Doukas_F Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Τι περιεργα... Edited May 15, 2013 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 αυριο το αναμενω και ασφαλως θα ποσταρω εντυπωσεις.ενα πραγμα δεν καταλαβαινω μονο . γιατι να εχουν τετοια διαφορα στην τιμη διαφορα καταστηματα και μιλαμε για διαφορα απο 20 ευρω εως 240 ευρω:blink: Μετα απο 24 ωρες που το εχω στα χερια μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.πολυ καλο και γρηγορο και οπως εγραψα και ποιο πανω πολυ οικιο σε εμενα λογο τον w8 και το σημαντικοτερο σε τιμη πολυ καλη 286,60:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μετα απο 24 ωρες που το εχω στα χερια μου ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.πολυ καλο και γρηγορο και οπως εγραψα και ποιο πανω πολυ οικιο σε εμενα λογο τον w8 και το σημαντικοτερο σε τιμη πολυ καλη 286,60:lol: Καλορίζικο και να το χαρείς. Από ποιότητα κλήσεων και μεγαφώνου πως πάει; Μη ξεχνάμε ότι πρώτα είναι τηλέφωνο;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλορίζικο και να το χαρείς. Από ποιότητα κλήσεων και μεγαφώνου πως πάει; Μη ξεχνάμε ότι πρώτα είναι τηλέφωνο;) :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Πολύ φτηνό και θα έλεγα όχι μόνο Χτυπάει αλλά κατακεραυνώνει τα Lumia!!!! Εχει τις αντίστοιχες εφαρμογές μέσα πχ για τους χάρτες κλπ; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Συγκριτικά, το θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατηγορία με το 920 και με την τιμή που έχει κατρακυλίσει είναι απίστευτο value for money. Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφο αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα το οποίο είναι η υποστήριξη. Είτε έχουμε να κάνουμε με τις αποκλειστικές εφαρμογές της NOKIA, είτε με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού. Και τα HTC μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά ρε γμτ, μόνο η ΝΟΚΙΑ ασχολείται πραγματικά με τα κινητά της. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Συγκριτικά, το θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατηγορία με το 920 και με την τιμή που έχει κατρακυλίσει είναι απίστευτο value for money. Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφο αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα το οποίο είναι η υποστήριξη. Είτε έχουμε να κάνουμε με τις αποκλειστικές εφαρμογές της NOKIA, είτε με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού. Και τα HTC μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά ρε γμτ, μόνο η ΝΟΚΙΑ ασχολείται πραγματικά με τα κινητά της. Αυτό με τις εφαρμογές τις Νοκια ισχύει ακόμα; Νόμιζα πως το είχαν λύσει στο θέμα. Πάντως, για το hw που έχει αναρωτιόμαστε τώρα όλοι για την τιμή όχι μόνο του 920 αλλά και του S3/S4 και λοιπών κινητών :p Εγώ το είχα δει το συγκεκριμένο στο Πλαίσιο και κλασσικά, είχε οθόνη που ξεχώριζε. Αν και πλαστικό θυμίζει και Galaxy S3 αλλά φαίνεται πολύ καλό στο κράτημα και στο σχέδιο παρά το μέγεθος. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τι έγινε ρε παιδιά με το ράδιο στο 620; Γιατί τέτοιος ρατσισμός; :P Ενα τηλέφωνο μου άρεσε και μένα και θα το καταστρέψουν! Και δεν είναι μονο αυτό. Το double tap θα έρθει μόνο σε 820/920. Άραγε έχει να κάνει με τη ραμ; Και τι θα σημαίνει αυτό σε μελλοντικά updates;:cry: Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Και δεν είναι μονο αυτό. Το double tap θα έρθει μόνο σε 820/920. Άραγε έχει να κάνει με τη ραμ; Και τι θα σημαίνει αυτό σε μελλοντικά updates;:cry: Είναι τα 2 πρώτα πράγματα που ρωτούσα (για τις εφαρμογές και για την RAM). Επειδή, τα διάβασα και σε ξένα φόρουμ και μου έδωσαν την εντύπωση πως παίζουν ρόλο. Πχ λένε πως τα 512 του 620 δεν θα φτάνουν για παιχνίδια. Προσωπικά, δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζονται αλλά ας έχουμε και καβάτζα για το μέλλον, ειδικά με τόσα features που μπορεί να μπουν. Αν είναι τόσο απαιτητικά ώστε να μην "τρέχουν" στο "μικρό" chipset θα με στεναχωρήσει πολύ η Nokia... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Πολύ φτηνό και θα έλεγα όχι μόνο Χτυπάει αλλά κατακεραυνώνει τα Lumia!!!! Εχει τις αντίστοιχες εφαρμογές μέσα πχ για τους χάρτες κλπ; Συγκριτικά, το θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατηγορία με το 920 και με την τιμή που έχει κατρακυλίσει είναι απίστευτο value for money. Προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο όμορφο αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα το οποίο είναι η υποστήριξη. Είτε έχουμε να κάνουμε με τις αποκλειστικές εφαρμογές της NOKIA, είτε με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού. Και τα HTC μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά ρε γμτ, μόνο η ΝΟΚΙΑ ασχολείται πραγματικά με τα κινητά της. Κατα την εκτιμηση μου η Samsung δεν θα ασχολειθει με WP ...και για αυτο και τοο τηλ το σκοτωνουν παντου. Οντως πολυ καλη συσκευη αλλα σε σχεση με την ποιοτητα των Νοκια ειναι η μερα και η νυχτα. αν προσθεσεις και τις εφαρμγογες και την υποστηριξη ε τοτε ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα . Δε ειναι στην ιδια κατηγορια για μενα με το 920 αλλα παρολα αυτα για αυτα τα λεφτα ειναι τρομερη ευκαιρια !!! Είναι τα 2 πρώτα πράγματα που ρωτούσα (για τις εφαρμογές και για την RAM). Επειδή, τα διάβασα και σε ξένα φόρουμ και μου έδωσαν την εντύπωση πως παίζουν ρόλο. Πχ λένε πως τα 512 του 620 δεν θα φτάνουν για παιχνίδια. Προσωπικά, δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζονται αλλά ας έχουμε και καβάτζα για το μέλλον, ειδικά με τόσα features που μπορεί να μπουν. Αν είναι τόσο απαιτητικά ώστε να μην "τρέχουν" στο "μικρό" chipset θα με στεναχωρήσει πολύ η Nokia... Κανενα απο τα παιχνδια που εχω δοκιμασει μερχι τωρα σε διαφορα τηλ με 512 RAM δεν ειχε προβλημα ... Ολα παιζουν μια χαρα ... Το ραδιοφωνο στο 620 ειναι κατι μυστηριο αφου οπως ακουστηκε εχει να κανει με την θεση της κεραιας και την ληψη .. εγω πιστευω οτι θα το δωσουν σε επομενο update ... Edited May 17, 2013 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 με το ραδιο σε κινητα εκτος ΝΟΚΙΑ ξερουμε τι παιζει πχ htc 8X, 8S έχουν το αντιστοιχο hardware για να ενεργοποιηθει το ραδιο ;; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 με το ραδιο σε κινητα εκτος ΝΟΚΙΑ ξερουμε τι παιζει πχ htc 8X, 8S έχουν το αντιστοιχο hardware για να ενεργοποιηθει το ραδιο ;; Δε το γνωρίζω γιατί δε το έχω ψάξει. Η όλη υπόθεση μου θυμίζει Nokia maps. Μιλούσανε μόνο για τα Lumia αλλά τελικά τους χάρτες τους πήραμε όλοι. Προσωπικά περιμένω υποστήριξη της HTC για τα κινητά της. Ειδικά για το 8X μας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το όλο θέμα δεν έχει καμιά σχέση με τους χάρτες. Στην περίπτωση του ραδιοφώνου απαιτείται hardware για το οποίο δεν ακούστηκε κάτι για τα 8s και 8x (ενώ για τα μόλις και ειδικά τα 920, είχε ακουστεί έντονα.) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το όλο θέμα δεν έχει καμιά σχέση με τους χάρτες. Στην περίπτωση του ραδιοφώνου απαιτείται hardware για το οποίο δεν ακούστηκε κάτι για τα 8s και 8x (ενώ για τα μόλις και ειδικά τα 920, είχε ακουστεί έντονα.) Το κατανοώ ότι είναι θέμα hardware και ότι δεν έχει άμεση σχέση, αλλά αυτή τη στιγμή κριτικάρω την πολιτική της ms. Σου δίνω το παράδειγμα των χαρτών (που είναι δουλειά ετών του τμήματος της νοκια) διότι στην αρχή μιλούσανε για αποκλειστικότητα των λουμια. Στην τελική;;;..."Πουλήσανε" τους χάρτες και τα έχουνε όλα τα wph. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η ms ποιος-οι θα είναι οι συμπαίχτες. Το κάνει σκόπιμα. Θα είναι μόνο η νοκια η θα τιμήσουνε και τις άλλες εταιρίες που τους τίμησαν; Ρητορικό το ερώτημα!!! Ποιος μου λέει εμένα ότι όλα αυτά που ακούγονται για τα λουμια ότι δε θα πάνε κάποια στιγμή και σε άλλες συσκευές πχ HTC 8X; ...και αν υπάρχει πρόοδος μόνο για τα τις νοκια συσκευές γιατί ο άλλος(HTC Sammy Huavei...) να συνεχίσει να συνεργάζεται με τα wph; Αν είναι υποανάπτυκτα τα κινητά εκτός των νοκια γιατί να κάτσει να ασχοληθεί κάποιος; Η απομύζηση της νοκια καλά κρατεί... αυτό βλέπω....γι αυτο λέω πιο πάνω σκόπιμα;) Η κεντρική ιδέα, η γνώμη και η δικιά μου εικασία είναι ότι ρουφάνε την νοκια που θα γίνει δική τους(ms) κάποια στιγμή και μετά όλη την τεχνογνωσία που έχουνε αποκομίσει θα την δωσουνε παντού,σε όλες τις συσκευές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε ολους, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορείς να επιλέξεις (select all) ή να κάνεις empty trach or junk folder ? ειναι δυνατόν να μην υπάρχει η επιλογή ????? ΔΗλαδή εχεις 500 junk και πρέπει να κάνεις 500 click ?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε ολους, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορείς να επιλέξεις (select all) ή να κάνεις empty trach or junk folder ? ειναι δυνατόν να μην υπάρχει η επιλογή ????? ΔΗλαδή εχεις 500 junk και πρέπει να κάνεις 500 click ?????? Μιλάς για τα τραγούδια; Για να καταλάβω. Αν εννοείς αυτό δεν υπάρχει επιλογή all. Τα επιλέγεις εσύ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μιλάς για τα τραγούδια; Για να καταλάβω. Αν εννοείς αυτό δεν υπάρχει επιλογή all. Τα επιλέγεις εσύ. Να υποθέσω πως μιλάει για mail (junk, trash); Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε ολους, μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορείς να επιλέξεις (select all) ή να κάνεις empty trach or junk folder ? ειναι δυνατόν να μην υπάρχει η επιλογή ????? ΔΗλαδή εχεις 500 junk και πρέπει να κάνεις 500 click ?????? Μπαινεις μεσα στον φακελο και μετα "Αδειασμα φακελου" απο τις επιλογες ... Αν εχεις φτιαξει καποιον κανονα στο web hotmail (η αλλο μαιλ) τοτε ολα αυτα πρπει να ειναι σε ενα φακελο και αυτον τον φακελο δεν τον συνγχρονιζεις καθολου στο κινητο !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μπαινεις μεσα στον φακελο και μετα "Αδειασμα φακελου" απο τις επιλογες ... Αν εχεις φτιαξει καποιον κανονα στο web hotmail (η αλλο μαιλ) τοτε ολα αυτα πρπει να ειναι σε ενα φακελο και αυτον τον φακελο δεν τον συνγχρονιζεις καθολου στο κινητο !!! Ναι, για τα junk και το trash μιλάω. Αυτό που λες ομως δεν γίνεται διότι πάντα θα κάνεις delete email και παντα θα εχεις junk, οπου μπορεί να βρείς και κάποιο σημαντικό email. τα 7.8 είχαν την επιλογή !!!! τα 8 οχι δηλαδή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ναι, για τα junk και το trash μιλάω. Αυτό που λες ομως δεν γίνεται διότι πάντα θα κάνεις delete email και παντα θα εχεις junk, οπου μπορεί να βρείς και κάποιο σημαντικό email. τα 7.8 είχαν την επιλογή !!!! τα 8 οχι δηλαδή ? Δεν καταλαβαινω τι ακριβως λες .. Αν εχεις κανονα στο webmail τοτε ολα τα junk θα πηγαινουν σε ενα φακελο .. Ισως να μην καταλαβαινω τι ρωτας ..!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Έχω την εντύπωση ότι μετά την χρήση της εφαρμογής youtube αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας παρ' όλο που δεν γίνεται χρήση. Δηλαδή αν μπω να δω ένα βίντεο και μετά βγω από την εφαρμογή, η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Έχω την εντύπωση ότι μετά την χρήση της εφαρμογής youtube αυξάνεται η κατανάλωση της μπαταρίας παρ' όλο που δεν γίνεται χρήση. Δηλαδή αν μπω να δω ένα βίντεο και μετά βγω από την εφαρμογή, η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Δε το έχω παρατηρήσει αλλά μπορεί. Απόκλεισε σε το από το παρασκήνιο μήπως και δεις διάφορα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μου έχει συμβεί 2-3 φορές το συγκεκριμένο περιστατικό μετά από χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Έκανα αποκλεισμό τώρα να το δοκιμάσω πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 160 χαρακτηρες πώς γράφουμε σε sms με ελληνικα κεφαλαια? Μεχρι 70 γραφει και μονο με μια επι πληρωμη εφαρμογη βρηκα λυση.Ειναι δυνατον να μην υποστηριζεται απο το λειτουργικο οπως ειναι? Επισης στο μενου των εφαρμογων μου μπηκαν οι εφαρμογες στη λιστα αλφαβητικα.Δε ξερω ισως κατα λαθος.Ξερει κανεις πώς βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 160 χαρακτηρες πώς γράφουμε σε sms με ελληνικα κεφαλαια? Μεχρι 70 γραφει και μονο με μια επι πληρωμη εφαρμογη βρηκα λυση.Ειναι δυνατον να μην υποστηριζεται απο το λειτουργικο οπως ειναι? Επισης στο μενου των εφαρμογων μου μπηκαν οι εφαρμογες στη λιστα αλφαβητικα.Δε ξερω ισως κατα λαθος.Ξερει κανεις πώς βγαινει? Καταρχας πια συσκευη εχεις; Πια εφαρμογη ειναι αυτη...με ενδιαφερει. Εχεις εγκαταστησει πολλες εφαρμογες γι αυτο σου εμφανιζει το αλφαβητο...και να τις βγαλεις παλι θα υπαρχει.Αυτη την εντυπωση εχω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts