Metaladis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν πολεμάει ακριβώς το λειτουργικό της. Πολεμάει τα "Nokia" Lumia. Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοια προβλήματα, θα λυθούν αμέσως στα σκέτα Lumia, με Windows 9. :) Ακριβώς αυτό. Αύριο μεθαύριο που θα βγουν πχ τα Microsoft Lumia, η MS θα μπορεί άνετα να υποστηρίζει ότι ο συνδυασμός ms software με hardware τα σπάει.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση του facebook beta εξακολουθεί να δείχνει ενημερώσεις που έχουν δημοσιευτεί ώρες πριν μπω στην εφαρμογή ως "πριν από μία στιγμή" ενώ ξεκολλάει όταν περάσουν αρκετές ώρες και δείχνει την ενημέρωση σαν χθεσινή. επίσης παρατηρώ ότι οι ειδοποιήσεις στη lockscreen δεν ταιριάζουν με της εφαρμογής (2 στη lockscreen, 4 στην εφαρμογή) κι όλα αυτά ακόμα και με wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση του facebook beta εξακολουθεί να δείχνει ενημερώσεις που έχουν δημοσιευτεί ώρες πριν μπω στην εφαρμογή ως "πριν από μία στιγμή" ενώ ξεκολλάει όταν περάσουν αρκετές ώρες και δείχνει την ενημέρωση σαν χθεσινή. επίσης παρατηρώ ότι οι ειδοποιήσεις στη lockscreen δεν ταιριάζουν με της εφαρμογής (2 στη lockscreen, 4 στην εφαρμογή) κι όλα αυτά ακόμα και με wifi. Είχε το ίδιο πρόβλημα φίλος μου με 820. Δεν του έκανε καμία ενημέρωση. Δεν έστρωσε ούτε με επανεγκατάσταση. Έβαλε το "κανονικό" Facebook και ησύχασε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Και εγώ με την κανονική έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δηλαδή, πρέπει να ξαναβάλουμε την κανονική έκδοση του facebook; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δηλαδή, πρέπει να ξαναβάλουμε την κανονική έκδοση του facebook; Εγώ έχω την beta. Μου έκανε προχθές κάτι κόλπα με τις ανανεώσεις αλλα μετά από μια ωρίτσα έστρωσε. Θα έλεγα όμως να βάλεις την κανονική μιας και δεν έχει διαφορές Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ έχω την beta. Μου έκανε προχθές κάτι κόλπα με τις ανανεώσεις αλλα μετά από μια ωρίτσα έστρωσε. Θα έλεγα όμως να βάλεις την κανονική μιας και δεν έχει διαφορές Στο δικό μου κάνει συνέχεια. Το "we're having trouble getting data" είναι συνεχές φαινόμενο, όπως και scrollάροντας προς τα κάτω το να εμφανίζεται ο κύκλος της φόρτωσης και να μην εμφανίζεται κάτι. Να αναφέρω για άλλη μια φορά, το θέμα με το extras+info, που δεν ανοίγει πλέον, μετά το τελευταίο update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Στο δικό μου κάνει συνέχεια. Το "we're having trouble getting data" είναι συνεχές φαινόμενο, όπως και scrollάροντας προς τα κάτω το να εμφανίζεται ο κύκλος της φόρτωσης και να μην εμφανίζεται κάτι. Να αναφέρω για άλλη μια φορά, το θέμα με το extras+info, που δεν ανοίγει πλέον, μετά το τελευταίο update. Το 820 έχεις? Βάλε την κανονική να ξεγνοιάσεις. Δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Το 820 έχεις? Βάλε την κανονική να ξεγνοιάσεις. Δεν χάνεις τίποτα. Ναι. Δοκιμάζω κι επιστρέφω. Edit: Το "official" facebook δε δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο news feed. :) Edited September 26, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Η εφαρμογή Smart Shoot που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Η εφαρμογή Smart Shoot που είναι; Αν εννοείς τη Smart Cam της Nokia έχει ενσωματωθεί με τη Lumia Camera. Είναι εκεί που αλλάζεις τα mode λειτουργίας της κάμερας σε video-έξυπνη ακολουθία-κάμερα (όπως ανοίγεις την εφαρμογή τέρμα κάτω). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτό εννοώ Κάνε άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα γιατί δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχετε να προτείνεται καμιά καλή εφαρμογή καιρού που να έχει Push nottifications που να λειτουργούν δοκιμασμένα; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ναι. Δοκιμάζω κι επιστρέφω. Edit: Το "official" facebook δε δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο news feed. :) Και γω το official έχω και όποτε θέλουν λειτουργούν τα notifications...:mad: Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Και γω το official έχω και όποτε θέλουν λειτουργούν τα notifications...:mad: Αντίθετα είναι στη συσκευή μου. :confused: Με το που την εγκατέστησα, τα notifications του αντικατέστησαν αυτά του beta, και όλα λειτουργούν μια χαρά. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Δοκίμασε να κάνεις ένα soft reset. Το extras+info, πάντως, δε λέει να ανοίξει εδώ και μια εβδομάδα. Θα μας τρελάνει η Microsoft. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχω κάνει αρκετά soft reset και για διάφορους λόγους άλλα το fb μια δουλεύει σωστά μια κολλάει. Αναφέρομαι στα notifications μόνο κατά τα άλλα ανοίγει μια χαρά. Το καλό είναι ότι τον τελευταίο καιρό δείχνει να στρώνει το Skype που μου είναι περισσότερο απαραίτητο. Πάντως αν πολλές εφαρμογές εξακολουθούν να έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τα WP θα χάσουν ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι του android. Δυστυχώς έτσι όπως το πάνε δε θα έχει κανένας λόγο να τα προτιμήσει. Τελικά δεν έχει να προτείνει κανείς μια καλή εφαρμογή με push notiffications καιρού στο notification center; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Τι εννοείτε official fb??....Στο store γράφει beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) βγηκε χτες ενα update για την εφαρμογη video,τους υποτιτλους που ειναι ξεχωριστα σε μια ταινια μου τους βγαζει αλαμπουρνεζικα.μηπως πρεπει να αλλαξω region η γλωσσα τηλεφωνου σε ελληνικα? γιατι το εχω σε αγγλικα solved: αλλαξτε σε unicode Edited September 28, 2014 by skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τι εννοείτε official fb??....Στο store γράφει beta http://www.windowsphone.com/s?appid=82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλημερα παιδια.Μηπως γνωριζετε επειδη δεν μπορω να βρω ακρη αν λειτουργει η υπηρεσια της Vodafone για Windows phones που δειχνει ζωντανα τηλεοραση?Με ενδιαφερουν τα αθλητικα καναλια Nova και δεν εχω Vodafone και επισης κοστιζει καποια χρηματα την βδομαδα,μην πανε χαμενα αν δεν λειτουργει!Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπερα στα εμπειρα φιλαρακια!Να ρωτησω κατι?Οταν βαζω στην οθονη κλειδωματος να φαινεται το fb και επιλεγω τι θελω και ποια αλμπουμ του φεισμπουκ να φαινονται ποτε δεν μου το ανοιγει..Στην οθονη κλειδωματος φαινεται μια μπλε οθονη του fb και ψηλα το σημα.Φωτογραφιες ποτε!3 φορες το εχω δοκιμασει και καμια φορα δεν λειτουργει...Αν καποιος ξερει κατι...Και κατι αλλο...τελικα δεν υπαρχει κατι ακομα που να βλεπουμε στην οθονη τις χαμενες κλησεις και μνμτα ε?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τι συσκευη έχεις; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Nokia lumia 625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Υπάρχουν ρυθμίσεις στην "γρηγορη ματιά". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinguin30 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Μαλλον σε μενα δεν υπαρχει το "γρηγορη ματια" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts