Jump to content

salach9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by salach9

  1. Thanks leuteris23, σε καποιες εδοποιησεις δουλευει, οποτε δεν πιστευω οτι εχει προβλημα, το θεμα ειναι που δεν αναβασβηνει σε χαμηλ μπαταρ...
  2. Παιδια ασχετο λιγο αλλα... Απο χθες ειμαι κατοχος note 4x, το ledακι δεν αναβει οταν εχω χαμηλη μπαταρια (οπως στο παλιο κινητο) ειναι ok αυτο δλδ? Τωρα που το εχω να φορτιση μενει αναμενω σε κιτρινο χρωμα. Παρακαλω αν δεν ςιναι κοπος ας μου πει καποιος
  3. salach9

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Κατι τετοιο...
  4. salach9

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Παιδες, ξερετε καποια εφαρμογη που να μπορει να τραβαει η καμερα ετσι?
  5. salach9

    LG Optimus 4X HD (P880)

    <<Ελεύθερη και απεριόριστη παραμετροποίηση Gesture Zooming Πλοηγηθείτε στο Ίντερνετ με τη βοήθεια του ενός μόνο χεριού σας. Απλά γείρετε το τηλέφωνο για εύκολο zoom in και zoom out.>> Το γραφει κ στο site της LG... Λες οτι το βγαλανε ε? τους μαλ***ς! Ευχαριστω για της απαντησεις σας!
  6. salach9

    LG Optimus 4X HD (P880)

    οταν εισαι στο ιντερνετ ακουμπας και κρατας πατημενο ενα εικονιδιο (πανω απο το σπιτακι) και γειροντας τη συσκευη καθ υψος μπρος-πισω, κανει ζουμ. το δικο μου δεν εχει αυτο το εικονιδιο στην μπαρα που εμφανιζει οταν εισαι ιντερνετ. WHY?
  7. salach9

    LG Optimus 4X HD (P880)

    γεια σας παιδια χθες απεκτησα το 4x hd, απο 2ο χερι πολυ φτηνο, δεν ξερω απο ρουτ κ αλλα τετοια αλλα παρακολουθοντας βιντεο στο ytube ειδα καπου πως οταν εισαι στο ιντερνετ ακουμπας και κρατας πατημενο ενα εικονιδιο (πανω απο το σπιτακι) και γειροντας τη συσκευη καθ υψος μπρος-πισω, κανει ζουμ. το δικο μου δεν εχει αυτο το εικονιδιο στην μπαρα που εμφανιζει οταν εισαι ιντερνετ. μηπως εχω παλιο λειτουργικο (4.1.2, εκδοση kernel 3.1.10)?
  8. σκεφτομαι να αγορασω το 920, ταινιες με υποτιτλους υα μπορω να βλεπω χωρις να τους εχω ενσωματωση με καποιο προγραμμα; οπως για πχ. το mx στα android?
  9. χαλοου παιδια! ειμαι χρονια χρηστης νοκια και τωρα που επεσαν οι τιμες, λεω να αγορασω το 920. Θελω να ρωτησω: καλες εφαρμογες μπορω να βρω αλλα να μην ειναι trial ή να χρεωθω? το gps λειτουργει χωρις καμια χρεωση? ΥΓ.: το c5-03 (που εχω-αντεχει ακομα) στο 1ο ερωτημα ας πουμε οτι δεν τα καταφερνε αλλα στο 2ο με εβγαζε σχεδον ασπροπροσωπο!
×
×
  • Create New...