niotheros Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδια που ειναι η ρυθμιση στο μενου για να το κανω hot spot?να μοιρασω το ιντερνετ της συνδεσης μου? εβαλα το βιμπερ πριν λιγο και εκει που διαλεγεις να σου βγαλει μονο τις επαφες βιμπερ δεν μου εμφανιζει τπτ...γιατι? Ρυθμίσεις>κοινή χρήση internet για να το κάνεις hot spot. Κανονικά θα έπρεπε να σου εμφανίζει τις επαφές σου που χρησιμοποιούν και αυτές την εφαρμογή. Κάνε μια απεγκατάσταση και ξαναπέρασέ την. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 καλύτερα να μιλήσεις με την cosmote, σε μένα παίζει μια χαρά αλλά έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το πρόβλημα που αναφέρεις κι εσύ αλλά σε όλες τις εταιρείες. Το παραπάνω μου το έβγαλε μέσω Opera Mini και απο τον IE μου έβγαλε το παρακάτω: http://i.imgur.com/wVIY34j.jpg Άντε βγάλε άκρη τώρα.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Το παραπάνω μου το έβγαλε μέσω Opera Mini και απο τον IE μου έβγαλε το παρακάτω: http://i.imgur.com/wVIY34j.jpg Άντε βγάλε άκρη τώρα.... :( Ανοιξε τα δεδομενα και κλεισε το wifi,τσεκαρε το APN και πατησε στον IE 0.facebook.com Εγω στο android μπενω απο opera mini και τον stock browser της Samsung. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κανένας άλλος που να έχει θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών του με το viber; πήρα καινούριο 930, με επαφές μόνο από outlook στο κινητό μου αλλά δεν τις συγχρονίζει το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κανένας άλλος που να έχει θέμα με τον συγχρονισμό των επαφών του με το viber; πήρα καινούριο 930, με επαφές μόνο από outlook στο κινητό μου αλλά δεν τις συγχρονίζει το viber. Δώστου λίγο χρόνο (Βασικά δεν ξέρω απο πότε το έχεις βάλει).. Γενικά το viber αργεί πολύ να στρώσει.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Δώστου λίγο χρόνο (Βασικά δεν ξέρω απο πότε το έχεις βάλει).. Γενικά το viber αργεί πολύ να στρώσει.. εγω εχω θεμα,σημερα αγορασα το 640 και το περασα,ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Δώστου λίγο χρόνο (Βασικά δεν ξέρω απο πότε το έχεις βάλει).. Γενικά το viber αργεί πολύ να στρώσει.. Μόλις το έβαλα. Βασικά το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει 6 φορές από το μεσημέρι αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 εγω εχω θεμα,σημερα αγορασα το 640 και το περασα,ιδιο προβλημα. Μόλις το έβαλα. Βασικά το έχω εγκαταστήσει/απεγκαταστήσει 6 φορές από το μεσημέρι αλλά τίποτα.. Αφήστε το καμμιά μέρα και βλέπετε..! Καμμιά φορά σε hard reset μου το έκανε και εμένα το viber. Αλλά μετά έφτιαχνε και παίρνω και τις ειδοποιήσεις αμέσως..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλημέρα, εχω ενα 640 lumia, ξέρετε πως διαλέγω καρέ από φωτογραφία live image? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλημέρα, εχω ενα 640 lumia, ξέρετε πως διαλέγω καρέ από φωτογραφία live image? Καλήμερα!Αν δεν κάνω λάθος νομίζω μέσα από το Lumia moments διαλέγεις οποία φώτο σου αρέσει η καρέ αλλα ειναι για βιντεο δοκίμασε μηπως κανει για φωτογραφιες Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλήμερα!Αν δεν κάνω λάθος νομίζω μέσα από το Lumia moments διαλέγεις οποία φώτο σου αρέσει η καρέ αλλα ειναι για βιντεο δοκίμασε μηπως κανει για φωτογραφιες Δεν μου επιτρέπει ναδιαλέξω φωτογραφίες που ειναι live. δεν ξέρω γιατί.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ποιες ώρες, εδώ και δυο μέρες τα ίδια μου βγάζει! Μήπως παίζει τίποτα με τη Cosmote; Όσοι έχουν Vodafone και Wind δεν έχουν πρόβλημα! Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα λογισμικού, αλλά μάλλον θέμα δικτύου ειναι! Εννοείται ότι έχεις καρτοτηλέφωνο και όχι σύνδεση έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Το viber ύστερα από πολλά reset που προξένησε στο τηλέφωνο ακολουθούμενα από αποσύνδεση του λογαριασμού αυτόματα, επανήλθε με τις επαφές. Ήταν γενικό θέμα. Επικοινώνησα εκατό φορές με αυτούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ένας φίλος μου μόνο το χρησιμοποιεί και γιαυτον και μόνο έχω αυτήν την εφαρμογή που δεν συμπάθησα ποτέ. Πλέον το telegram ειναι αυτό που χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ανοιξε τα δεδομενα και κλεισε το wifi,τσεκαρε το APN και πατησε στον IE 0.facebook.com Εγω στο android μπενω απο opera mini και τον stock browser της Samsung. Το κατάλαβα λίγο αργότερα όταν αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα!!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδιά, υπάρχει τρόπος να κλείνεις εφαρμογές που δεν έχουν exit button; Πώς π.χ. κλείνεις το ραδιόφωνο ή το media player; Με παρατεταμένο back πάντως δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ενώ είχα ρυθμίσει από τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας σαν δεύτερη εφαρμογή, εκτός του OneDrive, το dropbox και το έβλεπε κανονικά, ξαφνικά δεν εμφανίζεται πλέον στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας παρόλο που είναι εγκατεστημένο κανονικά. Αν πάω χειροκίνητα μέσα από το dropbox γίνεται, ανεβάζει τις φωτογραφίες. Αυτόματα δεν μου το κάνει πλέον. Νομίζω πως αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία αναβάθμιση του dropbox. Καμιά ιδέα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) Παιδιά, υπάρχει τρόπος να κλείνεις εφαρμογές που δεν έχουν exit button; Πώς π.χ. κλείνεις το ραδιόφωνο ή το media player; Με παρατεταμένο back πάντως δε γίνεται. Όλες οι εφαρμογές κλείνουν μέσω του back. http://forums.windowscentral.com/attachments/windows-phone-gdr3-preview/46794d1381768221t-wp_ss_20131014_0002.png http://lumiaconversationsuk.microsoft.com/2012/01/25/how-to-stop-music-on-your-nokia-lumia-800/ Ειδικά όμως αν κλείσουν εφαρμογές πολυμέσων χωρίς πρώτα να απενεργοποιηθεί η αναπαραγωγή αν αυτές χρησιμοποιούν τον player του λειτουργικού τον αφήνουν ενεργό. Για να κλείσει ο player του λειτουργικού υπάρχουν εφαρμογές τύπου stop music. ΥΓ: Το FM ραδιόφωνο του λειτουργικού έχει δυνατότητα να κλείνει τον player του λειτουργικού, πατώντας πριν την έξοδο το κουμπί play/pause. Αντίστοιχα και άλλες εφαρμογές ακρόασης μουσικής. Edited July 11, 2015 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έχει κανείς σήμερα, θέμα με update εφαρμογών, από το Store; Δε μπορώ να κάνω συγκεκριμένα στην Truecaller, εδώ και περίπου 5 ώρες... Το error code είναι 80037cfb και έχω τα WP8.1, update 2, επίσημα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έχει κανείς σήμερα, θέμα με update εφαρμογών, από το Store; Δε μπορώ να κάνω συγκεκριμένα στην Truecaller, εδώ και περίπου 5 ώρες... Το error code είναι 80037cfb και έχω τα WP8.1, update 2, επίσημα. Έχει πρόβλημα η αναβάθμιση του Truecaller σήμερα. Αναμένουμε να τη διορθώσουν. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έχω στο onedrive αρχεία μουσικής στον φάκελο Μουσική. Έτσι μπορούσα να τα δω στο 930 μου με streaming χωρίς να τα κατεβάζω. Χρειάστηκε να κάνω hard reset και πλέον δεν μπορώ να τα δω στο Ροή. Μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδιά όταν μπορώ στο facebook απο άλλο λογαριαμό το messenger είναι ακόμη συνδεδεμένο με τον παλιό λογαριασμό που ήμουν συνδεδεμένος και ...μπορώ να κάνω log out η τπτ στο messenger για να συγχρονιστεί με την εφαρμογή fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Παιδιά όταν μπορώ στο facebook απο άλλο λογαριαμό το messenger είναι ακόμη συνδεδεμένο με τον παλιό λογαριασμό που ήμουν συνδεδεμένος και ...μπορώ να κάνω log out η τπτ στο messenger για να συγχρονιστεί με την εφαρμογή fb? Αυτά τα δυο είναι διαφορετικές εφαρμογές άρα αν θέλεις αλλο λογαριασμο θα πρέπει να κανεις και στα δυο login με τον λογαριασμο που θέλεις. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Αυτά τα δυο είναι διαφορετικές εφαρμογές άρα αν θέλεις αλλο λογαριασμο θα πρέπει να κανεις και στα δυο login με τον λογαριασμο που θέλεις. Στο messenger πως κάνω logout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Στο messenger πως κάνω logout? Αυτή την απορία την είχα κι εγώ! Ούτε πλήρη αποσυνδεση μπορείς να κανεις πέρα του 24ωρου!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts