highpriest Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τελικά οι συνθηκες χρησης του καθενός διαφέρουν αρκετά και γι'αυτο υπάρχουν πολλές επιλογές, ευτυχώς. Πχ εγώ ήθελα να πάρω το ATIV επειδή ειναι τηλεφωνάρα, αλλά μολις το έπιασα στα χέρια μου δεν μπορούσα να συνηθισω το τεράστιο μέγεθος και επέλεξα το 520 που στις 4 ιντσες ειναι το ιδανικό για εμένα. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές σε λειτουργικά και σε μεγέθη για όλο τον κόσμο και όλες τις τσέπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 *το get them all δεν το βρηκα στο μαρκετ Δεν το βρηκες γιατι το search του store ειναι τραγικο..Να ενα μειον που σου ξεφυγε :) Το θελει μια λεξη http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/getthemall/b35d35ae-17c9-44a1-b751-287e347045cb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επιλέγεις την λέξη που θες κι αν δεν υπάρχει ήδη στο λεξικό θα στην βγάλει απο κάτω με ένα ➕ δίπλα. Γινεται ναι, γραψε σε ενα μηνυμα την λεξη που θες και επελεξε την. Στην γραμμη που δειχνει τις προτασεις θα σου εμφανισει ενα + και διπλα την λεξη σου, το πατας και το αποθηκευει! Thanks παιδια... οκ το βρηκα... βεβαια μερικες βρισιες που χρησιμοποιω συνεχως δεν τις βγαζει με + :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Για κάποιο λόγο το YouTube μου βγαζει error στο κινητό ενώ στο pc βλεπω κανονικά βιντεο.Μιλαω πάντα για είσοδο με internet explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για κάποιο λόγο το YouTube μου βγαζει error στο κινητό ενώ στο pc βλεπω κανονικά βιντεο.Μιλαω πάντα για είσοδο με internet explorer με uc browser παιζει κανονικα σε μενα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 με uc browser παιζει κανονικα σε μενα. Και στον ie παίζει κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τελικά το δοκίμασα και το βραδυ ξανά και είχε πρόβλημα μόνο η έκδοση για κινητά οποτε τώρα διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Και σε Mytube κανένα πρόβλημα. Όσο για τις "ελλείψεις" των WP, πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι το να τα συγκρίνει με το Android είναι άτοπο; Κλειστό λειτουργικό το ένα ( WP ), "ανοιχτό" το άλλο ( Android ). Επίσης, αυτό που είπε ο colossus_r ( Περναω τον χρονο μου χρησιμοποιωντας το τηλεφωνο ... και οχι φτιαχνοντας το. ), είναι μεγάλη αλήθεια. Να μια έλλειψη. Θέλω να ανεβάσω μια screenshot που έχω τραβήξει στο myphone, μέσω του ie του κινητού, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον τρόπο.. Όποιος ξέρει κάτι, μη διστάσει. :P Edited October 12, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θέλω να ανεβάσω μια screenshot που έχω τραβήξει στο myphone, μέσω του ie του κινητού, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον τρόπο.. Όποιος ξέρει κάτι, μη διστάσει. :P Με την βοήθεια του SkyDrive είναι σχετικά εύκολο. https://skydrive.live.com/redir?resid=6CB60BBC823AD7DC!260&authkey=!AAQJ1xT4iBcmOpc&v=3 Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Να μια έλλειψη. Θέλω να ανεβάσω μια screenshot που έχω τραβήξει στο myphone, μέσω του ie του κινητού, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον τρόπο.. Όποιος ξέρει κάτι, μη διστάσει. :P Κατέβασε το skydrive ή boxfiles αν χρησιμοποιείς dropbox, κάνε public το screenshot και μετά πάτα αντιγραφή στο πρόχειρο (skydrive) και αντέγραψε το στον ie, στην περίπτωση του boxfiles ανοίγει κατευθείαν το link και στον ie :) Το ξέρω ιστορία ολόκληρη :p Edited October 12, 2013 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Με την βοήθεια του SkyDrive είναι σχετικά εύκολο. https://skydrive.live.com/redir?resid=6CB60BBC823AD7DC!260&authkey=!AAQJ1xT4iBcmOpc&v=3 Α, κατάλαβα. Την ανεβάζω εκεί και μετά στο myphone. Καλά λέω ότι πρέπει να μάθω το SkyDrive. Thanks!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και σε Mytube κανένα πρόβλημα. Όσο για τις "ελλείψεις" των WP, πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι το να τα συγκρίνει με το Android είναι άτοπο; Κλειστό λειτουργικό το ένα ( WP ), "ανοιχτό" το άλλο ( Android ). Επίσης, αυτό που είπε ο colossus_r ( Περναω τον χρονο μου χρησιμοποιωντας το τηλεφωνο ... και οχι φτιαχνοντας το. ), είναι μεγάλη αλήθεια. Να μια έλλειψη. Θέλω να ανεβάσω μια screenshot που έχω τραβήξει στο myphone, μέσω του ie του κινητού, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον τρόπο.. Όποιος ξέρει κάτι, μη διστάσει. :P Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις το skypath που ειναι εφαρμογη για το imageshack. Ανεβαζεις την φωτογραφια που θελεις και σου εχει κουμπι που σου αντιγραφει το link για να το κανεις επικολληση σε sms,mail, στο ιντερνετ ή οπου αλλου θελεις! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εντάξει να μην το συγκρίνουμε με το android αλλά αν αντέγραφαν την εφαρμογή του τηλεφώνου από htc sense δεν θα με χαλούσε καθόλου....α και τον διαχωρισμό των ήχων...α και την καθολική αναζήτηση στο τηλέφωνο με το capacitive πλήκτρο...μετά όλα τα άλλα θα έρθουν... υ.γ.: ξέχασα και το γελοίο σύστημα αναφορών sms που στις εμφανίζει σα νέο μήνυμα και έχεις συνέχεια ειδοποίηση στο tile.... αυτά!!! (το notification center δεν το αναφέρω γιατί το θεωρώ δεδομένο ότι θα έρθει,άλλωστε το είχαν πει και οι ίδιοι ότι απλά δεν πρόλαβαιναν να το βάλουν στα 8). Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και σε Mytube κανένα πρόβλημα. Όσο για τις "ελλείψεις" των WP, πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι το να τα συγκρίνει με το Android είναι άτοπο; Κλειστό λειτουργικό το ένα ( WP ), "ανοιχτό" το άλλο ( Android ). Επίσης, αυτό που είπε ο colossus_r ( Περναω τον χρονο μου χρησιμοποιωντας το τηλεφωνο ... και οχι φτιαχνοντας το. ), είναι μεγάλη αλήθεια. Να μια έλλειψη. Θέλω να ανεβάσω μια screenshot που έχω τραβήξει στο myphone, μέσω του ie του κινητού, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει τον τρόπο.. Όποιος ξέρει κάτι, μη διστάσει. :P Εγώ χρησιμοποιώ το impure uploader και είναι πολύ εύκολο. Επιλέγεις και την ανάλυση που θέλεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Κατέβασε το skydrive ή boxfiles αν χρησιμοποιείς dropbox, κάνε public το screenshot και μετά πάτα αντιγραφή στο πρόχειρο (skydrive) και αντέγραψε το στον ie, στην περίπτωση του boxfiles ανοίγει κατευθείαν το link και στον ie :) Το ξέρω ιστορία ολόκληρη :p Χαχα :p Θα την προσπαθήσω όμως. Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις το skypath που ειναι εφαρμογη για το imageshack. Ανεβαζεις την φωτογραφια που θελεις και σου εχει κουμπι που σου αντιγραφει το link για να το κανεις επικολληση σε sms,mail, στο ιντερνετ ή οπου αλλου θελεις! Εγώ χρησιμοποιώ το impure uploader και είναι πολύ εύκολο. Επιλέγεις και την ανάλυση που θέλεις. Σας ευχαριστώ όλους!! :) Θα δοκιμάσω όλες τις προτάσεις σας και θα επανέλθω. SkyDrive: https://skydrive.live.com/redir?resid=4EA47B4BB3CDBF44!139&authkey=!AHQKLkXV_PVHuc0&v=3 Skypath: Από ένα γρήγορο διαβασμα της περιγραφής στο Store και μια ματιά στα screenshots, είδα ότι πρέπει να έχω προφίλ στο imageshack; Edited October 12, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Χαχα :p Θα την προσπαθήσω όμως. Σας ευχαριστώ όλους!! :) Θα δοκιμάσω όλες τις προτάσεις σας και θα επανέλθω. SkyDrive: https://skydrive.live.com/redir?resid=4EA47B4BB3CDBF44!139&authkey=!AHQKLkXV_PVHuc0&v=3 Skypath: Από ένα γρήγορο διαβασμα της περιγραφής στο Store και μια ματιά στα screenshots, είδα ότι πρέπει να έχω προφίλ στο imageshack; Yeap, αφού είναι εφαρμογή για το Imageshack! :p Είναι photo hoster στύλ Flickr! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Και αυτο που εδωσε ο montoya ειναι γρηγορο και δεν θελει καποια εγγραφη, αλλα τον προδωσε το autocorrect :p imgur uploader Edited October 12, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Yeap, αφού είναι εφαρμογή για το Imageshack! :p Είναι photo hoster στύλ Flickr! Οπότε, στα υπόψιν, γιατί έχω πολλούς κωδικούς στο μυαλό μου τώρα τελευταία. Thanks και πάλι. :) Και αυτο που εδωσε ο montoya ειναι γρηγορο και δεν θελει καποια εγγραφη, αλλα τον προδωσε το autocorrect :p imgur uploader Χαχα :p €@ autocorrect!! :lol: Τη φωτο από το SkyDrive τη βλέπετε κανονικά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Οπότε, στα υπόψιν, γιατί έχω πολλούς κωδικούς στο μυαλό μου τώρα τελευταία. Thanks και πάλι. :) Χαχα :p €@ autocorrect!! :lol: Τη φωτο από το SkyDrive τη βλέπετε κανονικά; Κανονικότατα! :lol: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και αυτο που εδωσε ο montoya ειναι γρηγορο και δεν θελει καποια εγγραφη, αλλα τον προδωσε το autocorrect :p imgur uploader Για μένα είναι το καλύτερο σλλα περιέργως δεν είναι αυτο που ανέβασες ακριβώς (αν και είναι ουσιαστικά το ίδιο). Αυτο που ανέβασες είναι το imgur PHOTO uploader. Δεν ξέρω ποια είναι η φιαφορα τους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για μένα είναι το καλύτερο σλλα περιέργως δεν είναι αυτο που ανέβασες ακριβώς (αν και είναι ουσιαστικά το ίδιο). Αυτο που ανέβασες είναι το imgur PHOTO uploader. Δεν ξέρω ποια είναι η φιαφορα τους. Ναι εχεις δικιο και εγω αυτη που λες εσυ εχω εγκαταστησει .... με μπερδεψε το search ... παμε αλλη μια με το σωστο λινκ επιτελους ... imgur uploader Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγραψα ενα μεγαλο μήνυμα αλλά το ατιμο το αντροιντ δεν μου το δημοσίευσε. Ξαναπροσπαθω. Ευχαριστημένος χρήστης galaxy s2 και note2 καταρχάς και 2 πέτρινα χρόνια στο it oy...ατιμη διόρθωση iPhone εννοουσα. Η μανα μου ήθελε "οθόνη αφης , αφού έχουν όλοι" και η επίδοτηση μου έβγαινε για κάτι σαπιλες απο Σόνυ, Σαμσουνγκ κλπ. Έπαιρνε όμως και το Nokia 520. Σκέφτηκα "καλό φαίνεται, καλη οθόνη, ας δω και τα windows". Τι το θελα?? Όσο το εστηνα τόσο γουσταρα. Ομαλά και ταχύτατα ΟΛΑ. ΟΛΑ εκεί που πρεπει να είναι. Όλα να είναι "σωστα". Αρχισε να με τρώει το σαράκι πλεον "ρε συ αμα είναι τόσο καλό το 520 μήπως οι ναυαρχίδες θερίζουν?" και αρχίζει το ψάξιμο. Και η παλιά αγάπη για την Νοκια να αρχίζει να ξυπνάει. Και να αρχίσω να αδιαφορω για πυρήνες κλπ. Και να θέλω να αποτισω φόρο τιμής και να πω ένα ύστατο χαίρε αφού απο του χρονου Νοκια ναυαρχίδα γιοκ. Και να βλέπω το 1020 με άλλο μάτι. Και τελικά να μπαίνουν οι αγγελίες. 1020 σου έρχομαι... :) Τώρα στην ουσία του ποστ. Μετάβαση απο αντροιντ σε windows. Πονάει πολύ αυτό? Κάποιοι γραψατε για κλειστό λειτουργικό και ξύπνησαν αναμνήσεις iOS. Πέτρινα χρόνια. Τι εννοειτε λεγοντας "κλειστό"? Τις επαφες μπορώ να τις τραβηξω απο gmail η να τις στείλω με BT κατευθείαν απο νοτε2 σε windows? Είχα κανει σε ενα φιλο το αντίστροφο απο Νοκια ε55 σε αντροιντ και δούλεψε ρολόι. Στα windows είναι υποχρεωτικό να εχεις hotmail για το καταστημα όπως είναι υποχρεωτικό στο android να έχεις gmail? Επίσης είμαι βολεμενος με drop box και έχω και 50 γίγα. Υπάρχει φαντάζομαι εφαρμογή. Δουλεύει όμως καλά? Το skydrive είναι εύχρηστο όπως το drop box? Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά γιγα. Ευχρηστία θέλω και σταθερότητα. Αν κάποιος φιλος/φιλη έχει κανει τέτοια μετάβαση ας γράψει 2-3 κουβέντες για το τι δυσκολίες συνάντησε η ευκολίες. Αν έχετε και κανένα λινκ με οδηγίες για μετάβαση θα είναι ωραίο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. (Για να δω άτιμο αντροιντ θα το στειλεις τώρα το ποστ??) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Λοιπόν, μετάβαση απο αντρόιντ σε wp και συγκεκριμένα σε λούμια 520. Εδώ είμαστε. Ρωτάς αν πονάει; Σου λέω οτι μάλλον πονούσε ως τώρα με αντροιντ και βρήκα την αγια χαρά μου επιτέλους. Δεν ασχολουμαι με το τηλέφωνο, το χρησιμοποιώ. Αυτο νομίζω τα λέει όλα.:D Για τν μεταφορά επαφών επειδη είχα πολλές σε αντροιντ αλλά και στο παλιό μου Ε51 εκανα την μεταφορά με bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα. Hotmail δεν έχω και απο οτι θυμάμαι δεν μου ζητησε. Δεν ειμαι και σιγουρος. Εκανα όμως εναν λογιαριασμό στην microsoft για τα παιχνίδια αν θυμάμαι καλά. Δυσκολίες δεν συνάντησα κατα την μετάβαση απο αντροιντ σε WP. Είναι σαν να το δούλευα απο πάντα. Καποια bug στο θέμα των φακέλων τς μουσικής που διαβάζω μου είναι αδιάφορα. Για τα περισσότερα θέματα που έχω διαβάσει οτι υπάρχουν bug είναι δευτερευούσης σημασίας για εμένα (για κάποιον αλλο μπορεί να είναι πρωταρχικά). Εγώ ξέρω οτι το κινητό πάει σφαίρα, δεν λαγκάρει πουθενα, σερφάρει γρήγορα (παρότι φοράει ΙΕ), είναι βολικό στην ληψη φωτογραφιων με πολλά widgetakia ακομη και το ταπεινο 520, όλα είναι εκει που πρέπει, το ηχείο του τα σπάει, το wifi του επίσης (πιανει απο πολύ μακριά), έχει καλή ακουστική και η μπαταρία με απαιτητική χρήση βγάζει 1,5 μέρα, ενώ με χρήση τηλεφώνου μόνο και ανοιχτό το wifi συνέχεια (για μεηλ) και το bluetooth έφτασα και 3,5 μέρες. Πραγματικά κανένα παράπονο. Τωρα για τις ναυαρχίδες που λες, επειδή τις έπιασα στα χέρια μου (το 920 συγκεκριμένα, αλλά εντάξει, νομίζω ειναι ενδεικτικό), θα σου πω οτι η εμπειρία χρήσης είναι παρόμοια με το φθηνο 520 και για το μονο που θα το αγόραζα είναι η κάμερα του. Σε σχέση με το s2 και το νοτε 2 και το ανοιχτό λειτουργικο, δεν ξέρω τι θα σε ενοχλήσει. Εγώ που δεν ψαχνω για ρομ, ρουτ κλπ και συγκρίνω τα τηλέφωνα όπως βγαίνουν απο το εργοστάσιο, προτιμώ με τα 1000 τα wp. Κάποιος που θέλει να πειράζει το κινητο του για να πάρει το 100% των δυνατοτήτων του, και να φέρει το λειτουργικό του κινητού αλλά και τις εφαρμογές στα δικά του μέτρα μάλλον δεν θα του κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Να προσθέσω ότι οι επαφές, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, μεταφέρονται κανονικά και μέσω gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) καλησπερα φιλε sleon. και εγω εχω μια βδομαδα περιπου με ενα lumia 1020. Ηρθα απο nexus 4 και iphone 5. Σε τι υστερει το λογισμικο για μενα σε σχεση με τα αλλα οσο αφορα εμενα: -ποιοτητα εφαρμογων. Σαφως κατωτερη απο αυτες του ios. Πχ το soundhound αργει πααααρα πολυ να ανοιξει σε σχεση με τα 2 παραπανω κινητα που ειχα.Το facebook επισης ειναι ψιλοαθλιο..Μερικες φορες στο im+ τα μηνυματα δεν ερχονται..και αλλα τετοια παρομοια. -ποσοτητα εφαρμογων. Τις περισσοτερες θα τις βρεις αλλα αμα ψαχνεις πολυ συγκεκριμενα πραγματα δεν θα τα βρεις. πχ εφαρμογη για το προγραμμα της τηλεορασης δεν βρηκα. Dropbox εφαρμογη δεν εχει θα βρεις ομως μια που κανει την ιδια δουλεια. Δεν ειναι ομως γρηγορη σαν το dropbox.Για το instagram ισχυει το ιδιο , κοκ. γενικα τα μονα "θεματα" που εχω βρει ειναι οι εφαρμογες. το λειτουργικο ειναι πιο ανοιχτο απο ios και πιο κλειστο απο android. Αντι για τα widgets εχει τα live tiles. Γιορτες,χρηματιστηρια,γενεθλια,αργιες κτλ τα βλεπεις σαν widgets.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα live tiles σε αντιθεση με πολλα reviews στο ιντερνετ που τα θεωρουν μονωτονα. Εχει ομως κ τα θετικα του το ολο συστημα. Μεχρι στιγμης το εχω ανοιχτο απο οταν το αγορασα και δεν λαγκαρει πουθενα ουτε εχω θεματα. Επισης εχει το here maps,Here drive και πολλα πραγματικα χρησιμα apps της nokia δωρεαν! Γενικα δεν ειμαι απογοητευμενος απο την αγορα μου. Σε σχεση με το iphone 5 που ειχα, το iphone μου φαινεται λιγο πιο smooth και τις μεγαλες σελιδες στο ιντερνετ τις φορτωνει λιιιιγο πιο γρηγορα απο τον internet explorer του lumia. Σε σχεση με το nexus 4, πλεον κοιμαμαι πιο ησυχα τα βραδια,οχι γιατι ειχε καποιο προβλημα το κινητο ,αλλα σκεφτομουν ποια ρομ θα περασω στο κινητο την επομενη μερα,αν ηταν σταθερη και ολα αυτα! Edited October 12, 2013 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts