tolisfar Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Αυτό το instagram beta στα Windows phone λειτουργεί σωστά; Δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω. Απλά το είδα σε μια φίλη με 640 και μου άρεσε έτσι όπως το είδα! Τι ακριβώς κάνεις; Μου θύμιζε κατι από Facebook γεμάτο με εικόνες και βίντεο όμως! εγω χρησιμοποιω το 6tag παντως https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/6tag/9wzdncrfhvxc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 εγω χρησιμοποιω το 6tag παντως https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/6tag/9wzdncrfhvxc Επικοινωνεί ομως με το Instagram; 6tag δεν έχει κανένας γνωστός μου! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εφαρμογή για το Instagram είναι το 6tag... Όπως πχ είναι το mytube για το YouTube... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εφαρμογή για το Instagram είναι το 6tag... Όπως πχ είναι το mytube για το YouTube... Εννοώ ότι αν ανεβάσω φωτογραφία στο 6tag θα το δει ο φίλος που έχει Instagram και αν αυτός ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία ή βίντεο, θα μπορέσω να το δω στο 6tag; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εννοώ ότι αν ανεβάσω φωτογραφία στο 6tag θα το δει ο φίλος που έχει Instagram και αν αυτός ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία ή βίντεο, θα μπορέσω να το δω στο 6tag; Ναι βρε, αυτό σου λέει. Αν ανεβάσεις ένα βίντεο στο mytube δεν θα το σου οι φίλοι σου στο YouTube? Instagram και 6tag είναι το ίδιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αυτό το instagram beta στα Windows phone λειτουργεί σωστά; Δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω. Απλά το είδα σε μια φίλη με 640 και μου άρεσε έτσι όπως το είδα! Τι ακριβώς κάνεις; Μου θύμιζε κατι από Facebook γεμάτο με εικόνες και βίντεο όμως! Έχει και αυτό τις ατέλειες του.... πχ σε android μπορείς να στείλεις και μήνυμα σε κάποιον στο instagram ενω εδώ όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Έχει και αυτό τις ατέλειες του.... πχ σε android μπορείς να στείλεις και μήνυμα σε κάποιον στο instagram ενω εδώ όχι Οπότε κατεβαζω το 6tag που τα κάνει όλα και... ησυχαζω;... Edited January 11, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Το κοίταξα τώρα, και εγώ βάζω την επιλογή "εισαγωγή σε υπάρχων ημερόλογιο" οπότε και δεν μου βγάζει όνομα και διεύθυνση. Εάν βάζεις "εισαγωγή σε νέο ημερόλογιο" τότε σου ζητάει όνομα και διεύθυνση. Ουσιαστικά φτιάχνεις ένα νέο ημερολόγιο με την τελευταία επιλογή. Ναι αλλα δεν ξερω τι να βαλω στη διευθυνση και στο ονομα ημερολογιου Αν ακολουθησεις τις οδηγιες που εχω γραψει στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος δεν θα εχεις προβλημα. Θα το κανεις μια φορα και θα ειναι ενταξει μονιμα. Η καλύτερη λύση για να βλέπεις τις γιορτές στο ημερολογίο είναι το Chronos Calendar + που έχει ενσωματωμένα γιορτές αργίες και άλλα. http://s14.postimg.org/ilryrv0ot/wp_ss_20160109_0001.jpg Ειναι το καλυτερο ημερολογιο στο store. Αξιζει να το αγορασετε. Εννοώ ότι αν ανεβάσω φωτογραφία στο 6tag θα το δει ο φίλος που έχει Instagram και αν αυτός ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία ή βίντεο, θα μπορέσω να το δω στο 6tag; Τιιι δεν καταλλλαβαινεις παλικαρι μου ??? Ναι βρε, αυτό σου λέει. Αν ανεβάσεις ένα βίντεο στο mytube δεν θα το σου οι φίλοι σου στο YouTube? Instagram και 6tag είναι το ίδιο. Και μου στεναχωρεις και τον μοντογια .... Edited January 11, 2016 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τιιι δεν καταλλλαβαινεις παλικαρι μου ??? Χαχαχαχα έκλαψα! :lol: Evris, το 6tag θα κατεβάσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ρε παιδες το start now δεν μπορω να το κατεβασω!