highpriest Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εγω πάντως, όταν είχα 10λεπτη "επαφή" με ένα 610 φίλου μου, τρόμαξα.... Ναι συμφωνώ. Είναι αρκετά πίσω απο τα 8αρια. Δεν θα αγόραζα τηλέφωνο με WP7, θα έμενα με android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 δες αυτά τα δύο https://www.youtube.com/watch?v=BZAZF70wk4o Δες και φωτογραφίες στο αναλογο θέμα. Έχω τραβήξει και επεξεργαστεί κάποιες και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Ειδικά όταν εστιάζεις σε ένα πρόσωπο και θολώνεις την υπόλοιπη φωτογραφία... Φοβερο! Δεν καταλαβα ομως πως λειτουργει η smart camera.. Υπαρχει κανενας οδηγος; Montoya σε ποιο θεμα αναφερεσαι; Γιατι στην αναζητηση μου βγαζει 1998 αποτελεσματα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Φοβερο! Δεν καταλαβα ομως πως λειτουργει η smart camera.. Υπαρχει κανενας οδηγος; Montoya σε ποιο θεμα αναφερεσαι; Γιατι στην αναζητηση μου βγαζει 1998 αποτελεσματα :P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356925&page=1 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankal6 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ε τώρα τι να σου απαντήσω; Οτι είναι στο 67% ή στο 72,5%;:p Καταλαβαίνεις οτι τα ποσοστά που βάζεις δεν μπορεί με κάποιον τρόπο να είναι μετρήσιμα.;) Είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, θα μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου. Το θέμα είναι οτι ο καθένας έχει διαφορετικά στάνταρ στο τι ζητάει απο ένα κινητό, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να βρεις κάποιον με τηλέφωνο WP8 για να το δοκιμάσεις από κοντά. Εγώ πχ αναγνωρίζω ότι αρκετές εφαρμογές δουλεύουν καλύτερα σε ios (από κάποιες που έτυχε να δοκιμάσω προσωπικά), αλλά είμαι ικανοποιημένος και από το πως δουλεύουν στο WP8. προφανως τα ποσοστα που βαζω λειτουργουν σχηματικα... αν ας πουμε η εμπειρια των apps ειναι λιγο καλυτερη αο αυτη των wp7 τοτε προφανως δεν με καλυπτει...αν ειναι η μερα με την νυχτα ομως τοτε στανταρ δεν θα εχω θεμα μια και δεν ζηταω πολλα πραγματα.. σιγουρα αν εβρισκα καποιο 8αρι να δω απο κοντα θα ηταν ιδανικο... αλλα ελα ντε που δεν εχω κανεναν γνωστο με wp8:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 προφανως τα ποσοστα που βαζω λειτουργουν σχηματικα... αν ας πουμε η εμπειρια των apps ειναι λιγο καλυτερη αο αυτη των wp7 τοτε προφανως δεν με καλυπτει...αν ειναι η μερα με την νυχτα ομως τοτε στανταρ δεν θα εχω θεμα μια και δεν ζηταω πολλα πραγματα.. σιγουρα αν εβρισκα καποιο 8αρι να δω απο κοντα θα ηταν ιδανικο... αλλα ελα ντε που δεν εχω κανεναν γνωστο με wp8:mad: Και ύστερα λενε πως τα wp εξαπλώνονται......:lol: Πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν είναι και τόσο τραγικές πια.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Φοβερο! Δεν καταλαβα ομως πως λειτουργει η smart camera.. Υπαρχει κανενας οδηγος; Montoya σε ποιο θεμα αναφερεσαι; Γιατι στην αναζητηση μου βγαζει 1998 αποτελεσματα :P Η smart camera εχει ενσωματωμενο ενα tutorial με εικονες κλπ .. Κοιταξε το απο το μενου της Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356925&page=1 Η smart camera εχει ενσωματωμενο ενα tutorial με εικονες κλπ .. Κοιταξε το απο το μενου της ευχαριστω παιδια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Γεια σας Εχω ενα 920 και δεν μπορω να βάλω την σιγαση αναποδογυριζοντας το τηλεφωνο. Θελω να το χρησιμοποιω στο ξυπνητηρι. Από ρυθμισεις>ηχος>βελτιωσεις το εχω ενεργοποιησει. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Επισης, έχω περάσει τις επαφές απο το προηγούμενο android με συγχονισμο hotmail και yahoo αν θυμάμαι καλά, και πέρασαν όλες Ο.Κ. αλλα δεν πέρασε το ημερολόγιο! Καμια βοηθεια και γι αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Επισης, έχω περάσει τις επαφές απο το προηγούμενο android με συγχονισμο hotmail και yahoo αν θυμάμαι καλά, και πέρασαν όλες Ο.Κ. αλλα δεν πέρασε το ημερολόγιο! Καμια βοηθεια και γι αυτο;;; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου λογαριασμού και βεβαιώσου πως είναι επιλεγμένος ο συγχρονισμός του ημερολογίου. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλημέρα! Να κάνω κι εγώ κι μια ερώτηση, που πιστεύω έπρεπε να την κάνω από την αρχή που αγόρασα το 820. Όταν έφτιαξα λογαριασμό hotmail, επέλεξα την επιλογή Microsoft account και όχι την Outlook.com. Έχω επιλέξει λάθος και θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλημέρα! Να κάνω κι εγώ κι μια ερώτηση, που πιστεύω έπρεπε να την κάνω από την αρχή που αγόρασα το 820. Όταν έφτιαξα λογαριασμό hotmail, επέλεξα την επιλογή Microsoft account και όχι την Outlook.com. Έχω επιλέξει λάθος και θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον; :worry: και γω τον Microsoft account μου (Hotmail) εχω και δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 και γω τον Microsoft account μου (Hotmail) εχω και δεν εχω κανενα προβλημα Thansk για τη γρήγορη απάντηση. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Thansk για τη γρήγορη απάντηση. :) και να προσθέσω ότι έκανα μια απόπειρα να μετατρέψω το Hotmail σε outlook σαν alias και έγινε ο χαμός , το ξαναγύρισα στο Hotmail και επανήλθαν όλα . Οπότε καλό είναι να μείνεις με αυτό που ξεκίνησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 και να προσθέσω ότι έκανα μια απόπειρα να μετατρέψω το Hotmail σε outlook σαν alias και έγινε ο χαμός , το ξαναγύρισα στο Hotmail και επανήλθαν όλα . Οπότε καλό είναι να μείνεις με αυτό που ξεκίνησες Thanks again. Και δε θα είναι και το μόνο θέμα. Θα χάσεις και εφαρμογές που πιθανόν έχεις αγοράσει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καλησπερα ρε παιδια ξερει κανεις πως διαβαζουμε αρχεια pdfαπο το google?μπηκα στο σαιτ τις δει αλλα δεν μπορω να διαβασω αρχεια πδφ ενω μου το κατεβαζει και μου λεει πατα για ανοιγμα αρχειου τιποτα......τνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για ποσοστό μπαταρίας σε tile να ανανεώνεται μόνη της; Γενικά αυτές οι εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καμία και ναι, καταναλώνουν... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasa Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εάν κατάλαβα καλά, Battery τού Arthur Semenov. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Υπάρχει κανένας file manager που να μπορώ να διαχειριστώ τις φωτογραφίες της συσκευής? Δημιουργία φακέλων, αποκοπή, επικόλληση,μεταφορά, διαγραφή κτλ? Μου λείπει αυτή η δυνατότητα που είχα στο android. Υπάρχει κανένας file manager που να μπορώ να διαχειριστώ τις φωτογραφίες της συσκευής? Δημιουργία φακέλων, αποκοπή, επικόλληση, μεταφορά, διαγραφή κτλ? Μου λείπει αυτή η δυνατότητα που είχα στο android. Ευχαριστώ! Edited December 14, 2013 by navi55 Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Υπάρχει κανένας file manager που να μπορώ να διαχειριστώ τις φωτογραφίες της συσκευής? Δημιουργία φακέλων, αποκοπή, επικόλληση, μεταφορά, διαγραφή κτλ? Μου λείπει αυτή η δυνατότητα που είχα στο android. Υπάρχει κανένας file manager που να μπορώ να διαχειριστώ τις φωτογραφίες της συσκευής? Δημιουργία φακέλων, αποκοπή, επικόλληση, μεταφορά, διαγραφή κτλ? Μου λείπει αυτή η δυνατότητα που είχα στο android. Ευχαριστώ! Μέσω pc μπορείς να φτιάξεις φακελους και να τους βλέπεις μετά στη συσκευή σου. ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα στα wp. Edited December 14, 2013 by navi55 διόρθωση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει τα γενέθλια των επαφών μου; Μήπως υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει στο ημερολόγιο στα λlive tiles; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει τα γενέθλια των επαφών μου; Μήπως υπάρχει τρόπος να τα εμφανίζει στο ημερολόγιο στα λlive tiles; Αν έχεις καταχωρημένα τα γενέθλια στις επαφές εμφανίζονται μόνα τους. Δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή. Επίσης εμφανίζονται και τα γενέθλια απο το fb. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Που εμφανίζονται; Στο ημερολόγιο; Επειδή έχω κάνει δοκιμές και δεν εμφανίζει τπτ σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Που εμφανίζονται; Στο ημερολόγιο; Επειδή έχω κάνει δοκιμές και δεν εμφανίζει τπτ σε εμένα. ναι, στο ημερολόγιο. Κάνε ςναν έλεγχο στις ρυθμίσεις ημερολογίου. Καλημερα σε ολους. Μηπως γνωριζει καποιος πως (και εαν) μπορω να μεταφερω καποιους χαρτες σε καρτα microSD;διαθετω το 625. Αν και δεν έχω κάρτα, νομίζω πως ναι. Στο φινάλε σβήσε τον χάρτη και κατέβασέ τον πάλι στη κάρτα. Υπάρχει εφαρμογή για να τον κατεβάζεις στην κάρτα. Δεν θυμάμαι το ονομα αλλα μπες στο 820 που αναφέρεται. Edited December 14, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Σε HTC 8S μετά από τις αναβαθμίσεις GDR 1 2 και 3 πού έλαβε και μιά σκληρή επανεκίνηση, στο Store δεν εμφανίζεται η ενότητα Μουσική κάτω από παιχνίδια και εφορμογές. Ξέρει κάποιος τί συμβαίνει; Επίσης παρατήρησα ότι στις Κριτικές Αγορών, στο Store πάλι, εμφανίζονται μόνο ελληνικά σχόλια όπως γινόταν και στην σύνδεση από PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts