Mivas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εξαρτάται με τι βολεύεται ο καθένας. Πχ εμένα δεν με βόλεψε ο UC browser και χρησιμοποιώ τον IE μέχρι να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα στον Opera mini που τον ξέρω από εποχές Symbian. Μπορείς να δοκιμάσεις τους υπάρχοντες και να μείνεις με αυτόν που σε βολεύει! Τον Opera mini τον έχεις δοκιμάσει; Opera mini σε WP8??? :blink: Πώς είναι; Θα το ψάξω κι αυτό! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος είναι ο "is" ρε montoya? Μόνο εσύ τον ξέρεις :lol: :p @ Mivas Για να μην τους γράφω κοίτα εδώ το άρθρο του WPCentral: Here are some alternative web browsers for Windows Phone Είναι πριν 5 μήνες βέβαια οπότε δεν ξέρω αν έχει βγει και κάτι άλλο καλό στο store... Εγώ χρησιμοποιώ UC και IE :) Να σαι καλά! Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα το ψάξω το IS, να δούμε τι λέει. Στο Symbian ο UC είναι μακράν ο γρηγορότερος και τον χρησιμοποιώ ως κύριο, ενώ για περισσότερα (π.χ. αν δεν εμφανίζεται σωστά η σελίδα), πάω στον Opera mobile (για wifi πάντα). Και στο WP8 καλός είναι ο UC και εξοικονομεί δεδομένα, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Thanks again! :) Να διορθώσω μιας και ο γαυρος γελάει ακόμα. is=ie αλλά με πρόδωσε η αυτόματη διόρθωση..... Υ.Γ. Και εγώ τον opera περιμένω μιας και εχει κάποια θεμστακια ακόμα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εφαρμογή για την τράπεζα Πειραιώς δεν υπάρχει; έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.. Μπες στο winbank login για mobile use απο τον explorer https://mobile.winbank.gr/login.aspx?__redir=1&lg= . Πιο βολικο και απο το κανονικο ειναι, μερικες φορες και απο το pc ακομα αυτο ανοιγω. Επειτα κανε ενα καρφιτσωμα στην αρχικη οθονη. Σαν να εχεις app ειναι. Και app να φτιαξουν δεν νομιζω να αλλαξει κατι περαν του εικονιδιου του tile :D Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορούμε να καταγράφουμε κλήσεις στο τηλέφωνο αυτό ??? Ειδα κάτι για το 830 αλλά δεν μπορεί να γίνει στο 630 υπάρχει κάποια εφαρμογή ( όπως στο adroid) που να μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα. γνωριζει καπoιος αν με wp8 μπορει κανεις να εχει απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο από όπου κι αν βρίσκετε σε συναγερμο; σκεφτομαι την τοποθετηση συναγερμου και οσο κ αν εψαξα δεν βρηκα συναγερμο που να μπορεις να τον ελεγξεις με wp. Ολοι δινουν δωρεάν εφαρμογή που διατίθεται για συσκευές Android και iPhone, οπου μπορει κανεις να απενεργοποιει/ενεργοποιει το συναγερμο, να παρακολουθει μεσω του κινητου τις καμερες κ.α. αν γνωριζει καποιος κατι θα βοηθουσε πολυ γιατι δεν ειμαι τωρα για αγορα νεας συσκευης με αλλο λειτουργικο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μπες στο winbank login για mobile use απο τον explorer https://mobile.winbank.gr/login.aspx?__redir=1&lg= . Πιο βολικο και απο το κανονικο ειναι, μερικες φορες και απο το pc ακομα αυτο ανοιγω. Επειτα κανε ενα καρφιτσωμα στην αρχικη οθονη. Σαν να εχεις app ειναι. Και app να φτιαξουν δεν νομιζω να αλλαξει κατι περαν του εικονιδιου του tile :D Πάρα πολύ καλό αλλά δυστυχώς δεν έχει όλες τις πληρωμές.. Για κάποιες πληρωμές θα με εξυπηρετηση βέβαια.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Λίγο offtopic το κράξιμο Με έχει αφήσει με κινητό που δουλεύει δεν δουλεύει δύο φορές όταν δεν είχα επιλογή να μπω σε ένα σχετικά default mode. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα windows phone αλλά αυτή η γελοιότητα με το χώρισμα της μνήμης εκτός nexus συσκευών και η αναγκαστική χρήση της sd μου έχει σπάσει να νεύρα. για τη μνημη εχεις απολυτο δικιο....γελιοτητα μεχρι εκει που δεν παιρνει.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το android μου έκανε χοντράδα πάλι και το σκέφτομαι να επισπεύσω το windows phone, την επιστροφή!! Φυσικά έχω συνηθίσει σε κάποιες εφαρμογές και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι ανάλογο. Inoreader Forum Runner File Explorer κυρίως για δίκτυο. Νομίζω η υποστήριξη έρχεται σύντομα. Νομίζω ότι αν δεν έχω ανάλογες εφαρμογές θα μου κάνει κάπως, ειδικά για τον inoreader περισσότερο από όλα! Inoreader - Όχι αλλα RSS Reader θα βρεις αρκετούς και κατά τη γνώμη μου πολύ καλούς... Forum Runner - Όχι, από γνωστές το tapatalk υπάρχει, από όσο έχω δει και χρησιμοποιώ... File Explorer - Εννοείς για χρήση από υπολογιστή?? Γίνεται αλλά πρέπει να έχεις Windows 8/8.1 στο PC... Δεν έχω 8.1 στον υπολογιστή μου για να σου πω ακριβώς τι και πως... Κάπου το είχε ποστάρει ένα παιδί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προσπαθώ να αγοράσω μία εφαρμογή και μου λέει σφάλμα c101a006. Από έρευνα που έκανα είναι συχνό το πρόβλημα αλλά οι λύσεις που προσφέρονται δεν έχουν αποτέλεσμα. Μήπως είχε κάποιος εδώ μέσα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το πρόβλημα είναι ότι ο Inoreader είναι και ο Rss Reader μου από τον υπολογιστή. Δεν θέλω δηλαδή ένα rss reader για το κινητό αλλά μια συνολική υπηρεσία. Από όσο γνωρίζω έχει και mobile web το inoreader αλλά κακά τα ψέματα δεν είναι ποτέ το ίδιο Κατάλαβα... Και εγώ χρησιμοποιώ το NextGen και στο λαπτοπ το feedly (το NextGen είναι βασισμένο στο feedly οπότε με το ίδιο account συγχρονίζει τα αγαπημένα μου)... Για mobile web όχι δεν αξίζει γιατί στα Widnows Phone θα χάσεις όλη την ομορφιά του tile από το Rss Reader και του να περνάνε οι ειδήσεις στην αρχική σου.... Αυτό το tapatalk κάνει λαμογιά και ορθά το adslgr το έχει αποκλείσει. Από περιέργεια, τι λαμογιά κάνει? Ούτε το Insomnia έχει το tapatalk... File explorer θέλω για να διαχειρίζομαι από το κινητό αρχεία στο δίκτυο. Όχι για το ίδιο το κινητό. Γνωρίζω ότι μόλις βάλεις το κινητό στον υπολογιστή το βλέπει σαν usb drive. Ναι το κατάλαβα, αυτό σου λέω... Εάν έχεις Windows 8/8.1 στο PC σου συνδέεται για να απαντάς σε κλήσεις και τέτοια χωρίς κάποια εφαρμογή... Δεν ξέρω αν αυτό κάνει και διαχείριση αρχείων ΑΛΛΆ υπάρχουν όμως και εφαρμογές να διαχειρίζεσαι και τα αρχεία... Πχ με τον UC Browser ή το Easy Transfer.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Υπαρχει αυτο http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/fast-rss/baf1a15f-3485-4de5-ad5c-829eadb49b4e που λεει οτι συγχρονιζει με το inoreader αλλα δεν ξερω λεπτομερειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Faflatas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ρε παιδιά έχω ένα θέμα, όταν μπαίνω σε μια σελίδα με το uc browser, π.χ στο sportfm που μου το κάνει αρκετά, μου λέει out of memory at line 1,και με πετάει έξω, ξέρει κανένας τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλησπερα! Εχει παρατηρησει κανενας οτι το store οταν το ανοιγεις η ψαχνεις καποια εφαρμογη αργει αρκετα μεχρι να τα φορτωσει? Εμενα αρκετες φορες μου βγαζει ''φορτωση...'' και κολλαει εκει και μετα μου πεταει οτι εχει προβλημα το store και να δοκιμασω αργοτερα Ειμαι με cyan επισημη και lumia 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλησπερα! Εχει παρατηρησει κανενας οτι το store οταν το ανοιγεις η ψαχνεις καποια εφαρμογη αργει αρκετα μεχρι να τα φορτωσει? Εμενα αρκετες φορες μου βγαζει ''φορτωση...'' και κολλαει εκει και μετα μου πεταει οτι εχει προβλημα το store και να δοκιμασω αργοτερα Ειμαι με cyan επισημη και lumia 1020 Kαι σε μένα το κάνει αυτό καμιά φορά άλλα εντάξει δεν το θεωρώ και μεγάλο πρόβλημα. Ξεκολλάει μόνο του αν ξανακάνεις search.... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 να ξαναρτησω γιατι κανεις δεν μου απαντησε. ειμαι ο μονος που μετα την τελευταια αναβαθμιση της μουσικης με πετα συνεχεια εξω μετ απο μερικα δευτερολεπτα? κλεινει μονη της η εφαρμογη... εχω κανει σοφτ ρισετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gloriana Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπερα! Εχει παρατηρησει κανενας οτι το store οταν το ανοιγεις η ψαχνεις καποια εφαρμογη αργει αρκετα μεχρι να τα φορτωσει? Εμενα αρκετες φορες μου βγαζει ''φορτωση...'' και κολλαει εκει και μετα μου πεταει οτι εχει προβλημα το store και να δοκιμασω αργοτερα Ειμαι με cyan επισημη και lumia 1020 έγινε και σε μένα η αναβάθμιση, κα έχω το ίδιο τηλέφωνο. Δεν παρατήρησα κάτι ανάλογο, νομίζω θα ειναι παροδικό λόγω φόρτου στο store. Παράθεση huawei mate 10 lite lumia 1020 yellow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 να ξαναρτησω γιατι κανεις δεν μου απαντησε. ειμαι ο μονος που μετα την τελευταια αναβαθμιση της μουσικης με πετα συνεχεια εξω μετ απο μερικα δευτερολεπτα? κλεινει μονη της η εφαρμογη... εχω κανει σοφτ ρισετ.... Όχι δεν είσαι ο μόνος. Μου το κάνει και εμένα. Είδα υπάρχουν σχόλια κι από άλλους χρήστες για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωστόσο δεν το έψαξα παραπάνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 οκ σε ευχαριστω φιλε. αυτο ηθελα να ξερω. θα κανω υπομονη για την επομενη αναβαθμιση. ναεισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα. Αφού κάνουμε αναφορά προβλημάτων, να γράψω και το δικό μου. Μετά από το τελευταίο update της developer preview ( cyan; ), δεν ανοίγει το extras+info, στις ρυθμίσεις. Έχω κάνει αρκετά restarts και soft resets, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Για hard reset είμαι πολύ αρνητικός, αν και απ' ό,τι βλέπω, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη λύση.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα. Αφού κάνουμε αναφορά προβλημάτων, να γράψω και το δικό μου. Μετά από το τελευταίο update της developer preview ( cyan; ), δεν ανοίγει το extras+info, στις ρυθμίσεις. Έχω κάνει αρκετά restarts και soft resets, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Για hard reset είμαι πολύ αρνητικός, αν και απ' ό,τι βλέπω, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη λύση.. Πριν προχωρήσεις σε hard reset, το οποίο μόνο σε πραγματικά έσχατη ανάγκη θα το έκανα, νομίζω κάποιο παιδί από εδω που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα το έκανε χωρίς αποτέλεσμα, ξανασκέψου το. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Πριν προχωρήσεις σε hard reset, το οποίο μόνο σε πραγματικά έσχατη ανάγκη θα το έκανα, νομίζω κάποιο παιδί από εδω που είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα το έκανε χωρίς αποτέλεσμα, ξανασκέψου το. Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Κι εγώ γι' αυτό γράφω εδώ, γιατί θέλω να το αποφύγω. Δηλαδή, ούτε hard reset το διορθώνει... Και η πλάκα είναι ότι το υπόλοιπο κινητό λειτουργεί μια χαρά και όλα τα updates γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως το τελευταίο της glance screen. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βασικα δεν αξιζει να κανεις hard reset για το extra & info. Ασε που φημολογειται οτι ερχεται μεσα στον Οκτωβρη το update 2 για τα developer preview οποτε λογικα θα φτιαχτει με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα. Αφού κάνουμε αναφορά προβλημάτων, να γράψω και το δικό μου. Μετά από το τελευταίο update της developer preview ( cyan; ), δεν ανοίγει το extras+info, στις ρυθμίσεις. Έχω κάνει αρκετά restarts και soft resets, αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Για hard reset είμαι πολύ αρνητικός, αν και απ' ό,τι βλέπω, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη λύση.. Δεν κάνουμε αναφορά προβλημάτων του λειτουργικού, αλλά των εφαρμογών! Για το λειτουργικό και συγκεκριμένα για dp υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Βασικά νομίζω πως το extras+info θεωρείται εφαρμογή της Nokia/Microsoft Mobile και υπάρχει μόνο στα Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Στις εφαρμογές δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο στις ρυθμίσεις και είναι καθαρά θέμα της συγκεκριμένης έκδοσης λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts