό. Για δώσε μας ενα λινκ φίλε.....Πρέπει να κάνεις προφίλ ;;; Edited January 14, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κάνε κωδικοποίηση τους υπότιτλους, ψάξε να βρεις λίγο μέσα στις ρυθμίσεις και θα δεις ότι παίζουν κανονικά. Σε εμένα πάντως ο CCPlayer τα σπάει. στον ccplayer δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις για υπότιτλους και γενικά στον vlc μόνο βρίσκω κάποιες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 στον ccplayer δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις για υπότιτλους και γενικά στον vlc μόνο βρίσκω κάποιες ρυθμίσεις. Στον ccplayer την ώρα που παίζει πατάς πάνω στην οθόνη και αριστερά στο μεσαίο κουτάκι που γράφει cc είναι οι ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas5 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Στον ccplayer την ώρα που παίζει πατάς πάνω στην οθόνη και αριστερά στο μεσαίο κουτάκι που γράφει cc είναι οι ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. αυτό το κουτάκι αν και έχω την pro έκδοση δείχνει ισχνό-μη ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Εχω κατεβασει την εφαρμογη Gomovies pro αλλα δεν βρισκει τους υποτιτλους στα ελληνικα ενω μεσα υπαρχει η επιλογη Greek. Μου εχει σπασει τα νευρα γτ την πληρωσα κιολας 3.49€. Τι παιζει ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Προσπαθώ αρκετές μέρες τώρα να κατεβάσω το mytube! αλλά μου βγάζει σφάλμα. Στης αδερφης μου το 930 το κατέβασα κανονικά. Το ίδιο και στο PC και ταμπλετ (με 10ρια αυτά). Καμία βοήθεια??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Προσπαθώ αρκετές μέρες τώρα να κατεβάσω το mytube! αλλά μου βγάζει σφάλμα. Στης αδερφης μου το 930 το κατέβασα κανονικά. Το ίδιο και στο PC και ταμπλετ (με 10ρια αυτά). Καμία βοήθεια??? Και εγώ το ίδιο θέμα έχω στο tablet. Δεν το κατεβάζει με τίποτα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Και εγώ το ίδιο θέμα έχω στο tablet. Δεν το κατεβάζει με τίποτα. Σου είχε δώσει product key ο dev? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Σου είχε δώσει product key ο dev? Όχι. Αγορασμένη την έχω Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 MyTube> L830 Εμένα κατέβηκε κανονικά μόλις. Είχα και εγώ κάποιο θεματάκι. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Η εφαρμογή fresh paint με το που βάζω μια φωτογραφία τη δείχνει θολή . Ξέρει κανεις τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Η εφαρμογή fresh paint με το που βάζω μια φωτογραφία τη δείχνει θολή . Ξέρει κανεις τι γίνεται; Έχω καιρό που την έχω διαγράψει... Μήπως αργεί να κάνει render τη φωτογραφία και μετά από κάποια δευτερόλεπτα ξεθολώνει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έχω καιρό που την έχω διαγράψει... Μήπως αργεί να κάνει render τη φωτογραφία και μετά από κάποια δευτερόλεπτα ξεθολώνει; Δεν ξεθολώνει με τίποτα, ξέρεις κάποια παρόμοια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 PicsArt και Adobe Photoshop Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts