harrispas Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Υπάρχει τρόπος να προβάλουμε μέσω wi-fi direct ή κάπως αλλιώς photos, video, audio στην τηλεόραση? Γίνεται pair το τηλέφωνο με την τηλεόραση αλλά μετά όταν κάνω share μια φωτογραφία πχ, δεν μου δίνει επιλογή για wi-fi direct ή sony ή δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως χρειάζεται κάποια εφαρμογή για προβολή στην tv και να απευθυνθώ στο σωστό νήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με το Lumia Play To μέσω DLNA. Παίζει φωτο, βίντεο και μουσική που έχεις περασμένη στο κινητό. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) 2 Ερωτησουλες απο μενα 1. πως μπορουμε να αυξησουμε την διαρκεια ηχου κλησησ εισερχομενης? στα 2 κουδουνισματα μου σταματαει, δεν προλαβαινω να το απαντησω και αναγκαζομαι να καλεσω εγω να δω τι θελουν και χρεωνομαι...ειδικα σε ασχετα τηλεφωνηματα 2. πως μπορουμε να αλλαξουμε - με εφαρμογη μηπωσ?- το πως φαινονται εισερχομενεσ-εξερχομενες κλησεισ (log) πιο τακτοποιημενες με χρωματα ισως και να ειναι ευαναγνωστα ολα? διαφοροποιηση μεταξυ εισερχομενων / εξερχομενων / αναπαντητων...κατα κατηγορια και οχι αχταρμα? Edited October 12, 2015 by Alex_tz Αφαίρεση άσκοπων μορφοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) 2 Ερωτησουλες απο μενα 1. πως μπορουμε να αυξησουμε την διαρκεια ηχου κλησησ εισερχομενης? στα 2 κουδουνισματα μου σταματαει, δεν προλαβαινω να το απαντησω και αναγκαζομαι να καλεσω εγω να δω τι θελουν και χρεωνομαι...ειδικα σε ασχετα τηλεφωνηματα Τι σχέση εχει η διαρκεια του ήχου με το ποσο χτυπάει η αναμονη σου; Δηλαδή αν βάλεις ηχο κλήσης διαρκειας 1 δευτερολέπτου το κινητό σου θα χτυπήσει για 1 δευτερόλεπτο και μετά θα κλείσει; Edited October 12, 2015 by Alex_tz Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα. Edited October 12, 2015 by Alex_tz Αφαίρεση άσκοπων μορφοποιήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα. Αυτό είναι από το δίκτυό σου, κάλεσέ τους για να σου το απενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα. Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση απ' τη συσκευή! Μάλλον αυτό πού λέει ο panosxx ειναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Να κάνω μια ερώτηση, όταν θέλεις να αλλάξεις SD κάρτα που πρέπει να πάρεις πρώτα back up, ειδικά για τις εφαρμογές...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Να κάνω μια ερώτηση, όταν θέλεις να αλλάξεις SD κάρτα που πρέπει να πάρεις πρώτα back up, ειδικά για τις εφαρμογές...? ναι,αν δε θες να τις περνάς μία μία μετά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) ναι,αν δε θες να τις περνάς μία μία μετά. Και πως παίρνει backup κάποιος στο 640 (βήμα βήμα αν είναι εύκολο) Edited October 13, 2015 by Zanzibar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 (edited) Ξέρει κάποιος ένα τριγωνάκι αριστερά που μου έβγαλε τι σημαίνει; Edited October 18, 2015 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξέρει κάποιος ένα τριγωνάκι αριστερά που μου έβγαλε τι σημαίνει; Είναι η ένδειξη ότι είναι ενεργοποιημένο το roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Είναι η ένδειξη ότι είναι ενεργοποιημένο το roaming. Πως μπορω να το σβήσω φίλε μου; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Πως μπορω να το