Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να προβάλουμε μέσω wi-fi direct ή κάπως αλλιώς photos, video, audio στην τηλεόραση? Γίνεται pair το τηλέφωνο με την τηλεόραση αλλά μετά όταν κάνω share μια φωτογραφία πχ, δεν μου δίνει επιλογή για wi-fi direct ή sony ή δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως χρειάζεται κάποια εφαρμογή για προβολή στην tv και να απευθυνθώ στο σωστό νήμα?

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το Lumia Play To μέσω DLNA. Παίζει φωτο, βίντεο και μουσική που έχεις περασμένη στο κινητό.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

2 Ερωτησουλες απο μενα

1. πως μπορουμε να αυξησουμε την διαρκεια ηχου κλησησ εισερχομενης? στα 2 κουδουνισματα μου σταματαει, δεν

προλαβαινω να το απαντησω και αναγκαζομαι να καλεσω εγω να δω τι θελουν και χρεωνομαι...ειδικα σε ασχετα τηλεφωνηματα

2. πως μπορουμε να αλλαξουμε - με εφαρμογη μηπωσ?- το πως φαινονται εισερχομενεσ-εξερχομενες κλησεισ (log) πιο τακτοποιημενες

με χρωματα ισως και να ειναι ευαναγνωστα ολα? διαφοροποιηση μεταξυ εισερχομενων / εξερχομενων / αναπαντητων...κατα

κατηγορια και οχι αχταρμα?

Edited by Alex_tz
Αφαίρεση άσκοπων μορφοποιήσεων

2 Ερωτησουλες απο μενα

1. πως μπορουμε να αυξησουμε την διαρκεια ηχου κλησησ εισερχομενης? στα 2 κουδουνισματα μου σταματαει, δεν

προλαβαινω να το απαντησω και αναγκαζομαι να καλεσω εγω να δω τι θελουν και χρεωνομαι...ειδικα σε ασχετα τηλεφωνηματα

Τι σχέση εχει η διαρκεια του ήχου με το ποσο χτυπάει η αναμονη σου; Δηλαδή αν βάλεις ηχο κλήσης διαρκειας 1 δευτερολέπτου το κινητό σου θα χτυπήσει για 1 δευτερόλεπτο και μετά θα κλείσει;

Edited by Alex_tz
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα. Edited by Alex_tz
Αφαίρεση άσκοπων μορφοποιήσεων

εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα.

Αυτό είναι από το δίκτυό σου, κάλεσέ τους για να σου το απενεργοποιήσουν.

εννοω οτι εχω καποιο ringtone και οταν με καλουν χτυπαει 2 φορες και μετα καπουτ το κουδουνισμα. Δεν αναφερομαι στο χρονο αναμονης οταν καλω εγω. Μονο στις εισερχομενεσ κλησεις εχω θεμα.

Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση απ' τη συσκευή! Μάλλον αυτό πού λέει ο panosxx ειναι!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Να κάνω μια ερώτηση, όταν θέλεις να αλλάξεις SD κάρτα που πρέπει να πάρεις πρώτα back up, ειδικά για τις εφαρμογές...?

ναι,αν δε θες να τις περνάς μία μία μετά.

Xiaomi 12 Pro

ναι,αν δε θες να τις περνάς μία μία μετά.

Και πως παίρνει backup κάποιος στο 640 (βήμα βήμα αν είναι εύκολο)

Edited by Zanzibar

Ξέρει κάποιος ένα τριγωνάκι αριστερά που μου έβγαλε τι σημαίνει; Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ξέρει κάποιος ένα τριγωνάκι αριστερά που μου έβγαλε τι σημαίνει;

Είναι η ένδειξη ότι είναι ενεργοποιημένο το roaming.

Είναι η ένδειξη ότι είναι ενεργοποιημένο το roaming.

Πως μπορω να το σβήσω φίλε μου;

Πως μπορω να το σβήσω φίλε μου;

Αν έχεις Q ή CYTA εμφανίζεται διότι χρησιμοποιούν εσωτερική περιαγωγη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σβήσεις.

TCL 40 NXTPAPER

Αν έχεις Q ή CYTA εμφανίζεται διότι χρησιμοποιούν εσωτερική περιαγωγη. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σβήσεις.

Είσαι θεός....Q-TELEKOM είναι.

Εγώ έχω Cyta και δεν εμφανίζει ένδειξη περιαγωγής στο Lumia 930. Ίσως επειδή η cyta είναι MVNO.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εγώ έχω Cyta και δεν εμφανίζει ένδειξη περιαγωγής στο Lumia 930. Ίσως επειδή η cyta είναι MVNO.

Ναι έχεις δίκιο. Εμφανίζει μόνο στην Q.

TCL 40 NXTPAPER

Εγω στο 640 μονο τη Lumia Camera εχω

Επειδή έχω την ίδια συσκευή, έχεις διαγράψει και τη Microsoft κάμερα και έχεις σαν default τη Lumia κάμερα; Νομίζω ότι της Microsoft δε διαγράφεται...:worry:

Huawei Nova 5T

Επειδή έχω την ίδια συσκευή, έχεις διαγράψει και τη Microsoft κάμερα και έχεις σαν default τη Lumia κάμερα; Νομίζω ότι της Microsoft δε διαγράφεται...:worry:

εργοστασιακα ειχε ΚΑΙ λουμια και MSκαμερα...μετα απο ενα κολλημα στην καμερα εκανα ρησετ και τωρα εχω mμονο την ΛΟΥΜΙΑ και κανω τη δουλεια μου μια χαρα.

Ειναι ωραιες οι φωτο στο κινητο αλλα οταν κατεβουν στο πισι χανουν.

εργοστασιακα ειχε ΚΑΙ λουμια και MSκαμερα...μετα απο ενα κολλημα στην καμερα εκανα ρησετ και τωρα εχω mμονο την ΛΟΥΜΙΑ και κανω τη δουλεια μου μια χαρα.

Αα, κατάλαβα. :)

Huawei Nova 5T

Γιατί η Microsoft camera εχει καλύτερη απόδοση στα PC;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

απλα απο την μπαρα που εχει wi fi ,flight mod bluetooth ειχε και την καμερα και στη θεση της εβαλα τη τοποθεσια...δεν βλεπω πουθενα αλλου microsoft camera,,,μονο LUMIA

νεος στην παρεα των wm μετα απο μακρα πορεια σε android....η ερωτηση μου ειναι η εξης ,μπορω να συγχρονισω εφαρμογες μεταξυ του υπολογιστη και του κινητου;π.χ σε ενα παιχνιδι;:confused:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Εάν είναι unniversal εφαρμογή (δηλαδή να υπάρχει και στο Lumia αλλά και στο PC εφόσον έχεις W8.1/10) συγχρονίζει αυτόματα.

Εάν είναι κάτι άλλο πες μας ένα παράδειγμα να το δούμε... Θεωρητικά όπου βάλεις το ίδιο account θα συγχρονίσει...

Powerd by OnePlus 7 Pro