Dekaohtoura Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Χαιρετώ σας. Προσπαθώ εδώ και 10 ημέρες να εγκαταστήσω το photosynth και συνεχώς μου πετάει error. Σε HTC 8X, είτε μέσα απο το store, είτε πηγαίνοντας στη σελίδα και προσπαθώντας να το κατεβάσω από εκεί. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Χαιρετώ σας. Προσπαθώ εδώ και 10 ημέρες να εγκαταστήσω το photosynth και συνεχώς μου πετάει error. Σε HTC 8X, είτε μέσα απο το store, είτε πηγαίνοντας στη σελίδα και προσπαθώντας να το κατεβάσω από εκεί. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. Παντως σε εμενα κατεβηκε και εγκατασταθηκε κανονικα απο το store πριν απο λιγο. Τι error σου βγαζει εσενα ? Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaleei Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Γνωριζει καποιος πως οργανωνουμε τις φωτο να εμφανιζονται σε λιστα με τα ονοματα τους και οχι με εικονιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει stream ένα τραγούδι από το Youtube, αλλά να το κάνει ενώ είναι και στο background; P.S.: Η αντίστοιχη εφαρμογή στο Android λέγεται PVstar, αν βοηθάει καθόλου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Παντως σε εμενα κατεβηκε και εγκατασταθηκε κανονικα απο το store πριν απο λιγο. Τι error σου βγαζει εσενα ? Αυτή ακριβώς τη στιγμή: 80154017 Δε θυμάμαι αν και τις υπόλοιπες το ίδιο έβγαζε. Λίγο που το κοίταξα, ίσως έχει σχέση με "μη υποστηριζόμενη περιοχή/χώρα" και μάλιστα είναι συχνό θέμα σε XBOX Live λογαριασμούς. Εγώ που δεν έχω τέτοιο μαραφέτι, τί να κάμω? Το τηλέφωνο είναι στα ελληνικά, αγορασμένο από Ελλάδα, με επίσημη (θέλω να πιστεύω) ελληνική εγγύηση. Edited August 2, 2013 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει stream ένα τραγούδι από το Youtube, αλλά να το κάνει ενώ είναι και στο background; P.S.: Η αντίστοιχη εφαρμογή στο Android λέγεται PVstar, αν βοηθάει καθόλου. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια εφαρμογη αλλα απο περιεργια ..σε τι χρειαζεται το youtube στο background; Για να ακους μουσικη ? και γιατι οχι με καποιον αλλο τροπο ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Αυτή ακριβώς τη στιγμή: 80154017 Δε θυμάμαι αν και τις υπόλοιπες το ίδιο έβγαζε. Λίγο που το κοίταξα, ίσως έχει σχέση με "μη υποστηριζόμενη περιοχή/χώρα" και μάλιστα είναι συχνό θέμα σε XBOX Live λογαριασμούς. Εγώ που δεν έχω τέτοιο μαραφέτι, τί να κάμω? Το τηλέφωνο είναι στα ελληνικά, αγορασμένο από Ελλάδα, με επίσημη (θέλω να πιστεύω) ελληνική εγγύηση. Ριξε μια ματια εδω. Πολυ πιθανο να χρειαστει να κανεις hard reset και να περασεις παλι τα στοιχεια του λογαριασμου Microsoft. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια εφαρμογη αλλα απο περιεργια ..σε τι χρειαζεται το youtube στο background; Για να ακους μουσικη ? και γιατι οχι με καποιον αλλο τροπο ? Ναι, τώρα τελευταία ακούω πολλή μουσική απ' το Youtube. Το έχω στο background ( στο υπολογιστή ) και σερφάρω και κάνω ό,τι άλλο θέλω να κάνω. Χρησιμοποιώ και το TuneIn, αλλά δε με ικανοποιούν οι σταθμοί γενικότερα ( από πλευράς περιεχομένου ). Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον ξέρω, πολύ ευχαρίστως να τον μάθω. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει stream ένα τραγούδι από το Youtube, αλλά να το κάνει ενώ είναι και στο background; P.S.: Η αντίστοιχη εφαρμογή στο Android λέγεται PVstar, αν βοηθάει καθόλου. η εφαρμογή mytube κάνει αυτο που θες ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 η εφαρμογή mytube κάνει αυτο που θες ακριβως Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal.. Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal.. Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store; Για να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να,την πλήρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal.. Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store; Όχι. Μόνο με Vodafone μπορείς (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Ναι, τώρα τελευταία ακούω πολλή μουσική απ' το Youtube. Το έχω στο background ( στο υπολογιστή ) και σερφάρω και κάνω ό,τι άλλο θέλω να κάνω. Χρησιμοποιώ και το TuneIn, αλλά δε με ικανοποιούν οι σταθμοί γενικότερα ( από πλευράς περιεχομένου ). Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον ξέρω, πολύ ευχαρίστως να τον μάθω. :) Δοκιμασε και το beem for sky.fm ... εχει παραπολλους σταθμους σε ολα τα ειδη και ειναι και φρη Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal.. Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store; Αν οταν πας να την αγορασεις σου βγαζει τροπο πληρωμης το f2g τοτε ειναι ενταξει Edited August 3, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ριξε μια ματια εδω. Πολυ πιθανο να χρειαστει να κανεις hard reset και να περασεις παλι τα στοιχεια του λογαριασμου Microsoft. Το έχω διαβάσει το άρθρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφύγω σε μια τέτοια λύση μόνο και μόνο για μια εφαρμογή που προσφέρει απλά λίγο χαζολόγημα παραπάνω. Άσε που μπορεί να στρώσει σε επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού (ξέρετε, δα, πότε ψοφάει η ελπίδα...). Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Δοκιμασε και το beem for sky.fm ... εχει παραπολλους σταθμους σε ολα τα ειδη και ειναι και φρη Αν οταν πας να την αγορασεις σου βγαζει τροπο πληρωμης το f2g τοτε ειναι ενταξει Thanks και πάλι. :) Απλά δε θέλω να κόψω και τη συγκεκριμένη κάρτα, γι' αυτό ρώτησα. Δεν πειράζει. Θα πάρω και μια κάρτα vodafone. :lol: Edit: Απίθανη εφαρμογή το beem!! Ακριβώς αυτό που έψαχνα! :happy: :thanks: Edited August 4, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αναβάθμιση σε viber! Μόλις την έκανα, όλα καλά! φίλε μου δουλεύει κανονικά τώρα; σκεφτόμουν να αγοράσω το 820 αλλα δίσταζα λόγω των κριτικών εδω http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c το ιδιο και για το facebook..τοσο χάλια ειναι τα πράγματα ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 φίλε μου δουλεύει κανονικά τώρα; σκεφτόμουν να αγοράσω το 820 αλλα δίσταζα λόγω των κριτικών εδω http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c το ιδιο και για το facebook..τοσο χάλια ειναι τα πράγματα ρε παιδιά; Εγω εδω και καιρο δεν τα διαβαζω καθολου αυτα φιλε ... Εκει ο καθενας γραφει οτι θελει Δουλευει μια χαρα το προγραμμα ...και σε 920 και σε αλλα 2 wp που εχουμε στην οικογενεια (htc) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγω εδω και καιρο δεν τα διαβαζω καθολου αυτα φιλε ... Εκει ο καθενας γραφει οτι θελει Δουλευει μια χαρα το προγραμμα ...και σε 920 και σε αλλα 2 wp που εχουμε στην οικογενεια (htc) ευχαριστώ πολυ για την απάντηση..θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες λοιπόν κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος με τα wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Ξεκινησα απο χτες να χρησιμοποιω τα Δωματια. Κατι που προσεξα ειναι οτι οταν κανω chat μεσω δωματιου μου ανοιγει και το chat στο facebook. Μπορω να το αποφυγω με καποιο τροπο; Edit : Τελικα εχει ρυθμιση να κλεισω την συνομιλια facebook (στις ρυθμισεις μηνυματων). Edited August 9, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 ευχαριστώ πολυ για την απάντηση..θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες λοιπόν κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος με τα wp Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος, πίστεψέ με κι εμένα :) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει για ποιο λόγο η εφαρμογή sky drive στο κινητό δεν λειτουργεί όπως στο pc. Δηλαδή ενώ στο pc τα αρχεία αποθηκεύονται τόσο στο cloud όσο και στο pc οπότε μπορείς να τα δεις και offline, η ίδια εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε cloud. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει για ποιο λόγο η εφαρμογή sky drive στο κινητό δεν λειτουργεί όπως στο pc. Δηλαδή ενώ στο pc τα αρχεία αποθηκεύονται τόσο στο cloud όσο και στο pc οπότε μπορείς να τα δεις και offline, η ίδια εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε cloud. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ. Οχι δεν αλλαζει ...Ετσι δουλευει στο κινητο (cloud) ... Αν δεν εισαι online συνεχεια τοτε η 1. Μετεφερε τα αρχεια και στο τηλ απο το pc ... η 2. Aνοιξε απο την εφαρμογη τα αρχεια που σε ενδιαφερουν και αποθηκευσε τα στο τηλ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ευχαριστώ κολοσσέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπαρχει πουθενα καποια ξεχωριστη ρυθμιση για την ενταση του ηχου της default εφαρμογης της Μουσικης ? Εχω το εξης προβλημα. Ενω η ενταση σε ολους τους ηχους λειτουργει κανονικα, στην αναπαραγωγη μουσικης απο την βασικη εφαρμογη η ενταση ειναι πολυ πολυ χαμηλα. Βασικα ισα ισα που ακουγεται αν βαλεις το αυτι σου στο ηχειο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπαρχει πουθενα καποια ξεχωριστη ρυθμιση για την ενταση του ηχου της default εφαρμογης της Μουσικης ? Εχω το εξης προβλημα. Ενω η ενταση σε ολους τους ηχους λειτουργει κανονικα, στην αναπαραγωγη μουσικης απο την βασικη εφαρμογη η ενταση ειναι πολυ πολυ χαμηλα. Βασικα ισα ισα που ακουγεται αν βαλεις το αυτι σου στο ηχειο. Και οταν πατας τα κουμπια της εντασης σου δειχνει τερμα (στο 30) ??? Για δοκιμασε και αλλα αρχεια Mp3 μηπως ειναι καποια χαλασμενα ...!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts