Jump to content

Faflatas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Faflatas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Faflatas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Faflatas

    ZTE Blade III

    να του κανω κανα root η να του περασω καποια rom δεν το θελω για τρελα πραγματα , απλα να δουλευει τωρα κανει κατι restart και χανει το σημα μονο του
  2. Faflatas

    ZTE Blade III

    Γεια χαρα παιδια , εχω ενα zte blade 3 και κρασαρει συνεχεία, τι προτείνεται να κανω??
  3. Γεια χαρα... εχω δίλημμα .. θελω να παρω κινητό και εχω σκαλωσει με το Lenovo K3 Note, καπου διαβασα οτι εχει ΑΡΚΕΤΑ υψηλά επιπεδα SAR(στο οριο) , επειδη μου εχουν πει φιλοι οτι το to2c ειναι αρκετα αξιόπιστο μπαινω στη σελίδα να το παρω και βλεπω πως εχουν μια σχετικη προσφορα το Xiaomi Redmi Note 2 .. Θα ηθελα την αποψη σας εσεις που το εχετε, αξίζει?? Να σημειωσω πως το το site γρεφει: Don't root K3 note with android 5.0 version, because once do it , will lead to a large number of flash back program or make it an error ,even have affect on lenovo own camera application.So we don't root this model.Thanks . οποτε δεν εχω σκοπο να του κανω κατι, οπως το παρω ετσι και θα το αφησω.. ευχαριστω πολυ
  4. Παιδια εχει κολλήσει το μυαλό μου, ξεχασα πως ρυθμιζεις στα sms στα ελληνικα να εχει περισσοτερους χαρακτηρες , μετα το hard reset μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες και μετα μου στελνει 2 μήνυμα , θυμαται κανεις?
  5. παιδια και γω εκανα ηαρδ φορματ γιατι στα ξαφνικα μου κολλησε και τωρα δεν ξερω πως να ξανα περασω τις εφαρμογες απ την καρτα..τι φασι θα τα ξανα κατεβασω ολα?
  6. Ρε παιδια τι σπάσιμο ειναι αυτο με την δόνηση οταν σε παίρνουν, δονείται 2 φορες στην αρχη και μετα σταματαει ενω ο ηχος συνεχιζει να βαραει και οταν το εχεις στην τσέπη δεν καταλαβαινεις τιποτα. Υπαρχει κανένας τροπος να δονείται καθολη την διάρκεια της κλησης?
  7. Ξερει κανεις πως κανεις προγραμματισμενη αποστολη σε sms?
  8. Παιδια εχεις κανενας αλλος προβλημα με internet??με οποιον browser και να μπαινω σε καποιες σελιδες μου γραφει out of memory line 1 και με πεταει εξω..ξερεις κανεις τι να κανω?
  9. ρε παιδιά έχω ένα θέμα, όταν μπαίνω σε μια σελίδα με το uc browser, π.χ στο sportfm που μου το κάνει αρκετά, μου λέει out of memory at line 1,και με πετάει έξω, ξέρει κανένας τι παίζει?
  10. Γεια χαρα σε ολους, εγινα κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου πριν λιγο καιρο,επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο windows phone(μου το καναν δωρο), μπορει καποιος να μου πει 1)αν υπαρχει καποιος τροπος να τυπου AdBlock να μην μου πεταγονται συνεχεια ads(κατεβασα το gmail και μου πεταξε 3 διαφημίσεις σε 2 ωρες και ηταν σαν sms) 2)ΑΝ υπαρχει κανενα player για ταινιες δωρεαν 3)και πως μπορω να εγκαταστισω σπασμενα app. Ευχαριστω παρα πολυ.
  11. Ειμαι στοκος το γνωριζω, αλλα αν καποιος εχει διαθεσει να μου εξηγησει πως απενεργοποιούμε το fast boot και πως ετοιμάζουμε το card reader για να μπαίνουμε ροζ οθόνη και να βάλουμε το στοκ recovery.img , θα του ημουν υποχρεος,εχω αυτογνωσια ειμαι μπουνταλας.:D
  12. Γεια και χαρα, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να κανω καμια αναβαθμιση της εκδοσης android γιατι δεν μου καταιβαζει πολλες εφαρμογες , και γενικα καμια light αναβαθμιση τησ καταστασης αν μπορει να προτεινει κανεις, ειχα βαλει πιο παλια ενα που λεγοταν Horsemageddon καπως ετσι.ευχαριστω
  13. Παιδια εχει ψαχτει κανεις για LED Notification ετσι ωστε να αναβει το φωτακι σε περιπτωση που παρχει αναπαντητη η μη αναγνωσμενο μηνυμα, κατι ειδα πως υπαρχει αλλα δεν σκαμπαζω πως να το εγκαταστησω.
  14. παιδια εκανα την διαδικασια που ειπε ο φιλος για το root, μου εβγαλε το superuser, αλλα δεν μπορω να διαγραψω τις αχρηστες εφαρμογες απ τη μαμα, και επισης εχω τον ιδιο χορο με πριν
  15. γεια σας παιδια, μπορει να μου πει καποιος πως να κανω root στη συσκευη και τι να κανω στη συνεχεια ετσι ωστε να σβισω τις εφαρμογες που δεν χρειαζομαι?
×
×
  • Create New...