Alex_tz Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 εμένα έχει μόνο 3g kai 4g δεν ξέρω για πιο λόγο, δεν κάνω κάτι σωστα? Όπως ειπώθηκε και στο θέμα του Lumia 830 είναι θέμα της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Πας στις ρυθμίσεις SIM και δεν σου βγάζει το 2G καθόλου; ναι δεν βγάζει μόνο 3και4g, που να βρω τώρα πoια ρομ είναι για 2g , άστα βλέπω να μου τρώει την μπαταρία σε 12 ώρες μόνο το σήμα Edited January 24, 2015 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 ναι δεν βγάζει μόνο 3και4g, που να βρω τώρα πoια ρομ είναι για 2g , άστα βλέπω να μου τρώει την μπαταρία σε 12 ώρες μόνο το σήμα Μάλλον εδώ μόνο ο colossus_r μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα!!!! Έχεις την Denim επάνω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μάλλον εδώ μόνο ο colossus_r μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα!!!! Έχεις την Denim επάνω; ναι αυτή έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο; λέω τώρα.... Εγώ έχω σύνδεση Cosmote! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο; λέω τώρα.... Εγώ έχω σύνδεση Cosmote! δεν νομίζω , εμένα wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 δεν νομίζω , εμένα wind Το λέω επειδή είναι στις ρυθμίσεις SIM. Αν δεν σε βοηθήσει κανένας εδώ στο φόρουμ, ρώτα και στη Wind ή Nokia Care! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Μέσα από την αναζήτηση στα αρχεία , στις εικόνες της κάμερας μου εμφανίζει διπλες εικόνες οι ο οποιες έχουν πολλαπλάσιο μέγεθος και πριν την κατάληξη .jpg στην ονομασία τελειώνει με .....highres.jpg Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και ποιος ο λόγος εμφάνισής των;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Χμ. Τη φωτογραφία από ποια εφαρμογή τη στέλνεις; Αν τη στέλνεις από την "Φωτογραφίες", δοκίμασε να τη στείλεις από την εφαρμογή Αρχεία. Στο Χ6 πως πήγε και στο Ν8 δεν πάει; Πολύ κουφό!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Στο Χ6 πως πήγε και στο Ν8 δεν πάει; Πολύ κουφό!!!! Να το κανεις πρώτα αξιόπιστη συσκευή (στο Ν8) και ξαναδοκίμασε. Επίσης δοκίμασε να πατήσεις πρώτα σύνδεση (δεν θυμάμαι τώρα) στο 930. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Μέσα από την αναζήτηση στα αρχεία , στις εικόνες της κάμερας μου εμφανίζει διπλες εικόνες οι ο οποιες έχουν πολλαπλάσιο μέγεθος και πριν την κατάληξη .jpg στην ονομασία τελειώνει με .....highres.jpg Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και ποιος ο λόγος εμφάνισής των;;; Το 1020 αποθηκεύει 2 αντίγραφα φωτογραφίας η μια είναι η μεγάλη dng την οποια μπορεις να επεξεργαστείς στο PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το λέω επειδή είναι στις ρυθμίσεις SIM. Αν δεν σε βοηθήσει κανένας εδώ στο φόρουμ, ρώτα και στη Wind ή Nokia Care! να σε καλά, ευχαριστώ Δεν φταέι ούτε η Wind ούτε η Cosmote. Η ROM φταίει, πρέπει να είναι Βρετανική. Πήγαινε Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετα+Πληροφορίες και δες στο Mobile Operator τι γράφει. Κι εγω έχω θέμα με ένα 735, το έψαξα και βρήκα επειδή η ROM είναι για τα δίκτυα της Βρετανίας δεν έχει ρύθμιση για 2G. Τουλάχιστον η μπαταρία μια χαρά τα πάει κι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Στο Χ6 πως πήγε και στο Ν8 δεν πάει; Πολύ κουφό!!!! Το X6 δεν έχει Symbian S60 5th Edition και το N8 Symbian Belle; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Δεν φταέι ούτε η Wind ούτε η Cosmote. Η ROM φταίει, πρέπει να είναι Βρετανική. Πήγαινε Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετα+Πληροφορίες και δες στο Mobile Operator τι γράφει. Κι εγω έχω θέμα με ένα 735, το έψαξα και βρήκα επειδή η ROM είναι για τα δίκτυα της Βρετανίας δεν έχει ρύθμιση για 2G. Τουλάχιστον η μπαταρία μια χαρά τα πάει κι έτσι. Έχεις δίκιο είναι αγγλική ρομ ,τι πρέπει να κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Έχεις δίκιο είναι αγγλική ρομ ,τι πρέπει να κάνω τώρα; Να του φλασάρεις κάποια ROΜ άλλης χώρας που να έχει διαθέσιμη την επιλογή για 2G. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Να του φλασάρεις κάποια ROΜ άλλης χώρας που να έχει διαθέσιμη την επιλογή για 2G. Εγώ που δεν ξέρω και πολύ από αυτά μάλλον δεν μπορώ να το κάνω, σε Nokia care θα πάρουν χρήματα; μήπως μπαίνει στην εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Εγώ που δεν ξέρω και πολύ από αυτά μάλλον δεν μπορώ να το κάνω, σε Nokia care θα πάρουν χρήματα; μήπως μπαίνει στην εγγύηση; Υπάρχει οδηγός εδώ,δεν είναι δύσκολο αλλά και σε Nokia να το πας συνήθως δε παίρνουν. Πες τους μου χάνει το σήμα και που και που μου κάνει restart και θα σου βάλουν το ελληνικό firmware τσάμπα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tek Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το 1020 αποθηκεύει 2 αντίγραφα φωτογραφίας η μια είναι η μεγάλη dng την οποια μπορεις να επεξεργαστείς στο PC Στο 930 δεν μου βγάζει σε όλες τις φωτο αλλά σε μερικές.... Και η κατάληξη είναι παντού .jpg Δεν έχω καταλάβει τι παίζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλημερες παιδες...λοιπόν...εχω ένα Lumia 820 με την 8.1 cyan την επίσημη...οταν βάζω οικονομία μπαταρίας δεν σβήνουν τα φωτειζομενα πλήκτρα πλέον...ενω πριν έσβηναν με του ενεργοποιούσα την οικονομια μπαταρίας.Τι παίζει με αυτο;;;Επισης και όταν βλέπω φωτογραφίες μπορούσα να κάνω ένα pinch και έτσι να μικραίνουν οι φωτο και με ένα δεξιά και αριστερά να ρολλαρουν μέχρι να καταλήξω σε αυτή που ήθελα...ούτε αυτο γίνεται τώρα...τι παίζει ρε παιδιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Να του φλασάρεις κάποια ROΜ άλλης χώρας που να έχει διαθέσιμη την επιλογή για 2G. οταν το κανεις ενημερωσε,διοτι απο οσο εχω καταλαβει εγω,καμια εταιρια πλην της wind δεν δινει 2g στην ελλαδα,το ιδιο προβλημα υπηρχε και στο iphone, μονο με τη wind επιανε 2g και ο λογος ειναι οτι οι αλλες δυο εχουν δυκτιο lte ενω η wind 3g. οποτε cosmote k vodafone δινουν σαν επιλογες 3g k lte ενω η wind 2g k 3g. για να καταλαβετε αγορασα το 730 επειδη ειναι δικαρτο και δεν εχει επιλογη για lte,ετσι εχω 2g με ολες τις εταιρίες. Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παντως στο δικο μου lumia 925, cosmote branded, εχει κανονικα την επιλογη για το 2g. Ειμαι με denim με preview for developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το ελληνικό country variant λογικά θα έχει επιλογή για 2G και 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 920 με ιταλική country variant έχει επιλογή για 2G 3G 4G. Cosmote παροχος. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 το 2015 χαμενο το βλεπω για τη Microsoft,το 16 θα παρει πραγματικα μπρος :D Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Να το κανεις πρώτα αξιόπιστη συσκευή (στο Ν8) και ξαναδοκίμασε. Επίσης δοκίμασε να πατήσεις πρώτα σύνδεση (δεν θυμάμαι τώρα) στο 930. Μα δεγ συνδέεται καν!!!!! Πάει να συνδεθεί με το Ν8 και αποσυνδέεται μετά από δευτερόλεπτα, γράφοντας από πάνω "η συσκευή δεν υποστηρίζει Bluetooth κοινής χρήσης"!!!!! Τι ακριβώς εννοεί δεν ξέρω! Αυτό γίνεται μόνο στο Ν8. Οπουδήποτε αλλού συνδέεται κανονικά!!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts