montoya_42 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καμια καλη εφαρμογη και ακριβεις για καιρο εχουμε?? Αν και δεν είμαι φαν του καιρού, χρησιμοποιώ το accuweather Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 παιδιά Καλημέρα, έχει ένας φίλοςμου πρόβλημα με το ativ s και για να μην το παει στο σερβις της σαμσουνγκ και του.το κρατησουν , μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες να του το φλασαρω εγω με το επισημο firmware? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 παιδιά Καλημέρα, έχει ένας φίλοςμου πρόβλημα με το ativ s και για να μην το παει στο σερβις της σαμσουνγκ και του.το κρατησουν , μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες να του το φλασαρω εγω με το επισημο firmware? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) τι πρόβλημα έχει; πώς ξέρεις ότι θα λυθεί με το "επίσημο firmware"? Τώρα τι firmware φοράει το κινητό; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Παιδιά, πως απενεργοποιούμε τα data σε lumia 520 ωστε να δουλευει μονο με wifi; edit: ακυρο, το βρήκα. Edited October 4, 2013 by highpriest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 τι πρόβλημα έχει; πώς ξέρεις ότι θα λυθεί με το "επίσημο firmware"? Τώρα τι firmware φοράει το κινητό; Επίσημο φοράει, απλά ήθελα α δείξω πως δεν έχω κατά νου να του περάσω κατι διαφορετικό απο επίσημο. Ύστερα απο την τελευταία ειδοποίηση για Update έχει κολλήσει ΜΟΝΙΜΑ στα γρανάζια και δεν αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να του κάνω hard reset με τα hard keys, αλλά τελικά μόνο φλασάρισμα του λειτουργικού απο την αρχή το σώζει. Όσα reboot και να του κάνουμε, μπαίνει στην οθόνη με τα γρανάζια, όσες ώρες και να το αφήσουμε εκεί. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Επίσημο φοράει, απλά ήθελα α δείξω πως δεν έχω κατά νου να του περάσω κατι διαφορετικό απο επίσημο. Ύστερα απο την τελευταία ειδοποίηση για Update έχει κολλήσει ΜΟΝΙΜΑ στα γρανάζια και δεν αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να του κάνω hard reset με τα hard keys, αλλά τελικά μόνο φλασάρισμα του λειτουργικού απο την αρχή το σώζει. Όσα reboot και να του κάνουμε, μπαίνει στην οθόνη με τα γρανάζια, όσες ώρες και να το αφήσουμε εκεί. Πήγαινε καλύτερα σε επίσημο service..μπορεί να το πάρεις και αυθημερόν. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Επίσημο φοράει, απλά ήθελα α δείξω πως δεν έχω κατά νου να του περάσω κατι διαφορετικό απο επίσημο. Ύστερα απο την τελευταία ειδοποίηση για Update έχει κολλήσει ΜΟΝΙΜΑ στα γρανάζια και δεν αλλάζει ο κόσμος να χαλάσει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να του κάνω hard reset με τα hard keys, αλλά τελικά μόνο φλασάρισμα του λειτουργικού απο την αρχή το σώζει. Όσα reboot και να του κάνουμε, μπαίνει στην οθόνη με τα γρανάζια, όσες ώρες και να το αφήσουμε εκεί. Όταν λες hard reset με τα hard keys εννοείς βέβαια volume down + power button + camera, έτσι? Αν δεν εγινε κάτι τότε έφυγες για κατάστημα. Την ίδια στιγμή θα το πάρεις (υπόθεση 10' είναι). Αν σου πούνε για αύριο τότε να επιμείνεις (ο φίλος σου δηλαδή). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Απ ότι θυμάμαι στο Χαϊδάρι ή περιστέρι είναι το επίσημο σέρβις της σαμσουνγκ και μάλιστα ουαν αουαρ, το επισκευάζουν αμέσως και έφυγες, οδός φειδιππιδου http://www.smartec.gr/en/points.php Edited October 4, 2013 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Όταν λες hard reset με τα hard keys εννοείς βέβαια volume down + power button + camera, έτσι? Αν δεν εγινε κάτι τότε έφυγες για κατάστημα. Την ίδια στιγμή θα το πάρεις (υπόθεση 10' είναι). Αν σου πούνε για αύριο τότε να επιμείνεις (ο φίλος σου δηλαδή). Αυτό ακριβώς έγινε... με αυτούς τους συνδυασμούς πλήκτρων δεν ανταποκρίνεται.. και του είπα να το περιμένει επι τόπου (έχω φλασάρει άπειρα κινητά, σαφώς και με τα κατάλληλα εργαλεία 10 λεπτά θέλει) αλλά του είπαν πως ίσως το πάρει αύριο... Τους χιλιοπαρακάλεσε και του είπαν θα δουν αν θα μπορέσουν για αύριο, αλλιώς δευτέρα.. απαράδεκτοι. thanks guys :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αυτό ακριβώς έγινε... με αυτούς τους συνδυασμούς πλήκτρων δεν ανταποκρίνεται.. και του είπα να το περιμένει επι τόπου (έχω φλασάρει άπειρα κινητά, σαφώς και με τα κατάλληλα εργαλεία 10 λεπτά θέλει) αλλά του είπαν πως ίσως το πάρει αύριο... Τους χιλιοπαρακάλεσε και του είπαν θα δουν αν θα μπορέσουν για αύριο, αλλιώς δευτέρα.. απαράδεκτοι. thanks guys :) Δεν υπάρχει για τα samsung κάτι αντίστοιχο του Nokia Care Suite? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 οχι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο!!! ερωτηση: εχω κατεβασε απο μαιλ διαφορα αρχεια -εγγραφα , καθως και μουσικη ..πως μπορω να τα περασω στο pc γιατι οταν συνδεω το κινητο δεν μου τα εμφανιζει!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Δεν υπάρχει για τα samsung κάτι αντίστοιχο του Nokia Care Suite? Στο xda εχουν κυκλοφορησει καποια Custom Made προγραμματα για φλασαρισμα, αλλα οχι κατι "επισημο" οπως το nokia cara suite Edited October 5, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 οχι δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο!!! ερωτηση: εχω κατεβασε απο μαιλ διαφορα αρχεια -εγγραφα , καθως και μουσικη ..πως μπορω να τα περασω στο pc γιατι οταν συνδεω το κινητο δεν μου τα εμφανιζει!! ανέβασε τα στο SkyDrive και απο εκεί τα κατεβάζεις στο πισι Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τα PDF δεν μπορώ να τα μεταφέρω στο SkyDrive. Μια ερώτηση γιατί νιώθω πολύ χαζός που δεν το βρηκα.εχω συχρονισει μια playlist απο το windows media player του υπολογιστή και θέλω να προσθέσω ένα τραγούδι που έχω στο κινητό...πως γίνεται χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Τα PDF δεν μπορώ να τα μεταφέρω στο SkyDrive. Μια ερώτηση γιατί νιώθω πολύ χαζός που δεν το βρηκα.εχω συχρονισει μια playlist απο το windows media player του υπολογιστή και θέλω να προσθέσω ένα τραγούδι που έχω στο κινητό...πως γίνεται χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή; Λογικα εχεις το adobe reader που ακομα δεν εχει δωσει την δυνατοτητα αυτη. Μπορεις να τα στελνεις στο skydrive με το Pdf reader (οχι της microsoft, το αλλο) ή με τον pocket file manager. Για το αλλο δεν γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis79st Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με το συγχρονισμό του yahoo mail εδώ και τρεις ημέρες? Ελαβα ένα mail από yahoo πως κλείνουν το social bar από 4/10 και από τότε δεν συγχρονίζει με το κινητό.Το mail μέσω app δουλεύει κανονικά. Για πείτε καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν και δεν είμαι φαν του καιρού, χρησιμοποιώ το accuweather Αυτο χρησιμοποιω τωρα μετα απο διαφορα που τσεκαρα ειναι το πιο ακριβες... Τις πιο ακριβείς προβλέψεις τις κάνει η εφαρμογή Foreca. Έχει και πάρα πολλές τοποθεσίες. Βέβαια έχει να ενημερωθεί πάνω από ένα χρόνο και το live tile στα 7.8 (που έχω αυτή τη στιγμή) δεν λειτουργεί, αλλά από άλλες πιο όμορφες εφαρμογές που έχουν απόκλιση 3-5 βαθμούς στη θερμοκρασία, προτιμώ αυτή. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/foreca-weather/0920a182-4318-4872-85c4-981c08de0600 Θα το δοκιμασω φιλε Weather flow χρησιμοποιώ εγώ.εχει και ωραίο tile. Καλο και ωραιο δοκιμασα το Τριαλ και μαλλον θα το παρω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Παιδιά έχει κανένας πρόβλημα με το συγχρονισμό του yahoo mail εδώ και τρεις ημέρες? Ελαβα ένα mail από yahoo πως κλείνουν το social bar από 4/10 και από τότε δεν συγχρονίζει με το κινητό.Το mail μέσω app δουλεύει κανονικά. Για πείτε καμιά ιδέα. Εμένα λειτουργεί κανονικά. Έλαβα αρκετές ειδοποιήσεις σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Και η Samsung βγαινει δυνατά με Windows...πολύ δυνατά μάλλον! http://trollokomio.blogspot.gr/2013/10/samsung-galaxy-round-smartphone-10.html Πόσο θα κάνει άραγε... Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Είναι κατάλληλο θέμα να ρωτήσω εδώ κάτι για την εφαρμογή του Subsonic; Θέλω να ξέρω αν διαβάζει και την μουσική αποθηκευμένη στην εσωτερική μνήμη των συσκευών και αν την παίζει με gapless playback (που είναι μια σημαντική έλλειψη για μένα στα WP8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ενα unofficial changelog για το GDR3. http://www.wpcentral.com/changelog-gdr3-windows-phone-8-bittersweet-shimmer Προσωπικα περιμενω πως και πως τα notifications στην glance screen και τα custom ringtones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Ενα unofficial changelog για το GDR3. http://www.wpcentral.com/changelog-gdr3-windows-phone-8-bittersweet-shimmer Προσωπικα περιμενω πως και πως τα notifications στην glance screen και τα custom ringtones. Δεν είδα το λινκ, αλλά μόνο τα notifications να έρθουν, μου φτάνει. :) EDIT: Μόλις πριν από λίγο, στις ρυθμίσεις, στο audio, βρήκα την επιλογή για flip to silence. Επίσης, στο display εμφανίστηκε η επιλογή Lumia Colour Profile. Αυτές οι επιλογές μέχρι σήμερα το πρωί δεν υπήρχαν. :confused: Κάνει και "αόρατα" updates η Microsoft/Nokia; :P Edited October 8, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν ειναι αόρατα update. Είναι η amber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν ειναι αόρατα update. Είναι η amber. Το οποίο flip to silence ούτε εγώ έβρισκα. θα το κοιτάξω τώρα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πας ρυθμισεις->ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts