Jump to content

hexenlord

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hexenlord

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Qtel

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

hexenlord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. αγαπητοι φιλοι, μολις αγορασα το εν λογω κινητο. Μεχρι στιγμης ερχομενος απο iPhone 12 δεν μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθει με το ΟS. Εχω διαφορους μικρους (η μεγαλυτερους πονοκεφαλους). 1) Ενω ηξερα πως δεν ειχε Google services (το οποιο και προτιμω καθως εχω αντικαταστησει τα παντα με Microsoft) εχω θεματα με app updates. Το ΑPK Pure ενω βρισκει διαφορα updates δεν τα κατεβαζει, δλδ κολλαει/σταματαει επ'απειρον στο εικονιδιο με την γραμμουλα προοδου "κατεβασματος" χωρις ομως η γραμμηνα γεμιζει. Αναγκαζομαι να κανω manual updates ειτε απο browser ειτε απο QR code scanning 2) Περασα το shell της Microsoft, το Microsoft launcher και ενω ηταν πολυ δυνατο σαν εφαρμογη, δεν ειχα καθολου ειδοποιησεις (ενω στις ρυθμισεις φαινονταν ολα οκ). Δεν ειχα δλδ εκεινες τις τελιτσες που βγαινουν πανω δεξια στο εικονιδιο και σε ειδοποιουν πως εχεις μηνυμα η οτιδηποτε.. 3) Ερωτηση για την καμερα, εχω 3 επιλογες στις φωτο σε συναρτηση με το aspect ratio: 4:3 (το εχει μαλιστα και recommended), 1:1 (τι ειναι αυτο?), Full screen (αλλο και τουτο, δλδ 21:9???). Που ειναι ρε παιδια το 16:9 που ηξερα στο iPhone? Δλδ αν επιλεξω 4:3 εχω την κλασσικη "σχεδον τετραγωνη" φωτο, αν επιλεξω φουλ σκριν τοτε παω σε 21:9? και πως θα δειχνει αυτο σε οθονη λαπτοπ και τηλεοραση που ειναι 16:9? με μπαρες πανω κατω και κομμενα αριστερα δεξια, ή σε σμικρυνση για να χωραει ολη η φωτο στο 16:9 καδρο?? Τα ιδια και στο Video...τι παιζει? 4) To πληκτρολογιο κοντευει να μου σπασει τα νευρα. Δεν διορθωνει πολλα απο τα λαθη που εκανα στο iPhone, ειδικα οταν ενωνω λεξεις επειδη γραφω γρηγορα δεν τις διαχωριζει (αγγλικα και ελληνικα, γραφω 80% αγγλικα, ειμαι κατοικος εξωτερικου). Μηπως θα με "μαθει" με τον καιρο, τυπου θελει εκπαιδευση? (μη γελατε μωρε!) Θα μας τρελανει η Huawei η εγω περασα πολλα χρονια σε iPhone και τα βλεπω στραβα? Σε πιθανη ερωτηση γιατι πηρα αυτο το κινητο: 80% για την καμερα, 20% επειδη σιχαινομαι τη google και ηξερα/ηλπιζα πως θα παραμετροποιησω το κινητο με ολες τις MS εφαρμογες που ηθελα. Θα επαιρνα iPhone 13 αλλα ειχε χειροτερη καμερα.
  2. Ρε παιδια, που είναι το Lumia 950xl? Γεναρη δεν κυκλοφορησε?Παλι η ΜΣ απεξω?
  3. μπραβο ρε φιλε, ακριβως αυτό επρεπε να κανω!!να εισαι καλα ευχαριστω
  4. αφου μας κρεμασε η Μ$ πηρα το ταπεινο μου 920, κατεβασα ινσαιντερ και περασα τα 10. Βλεπω πωε εχω κολλησει στην .107, πως θα παω στην .164? θα ερθει μονη της? Ειχα επιλεξει φαστ ρινγκ και στο απντειτ τωρα δεν βλεπει κατι, λεει το τηλεφωνο είναι πλήρως ενημερωμενο. Παω για Χαρντ ρισετ?? (θα ηθελα να το αποφυγω είναι η αληθεια)
  5. καλησπέρα παιδια , που βλεπω σε τι εκδοση είμαι? πηγαινω extras--->Avdanced info--> και μετα τι κοιταω? το Core build ID η το BSP release? ας πουμε το core build id εμενα λεει: 1130.122(01078.00038.16025.39000). η εκδοση του φιρμ που είναι?
  6. Φαινεται δυνατος, ένα VS με Molipayer PRO και VLC δεν θα ηταν ασχημο, να βλέπαμε ποια είναι τα υπερ και τα κατά κάθε εφαρμογης.
  7. Καλησπέρα παιδια, κατεβασα το mytube κανονικα διχως δλδ προβηματα. Επισης εσωσα σε .μπ3 το πρωτο τραγουδι μου. Η ερωτηση είναι η εξης: Που ακριβως αποθηκευεται? Εψαξα από τον file explorer μια εφαρμογή που εχω αλλα δεν το βρηκα το κομματι πουθενα. Επισης πηγα να το βρω για να το ακουσω και από το groove music, αλλα ουτε εκει το βλεπει. Καμια ιδεα? Εχω το κινητο 1 μερα και απλα τα σπαει.
  8. Δηλωνω απογοητευμενος που δεν υπαρχει στο συγκριτικο λουμια τηλεφωνο.Γιατι? Ο τιτλος λεει ποια ναυαρχιδα προτιματε το 2015. Αν ελεγε για παραδειγμα ποια ναυαρχιδα του2015 προτιματε θα ελεγα πως εκαναν καποια διαλογη (οχι οτι παλι δεν θα απογοητευομουν). Θα ηθελα καποιος μοντ η ο συντακτης του αρθρου να δωσει μια απαντηση για λειπει το 930 ας πουμε. Πολυ φιλικα και σεβουμενος ολες τις αποψεις και τις αρεσκειες προς αλλες μαρκες.
  9. παιδια καλησπερα, υπαρχει καποια επιλογη στο here maps να σε πηγαινει ενω εισαι με τα ποδια? Ταξιδεψα προσφατα στη μιση ανατολικη ευρωπη και το offline navigation ηταν απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. οταν ομως εβαζα διαδρομη 3 στενα πιο κατω και ηθελα να παω με τα ποδια ηταν πολυ μπερδεμα γιατι το κινητο νομιζε πως πηγαινα με αμαξι... σε αντροιντ , γκουκλ μαπς εχω δει αντιστοιχη επιλογη. Σε μας??
  10. φαινεται πως τα πς1 παιχνιδια "κατεβηκαν" οσο γρηγορα ανεβηκαν. Μακαρι να βλεπαμε κανα wipeout/wipeout 2097/wip3out.
  11. Eυχαριστω φιλτατε, εχω κατεβασει την πρωτη. Αναρωτιομουν μηπως ειχαμε native εναλλακτικη. Τεσπα, μενυ θενξ
  12. γρηγορη ερωτηση παιδες: εβαλα τα 8.1 και τωρα πια δεν μπορω να σκαναρω bar codes γιατι οταν μπαινω στο bing δεν εχει πουθενα το ματακι! ειχα διαβασει καπου πως αυτο γινεται επειδη ολα τα αλλα τα εχει αναλαβει η Κορτανα (μαζι και το barcode scanning). Εγω δεν εχω κορτανα εδω που ειμαι ομως, Καταρ. Τι κανω??
  13. Mobiuser, εχεις απολυτο δικιο , ετσι ειναι, κατι πρεπει να ειχα μπερδεψει εγω. Η αναπαραγωγη ειναι συνεχης. Σκριλεξ, φοβερο το λινκ που εδωσες, το κοιταω ηδη. Ευχαριστω πολυ σε ολους
×
×
  • Create New...