Jump to content

MAGOS_MERLIN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    330
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MAGOS_MERLIN

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MAGOS_MERLIN's Achievements

  1. Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα μετά από καιρό να ξανα πιαστώ με τα κινητά. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων έμεινα για πολύ εκτός. Θα ήθελα αν γίνετε να βρω custoμ recovery ιδανικά την twrp για το p21 smart (νομίζω ότι αυτό είναι το μοντέλο). Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι, οπότε θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να βοηθήσει. Ευχαριστώ! Υ.Γ. Αν το θέμα είναι σε λάθος μέρος αν μπορεί καποιος αντμιν να το μεταφέρει.
  2. Έχω το τηλέφωνο 3 χρόνια και πραγματικά το έχω ερωτευτεί. Αλλά εδώ και μια εβδομάδα κάνει κάτι τρελά. Εκεί που όλα δουλεύουν ρολόι ξαφνικά χάνει το σήμα και γενικά κόβονται τα πάντα. Σήμα κλήσεων και wifi. Στρώνει μόνο με επανεκκίνηση του τηλεφώνου όπου και εκεί καμία φορά δεν αναγνωρίζει την σιμ, και πρέπει να κάνω και 2η επανεκκίνηση. Λέτε να είναι θέμα της σιμ ή της συσκευής; δυστυχώς δεν έχω 2η σιμ για να δοκιμάσω.
  3. θα το δοκιμάσω και αυτό. δεν χάνουμε κάτι!!
  4. Το έχω ήδη κάνει χωρίς αποτέλεσμα. Υποψιάζομαι ότι το Power button έχει θέμα γιατί το βάζω σε fastboot για να του περάσω την ρομ από την αρχή αλλά και εκεί κάνει μόνο του επανεκκίνηση.
  5. Παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έπεσε στα χέρια μου ένα poco x3 nfc και απλά κάνει επανεκκινήσεις μόνο του. Μία στις 10 ανοίγει αλλά μετά από ένα λεπτό πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα μήπως έχει κάποιο θέμα το κουμπί του και κόλλησε; Η να του φλασάρω μια ρομ από την αρχή και ότι γίνει;
  6. Βάλε την global rom και άσε τις αγγλοκινέζικες!! :lol::lol:
  7. Δηάδή όλο αυτό γίνετε επειδή το τηλέφωο μου δεν είναι forthnet;
  8. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει κάτι γιατί δε μπορώ να δω έναν αγώνα στο λαπτοπ ενώ η γυναίκα μου βλέπει τηλεόραση; μου γράφει να αλλάξω μια ρύθμιση στο myaccount για να διακοπεί η εικόνα στην τηλεόραση;
  9. Συγνώμη για το λάθος. Αφού σου έστειλαν το σωστό όλα οκ.
  10. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο παρακάτω site https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/
  11. Νομίζω το καλύτερο πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή!!
  12. Το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις οθόνης η δεύτερη οθόνη... Δεν ξέρω πως έγινε αυτό!! Απλά επέλεξα την πρώτη σαν προεπιλεγμένη, έκανα επανεκίνηση και όλα καλά!
  13. Συγχρονισμός με gmail όμορφα και εύκολα!! Μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είσαι κομπλέ!!
  14. Στο συγκεκριμένο κινητό δεν το έχω κάνει, αλλά έχω περάσει custom rom σε πολλά άλλα. Θα σου γράψω κάποια γενικά βήματα και αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ή έχεις κάποιο πρόβλημα τότε μιλάμε με πμ. Εφόσον όπως λες ότι δεν το έχεις ξανακάνει θέλει απλά λίγο προσοχή. Ξεκινάμε λοιπόν: 1. Custom Recovery. Πρέπει να βάλεις μια recovery ώστε να μπορείς να κάνεις backup του τηλεφώνου και να φλασάρεις αρχεία .zip. Οι μανίσιες συνήθως δεν παίρνουν Backup. Πιο γνωστές είναι οι TWRP και CWM. Προτείνω την πρώτη λόγω ότι είναι πιο εύκολη στη χρήση από κάποιον αρχάριο μιας και χρησιμοποιεί την οθόνη αφής ενώ η 2 δουλεύει αποκλειστικά με τα πλήκτρα volume +/- και power. Το ποια θα βάλεις είναι καθαρά προσωπική επιλογή. 2. Root. πρεπει να κάνεις root στο κινητό σου. Θα βρεις πολλούς οδηγούς με μια απλή αναζήτηση στο google. 3. Backup, Backup, Backup.!!! Το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας!! μέσω recovery παίρνεις ένα backup του τηλεφώνου στην κάρτα sd. (Με έχει σώσει πολλές φορές) Αν κάτι πάει στραβά θα μπορείς να επαναφέρεις το τηλέφωνο στην κατάσταση που το έχεις τώρα. 4. Φλασάρεις την ρομ. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αν το αρχείο είναι σε .zip γίνετε μέσω recovery. Συνήθως στα lenovo όμως γίνετε με το flashtool. (Τουλάχιστον εγώ σε 3 έτσι το έκανα.) Για όλες τις διαδικασίες υπάρχουν οδηγοί και τους βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Για παραπάνω λεπτομέρειες ή ότι πρόβλημα έχεις μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.
×
×
  • Create New...