elephant Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο της Sony. Το Ε έχει πραγματικά προσωπικότητα. Μια μέρα χρειάστηκε να κάνω 6 restarts για να στρώσει. Χάιδευε το που και που... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 καλησπερα εχω το XPERIA E (C1505) κανω ενεργοποιηση στα δεδομενα αλλα δεν μου βγαζει το σημα που εβγαζε στο πανω μερος, ενω εχω κανει ενεργοποιηση, και δεν μπορω να συνδεθω στο internet σας παρακαλω βοηθηστε με Καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο της Sony. Το Ε έχει πραγματικά προσωπικότητα. Μια μέρα χρειάστηκε να κάνω 6 restarts για να στρώσει. Χάιδευε το που και που... Απο το να τρολαρεις φιλε μου και να μην τον βοηθας θα μπορουσες να του πεις να κοιταξει στις ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-ρυθμισεις internet και να τις κατεβασει. Επειδη φιλε μου feik εχω αλλη εκδοση, αν δεν ειναι αυτο το path για να βαλεις τις ρυθμισεις, μπορεις να το κανεις και χειροκινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα εχω το XPERIA E (C1505) κανω ενεργοποιηση στα δεδομενα αλλα δεν μου βγαζει το σημα που εβγαζε στο πανω μερος, ενω εχω κανει ενεργοποιηση, και δεν μπορω να συνδεθω στο internet σας παρακαλω βοηθηστε με Δεν έχω το Ε αλλά στο U γίνεται πηγαίνοντας Ρυθμίσεις->Xperia->Ρυθμίσεις Internet.. :) Δοκίμασε έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα σας εχω το xperia e εκανα unlock bootloader ολα πηγαν μια χαρα, υστερα πηγα να ανοιξω το κινητο και κολαει για 2 δευτερα οταν εχει ενα εικονιδιο που κυματιζει!! , υστερα κανει επανακινηση, σας παρακαλωωω πολυ βοηθηστεεε μεε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αν ξαναπεράσεις το επίσημο λογισμικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν ξαναπεράσεις το επίσημο λογισμικό; Πρώτα να ξανακλειδώσει τον bootloader αλλιώς δεν θα προχωρήσει η διαδικασία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Εμένα τελευταία κάνει το εξής σχεδόν κάθε μέρα. Όταν παίρνω ή με παίρνουν, την 1η φορά δε με ακούνε είτε από την αρχή είτε μετά από πολύ λίγο. Ξανακαλώντας όλα οκ. Πολύ εκνευριστικό. Αξίζει να πάω στο service; Έχω περάσει πάρα πολλά δεδομένα, επαφές κτλ και βαριέμαι να ξανασετάρω το κινητό. Όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι δε θα αλλάξει κάτι, γιατί θεωρώ ότι είναι θέμα χαρακτηριστικών κινητού και όχι κάτι άλλο... Στη Sony στο service ένα παιδί μου πε ότι αξίζει να το ξαναπεράσουν το λογισμικό από την αρχή, τι να κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εμένα τελευταία κάνει το εξής σχεδόν κάθε μέρα. Όταν παίρνω ή με παίρνουν, την 1η φορά δε με ακούνε είτε από την αρχή είτε μετά από πολύ λίγο. Ξανακαλώντας όλα οκ. Πολύ εκνευριστικό. Αξίζει να πάω στο service; Έχω περάσει πάρα πολλά δεδομένα, επαφές κτλ και βαριέμαι να ξανασετάρω το κινητό. Όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι δε θα αλλάξει κάτι, γιατί θεωρώ ότι είναι θέμα χαρακτηριστικών κινητού και όχι κάτι άλλο... Στη Sony στο service ένα παιδί μου πε ότι αξίζει να το ξαναπεράσουν το λογισμικό από την αρχή, τι να κάνω; Νομίζω ότι είναι μονόδρομος το να περάσεις το λειτουργικό σε καθαρή εγκατάσταση μέσω SUS. Λογικά, θα στρώσει.... Είναι σπαστικό το να το σετάρεις ξανά αλλά μόνο έτσι θα καταφέρεις να επιλύσεις όποιο θέμα υπάρχει... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Γεια, Μήπως έχει περάσει κανείς CM10 ή οποιαδήποτε άλλη pure android ROM αλλά στο dual μοντέλο; Πώς τρέχει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάρχει δυνατότητα με κάποια custom rom να πάμε σε android 4.2 και πάνω σε E Dual; Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Μια βοήθεια παίδες, προσπαθώ να ρουτάρω το "πλαντάμι" με framaroot και δεν δέχεται τα exploit αν δεν κάνω λάθος gandalf kai aragorn γράφει error #7 try another exploit, τι μπορώ να κάνω; Ή κάποιος άλλος τρόπος σίγουρος; Εν τω μεταξύ, έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους που περιγράφονται στην σελίδα 19, τα ίδια, δεν ρουτάρεται. Τι στο δ... καλό κάνω λάθος; Edited April 1, 2014 by giagkos Συμπλήρωση ερώτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosKS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό,αλλά με τα σχόλια που διάβασα με αποθάρρυναν από το να το αγοράσω.Όσοι ειναι κάτοχοι αυτού του τηλεφώνου έχουν ακόμα τα πρόβληματα αυτά που διάβασα στα σχόλια ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosellhn Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Επειδή πολλοι το ζητάτε:Οδηγός για root σε android 4.1.1 Σελίδα:http://www.droidextra.org/...-xperia-e.html Πρώτο βήμα είναι να κατεβάσετε του drivers από την παραπάνω σελίδα.Τους αφήνετε έτσι όπως είναι σε zip Στη συνέχεια κατεβάζετε το SRSROOT το πρόγραμμα (το δίνει η παραπάνω σελίδα)το εγκαθιστητε στο υπολογιστή(Εγώ το έκανα σε Windows HP)συνδέετε το κινητό με Τον υπολογιστή και πάτε ρυθμίσεις/για προγραμματιστές/εντοπισμός σφαλμάτων USB Στη συνέχεια πατάτε Root και αρχίζει να ρουταρει το κινητό ακολουθήστε τα βήματα που θα σας πει και είστε κομπλέ αυτός ο τρόπος ρουταρει 100% ξανά δοκίμασε Μια βοήθεια παίδες, προσπαθώ να ρουτάρω το "πλαντάμι" με framaroot και δεν δέχεται τα exploit αν δεν κάνω λάθος gandalf kai aragorn γράφει error #7 try another exploit, τι μπορώ να κάνω; Ή κάποιος άλλος τρόπος σίγουρος; Εν τω μεταξύ, έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους που περιγράφονται στην σελίδα 19, τα ίδια, δεν ρουτάρεται. Τι στο δ... καλό κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ευχαριστώωω... νά' σαι καλά και χρόνια πολλά !! σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδια καμια καλη ρομ να προτεινετε για το Ε με τις 2 σιμ.. Δε θελω να σκαλωνει απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και εγώ έχω το xperia e single. δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει πολύ καλές ROM για το κινητό αυτό. έχω ψάξει σε όλο το google και στο xda. στο όποιο έψαχνα για μέρες. προτιμώ να έχω την κανονική έκδοση 4.1.1 jelly bean παρά να του βάλω άλλη.έχουν όλες πολλά bugs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και εγώ έχω το xperia e single. δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει πολύ καλές ROM για το κινητό αυτό. έχω ψάξει σε όλο το google και στο xda. στο όποιο έψαχνα για μέρες. προτιμώ να έχω την κανονική έκδοση 4.1.1 jelly bean παρά να του βάλω άλλη.έχουν όλες πολλά bugs.. Καταλαβα ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 υπάρχει η official ή unofficial 4.3 για το xperia e single?δεν με ενοχλεί εάν δεν είναι official.. ξέρεις κάποιος πότε θα βγει official? με ενδιαφέρουν εκδόσεις ποιο πάνω από το 4.1.1 jelly bean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Πήρα το Ε DUAL και προσπαθώ να καταλάβω πως παίζει με δύο SIMs. Υπάρχει με κάποιο τρόπο η δυνατότητα να διαχωρίσω τα contacts ανάλογα την SIM (π.χ. PRIVATE, WORK) ώστε να καλώ από συγκεκριμένη SIM; ή και όταν δέχομαι κλήση στην μία SIM, να μπορώ να κάνω επανάκληση από και όχι από την άλλη; Μπέρδεμα... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Νομίζω διαχωρισμός στο ευρετήριο δεν υπάρχει. Όταν θες να κάνεις μια κλήση απλά κοιτάς πάνω στις γραμμές, ποια είναι ενεργή. Στα widget όμως υπάρχει τόσο ένα που τετραγωνάκι που αλλάζει άμεσα από τη γραμμή 1 στη 2 και αντίστροφα. Επίσης υπάρχει ένα widget με προεπιλεγμένες επαφές (νομίζω 6 ή 9) που όταν τις επιλέγεις φεύγουν από τη γραμμή 1 ή τη 2 πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Έχεις δίκιο. Το XPERIA E DUAL έχει τελικά ελλείψεις στην λειτουργία των δύο sim...αλλά και κάποιες ελλείψεις στα contacts. Ωστόσο με το Pixel Phone Pro όλα τα προβλήματα λύνονται εντελώς. Φοβερό προγραμματάκι... :) Έβαλα και κάτι άλλα πραγματάκια π.χ. Power Schedule (θέλει root) και το My Phone Explorer και το κινητό έγινε εργαλείο!... Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Έχεις δίκιο. Το XPERIA E DUAL έχει τελικά ελλείψεις στην λειτουργία των δύο sim...αλλά και κάποιες ελλείψεις στα contacts. Ωστόσο με το Pixel Phone Pro όλα τα προβλήματα λύνονται εντελώς. Φοβερό προγραμματάκι... :) Έβαλα και κάτι άλλα πραγματάκια π.χ. Power Schedule (θέλει root) και το My Phone Explorer και το κινητό έγινε εργαλείο!... Το pixel phone pro τι ακριβώς κάνει;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Vita Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 To PIXEL PHONE Pro είναι εναλλακτικό λογισμικό για dialer/contacts και συνεργάζεται περίφημα με dual sim κινητά. Προσφέρει πολλές δυνατότητες για ρυθμίσεις παντός τύπου και φυσικά προσφέρει την δυνατότητα στο χρήστη να καθορίζει τους αριθμούς να λειτουργούν με συγκεκριμένη SIM. Επιπλέον προσφέρει (για μένα) το πολύ σημαντικό στα contacts να φαίνονται και τα τηλέφωνα σαν να είναι τηλεφωνική ατζέντα... Βασικό για όποιον δεν θέλει να μπαίνει στην καρτέλα του κάθε χρήστη για να δει τον τηλεφωνικό του αριθμό. Παράθεση ========= NIKOS_VITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 To PIXEL PHONE Pro είναι εναλλακτικό λογισμικό για dialer/contacts και συνεργάζεται περίφημα με dual sim κινητά. Προσφέρει πολλές δυνατότητες για ρυθμίσεις παντός τύπου και φυσικά προσφέρει την δυνατότητα στο χρήστη να καθορίζει τους αριθμούς να λειτουργούν με συγκεκριμένη SIM. Επιπλέον προσφέρει (για μένα) το πολύ σημαντικό στα contacts να φαίνονται και τα τηλέφωνα σαν να είναι τηλεφωνική ατζέντα... Βασικό για όποιον δεν θέλει να μπαίνει στην καρτέλα του κάθε χρήστη για να δει τον τηλεφωνικό του αριθμό. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, φαίνεται χρήσιμο πρόγραμμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ποση ωρα θελει το απλο Ε για μια πλήρη φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts