Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πολεμάει ακριβώς το λειτουργικό της. Πολεμάει τα "Nokia" Lumia. Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοια προβλήματα, θα λυθούν αμέσως στα σκέτα Lumia, με Windows 9. :)

Ακριβώς αυτό. Αύριο μεθαύριο που θα βγουν πχ τα Microsoft Lumia, η MS θα μπορεί άνετα να υποστηρίζει ότι ο συνδυασμός ms software με hardware τα σπάει..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση του facebook beta εξακολουθεί να δείχνει ενημερώσεις που έχουν δημοσιευτεί ώρες πριν μπω στην εφαρμογή ως "πριν από μία στιγμή" ενώ ξεκολλάει όταν περάσουν αρκετές ώρες και δείχνει την ενημέρωση σαν χθεσινή. επίσης παρατηρώ ότι οι ειδοποιήσεις στη lockscreen δεν ταιριάζουν με της εφαρμογής (2 στη lockscreen, 4 στην εφαρμογή) κι όλα αυτά ακόμα και με wifi.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση του facebook beta εξακολουθεί να δείχνει ενημερώσεις που έχουν δημοσιευτεί ώρες πριν μπω στην εφαρμογή ως "πριν από μία στιγμή" ενώ ξεκολλάει όταν περάσουν αρκετές ώρες και δείχνει την ενημέρωση σαν χθεσινή. επίσης παρατηρώ ότι οι ειδοποιήσεις στη lockscreen δεν ταιριάζουν με της εφαρμογής (2 στη lockscreen, 4 στην εφαρμογή) κι όλα αυτά ακόμα και με wifi.

Είχε το ίδιο πρόβλημα φίλος μου με 820. Δεν του έκανε καμία ενημέρωση. Δεν έστρωσε ούτε με επανεγκατάσταση. Έβαλε το "κανονικό" Facebook και ησύχασε.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδή, πρέπει να ξαναβάλουμε την κανονική έκδοση του facebook;

Εγώ έχω την beta. Μου έκανε προχθές κάτι κόλπα με τις ανανεώσεις αλλα μετά από μια ωρίτσα έστρωσε. Θα έλεγα όμως να βάλεις την κανονική μιας και δεν έχει διαφορές

Εγώ έχω την beta. Μου έκανε προχθές κάτι κόλπα με τις ανανεώσεις αλλα μετά από μια ωρίτσα έστρωσε. Θα έλεγα όμως να βάλεις την κανονική μιας και δεν έχει διαφορές

Στο δικό μου κάνει συνέχεια. Το "we're having trouble getting data" είναι συνεχές φαινόμενο, όπως και scrollάροντας προς τα κάτω το να εμφανίζεται ο κύκλος της φόρτωσης και να μην εμφανίζεται κάτι.

Να αναφέρω για άλλη μια φορά, το θέμα με το extras+info, που δεν ανοίγει πλέον, μετά το τελευταίο update.

Huawei Nova 5T

Στο δικό μου κάνει συνέχεια. Το "we're having trouble getting data" είναι συνεχές φαινόμενο, όπως και scrollάροντας προς τα κάτω το να εμφανίζεται ο κύκλος της φόρτωσης και να μην εμφανίζεται κάτι.

Να αναφέρω για άλλη μια φορά, το θέμα με το extras+info, που δεν ανοίγει πλέον, μετά το τελευταίο update.

Το 820 έχεις? Βάλε την κανονική να ξεγνοιάσεις. Δεν χάνεις τίποτα.

Το 820 έχεις? Βάλε την κανονική να ξεγνοιάσεις. Δεν χάνεις τίποτα.

Ναι. Δοκιμάζω κι επιστρέφω.

Edit: Το "official" facebook δε δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο news feed. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Η εφαρμογή Smart Shoot που είναι;

Αν εννοείς τη Smart Cam της Nokia έχει ενσωματωθεί με τη Lumia Camera. Είναι εκεί που αλλάζεις τα mode λειτουργίας της κάμερας σε video-έξυπνη ακολουθία-κάμερα (όπως ανοίγεις την εφαρμογή τέρμα κάτω).

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έχετε να προτείνεται καμιά καλή εφαρμογή καιρού που να έχει Push nottifications που να λειτουργούν δοκιμασμένα;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ναι. Δοκιμάζω κι επιστρέφω.

Edit: Το "official" facebook δε δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο news feed. :)

Και γω το official έχω και όποτε θέλουν λειτουργούν τα notifications...:mad:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Και γω το official έχω και όποτε θέλουν λειτουργούν τα notifications...:mad:

Αντίθετα είναι στη συσκευή μου. :confused: Με το που την εγκατέστησα, τα notifications του αντικατέστησαν αυτά του beta, και όλα λειτουργούν μια χαρά. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset. Το extras+info, πάντως, δε λέει να ανοίξει εδώ και μια εβδομάδα. Θα μας τρελάνει η Microsoft. :lol:

Huawei Nova 5T

Έχω κάνει αρκετά soft reset και για διάφορους λόγους άλλα το fb μια δουλεύει σωστά μια κολλάει. Αναφέρομαι στα notifications μόνο κατά τα άλλα ανοίγει μια χαρά. Το καλό είναι ότι τον τελευταίο καιρό δείχνει να στρώνει το Skype που μου είναι περισσότερο απαραίτητο. Πάντως αν πολλές εφαρμογές εξακολουθούν να έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τα WP θα χάσουν ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι του android. Δυστυχώς έτσι όπως το πάνε δε θα έχει κανένας λόγο να τα προτιμήσει.

Τελικά δεν έχει να προτείνει κανείς μια καλή εφαρμογή με push notiffications καιρού στο notification center;

βγηκε χτες ενα update για την εφαρμογη video,τους υποτιτλους που ειναι ξεχωριστα σε μια ταινια μου τους βγαζει αλαμπουρνεζικα.μηπως πρεπει να αλλαξω region η γλωσσα τηλεφωνου σε ελληνικα? γιατι το εχω σε αγγλικα

solved: αλλαξτε σε unicode

Edited by skordilis

Τι εννοείτε official fb??....Στο store γράφει beta

http://www.windowsphone.com/s?appid=82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e

Καλημερα παιδια.Μηπως γνωριζετε επειδη δεν μπορω να βρω ακρη αν λειτουργει η υπηρεσια της Vodafone για Windows phones που δειχνει ζωντανα τηλεοραση?Με ενδιαφερουν τα αθλητικα καναλια Nova και δεν εχω Vodafone και επισης κοστιζει καποια χρηματα την βδομαδα,μην πανε χαμενα αν δεν λειτουργει!Ευχαριστω :)

Καλησπερα στα εμπειρα φιλαρακια!Να ρωτησω κατι?Οταν βαζω στην οθονη κλειδωματος να φαινεται το fb και επιλεγω τι θελω και ποια αλμπουμ του φεισμπουκ να φαινονται ποτε δεν μου το ανοιγει..Στην οθονη κλειδωματος φαινεται μια μπλε οθονη του fb και ψηλα το σημα.Φωτογραφιες ποτε!3 φορες το εχω δοκιμασει και καμια φορα δεν λειτουργει...Αν καποιος ξερει κατι...Και κατι αλλο...τελικα δεν υπαρχει κατι ακομα που να βλεπουμε στην οθονη τις χαμενες κλησεις και μνμτα ε?:(