PagouroLand Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Τα έκανε 1.3 τα giga των άλλων, αλλά μέχρι εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Τα έκανε 1.3 τα giga των άλλων, αλλά μέχρι εκεί! Καντο πολλές φορές..εμενα χρειάζεται αρκετές φορές για να φύγουν όλα.Αν δεν διεγραφουν τότε δεν ξέρω..Κάνε και καμιά επανεκκίνηση τη συσκευή αν δεν έχεις κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Οοοk, λύθηκε το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο βίντεο, που δεν το τελείωσα γιατί έμεινα από μπαταρία. Το μυστήριο είναι ότι το είχε κανονικά σαν mp4, αλλά δεν το μετρούσε στα βίντεο αλλά στα "άλλα". Το πέρασα κι αυτό στο pc, σβήνοντάς το από το τηλέφωνο και τώρα τα άλλα έχουν 55 μέγκα (θα το αντέξω αυτό :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Κατεβάσεις το παρακάτω και μετά επικοινωνείς με τον dev (μέσα από την εφαρμογή) γράφοντάς του με δυο λόγια τι συνέβη (πχ πήρα την εφαρμογή με την προσφορά ή την αγόρασα και έπαψε να κάνει update). Σου στέλνει κλειδί και τέλος.... http://www.windowsphone.com/s?appid=d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c Μα η εφαρμογή δεν κατεβαίνει. Εμφανίζει σφάλμα 80004005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Υπάρχει καμιά ενημέρωση για τους χάρτες που κατεβάζουμε αν θα αποθηκεύονται στην sd κάποια στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Μα η εφαρμογή δεν κατεβαίνει. Εμφανίζει σφάλμα 80004005. Δοκίμασες αυτή που σου έδωσα? Το δικό μου λινκ? Δοκίμασε και αυτό. http://www.windowsphone.com/s?appid=d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c Edited May 18, 2015 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεσω ένα windows phone κινητό με ένα android ταμπλετ και να βλέπω το περιεχομενο του κινητού στο ταμπλετ;Όπως μια ταινία που μπορεί να εχω στο κινητό να την δω στο ταμπλετ ή ενα αγώνα από το sport player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεσω ένα windows phone κινητό με ένα android ταμπλετ και να βλέπω το περιεχομενο του κινητού στο ταμπλετ;Όπως μια ταινία που μπορεί να εχω στο κινητό να την δω στο ταμπλετ ή ενα αγώνα από το sport player. Φίλε μου νομίζω πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δυστυχώς όχι. Μόνο στο PC. ....ή να περιμένω τα W10, διότι δεν έχω PC!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δοκίμασες αυτή που σου έδωσα? Το δικό μου λινκ? Δοκίμασε και αυτό. http://www.windowsphone.com/s?appid=d994dce8-38f9-4ed3-ae6c-e334d4bd558c Συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι το link σε πάει διαφορετικά για να κατεβάσεις την εφαρμογή εκ νέου. Την κατέβασα και περιμένω να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι το link σε πάει διαφορετικά για να κατεβάσεις την εφαρμογή εκ νέου. Την κατέβασα και περιμένω να μου απαντήσει. Έτσι την είχα πατήσει και εγώ. Δεν πατούσα το link.... Αυτό που με βολεύει πολύ σε αυτή την εφαρμογή ειναι πως αποθηκεύει τα βίντεο που κατεβάζεις στον φάκελο "βίντεο". Δεν την αλλάζω με καμία. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ....ή να περιμένω τα W10, διότι δεν έχω PC!!! Με έβαλες να ψάχνω 3-4 σελίδες πίσω για να δω που πάει αυτή η απάντηση...,:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_ch Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γεια σας παιδιά. Υπάρχει κάποιο live tile που να δείχνει την ελεύθερη RAM; Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γεια σας παιδιά. Υπάρχει κάποιο live tile που να δείχνει την ελεύθερη RAM; όχι δεν υπάρχει γιατί το λειτουργικο δεν επιτρέπει σ εφαρμογές να μένουν ανοιχτές (υπάρχει όριο στο πόσες θα είναι ανοιχτες). Ειναι τελείως διαφορετικο από android στο θέμα της μνήμης. Ειδικά με το 930 δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 όχι δεν υπάρχει γιατί το λειτουργικο δεν επιτρέπει σ εφαρμογές να μένουν ανοιχτές (υπάρχει όριο στο πόσες θα είναι ανοιχτες). Ειναι τελείως διαφορετικο από android στο θέμα της μνήμης. Ειδικά με το 930 δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα. Το όριο πόσες εφαρμογές θα μείνουν ανοικτές το καθορίζουμε από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Το όριο πόσες εφαρμογές θα μείνουν ανοικτές το καθορίζουμε από κάπου; Όχι.. Νομίζω είναι 8 ( ? ).. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Το όριο πόσες εφαρμογές θα μείνουν ανοικτές το καθορίζουμε από κάπου; Καθορίζεται από την MS καθώς δεν μπορούμε να παρέμβουμε εμείς σαν χρήστες σε τέτοιο βαθμό στο λειτουργικό. Είναι κλειστό λειτουργικό με ό,τι ιδιαιτερότητες συνεπάγεται. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καθορίζεται από την MS καθώς δεν μπορούμε να παρέμβουμε εμείς σαν χρήστες σε τέτοιο βαθμό στο λειτουργικό. Είναι κλειστό λειτουργικό με ό,τι ιδιαιτερότητες συνεπάγεται. Ειμαι νέος στο λειτουργικό και προσπαθώ να το καταλάβω..είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το Android με τα καλά του και τα κακά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Με έβαλες να ψάχνω 3-4 σελίδες πίσω για να δω που πάει αυτή η απάντηση...,:lol: Τώρα που είδες που πάει η απάντηση, να σου πω ότι μπήκα απ' το laptop της ξαδέρφης μου στο Skype αλλά δεν έβγαλα άκρη για να σβήσω τη λάθος επαφή! Αλλιώς ανοίγει το Skype στο laptop κι αλλιώς στο Lumia! Της επαφές μου δεν μπόρεσα να της δω στο laptop!!!!! Edited May 21, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Τι ακριβώς είναι το office 365 και τι προσφέρει σαν υπηρεσία; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Γνωριζει κανεις γιατι ενω η εφαρμογη OneDrive (που ειναι προεγκατεστημενη στο νεο μου Lumia 930 με εκδοση λογισμικού 8.1 θ update - Denim) συγχρονιζει κανονικα αλλά δεν μου εμφανιζει τις αποθηκευμένες φωτογραφιες αλλα ουτε και τις μικρογραφιες αυτων ενω δειχνει οτι υπαρχουν; Edited May 22, 2015 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Γνωριζει κανεις γιατι ενω η εφαρμογη OneDrive (που ειναι προεγκατεστημενη στο νεο μου Lumia 930 με εκδοση λογισμικού 8.1 θ update - Denim) συγχρονιζει κανονικα αλλά δεν μου εμφανιζει τις αποθηκευμένες φωτογραφιες αλλα ουτε και τις μικρογραφιες αυτων ενω δειχνει οτι υπαρχουν; Ίσως να είναι θέμα ιντερνετ. Δώστου λίγο χρόνο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά!!Θέλω μία εφαρμογή που θα μπορώ να κατεβάζω μουσική δωρεάν, να αποθηκεύεται στην εφαρμογή μουσική του τηλεφώνου και αν γίνεται να μου βάζει και το άλμπουμ του καλλιτέχνη..Υπάρχει? ζητάω πολλά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Music import Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Music import Τα κάνει και ringtones μήπως; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τα κάνει και ringtones μήπως; Για ringtones χρησιμοποίησε το Ringtone maker της Microsoft mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts