Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ σας.

Προσπαθώ εδώ και 10 ημέρες να εγκαταστήσω το photosynth και συνεχώς μου πετάει error.

Σε HTC 8X, είτε μέσα απο το store, είτε πηγαίνοντας στη σελίδα και προσπαθώντας να το κατεβάσω από εκεί.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ σας.

Προσπαθώ εδώ και 10 ημέρες να εγκαταστήσω το photosynth και συνεχώς μου πετάει error.

Σε HTC 8X, είτε μέσα απο το store, είτε πηγαίνοντας στη σελίδα και προσπαθώντας να το κατεβάσω από εκεί.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ.

Παντως σε εμενα κατεβηκε και εγκατασταθηκε κανονικα απο το store πριν απο λιγο.

Τι error σου βγαζει εσενα ?

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει stream ένα τραγούδι από το Youtube, αλλά να το κάνει ενώ είναι και στο background;

P.S.: Η αντίστοιχη εφαρμογή στο Android λέγεται PVstar, αν βοηθάει καθόλου.

Huawei Nova 5T

Παντως σε εμενα κατεβηκε και εγκατασταθηκε κανονικα απο το store πριν απο λιγο.

Τι error σου βγαζει εσενα ?

Αυτή ακριβώς τη στιγμή: 80154017

Δε θυμάμαι αν και τις υπόλοιπες το ίδιο έβγαζε.

Λίγο που το κοίταξα, ίσως έχει σχέση με "μη υποστηριζόμενη περιοχή/χώρα" και μάλιστα είναι συχνό θέμα σε XBOX Live λογαριασμούς. Εγώ που δεν έχω τέτοιο μαραφέτι, τί να κάμω?

Το τηλέφωνο είναι στα ελληνικά, αγορασμένο από Ελλάδα, με επίσημη (θέλω να πιστεύω) ελληνική εγγύηση.

Edited by Dekaohtoura

Καλησπέρα. Γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει stream ένα τραγούδι από το Youtube, αλλά να το κάνει ενώ είναι και στο background;

Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια εφαρμογη αλλα απο περιεργια ..σε τι χρειαζεται το youtube στο background;

Για να ακους μουσικη ? και γιατι οχι με καποιον αλλο τροπο ?

Αυτή ακριβώς τη στιγμή: 80154017

Δε θυμάμαι αν και τις υπόλοιπες το ίδιο έβγαζε.

Λίγο που το κοίταξα, ίσως έχει σχέση με "μη υποστηριζόμενη περιοχή/χώρα" και μάλιστα είναι συχνό θέμα σε XBOX Live λογαριασμούς. Εγώ που δεν έχω τέτοιο μαραφέτι, τί να κάμω?

Το τηλέφωνο είναι στα ελληνικά, αγορασμένο από Ελλάδα, με επίσημη (θέλω να πιστεύω) ελληνική εγγύηση.

Ριξε μια ματια εδω. Πολυ πιθανο να χρειαστει να κανεις hard reset και να περασεις παλι τα στοιχεια του λογαριασμου Microsoft.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια εφαρμογη αλλα απο περιεργια ..σε τι χρειαζεται το youtube στο background;

Για να ακους μουσικη ? και γιατι οχι με καποιον αλλο τροπο ?

Ναι, τώρα τελευταία ακούω πολλή μουσική απ' το Youtube. Το έχω στο background ( στο υπολογιστή ) και σερφάρω και κάνω ό,τι άλλο θέλω να κάνω. Χρησιμοποιώ και το TuneIn, αλλά δε με ικανοποιούν οι σταθμοί γενικότερα ( από πλευράς περιεχομένου ). Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον ξέρω, πολύ ευχαρίστως να τον μάθω. :)

Huawei Nova 5T

η εφαρμογή mytube κάνει αυτο που θες ακριβως

η εφαρμογή mytube κάνει αυτο που θες ακριβως

Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal..

Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store;

Huawei Nova 5T

Από την περιγραφή, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Thanks! :) Είναι επί πληρωμή όμως.. :/ Δεν έχω PayPal..

Έχει δοκιμάσει κάποιος με κάρτα F2G και Q να πληρώσει για τις εφαρμογές στο Store;

Για να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι να,την πλήρωσα.

Όχι. Μόνο με Vodafone μπορείς (αν δεν κάνω λάθος)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι, τώρα τελευταία ακούω πολλή μουσική απ' το Youtube. Το έχω στο background ( στο υπολογιστή ) και σερφάρω και κάνω ό,τι άλλο θέλω να κάνω. Χρησιμοποιώ και το TuneIn, αλλά δε με ικανοποιούν οι σταθμοί γενικότερα ( από πλευράς περιεχομένου ). Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον ξέρω, πολύ ευχαρίστως να τον μάθω. :)

Δοκιμασε και το beem for sky.fm ... εχει παραπολλους σταθμους σε ολα τα ειδη και ειναι και φρη

Αν οταν πας να την αγορασεις σου βγαζει τροπο πληρωμης το f2g τοτε ειναι ενταξει

Edited by colossus_r

Ριξε μια ματια εδω. Πολυ πιθανο να χρειαστει να κανεις hard reset και να περασεις παλι τα στοιχεια του λογαριασμου Microsoft.

Το έχω διαβάσει το άρθρο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφύγω σε μια τέτοια λύση μόνο και μόνο για μια εφαρμογή που προσφέρει απλά λίγο χαζολόγημα παραπάνω.

Άσε που μπορεί να στρώσει σε επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού (ξέρετε, δα, πότε ψοφάει η ελπίδα...).

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δοκιμασε και το beem for sky.fm ... εχει παραπολλους σταθμους σε ολα τα ειδη και ειναι και φρη

Αν οταν πας να την αγορασεις σου βγαζει τροπο πληρωμης το f2g τοτε ειναι ενταξει

Thanks και πάλι. :) Απλά δε θέλω να κόψω και τη συγκεκριμένη κάρτα, γι' αυτό ρώτησα. Δεν πειράζει. Θα πάρω και μια κάρτα vodafone. :lol:

Edit: Απίθανη εφαρμογή το beem!! Ακριβώς αυτό που έψαχνα! :happy: :thanks:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Αναβάθμιση σε viber! Μόλις την έκανα, όλα καλά!

φίλε μου δουλεύει κανονικά τώρα; σκεφτόμουν να αγοράσω το 820 αλλα δίσταζα λόγω των κριτικών εδω

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c

το ιδιο και για το facebook..τοσο χάλια ειναι τα πράγματα ρε παιδιά;

φίλε μου δουλεύει κανονικά τώρα; σκεφτόμουν να αγοράσω το 820 αλλα δίσταζα λόγω των κριτικών εδω

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c

το ιδιο και για το facebook..τοσο χάλια ειναι τα πράγματα ρε παιδιά;

Εγω εδω και καιρο δεν τα διαβαζω καθολου αυτα φιλε ... Εκει ο καθενας γραφει οτι θελει

Δουλευει μια χαρα το προγραμμα ...και σε 920 και σε αλλα 2 wp που εχουμε στην οικογενεια (htc)

Εγω εδω και καιρο δεν τα διαβαζω καθολου αυτα φιλε ... Εκει ο καθενας γραφει οτι θελει

Δουλευει μια χαρα το προγραμμα ...και σε 920 και σε αλλα 2 wp που εχουμε στην οικογενεια (htc)

ευχαριστώ πολυ για την απάντηση..θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες λοιπόν κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος με τα wp

Ξεκινησα απο χτες να χρησιμοποιω τα Δωματια. Κατι που προσεξα ειναι οτι οταν κανω chat μεσω δωματιου μου ανοιγει και το chat στο facebook. Μπορω να το αποφυγω με καποιο τροπο;

Edit : Τελικα εχει ρυθμιση να κλεισω την συνομιλια facebook (στις ρυθμισεις μηνυματων).

Edited by haigoeo

ευχαριστώ πολυ για την απάντηση..θα το παραγγείλω τις επόμενες μέρες λοιπόν κι ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος με τα wp

Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος, πίστεψέ με κι εμένα :)

Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει για ποιο λόγο η εφαρμογή sky drive στο κινητό δεν λειτουργεί όπως στο pc. Δηλαδή ενώ στο pc τα αρχεία αποθηκεύονται τόσο στο cloud όσο και στο pc οπότε μπορείς να τα δεις και offline, η ίδια εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε cloud. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ.

Ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει για ποιο λόγο η εφαρμογή sky drive στο κινητό δεν λειτουργεί όπως στο pc. Δηλαδή ενώ στο pc τα αρχεία αποθηκεύονται τόσο στο cloud όσο και στο pc οπότε μπορείς να τα δεις και offline, η ίδια εφαρμογή στο κινητό λειτουργεί μόνο σε cloud. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Ευχαριστώ.

Οχι δεν αλλαζει ...Ετσι δουλευει στο κινητο (cloud) ...

Αν δεν εισαι online συνεχεια τοτε η

1. Μετεφερε τα αρχεια και στο τηλ απο το pc ... η

2. Aνοιξε απο την εφαρμογη τα αρχεια που σε ενδιαφερουν και αποθηκευσε τα στο τηλ

Υπαρχει πουθενα καποια ξεχωριστη ρυθμιση για την ενταση του ηχου της default εφαρμογης της Μουσικης ?

Εχω το εξης προβλημα. Ενω η ενταση σε ολους τους ηχους λειτουργει κανονικα, στην αναπαραγωγη μουσικης απο την βασικη εφαρμογη η ενταση ειναι πολυ πολυ χαμηλα. Βασικα ισα ισα που ακουγεται αν βαλεις το αυτι σου στο ηχειο.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Υπαρχει πουθενα καποια ξεχωριστη ρυθμιση για την ενταση του ηχου της default εφαρμογης της Μουσικης ?

Εχω το εξης προβλημα. Ενω η ενταση σε ολους τους ηχους λειτουργει κανονικα, στην αναπαραγωγη μουσικης απο την βασικη εφαρμογη η ενταση ειναι πολυ πολυ χαμηλα. Βασικα ισα ισα που ακουγεται αν βαλεις το αυτι σου στο ηχειο.

Και οταν πατας τα κουμπια της εντασης σου δειχνει τερμα (στο 30) ???

Για δοκιμασε και αλλα αρχεια Mp3 μηπως ειναι καποια χαλασμενα ...!!!