Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

έχω το skype στο 925. Φυσικά και στον υπολογιστή. Δεν το έχω ανοιχτό σε κανένα από τα 2 και όμως δείχνει ότι είμαι " Away " και μάλιστα με πήραν και τηλ

Any idea :wacko:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια, διαβασα πολλα θρεντ στο ιντερνετ και ειδα οτι το προβλημα μου ειναι διαδεδομενο. μια λυση που ειπαν ειναι να κλεισω το λοκεισον. το εκανα, και συγχρονισε και βρηκε επαφες.

ΑΛΛΑ. βρηκε ολες τις επαφες εκτος απο αυτεςπου ειχα συνδεσει παλιαμε το φεισμπουκ. οποτε τωρα παω να αντιστοιχισω μια επαφη τηλεφωνου με αυτην απο το φεισμπουκ, και δεν βρισκω την σωστη επαφη....λειπει...

Επειδή συνήθως δε κάνουμε τα πιο απλά, αυτά που φαίνονται στις εικόνες τα έχεις κάνει;

Huawei Nova 5T

Στο 925 δεν αρκεί να το έχεις κλειστό. Είναι πάντα standby. Πρέπει να κάνεις sign out μάλλον.

LG G8s Black

Νικόλας

ναι φιλε μου. αρχικα χτες δεν ειχε το φεισμπουκ σαν επιλογη. μετα τον συγχρονισμο, και αφου εκλεισα το λοκεισον, το εμφανισε. ομως δεν εμφανιζονται ολες οι φεισμπουκ επαφες. αυτες που ειχα συνδεδεμεβες με επαφες του τηλεφωνου μου απο παλια, ειναι εξαφανισμενες...

ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για fb?

Εγώ χρησιμοποιώ την κανονική του fb. Όχι αυτή που λέγεται beta. Ευχαριστημένος είμαι, αφού 5 πράγματα που θέλω να κάνει, τα κάνει.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Στο Here Maps > 3 τελείες > οδηγιες> απο >ητοποθεσια σας > προς> (επιλεγεις ό,τι θες) > παταμε ανθρωπάκι(επιλογη πεζου):)

Καλησπέρα σε όλους

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η εφαρμογή Lumia Panorama , τι κάνει τελικά και που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ?

Υ.Γ Το κινητό μου είναι Microsoft Lumia 535 dual

Μπορεί κάποιος φίλος να μου λύσει την απορία ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ

Καλησπέρα σε όλους

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η εφαρμογή Lumia Panorama , τι κάνει τελικά και που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες ?

Υ.Γ Το κινητό μου είναι Microsoft Lumia 535 dual

Μπορεί κάποιος φίλος να μου λύσει την απορία ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ

Kαλησπέρα!

Google is your friend! ;)

How to use Panorama on your Nokia Lumia with Windows Phone 8

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στο Camera Roll.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Από νωρίς προσπαθώ να ανοίξω το sport24 και άλλες αθλητικές σελίδες στον ie και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο, κλείνει και με επιστρέφει στην αρχική οθόνη. Η εμπειρία browser στα WP είναι τραγική, για να μην την χαρακτηρίσω αλλιώς. Ελπίζω να είναι θέμα του 635 και όχι γενικότερο πρόβλημα γιατί περιμένω το 930.

Ο uc δεν είναι καλύτερος και όποιος τον έχει δουλέψει σε android καταλαβαίνει.

Αυτό είναι ίσως το χειρότερο πρόβλημα για μένα στα WP μαζί με το πληκτρολόγιο και όχι τόσο η ποικιλία του market.

Από νωρίς προσπαθώ να ανοίξω το sport24 και άλλες αθλητικές σελίδες στον ie και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο, κλείνει και με επιστρέφει στην αρχική οθόνη. Η εμπειρία browser στα WP είναι τραγική, για να μην την χαρακτηρίσω αλλιώς. Ελπίζω να είναι θέμα του 635 και όχι γενικότερο πρόβλημα γιατί περιμένω το 930.

Ο uc δεν είναι καλύτερος και όποιος τον έχει δουλέψει σε android καταλαβαίνει.

Αυτό είναι ίσως το χειρότερο πρόβλημα για μένα στα WP μαζί με το πληκτρολόγιο και όχι τόσο η ποικιλία του market.

Εγω πάντως δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο sport24.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ελπίζω να είναι θέμα συσκευής τότε. Ανοίγει η σελίδα, βλέπω το άρθρο που θέλω να διαβάσω, ανοίγει μετά από ένα λεπτό, γυρνάω πίσω και μου γράφει resuming και κλείνει ο IE. Το ίδιο σε αλλά τρία αθλητικά site που δεν έχουν έκδοση για κινητά. Ελπίζω στο 930 να λειτουργεί το ίδιο γρήγορα με chrome, boat με το nexus 5 στο android.

Ίσως με τα 10 και τον spartan να γίνει πιο γρήγορη και εύχρηστη η εμπειρία browsing.

Ελπίζω να είναι θέμα συσκευής τότε. Ανοίγει η σελίδα, βλέπω το άρθρο που θέλω να διαβάσω, ανοίγει μετά από ένα λεπτό, γυρνάω πίσω και μου γράφει resuming και κλείνει ο IE. Το ίδιο σε αλλά τρία αθλητικά site που δεν έχουν έκδοση για κινητά. Ελπίζω στο 930 να λειτουργεί το ίδιο γρήγορα με chrome, boat με το nexus 5 στο android.

Ίσως με τα 10 και τον spartan να γίνει πιο γρήγορη και εύχρηστη η εμπειρία browsing.