καμια βοηθεια?εχω 8.1 σε lumia 640 ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εγω πάντως με 630 και 8.1 το κατέβασα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τιιι δεν καταλλλαβαινεις παλικαρι μου ??? Και μου στεναχωρεις και τον μοντογια .... Τα κατάλαβα όλα τωρα! Δεν χρειάζεται να στεναχωριέται ο montoya τωρα!!!! ;) Evris, το 6tag θα κατεβάσεις. Αυτό θα κάνω! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Καλημέρα. γιατί όταν δημιουργώ μια επαφή ενώ συγχρονίζει και στον υπολογιστή φαίνονται όλα, στο τηλέφωνο δε μου δείχνει τις διευθύνσεις email και τις σημειώσεις, παρά μόνο τα τηλέφωνα; έχω το lumia 730 και κάνω συγχρονισμό με το λογαριασμό μου microsoft outlook. Edited January 13, 2016 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλημέρα. γιατί όταν δημιουργώ μια επαφή ενώ συγχρονίζει και στον υπολογιστή φαίνονται, στο τηλέφωνο δε μου δείχνει τις διευθύνσεις email και τις σημειώσεις, παρά μόνο τα τηλέφωνα; έχω το lumia 730 και κάνω συγχρονισμό με το λογαριασμό μου microsoft outlook. Την επαφή τη δημιουργείς στο τηλέφωνο ή στο MSN account σου, μέσω υπολογιστή; Επίσης, για την επαφή που λες, τη φτιάχνεις και κάνεις συγχρονισμό αμέσως μετά στα mails σου ή όχι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 έχω συνδέσει με το email μου .......@outlook.com με το microsoft cortporation (US) και μου συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο, εργασίες, email, όλα. Όταν περνάω μία επαφή στο τηλέφωνο, αυτή συγχρονίζει αυτόματα και με το microsoft cortporation, το ίδιο και όταν περνάω μία επαφή στο microsoft cortporation, αυτόματα περνάει και στο τηλέφωνο. Τη λειτουργία αυτή συνεχίζει να την κάνει, όμως μου περνάει μόνο το ονοματεπώνυμο και τα τηλέφωνα, δε περνάει τα υπόλοιπα στοιχεία π.χ. τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τις σημειώσεις. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 έχω συνδέσει με το email μου .......@outlook.com με το microsoft cortporation (US) και μου συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο, εργασίες, email, όλα. Όταν περνάω μία επαφή στο τηλέφωνο, αυτή συγχρονίζει αυτόματα και με το microsoft cortporation, το ίδιο και όταν περνάω μία επαφή στο microsoft cortporation, αυτόματα περνάει και στο τηλέφωνο. Τη λειτουργία αυτή συνεχίζει να την κάνει, όμως μου περνάει μόνο το ονοματεπώνυμο και τα τηλέφωνα, δε περνάει τα υπόλοιπα στοιχεία π.χ. τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τις σημειώσεις. Χμ. Περίεργο. Θα δοκιμάσω κι εγώ με καινούρια επαφή και τα επιστρέψω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Χμ. Περίεργο. Θα δοκιμάσω κι εγώ με καινούρια επαφή και τα επιστρέψω. δε καταλαβαίνω τι γίνεται, έκανα μια νέα δοκιμή και πέρασα μια επαφή στο τηλέφωνο με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία, συγχρόνισε κανονικά!!! γιατί όταν περνώ επαφή στον υπολογιστή περνάει μόνο ορισμένα στοιχεία και όχι όλα δε μπορώ να το καταλάβω. Edited January 13, 2016 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis0601 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους.. Μετα απο καιρό σε android είπα να δοκιμάσω και τα windows για την χρήση που κάνω μια χαρα είναι, το μονο πρόβλημα που εχώ ειναι οτι εχω whats' up cosmote και θέλω να μπορω να βλεπω το υπόλοιπο σε ομιλια mb κλπ κλπ .... υπαρχει κατι στο store γιατι δεν βρισκω κατι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους.. Μετα απο καιρό σε android είπα να δοκιμάσω και τα windows για την χρήση που κάνω μια χαρα είναι, το μονο πρόβλημα που εχώ ειναι οτι εχω whats' up cosmote και θέλω να μπορω να βλεπω το υπόλοιπο σε ομιλια mb κλπ κλπ .... υπαρχει κατι στο store γιατι δεν βρισκω κατι ... Όχι φίλε μου δεν υπάρχει δυστυχώς, τα σαΐνια της cosmote θεωρούν ακόμα μειονότητα τα WP και δεν ασχολούνται στο να φτιάξουν εφαρμογή όπως έχουν οι άλλες πλατφόρμες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tom7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 @michalis0601 Μπορείς να κανεις αυτό που έκανα κι εγώ, να κανεις pin to start το mobile site της Cosmote, την κατηγορία my what's up. Έτσι με το που πατάς το tile θα σου ανοίγει η σελίδα με τα λεπτά, μηνύματα, ΜΒ σου. Δεν είναι σαν εφαρμογή, αλλα είναι αρκετά βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το Ίδιο και η vodafone, δεν έχει εφαρμογή για την χρήση σου σε WP.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα σε όλους.. Μετα απο καιρό σε android είπα να δοκιμάσω και τα windows για την χρήση που κάνω μια χαρα είναι, το μονο πρόβλημα που εχώ ειναι οτι εχω whats' up cosmote και θέλω να μπορω να βλεπω το υπόλοιπο σε ομιλια mb κλπ κλπ .... υπαρχει κατι στο store γιατι δεν βρισκω κατι ... Πήγαινε σε Γερμανό να στη περάσει! Εγώ όταν το πήρα απο Γερμανό μου πέρασε και την εφαρμογή με το άνοιγμα! Σε Lumia 830! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Γεια σε ολους, προερχομενος απο android πηρα το lumia 640 dual. Ολα καλα, σχετικα, εβαλα τον λογαριασμο μου του outlook, ενταξει ως εδω. Μετα εβαλα τον λογαριασμο μου της google, βαζω mail και κωδ. προχωραει στην συνδεση και μου λεει να κανω αποδοχη στο να συγχρονισει (επαφες, mail, ημερολογιο, κ.λπ) παταω αποδοχη και προσπαθει να κανει συγχρονισμο και μου βγαζει (ο λογαριασμος απαιτει προσοχη) και παλι απο την αρχη (mail, κωδ) και παλι τα ιδια (απαιτει προσοχη). Αλλαξα κωδικο, ενταξει, αλλα δεν προχωραει και μου λεει τα ιδια. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ο λογαριασμος μου με το pc δουλευει κανονικα. Ευχαριστω. Υ.Γ. Το εβαλα ξανα γιατι δεν το εδειχνε ολοκληρο. Edited January 13, 2016 by niotheros Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Γεια σε ολους, προερχομενος απο android πηρα το lumia 640 dual. Ολα καλα, σχετικα, εβαλα τον λογαριασμο μου του outlook, ενταξει ως εδω. Μετα εβαλα τον λογαριασμο μου της google, βαζω mail και κωδ. προχωραει στην συνδεση και μου λεει να κανω αποδοχη στο να συγχρονισει (επαφες, mail, ημερολογιο, κ.λπ) παταω αποδοχη και προσπαθει να κανει συγχρονισμο και μου βγαζει (ο λογαριασμος απαιτει προσοχη) και παλι απο την αρχη (mail, κωδ) και παλι τα ιδια (απαιτει προσοχη). Αλλαξα κωδικο, ενταξει, αλλα δεν προχωραει και μου λεει τα ιδια. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ο λογαριασμος μου με το pc δουλευει κανονικα. Ευχαριστω. Υ.Γ. Το εβαλα ξανα γιατι δεν το εδειχνε ολοκληρο. Μήπως έχεις βάλει 2-step verification στο gmail σου; Edited January 13, 2016 by niotheros Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μήπως έχεις βάλει 2-step verification στο gmail σου; Δηλαδη, δεν το καταλαβαινω αυτο,σορυ.Ειναι καπου στις ρυθμισεις? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts