Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να ανεβασεις εύκολα και απλά στο imgur uploader και μετά να ποσταρεις το link. Δεν το έχω κάνει αλλά μάλλον γίνεται.

Θα δοκιμάσω και θα σου πω. :O

huawei mate 10 lite

lumia 1020 yellow

Καλησπέρα.

Σχετικά με το Skydrive για HTC 8X θέλω να ρωτήσω, γιατί όταν από τον υπολογιστή πηγαίνω στις ρυθμίσεις του skydrive στις ρυθμίσεις συσκευής μου λέει ότι:

Δεν έχετε συσκευές που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας ρυθμίσεων στο SkyDrive.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Καλησπέρα.

Σχετικά με το Skydrive για HTC 8X θέλω να ρωτήσω, γιατί όταν από τον υπολογιστή πηγαίνω στις ρυθμίσεις του skydrive στις ρυθμίσεις συσκευής μου λέει ότι:

Στο ρυθμισεις>αντιγραφα ασφαλειας εχει καποιες επιλογες για το τι θελεις να κραταει backup .... ισως να ειναι ειναι ολα απενεγοποιημενα στην περιπτωση σου .. για ριξε μια ματια και αν ειναι αυτο το προβλημα απλα ενεργοποιησε οτι θες.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Στο ρυθμισεις>αντιγραφα ασφαλειας εχει καποιες επιλογες για το τι θελεις να κραταει backup .... ισως να ειναι ειναι ολα απενεγοποιημενα στην περιπτωση σου .. για ριξε μια ματια και αν ειναι αυτο το προβλημα απλα ενεργοποιησε οτι θες.

Ναι και βέβαια τα έχω ενεργοποιημένα.

Όταν παω απο την συσκευή στις ρυθμισεις>αντιγραφα ασφαλειας μου λέει και πότε έχουν κρατηθεί τα τελευταία αντίγραφα ,αλλα στο SkyDrive δεν υπάρχει τίποτε και μου βγάζει το μήνυμα όπως το γράφω.

Καλησπέρα.

Ναι και βέβαια τα έχω ενεργοποιημένα.

Όταν παω απο την συσκευή στις ρυθμισεις>αντιγραφα ασφαλειας μου λέει και πότε έχουν κρατηθεί τα τελευταία αντίγραφα ,αλλα στο SkyDrive δεν υπάρχει τίποτε και μου βγάζει το μήνυμα όπως το γράφω.

Αυτο που δειχνει εκει ειναι για τις ρυθμισεις των PC και συσκευων με Windows 8.

Οι ρυθμισεις και το backup των τηλ δεν φαινονται εκει !!!

Αυτο που δειχνει εκει ειναι για τις ρυθμισεις των PC και συσκευων με Windows 8.

Οι ρυθμισεις και το backup των τηλ δεν φαινονται εκει !!!

Και που φαίνονται;

Καλησπερα, η ερωτηση μου ειναι σε λουμια 920 σχετικα με αγορασμενες εφαρμογες. Εχω αγορασει γυρω στα 10 παιχνιδια και φοβαμαι να τα σβησω καθως δεν ξερω τι γινεται μετα, οταν δλδ τα ξανακατεβασω. Εξηγουμαι: το τελευταιο παιχνιδι που αγορασα ηταν το ninja fruit. Το τελειωσα, πηρα και τα achievements και επειδη ηταν πολυ φθηνο λεω ας δοκιμασω τι θα γινει αν το κανω uninstall και μετα το κατεβασω παλι. Οπως λοιπον φοβομουν, αφου τελειωσε η εγκατασταση και μπηκα στο παιχνιδι μου ελεγε παλι να το αγορασω αν θελω την full version.

Χανω κατι? στο χβοχ 360 εχεις ιστορικο των αγορων σου και ακομη και αν εχεις σβησει κατι το βρισκει αυτοματα και το ξανακατεβασε οταν το επιλεξεις φυσικα.

Να πω πως μου εχει ερθει στο ιμειλ κανονικα απο την ΜΣ πως αγορασα το ninja fruit.

καμια ιδεα??κατι που κανω λαθος??

Edited by hexenlord

Χαρούμενος (σχεδόν) κάτοχος της Nokia Camera στο 8Χ μου.

Το σχεδόν, πάει στο γεγονός πως σε auto όλα λειτουργούν σωστά.

Η εφαρμογή όμως σβήνει και με πετάει στην ενσωματωμένη της HTC μόλις πάω να αλλάξω κάτι σε pro mode.

Διευκρινίζω, μπαίνω κανονικά σε pro, αλλά μόλις πάω να γυρίσω τον δείκτη για τις αλλαγές, τσουπ...

Χαρούμενος (σχεδόν) κάτοχος της Nokia Camera στο 8Χ μου.

Το σχεδόν, πάει στο γεγονός πως σε auto όλα λειτουργούν σωστά.

Η εφαρμογή όμως σβήνει και με πετάει στην ενσωματωμένη της HTC μόλις πάω να αλλάξω κάτι σε pro mode.

Διευκρινίζω, μπαίνω κανονικά σε pro, αλλά μόλις πάω να γυρίσω τον δείκτη για τις αλλαγές, τσουπ...

Εχω την εντυπωση οτι τα υπολοιπα θελουν καμερα με τεχνολογγια Pureview !!!

Καλησπερα, η ερωτηση μου ειναι σε λουμια 920 σχετικα με αγορασμενες εφαρμογες. Εχω αγορασει γυρω στα 10 παιχνιδια και φοβαμαι να τα σβησω καθως δεν ξερω τι γινεται μετα, οταν δλδ τα ξανακατεβασω. Εξηγουμαι: το τελευταιο παιχνιδι που αγορασα ηταν το ninja fruit. Το τελειωσα, πηρα και τα achievements και επειδη ηταν πολυ φθηνο λεω ας δοκιμασω τι θα γινει αν το κανω uninstall και μετα το κατεβασω παλι. Οπως λοιπον φοβομουν, αφου τελειωσε η εγκατασταση και μπηκα στο παιχνιδι μου ελεγε παλι να το αγορασω αν θελω την full version.

Χανω κατι? στο χβοχ 360 εχεις ιστορικο των αγορων σου και ακομη και αν εχεις σβησει κατι το βρισκει αυτοματα και το ξανακατεβασε οταν το επιλεξεις φυσικα.

Να πω πως μου εχει ερθει στο ιμειλ κανονικα απο την ΜΣ πως αγορασα το ninja fruit.

Αυτο που γινεται με τις ηδη αγορασμενες εφαρμογες/παιχνιδια ειναι πως πρωτα σου βγαζει το μηνυμα για να την αγορασεις αλλα αν το επιλεξεις μετα σου βγαζει μηνυμα πως ειναι αγορασμενη και την κατεβαζει χωρις χρεωση.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Όπως σου τα είπε ο Γιώργος. Απλα το "αγορά" τρομοκρατεί κάπως....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

φιλοι μου ακριβως ετσι ειναι, δουλεψε!

ευχαριστω πολυ!

Και το εχω στειλω σαν προταση απο τις πρωτες μερες αυτο ...

να το αλλαξουν αλλα ...!!!

φιλοι μου ακριβως ετσι ειναι, δουλεψε!

ευχαριστω πολυ!

Ναι ετσι δουλευε παντα !!!

Εχω την εντυπωση οτι τα υπολοιπα θελουν καμερα με τεχνολογγια Pureview !!!

Κι εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι, σιγά σιγά.

Κι εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι, σιγά σιγά.

Και κάπου εδώ έρχομαι εγώ ο κολλημένος και λέω πως τα lumia είναι μονόδρομος για τα wp και με βαζει στη θέση μου ο left_ace.....χαχαχα

Πλακιτσα έτσι...:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το futboll 24.Μετά την αναβάθμιση που είχε έστελνε notification για score για 3-4 μέρες αλλά από χθες σταμάτησε να στέλνει.Αντιμετωπίζει και άλλος αυτό το θέμα;

σκεφτομαι να αγορασω το 920, ταινιες με υποτιτλους υα μπορω να βλεπω χωρις να τους εχω ενσωματωση με καποιο προγραμμα;

οπως για πχ. το mx στα android?

σκεφτομαι να αγορασω το 920, ταινιες με υποτιτλους υα μπορω να βλεπω χωρις να τους εχω ενσωματωση με καποιο προγραμμα;

Υπαρχουν δυο. Το yxplayer και μια νεα ελληνικη εφαρμογη το best player. Δεν εχω δοκιμασει καμια απο τις δυο οποτε δεν εχω άποψη :)

Υπαρχουν δυο. Το yxplayer και μια νεα ελληνικη εφαρμογη το best player. Δεν εχω δοκιμασει καμια απο τις δυο οποτε δεν εχω άποψη :)

Το yxplayer δυστυχώς το αγόρασα και πρώτη φορά ένιωσα να με έχουν κοροϊδέψει τόσο ασχημα!

Δεν μπορώ να περάσω τίποτα στο κινητό που να μπορεί να το "δεί" μετά η εφαρμογή!

Το skydrive συνδέεται αλλά μόλις πας να κατεβάσεις κάτι από εκεί δεν κατεβαίνει ποτέ και άμα πας να στείλεις κάτι μέσω HTTP file transfer θα σου βγάλει σφάλμα και δεν θα περαστεί στη συσκευή το βιντεο που θέλεις να στείλεις!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4994001#

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Το yxplayer δυστυχώς το αγόρασα και πρώτη φορά ένιωσα να με έχουν κοροϊδέψει τόσο ασχημα!

Δεν μπορώ να περάσω τίποτα στο κινητό που να μπορεί να το "δεί" μετά η εφαρμογή!

Το skydrive συνδέεται αλλά μόλις πας να κατεβάσεις κάτι από εκεί δεν κατεβαίνει ποτέ και άμα πας να στείλεις κάτι μέσω HTTP file transfer θα σου βγάλει σφάλμα και δεν θα περαστεί στη συσκευή το βιντεο που θέλεις να στείλεις!

Πριν λίγη ώρα δοκίμασα το yxplayer και πέρασα ένα brrip divx και έπαιξε κανονικά. Επισης κατέβασα ένα mkv μέσω του wptorrent κατευθείαν στο κινητό δηλαδή και άνοιξε κανονικά στο yxplayer κατευθείαν. Το πρόβλημα του απο ότι είδα είναι με τους ελληνικούς υπότιτλους. Δείχνει κινέζικα δηλαδή . Δεν είχα χρόνο να ψάξω παραπάνω. Με λίγα λόγια το πρόβλημα που εντόπισα ήταν με τους υπότιτλους μόνο. Αν το διορθώσει ο τύπος τότε σε συνδυασμό με το wptorrent θα είμαι κομπλέ :-P

Edited by mixail72

Πριν λίγη ώρα δοκίμασα το yxplayer και πέρασα ένα brrip divx και έπαιξε κανονικά. Επισης κατέβασα ένα mkv μέσω του wptorrent κατευθείαν στο κινητό δηλαδή και άνοιξε κανονικά στο yxplayer κατευθείαν. Το πρόβλημα του απο ότι είδα είναι με τους ελληνικούς υπότιτλους. Δείχνει κινέζικα δηλαδή . Δεν είχα χρόνο να ψάξω παραπάνω. Με λίγα λόγια το πρόβλημα που εντόπισα ήταν με τους υπότιτλους μόνο. Αν το διορθώσει ο τύπος τότε σε συνδυασμό με το wptorrent θα είμαι κομπλέ :-P

το divx σε ποιον φάκελο το πέρασες; Σε όποιον φάκελο και να περάσω βίντεο δεν μου το βρίσκει!

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

το divx σε ποιον φάκελο το πέρασες; Σε όποιον φάκελο και να περάσω βίντεο δεν μου το βρίσκει!

το ανέβασα με ftp το αρχείο φίλε μου. Το άλλο όπως σου είπα απλά το κατέβασα με το wptorrent στο κινητό. Μόνο αν έχεις κινητό με SD είναι άλλη η διαδικασία

Εγώ έχω αγορασει αυτο το flash videos http://www.windowsphone.com/s?appid=6e5424ae-04ac-4e76-855b-a8cc9ddcc38c

Πραγματικά απιστευτη εφαρμογή.Δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις την ταινία που θες να δεις.Σου ψάχνει και σου βρισκει τα λινκ και την βλεπεις μέσω streaming.Τους υποτιτλους τους κατεβάζεις χωριστά.Θελει λίγο ψάξιμο αλλα είναι ότι καλύτερο είχα ποτέ σε κινητό.Ακομα και σε android.