Jump to content

tsoukas5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsoukas5

  1. digitizer είχε ήδη αυτό που το πήρα το οποίο δεν μου έπεσε ποτέ κάτω αλλά και το δεύτερο που αγόρασα πάλι δεν παίζει για αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει ......
  2. το θέμα είναι ότι το touch δεν δουλεύει φυσιολογικά και θα πρέπει να περάσω αλλιώς rom και όχι με mobile uncle tools θα προσπαθήσω με τον ίδιο τρόπο απλά θα ήθελα να ξέρω πως θα περάσω ακριβώς recovery γιατί αυτή που έχει είναι touch και θέλω να περάσω κάποια αγγλική με πλήκτρα . ευχαριστώ
  3. θα το δοκιμάσω ξανά .έχω windows 10 μπορεί να φταίει αυτό?? επίσης όταν πήγα να περάσω rom με flash tools δεν έβρισκα το android scatter loading
  4. επίσης προσπαθώ μεσω pc με ygdp αλλά κολλάει συνέχεια στο entering download mode τι μπορώ να κάνω να το προσπεράσω ??
  5. καλησπέρα με flash tools προσπάθησα να βάλω rom αλλά δεν βρίσκω το android scatter loading . υπάρχει κάπου??
  6. το βράδυ προσπάθησα να βάλω rom μέσω ygdp και μου πέταγε συνέχεια <entering download mode > γνωρίζεις τι είναι αυτό ?? από recovery έχω από ότι είδα twrp ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου
  7. καλημέρα αυτά παραπάνω προυποθέτουν root κινητό ?? με philz recovery πως γίνεται?? επίσης επειδή δεν δουλεύει το touch δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το usb debugging??
  8. πως να αλλάξω rom αυτό προσπαθώ αλλά δεν δουλεύει το touch .έχεις καμία ιδέα??
  9. καμία ιδέα ρε παιδιά ισχύει το παραπάνω η όχι ??
  10. καλησπέρα σε όλους έχω το συγκεκριμένο κινητό αλλά δεν μου δουλεύει το touch αλλά μου είπανε ότι παίζει να φταίει η rom . ισχύει αυτό??
  11. αυτό το κουτάκι αν και έχω την pro έκδοση δείχνει ισχνό-μη ενεργό
  12. στον ccplayer δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις για υπότιτλους και γενικά στον vlc μόνο βρίσκω κάποιες ρυθμίσεις.
  13. τους δηλώνω κανονικά αλλά τίποτα δεν ξέρω μήπως φταίει η ταινία την οποία την έκανά εγώ mkv
  14. έβαλα και αυτόν τον pro κιόλας αλλά τίποτα
  15. καλησπέρα σε όλους έχω το εξής θέμα σε αρχεία mkv με όποιο player και αν αγόρασα δεν βλέπει υπότιτλο ελληνικό αν και υπάρχει μέσα στην ταινία . σε tablet windows o vlc το δείχνει κανονικά στο τηλέφωνο ο vlc δεν βγάζει υπότιτλο .καμιά ιδέα??
  16. καλημέρα προσπαθώ να περάσω νέα rom αλλά δεν ξέρω τι φταίει .έχω κατεβάσει στην sd στα αρχεία αλλά είναι σαν να μην τι βλέπει. μπαίνει σε recovery αλλά εκεί τίποτα και το τηλέφωνο δεν ανοίγει.παίζει να έχει φάει κανένα brick??
  17. το πήρα από forum και δυστηχώς δεν διάβασα πριν το πάρω .έχεις καμιά ιδέα τι φταίει ??
  18. καλημέρα είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού το πήρα πριν λίγες ημέρες και διαπιστώνω ότι δεν δουλεύει η θύρα της δεύτερης sim τι φταίει ?? επίσης δεν υποστηρίζει otg το κινητό??
  19. Καλημέρα σε όλους θέλω να αγοράσω από το παραπάνω site: http://www.geekbuying.com/item/ONDA-V891w-8-9-inch-Dual-OS-Win-8-1---Android-4-4-Tablet-PC-Quad-Core-2GB-64GB---Black-340301.html τι παίζει με εγγύηση??θα χρεωθώ τελωνείο και τι πρέπει να επιλέξω για να το αποφύγω ?? ευχαριστώ
  20. καλησπέρα update πέρασα στο κινητό την εφαρμοφή 4extrecovery..νομίζω και πέρασα την τελευταία του update πήγα σε recovery mode και όσες rom και να έβαλα με παγώνει στο logo htc η με ξαναπάει σε recovery τι έχω κάνει λάθος ??
  21. καλησπέρα με το visionary δεν γίνεται κάτι τρέχει για ώρες αλλά τίποτα ενώ όταν πάω για downgrade βγάζει τα παρακάτω C:\Users\Mike the Saint>adb push tacoroot.sh /data/local/tmp/tacoroot adb server is out of date. killing... * daemon started successfully * cannot stat 'tacoroot.sh': No such file or directory έχω την εντὐπωση πως δεν μπορώ να φλασάρω άλλη recovery:( edit:τα αρχεία που λέει να κατεβάσω για το downgrade που πρέπει να τα βάλω όλα στην sd??
  22. καλησπέρα και ευχαριστώ για τη βοήθεια .έχω ξεκλειδώσει το bootlander ,root ok,δεν μπορώ να κάνω με κανέναν από τους γνωστούς τρόπους s-off (revolutionary,alpharev)στο πρώτο μου βγάζει ότι είναι new και δεν με υποστηρίζει και κάτι ανάλογο με το cd μέσω pc στο δεύτερο. το soff το χρειάζομαι για να βάλω recovery γιατί με κανένα τρόπο δεν μπορώ. καμιά ιδέα ??
  23. Σας ζητώ συγνώμη . Υπάρχει άλλος τρόπος για root η όχι
×
×
  • Create New...