Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ενω λειτουργει κανονικα το fm radio με ακρόαση εξαρχής στο ηχείο και σε μερικα δευτερολεπτα σταματαει ο ηχος στο ηχείο,

ενω στην οθονη δειχνει να λειτουργει,

κι αν το σβήσεις και το ξανα ανοίξεις δουλευει κανονικα.για δευτερολεπτα εως μερικα λεπτα

και την ίδια ώρα τα ακουστικά στο Xbox music ακούγονται σωστά,

και αν δεν είσαι σε developer preview,

κι αν έχεις όλα τα updates

κι αν μετά από soft reset ή hard reset εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα

τότε γνώμη μου να το κοίταγες στο service.

ΥΓ: Μήνυμα βγάζει ότι χρειάζεται ακουστικά για κεραία την ώρα που σβήνει ο ήχος στο ραδιόφωνο;

Οχι τιποτα.ξαφνικα νεκρωνεται.....η ενδειξη του play εμφανιζεται κανονικα.....

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας εχει ερθει η ενημερωση για viber? Μου ηρθε ειδοποιηση το απογευμα αλλα μεχρι τωρα τιποτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο calendar υπαρχει τροπος να βαλουμε custom επαναλαμβανομενες ειδοποιήσεις ?

Ενω π.χ εχει ετοιμη την επαναλαμβανομενη ειδοποιηση συμβαντος καθε 12 μηνες , θα ηθελα να προσθεσω και καθε 6 μηνες .

Γινεται ?

Το ιδιο θελω να ρωτησω και εγω.....θα με βόλευε πολυ για τη δουλειά μου!!

Στο ημερολογιο δε μου δείχνει τον καιρό παρόλο που έχω βάλει την επιλογή.Η οικονομία μπαταρίας είναι κλειστή και η τοποθεσία ενεργοποιημένη αλλά τζίφος.

Video με τις νέες δυνατότητες της Lumia Camera

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Στο ημερολογιο δε μου δείχνει τον καιρό παρόλο που έχω βάλει την επιλογή.Η οικονομία μπαταρίας είναι κλειστή και η τοποθεσία ενεργοποιημένη αλλά τζίφος.

Τώρα που το ανέφερες το δοκίμασα και ούτε εμένα μου εμφανίζει καιρό. Το εχω απενεργοποιημένο βέβαια άλλα δούλευε κανονικά. Μάλλον θα έχει φάει κόλλημα ο server.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Το pocket file manager εδώ και 2 μέρες δεν μπορεί να συνδεθεί με το one drive. Το έχει κανείς αυτό το πρόβλημα;

Η επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής TV Show δεν δουλεύει σωστά.

Να φανταστείτε οι ημερομηνίες προβολής των επεισοδίων διαφέρουν από τα site από τα οποία αναφέρει το ίδιο το πρόγραμμα ότι κάνει feed. Επιπλέον, έχει πολύ αργό response time.

Έστειλα ένα χ#$#στηριο mail στον δημιουργό. Για να δούμε μήπως και την ενημερώσουν κάποτε...

Η επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής TV Show δεν δουλεύει σωστά.

Να φανταστείτε οι ημερομηνίες προβολής των επεισοδίων διαφέρουν από τα site από τα οποία αναφέρει το ίδιο το πρόγραμμα ότι κάνει feed. Επιπλέον, έχει πολύ αργό response time.

Έστειλα ένα χ#$#στηριο mail στον δημιουργό. Για να δούμε μήπως και την ενημερώσουν κάποτε...

Δοκασε το clutter, πολυ καλο ειναι δωρεαν και ελληνικη εφαρμογη:)

Το metro tube pro τί παραπάνω έχει από τη δωρεάν έκδοση;

Επίσης ποια προτιμάτε; Αυτή,το mytube,κάποια άλλη;

Edited by Raptor1

Παιδιά το τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με το soundhound!Πατάω να ανοίξει και με πετάει έξω!

έχω κάνει απεγκαταστάσεις ....μπόλικες αλλά ακόμα τα ίδια!Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Και υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχή εκτός από το shazaam...;

MyTube... Φοβερή αλλά και το MetroTube είναι αρκετά καλό από ότι έχω ακούσει...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα παιδιά!!Έχω το facebook beta και για κάποιο λόγο δεν κατεβάζει τις ειδοποιήσεις γρήγορα!!!Κατεβάζει κάποιες που έπρεπε να είχαν έρθει πριν μισή ωρά ή και μια ώρα!!Λέτε να φταίει το τελευταίο update;

Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι;

Άκυρο το βρήκα!!!Ήθελε ρύθμιση από τον υπολογιστή...

Edited by hatzisnik

Παιδιά το τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με το soundhound!Πατάω να ανοίξει και με πετάει έξω!

έχω κάνει απεγκαταστάσεις ....μπόλικες αλλά ακόμα τα ίδια!Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Και υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχή εκτός από το shazaam...;

Soft reset έχεις κάνει;

- There is no place like 127.0.0.1 -

και εγω εχω θεμα. με πεταει οποτε κλικαρω στον καλλιτεχνη που εχει βρει. δεν ειναι θεμα σοφτ ρισετ

MyTube... Φοβερή αλλά και το MetroTube είναι αρκετά καλό από ότι έχω ακούσει...

Ειχα και τα 2.κατεληξα στο mytube.μαρεσει καλυτερα μιας και φερνει στο youtube site περισσοτερο κατα τη γνωμη μου.και τα 2 δουλευουν μια χαρα.

Αλλα -υποκειμενικα μιλωντας- το mytube μαρεσει περισσοτερο.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

εδω και μερικές μέρες δεν μου συγχρονίζει τις επαφές με το facebook (εχω το beta application) ...

λεει τελευταίο Update 03/09... το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος???

lumia 925 με 8.1

Edited by lepes

εδω και μερικές μέρες δεν μου συγχρονίζει τις επαφές με το facebook (εχω το beta application) ...

λεει τελευταίο Update 03/09... το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος???

lumia 925 με 8.1

Γενικότερα το τελευταίο update του facebook beta έχει θέματα. Τις μισές φορές που θα ανοίξω την εφαρμογή, θα μου εμφανίσει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα να "πάρει" τα δεδομένα.

Edit:

1. Πάντως με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του 2ου outlook λογαριασμού που έχω στη συσκευή μου, συνεχίζει να μη μου συγχρονίζει τα εξερχόμενα μηνύματά μου.. Ενώ από υπολογιστή τα βλέπω κανονικότατα. Και έχω κάνει και soft reset. WP 8.1, dp, update 1.

2. Επίσης, ξέρετε αν υπάρχει κάποια άλλη κάρτα, πέρα από τη vodafone, που να μπορούμε να κάνουμε αγορές εφαρμογών;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

παιδια το simple calendar μονο σε εμενα δεν δουλευει σημερα? μιλαμε ειναι το κορυφαιο δωρεαν ημερολογιο. θα ξενερωσω τρελα αν κατι επαθε...

Παιδικής γωνιάς απορία

Ρυθμίσεις>Παιδική γωνιά και περνάω ότι θέλω να είναι προσβάσιμο ok.

Πατάω και εκκίνηση παιδ.γων. όλα καλά.

Όταν όμως απενεργοποιείται, me double tap επανέρχεται στην κανονική αρχική οθόνη, οπότε υπάρχει πρόσβαση στα πάντα. Τι δεν κάνω σωστά; Να φταίει που δεν χρησιμοποιώ pin για lock screen, ή έτσι λειτουργεί;

Αν λειτουργεί έτσι δώρον άδωρον είναι.

Edit (έπεσε προσωρινά το φόρουμ και δεν το πρόφτασα)

Το ερώτημά μου είναι:

Υπάρχει τρόπος να το δίνω (β'αζοντας και pin στη lock screen) και να μη χρειάζεται να περνάει στα χέρια μου για να το ξεκλειδώνω και να κάνω εκκίνηση της παιδικής γωνιάς κάθε τρεις και λίγο;

Edited by PagouroLand

Αυτό σου το κάνει μόνο στο ξεκλείδωμα με double tap ή και στο ξεκλείδωμα με το κουμπί? Αν και δεν το έχω ψάξει το θέμα με την παιδική γωνία.. σε βίντεο θυμάμαι να γινόταν η αλλαγή σέρνοντας την οθόνη κλειδώματος αριστερά-δεξιά.

Και στο ξεκλείδωμα με το κουμπί έτσι κάνει, νομίζω είναι γενική συμπεριφορά γιατί και σε μένα έτσι λειτουργεί.

To ίδιο είναι.

Κάνεις d.tap και σε βγάζει στην οθόνη κλειδώματος. Εκεί μπορείς να πας δεξιά όπως λες και να βγει η παιδική, αλλά και να παραμείνεις στην κανονική και με swipe προς τα πάνω να βγει η κανονική σου αρχική οθόνη.

Το ζητούμενο (έτσι νόμιζα αλλά κι έτσι θα είχε νόημα) είναι με το που την ενεργοποιείς, να μην υπάρχει θέμα προσέγγισης όλων των λειτουργιών.

Επίσης καλό θα ήταν όταν πας να μπεις στην παιδική γωνία να μην σου ζητάει pin, η Microsoft πρέπει να τα διορθώσει αυτά ;)