Επίσης και εγώ κανένα πρόβλημα με το sport24 και με συσκευή το 930, ίσως κάποιο κόλλημα της συσκευής να είναι.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπορεί ο I.E να μην έχει τα καλούδια του Dolphin ή του UC πάντως και εγώ θα συμφωνήσω πως δεν θα σε προδόσει ποτέ.

Τον έχω δοκιμάσει αμέτρητες φορές το 930 της συζύγου με το M8 μου και τον Dolphin και είναι πολύ γρήγορος και ανοίγει τα πάντα χωρίς ντροπή... :-)

3>4

Επειδή κι εγώ εδώ και καιρό έχω μεγάλο πρόβλημα με το browsing και με τον ie και με τον uc έχω καταλήξει ότι μάλλον είναι θέμα συσκευής και κυρίως λόγο των 512mb ram. Μάλλον είναι λίγα και γιαυτό και μας πετάει έξω.

Ερώτηση...στο viber ενώ βλεπω ότι έχω λαβει μήνυμα όταν ανοιγω τη συνομιλία αργεί να τη φορτώσει....συμβαινει και σε εσάς?είναι θέμα της εφαρμογής?

Ερώτηση...στο viber ενώ βλεπω ότι έχω λαβει μήνυμα όταν ανοιγω τη συνομιλία αργεί να τη φορτώσει....συμβαινει και σε εσάς?είναι θέμα της εφαρμογής?

Αν εννοείς τα 3-4 δευτερόλεπτα που παίρνει για να φορτώσει το μήνυμα, τότε ναι και σε εμένα το κάνει.

Να ρωτήσω...

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις της "Μουσικής", έχω το εξής θέμα:

Ο ήχος, ενώ τον πάω τέρμα (30/30), παραμένει σχετικά χαμηλός.

Αν πατήσω pause και στη συνέχεια play (από το χειριστήριο των ακουστικών μου, σε Mp3, συγκεκριμένα), τότε "ξεκολλάει" (και προκαλεί ακουστικό τραύμα).

Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

Παίδες, μιά βοήθεια επειγόντως. Αγόρασα ένα 535 για έναν φίλο που τον γύρισα στα WP μετά από Android. Πώς μπορεί να κοινοποιήσει ένα βίντεολινκ από το Youtube σε μιά ομάδα (και μόνο) του Facebook;;; Είναι το μόνο πού δεν βρήκαμε σε σχέση με ότι υπήρχε στο Android. Please, επείγει γιατί έχει κάτι κολλήματα και δεν αντέχω την μουρμούρα! :p

Να κάνει copy το link και πηγαίνοντας στην ομάδα να κάνει past.

Υποθέτω μιας και δεν έχω ασχοληθει με κάτι τέτοιο (ούτε καν στο PC).

Παίδες, μιά βοήθεια επειγόντως. Αγόρασα ένα 535 για έναν φίλο που τον γύρισα στα WP μετά από Android. Πώς μπορεί να κοινοποιήσει ένα βίντεολινκ από το Youtube σε μιά ομάδα (και μόνο) του Facebook;;; Είναι το μόνο πού δεν βρήκαμε σε σχέση με ότι υπήρχε στο Android. Please, επείγει γιατί έχει κάτι κολλήματα και δεν αντέχω την μουρμούρα! :p

Αν δεν κάνω λάθος, όταν το κοινοποιείς έχει απο πάνω να διαλέξεις ομάδα (public, friends, private). Εκτός αν εννοείς σε ομάδα στο messenger όπου δεν νομίζω να γίνεται. Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κάποιο τρόπο!

edit: η όπως λέει ο montoya

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Aυτό είναι το πρόβλημα...ότι δίνει μόνο τις επιλογές public, friends και private...όχι τις ομάδες. Το άλλο με το copy-paste θα του το πώ και θα δούμε α μπορεί να υλοποιηθεί. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ! :bow:

Μισό λεπτό για να καταλάβω.

Θέλεις να ανεβάσεις ένα βίντεο και να το βλέπουν συγκεκριμένα άτομα ή να μη το βλέπουν συγκεκριμένα άτομα. Γίνεται με πολλές εφαρμογές fb (δυστυχώς οχι στην "επίσημη) αλλα και στον ie. Ευκολα και απλά. Αν εννοείς κάτι άλλο τότε διευκρίνισε.

Aυτό είναι το πρόβλημα...ότι δίνει μόνο τις επιλογές public, friends και private...όχι τις ομάδες. Το άλλο με το copy-paste θα του το πώ και θα δούμε α μπορεί να υλοποιηθεί. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ! :bow:

Εμένα πάντως από κάτω μου έχει και άλλες επιλογές, από group είμαι μέλος.. Όχι εκεί που λέει public, private και friends. Ακριβώς από κάτω όμως. Την επίσημη εφαρμογή έχω. Όχι fb beta.

Θέλει να ανεβάζει βίντεο που να το βλέπει μιά μόνο συγκεκριμένη ομάδα από αυτές στις οποίες είναι μέλος. Με τον ΙΕ δεν γίνεται. Πιό πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν είμαι μέλος ή οπαδός του Facebook. Θα δω αύριο τι παίζει. Υπάρχει κάποια εναλλακτική εφαρμογή του Facebook που να υπερέχει αισθητά σε σχέση με τις υπόλοιπες; THX!

Στον ie, τέρμα δεξιά στο γρανάζι και μετά κάτω κάτω, στο τέλος. Εκεί νομίζω πως εμφανίζονται οι ομάδες.

Στο Onedrive πώς μπορώ να ανεβάσω φάκελο με υποφακέλους; Γιατί αν είναι να ανεβάζω τα αρχεία μόνο και δεν μπορώ να ανεβάσω ολόκληρους φακέλους είναι βλακεία.