Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Left ace και montoya τα τελευταία ποστ σας απόλαυση.

Ας κρίνουμε εκ του αποτελεσματος. Καλό το hw πχ του ativ s αλλά μπροστά στα γνωστά καλούδια της nokia δεν θα το προτιμούσα.

Απο την άλλη μένει να δούμε το πάντρεμα τι θα προσφέρει γιατί θεωρώ πως δεν το είδαν με καλό μάτι οι υπόλοιποι.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Left ace και montoya τα τελευταία ποστ σας απόλαυση.

Ας κρίνουμε εκ του αποτελεσματος. Καλό το hw πχ του ativ s αλλά μπροστά στα γνωστά καλούδια της nokia δεν θα το προτιμούσα.

Απο την άλλη μένει να δούμε το πάντρεμα τι θα προσφέρει γιατί θεωρώ πως δεν το είδαν με καλό μάτι οι υπόλοιποι.

Δεν το είδαν με καλό μάτι? Μάλλον δεν το είδαν καν αφού δεν ρίχνουν καν ματιά στα WP........

Πάντως θεωρώ απαράδεκτο και κυρίως απο κολοσσούς τύπου Samsung να περιμένουν μασημένη τροφή απο την nokia. Ας παίξουν λίγη μπάλα......

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν θα άλλαζα τα καλούδια της Nokia με μια έστω ανώτερη συσκευή χωρίς αυτά (οκ, εγώ δεν αλλάζω γενικα την Nokia :lol). Πχ ήρθε το double tap και μύρισε Ν9....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

στα android υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές για calibrate της μπαταρίας το οποίο είναι χρήσιμο μετά την εγκατάσταση μιας custom rom. ωστόσο ακόμα και στα wp υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνουμε calibrate σε περιπτώσεις όπως η ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης ή ακόμα και η μη φόρτιση της μπαταρίας (ένας τρόπος για να δούμε αν δεν έχει χαλάσει η μπαταρία).

1) δουλεύουμε το κινητό μέχρι να κλείσει μόνο του.

2) το βάζουμε να φορτίσει σε λειτουργία πτήσης

και 3) τέλος!

δοκιμάστηκε σε 920 με επιτυχία. :)

Πολλές φορές η αυξημένη κατανάλωση οφείλεται σε πρόβλημα με τον συγχρονισμό και λύνεται με μία επανεκκίνηση. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο καλιμπράρισμα.

Το παζλ συμπληρώνεται,

ο καθένας μπορεί να έλεγε του κεφαλιού του,

αλλά η ουσία είναι ότι τα 8.1 θα συνοδευτούν από Nokia update pack.

http://www.wpcentral.com/next-lumia-update-codenamed-cherry-blossom-pink

Τώρα το Nokia blue έχει και επιβεβαιωμένη γνωστή κωδική ονομασία,

Lumia Cherry Blossom Pink

(όπως είχε το Nokia black την κωδική ονομασία Bittersweet Shimmer)

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2014/03/lumia_cherry_lede.jpg

Άρα τα ανάλογα συμπεράσματα για το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων των Lumia.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Έρχονται...

Επιτέλους θα μπορέσω να δοκιμάσω μαύρα tiles σε amoled... :lol:

http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2014/03/Windows_Phone_81_Start_Screen_options.jpg?itok=ZSvn6V-q

:rtfm:

Δεν το είδαν με καλό μάτι? Μάλλον δεν το είδαν καν αφού δεν ρίχνουν καν ματιά στα WP........

Πάντως θεωρώ απαράδεκτο και κυρίως απο κολοσσούς τύπου Samsung να περιμένουν μασημένη τροφή απο την nokia. Ας παίξουν λίγη μπάλα......

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν θα άλλαζα τα καλούδια της Nokia με μια έστω ανώτερη συσκευή χωρίς αυτά (οκ, εγώ δεν αλλάζω γενικα την Nokia :lol). Πχ ήρθε το double tap και μύρισε Ν9....:)

Κωστα την μασημενη τροφη την περιμενουν απο την MS που φτιαχνει το software και πληρωνεται για αυτο. Δεν ειναι λογικο αυτο δηλαδη ?

@MIXOStsi: Ξερουμε αν το "show more tiles" θα ειναι σε ολες τις συσκευες ή απο καποιο μεγεθος και πανω ?

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

@MIXOStsi: Ξερουμε αν το "show more tiles" θα ειναι σε ολες τις συσκευες ή απο καποιο μεγεθος και πανω ?

Δεν ξέρουμε... Ελπίζω ναι όμως...

:rtfm:

Με αυτό έχει γίνει μεγάλο μπέρδεμα... Στην αρχή γραφόταν από τις 4,5" και πάνω μετά από τις 4" κτλ κτλ...

Πάντως επειδή και εγώ σκάλωσα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι βολικό από τις 4,5" και κάτω... Εδώ δεν ξέρω εγώ στο 1020 αν θα με βολεύει...

Τεσπα επιλογή θα είναι, άρα καλό θα είναι....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Κωστα την μασημενη τροφη την περιμενουν απο την MS που φτιαχνει το software και πληρωνεται για αυτο. Δεν ειναι λογικο αυτο δηλαδη ?

Λογικότατο αλλά γνωρίζουν απο την αρχή τις δυνατότητες του λειτουργικού (ειδικά για τις δυνατοτητες τον Δεκέμβρη του 2012) οπότε ήξεραν πως πρέπει να κουνήσουν τα χεράκια τους ώστε να δώσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτούς που τους προτίμησαν. Ειδικά αν μιλάμε για κολοσσούς. Η δικαιολογία πληρώνω και τα θέλω όλα έτοιμα, είναι μεν σωστή σλλα ήξεραν απο την αρχή ότι δεν είναι ικανοποιητική.

Όλα τα παραπάνω δεν αθωώνουν την Ms αλλά δεν θα χαριστώ και στους κατασκευαστές, η γύμνια των οποίων φάνηκε από τα θαύματα της Nokia.

Πολλές φορές η αυξημένη κατανάλωση οφείλεται σε πρόβλημα με τον συγχρονισμό και λύνεται με μία επανεκκίνηση. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο καλιμπράρισμα.

δεν υπήρχε αυξημένη κατανάλωση στη περίπτωσή μου αλλά αδυναμία της μπαταρίας να φορτίσει. έκανε μία ώρα για να πάει από το 10 εως το 20% ενώ όσο το χρησιμοποιούσα(σε), αντί να φορτίζει, η στάθμη της έπεφτε κανονικά. το αφήσαμε και ένα βράδυ ολόκληρο και σε 10+ ώρες είχε φορτίσει μόνο μέχρι το 90% από το 20. μόλις κάναμε αυτό που έγραψα παραπάνω, αμέσως έστρωσε. από τα ξημερώματα στη μία με συγχρονισμό, wifi ανοικτά και 2 δεκάλεπτες κλήσεις, στις 11 το πρωί είχε 95%. :)

Καλησπέρα. Σήμερα με την αλλαγή ώρας τι γίνεται; Δουλεύει σωστά ή θα αργήσουμε να πάμε στην δουλειά;

Δουλευεις κυριακάτικα???

Σωστά δουλεύει.

Χαχα και δεν είναι ο μόνος. ..

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δουλευεις κυριακάτικα???

Σωστά δουλεύει.

Ναι, και θα ξυπνήσω στις 04:30. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Χαχα και δεν είναι ο μόνος. ..

4η εντολή:

Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.

Υ.Γ. Απάντησε και σε κανένα pm.......:X:ninja::D

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, και θα ξυπνήσω στις 04:30. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κουράγιο;)

πως την βγαζουμε οταν δεν παιρνει καρτα μνημης και δεν δεχεται usb φλασακι το κινητο? αλλα εχουμε πληθος Multimedia files να φορτωσουμε?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως την βγαζουμε οταν δεν παιρνει καρτα μνημης και δεν δεχεται usb φλασακι το κινητο? αλλα εχουμε πληθος Multimedia files να φορτωσουμε?

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλα η λύση είναι απλή. Το συνδέεις με το PC και κανείς copy paste. Πόσο πιο απλό?

Έπεσε στα χέρια μου ένα Lumia 520. Θέλω να παίξω μαζί του μερικές μέρες. Επειδή όμως έχω το nexus 4 σαν βασικό τηλέφωνο φοβάμαι το συγχρονισμό των επαφών. Προφανώς δεν θέλω να διαγραφει τίποτα στο gmail και δεν θέλω να συγχρονιστεί τίποτα στο outlook.com.

Τι πρέπει να κάνω;

Έπεσε στα χέρια μου ένα Lumia 520. Θέλω να παίξω μαζί του μερικές μέρες. Επειδή όμως έχω το nexus 4 σαν βασικό τηλέφωνο φοβάμαι το συγχρονισμό των επαφών. Προφανώς δεν θέλω να διαγραφει τίποτα στο gmail και δεν θέλω να συγχρονιστεί τίποτα στο outlook.com.

Τι πρέπει να κάνω;

γιατί να διαγραφεί οτιδήποτε ; πας στις ρυθμίσεις στο "email + λογαριασμοί " και βάζεις τα mails που θες

στα 8.1 ακούστηκε για USB host otg

Αν έχεις το κινητό του άβαταρ σου, νομίζω ότι παίρνει κάρτα sd.

Huawei Nova 5T

Αν έχεις το κινητό του άβαταρ σου, νομίζω ότι παίρνει κάρτα sd.

δυσκολο το κοβω να δωσει OTG η MS>..

montoya@ ναι ΟΚ εννοω απο αποψη χωρου τι γινεται...

mr_47 ναι αυτο εχω και βολευομαι , ενας φιλος εχει NOKIA και εχει θεμα χωρου...του προτεινα να ανεβασει στο onedrive (εχει 40GB) αλλα δεν ειναι και η καλυτερη λυση...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2