σβήσω φίλε μου; Αν έχεις Q ή CYTA εμφανίζεται διότι χρησιμοποιούν εσωτερική περιαγωγη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σβήσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Αν έχεις Q ή CYTA εμφανίζεται διότι χρησιμοποιούν εσωτερική περιαγωγη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σβήσεις. Είσαι θεός....Q-TELEKOM είναι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αν έχεις Q ή CYTA εμφανίζεται διότι χρησιμοποιούν εσωτερική περιαγωγη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σβήσεις. Εγώ έχω Cyta και δεν εμφανίζει ένδειξη περιαγωγής στο Lumia 930. Ίσως επειδή η cyta είναι MVNO. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ έχω Cyta και δεν εμφανίζει ένδειξη περιαγωγής στο Lumia 930. Ίσως επειδή η cyta είναι MVNO. Ναι έχεις δίκιο. Εμφανίζει μόνο στην Q. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπέρα. Στα Actions, πέρα από τη Microsoft Camera, μπορούμε να βάλουμε τη Lumia Camera;Εγω στο 640 μονο τη Lumia Camera εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εγω στο 640 μονο τη Lumia Camera εχω Επειδή έχω την ίδια συσκευή, έχεις διαγράψει και τη Microsoft κάμερα και έχεις σαν default τη Lumia κάμερα; Νομίζω ότι της Microsoft δε διαγράφεται...:worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Επειδή έχω την ίδια συσκευή, έχεις διαγράψει και τη Microsoft κάμερα και έχεις σαν default τη Lumia κάμερα; Νομίζω ότι της Microsoft δε διαγράφεται...:worry: εργοστασιακα ειχε ΚΑΙ λουμια και MSκαμερα...μετα απο ενα κολλημα στην καμερα εκανα ρησετ και τωρα εχω mμονο την ΛΟΥΜΙΑ και κανω τη δουλεια μου μια χαρα. Ειναι ωραιες οι φωτο στο κινητο αλλα οταν κατεβουν στο πισι χανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 εργοστασιακα ειχε ΚΑΙ λουμια και MSκαμερα...μετα απο ενα κολλημα στην καμερα εκανα ρησετ και τωρα εχω mμονο την ΛΟΥΜΙΑ και κανω τη δουλεια μου μια χαρα. Ειναι ωραιες οι φωτο στο κινητο αλλα οταν κατεβουν στο πισι χανουν. Αα, κατάλαβα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 εργοστασιακα ειχε ΚΑΙ λουμια και MSκαμερα...μετα απο ενα κολλημα στην καμερα εκανα ρησετ και τωρα εχω mμονο την ΛΟΥΜΙΑ και κανω τη δουλεια μου μια χαρα. Ειναι ωραιες οι φωτο στο κινητο αλλα οταν κατεβουν στο πισι χανουν. Γιατί η Microsoft camera εχει καλύτερη απόδοση στα PC; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Επειδή έχω την ίδια συσκευή, έχεις διαγράψει και τη Microsoft κάμερα και έχεις σαν default τη Lumia κάμερα; Νομίζω ότι της Microsoft δε διαγράφεται...:worry: απλα απο την μπαρα που εχει wi fi ,flight mod bluetooth ειχε και την καμερα και στη θεση της εβαλα τη τοποθεσια...δεν βλεπω πουθενα αλλου microsoft camera,,,μονο LUMIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 νεος στην παρεα των wm μετα απο μακρα πορεια σε android....η ερωτηση μου ειναι η εξης ,μπορω να συγχρονισω εφαρμογες μεταξυ του υπολογιστη και του κινητου;π.χ σε ενα παιχνιδι;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Εάν είναι unniversal εφαρμογή (δηλαδή να υπάρχει και στο Lumia αλλά και στο PC εφόσον έχεις W8.1/10) συγχρονίζει αυτόματα. Εάν είναι κάτι άλλο πες μας ένα παράδειγμα να το δούμε... Θεωρητικά όπου βάλεις το ίδιο account θα συγχρονίσει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts