Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφυγαν οι ψήφοι και σε αυτά. Πόσο δύσκολο είναι να έχουν όλοι οι κατασκευαστές led ειδοποίησης, στη μπροστινή πλευρά;

Ελα ντε. Φτασαμε στο σημειο να παρακαλαμε για πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα...

Και εγω ειμαι υπερ της ιδεας να αναβοσβηνει το windows κουμπί, αλλα δεδομενου οτι τα κουμπια φωτιζονται ολα μαζι,

δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει. Απο την αλλη, τα hardware buttons εχουνε γινει προαιρετικα πλεον μετα απο απαιτηση των κατασκευαστων. Με software buttons, δεν μπορεις να εχεις το windows κουμπί να αναβοσβηνει. Το led ειναι αλλη ιστορια...

Η sony νομιζω το κραταει ακομα απο τους κατασκευαστες. Ισως αν βγαλει καποια μερα windows phone...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελα ντε. Φτασαμε στο σημειο να παρακαλαμε για πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα...

Και εγω ειμαι υπερ της ιδεας να αναβοσβηνει το windows κουμπί, αλλα δεδομενου οτι τα κουμπια φωτιζονται ολα μαζι,

δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει. Απο την αλλη, τα hardware buttons εχουνε γινει προαιρετικα πλεον μετα απο απαιτηση των κατασκευαστων. Με software buttons, δεν μπορεις να εχεις το windows κουμπί να αναβοσβηνει. Το led ειναι αλλη ιστορια...

Η sony νομιζω το κραταει ακομα απο τους κατασκευαστες. Ισως αν βγαλει καποια μερα windows phone...

Αυτό θέλω να το δω κι εγώ. Ένα Xperia, με W10.. :happy:

Huawei Nova 5T

Η σελίδα wmpoweruser, μετά την σημερινή ανακοίνωση των 640 και 640 XL, δημοσίευσε κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει η GDR 2 των WP 8.1. Αυτές είναι η ομαδοποίηση των Settings (θα έρθει πριν τα W10 στις συσκευές μας σε μια αρχική μορφή) και η δυνατότητα να καθορίζουμε σε τι να έχουν πρόσβαση οι διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε.

http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/gdr2settings1-620x348_zpstscz6dyq.jpg

http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/gdr2Permissions1-620x348_zpsy0vhiqxv.jpg

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Περισσότερες φώτο για τη GDR2 http://imgur.com/a/9dr6C#0

Επίσης φαίνεται πως θα έχουμε και υποστήριξη για πληκτρολόγιο bluetooth. Άρθρο Windows Central για bluetooth keyboard support :D

So.. καλά πάμε.

How Soon™ is now?

Ισχύει αυτό που έχω διαβάσει; Για χειρότερη απόδοση της κάμερας, μετά το update σε Denim; Ήδη, με το προηγούμενο update, έχει χειροτερέψει αρκετά...
Huawei Nova 5T

Ισχύει αυτό που έχω διαβάσει; Για χειρότερη απόδοση της κάμερας, μετά το update σε Denim; Ήδη, με το προηγούμενο update, έχει χειροτερέψει αρκετά...

Δεν ξερω για τα αλλα τηλεφωνα αλλα στο 930 η καμερα με την denim και την lumia Camera 5.0 εχει παει σε αλλο επιπεδο ...

παρα πολυ καλη

Σε κάθε συσκευή έχει άλλη επίδραση η ενημέρωση υποθέτω... Στο 1020 για πρώτη φορά βγάζει κιτρινίλα με ενεργό το φλας! Και ναι είναι χειρότερη από ποτέ η Lumia Camera στο 1020...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Σε κάθε συσκευή έχει άλλη επίδραση η ενημέρωση υποθέτω... Στο 1020 για πρώτη φορά βγάζει κιτρινίλα με ενεργό το φλας! Και ναι είναι χειρότερη από ποτέ η Lumia Camera στο 1020...

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή. Και αν υπάρχει κάποια ανεπαίσθητη αλλαγή είναι σίγουρα θετική τουλάχιστον στο δικό μου 1020.

Και στο δικό μου 1520 έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Δεν ξερω για τα αλλα τηλεφωνα αλλα στο 930 η καμερα με την denim και την lumia Camera 5.0 εχει παει σε αλλο επιπεδο ...

παρα πολυ καλη

Ας ελπίσουμε να ισχύσει κάποια βελτίωση και στο 820, γιατί πραγματικά την έχουν *******!

Μη μου γράφεις τέτοια... Εδώ και 2 updates περίπου, έχω κιτρινίλα ή θολούρα ή συνδυασμό τους.

Huawei Nova 5T

Μια ερώτηση μάλλον γενική για τα Windows Phone... Τα κυκλικά buttons στη βάση του κινητού για save, new κ.α. είναι τόσο μικρά ή μπορούν να μεγαλώσουν; Είναι "ψείρες" κι όχι μόνο δεν "παίζει" να τα πατήσεις σωστά με τη μία αλλά δε φαίνονται κιόλας!

παιδιά έχω σοβαρό θέμα το έχω ξαναγράψει άλλα δε πήρα απάντηση.

θέλω να αγοράσω εφαρμογές από το store με χρέωση από το κινητό μου με μονάδες και μου βγάζει το εξής μήνυμα.

"Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Αντιμετωπιζουμε πρόβλημα με την σύνδεση στο store αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο."

Μου βγάζει κανονικά τον τρόπο πληρωμης της vodafone έχω ψάξει παντού στις ρυθμίσεις γλώσσα πληκτρολόγια regions τα πάντα σε ελληνικά, κάρτα έχω πολύ, gps on! προσευχές απειλές τίποτα αυτό. το μόνο που με κανε να υποπτεύομαι είναι ότι ο αριθμός μου μπορεί να είναι vodafone αλλα ξεκινάει με 693χχχχχχχ. έχω απογοητευτεί..

Στην vodafone μου χαμογέλασαν δεν είχανε ιδέα. Στην nokia care μου λέει ο τύπος άστο καμιά ώρα θα σου κάνω αναβάθμιση. πφφφ φυσικά έκατσα και τσακώθηκα μαζί του για 15 λεπτά για να του εξηγήσω ποιος είμαι τι είναι η αναβάθμιση και πόσο πολύ κοροϊδεύουν τον κόσμο με αυτήν την καραμέλα.

Συγνωμη για την εκθεση.. περιμενω τα φωτα σας..

θέλω να αγοράσω εφαρμογές από το store με χρέωση από το κινητό μου με μονάδες και μου βγάζει το εξής μήνυμα.

"Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Αντιμετωπιζουμε πρόβλημα με την σύνδεση στο store αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο."

Μου βγάζει κανονικά τον τρόπο πληρωμης της vodafone έχω ψάξει παντού στις ρυθμίσεις γλώσσα πληκτρολόγια regions τα πάντα σε ελληνικά, κάρτα έχω πολύ, gps on! προσευχές απειλές τίποτα αυτό. το μόνο που με κανε να υποπτεύομαι είναι ότι ο αριθμός μου μπορεί να είναι vodafone αλλα ξεκινάει με 693χχχχχχχ. έχω απογοητευτεί..

Στην vodafone μου χαμογέλασαν δεν είχανε ιδέα. Στην nokia care μου λέει ο τύπος άστο καμιά ώρα θα σου κάνω αναβάθμιση. πφφφ φυσικά έκατσα και τσακώθηκα μαζί του για 15 λεπτά για να του εξηγήσω ποιος είμαι τι είναι η αναβάθμιση και πόσο πολύ κοροϊδεύουν τον κόσμο με αυτήν την καραμέλα.

Μία από τα ίδια κι εδώ. Ενώ πριν μερικές ημέρες έκανα αγορές κανονικά, τώρα μου βγάζει κι εμένα αυτό το μήνυμα και δεν με αφήνει να κάνω τίποτε. Αυτό βασικά έγινε από την στιγμή που έπεσε το store και μετά. Δεν ξέρω άν υπάρχει σε windows εκκαθάριση μνήμης μήπως και ξεκολλήσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Για να κάνεις αγορές στο Store, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα:

- 3g ΚΑΙ Data

- Wi-Fi

Το 3g και τα data, για να μπορέσει το Store να "βλέπει" την κάρτα σου και ότι είναι ενεργοποιημένη για αγορές.

Το Wi-Fi, για όλες τις υπόλοιπες internetικές σου ανάγκες.

Μόνο με αυτό τον τρόπο αγοράζω εφαρμογές, όσο καιρό αγοράζω, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Μία από τα ίδια κι εδώ. Ενώ πριν μερικές ημέρες έκανα αγορές κανονικά, τώρα μου βγάζει κι εμένα αυτό το μήνυμα και δεν με αφήνει να κάνω τίποτε. Αυτό βασικά έγινε από την στιγμή που έπεσε το store και μετά. Δεν ξέρω άν υπάρχει σε windows εκκαθάριση μνήμης μήπως και ξεκολλήσει.

Δεν έπεσε ποτέ το Store στη συσκευή μου. :confused:

Δοκίμασε soft reset. Δε διαγράφεται απολύτως τίποτα από τη συσκευή σου. Αν το κάνεις σωστά, πρέπει να έχει ξε-ρυθμιστεί η ημερομηνία και η ώρα.

Για να κάνεις soft reset: Κρατάς πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα κλειδώματος και μείωσης του ήχου, μέχρι να κλείσει το κινητό, να χτυπήσει μία φορά η δόνηση και να εμφανιστεί και να εμφανιστεί το λογότυπο της Nokia/Microsoft.

Huawei Nova 5T

Σιγά σιγά έρχονται στο φως οι νέες προσθήκες που θα φέρει η GDR2 των WP8.1.

Φαίνεται πως πλέον θα μπορούμε να καρφιτσώσουμε στην αρχική οθόνη ξεχωριστές ρυθμίσεις.

http://i1159.photobucket.com/albums/p624/niotheros/pin-settings-to-start_thumb_zpsgwbicnnx.jpg

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για να κάνεις αγορές στο Store, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα:

- 3g ΚΑΙ Data

- Wi-Fi

Το 3g και τα data, για να μπορέσει το Store να "βλέπει" την κάρτα σου και ότι είναι ενεργοποιημένη για αγορές.

Το Wi-Fi, για όλες τις υπόλοιπες internetικές σου ανάγκες.

Μόνο με αυτό τον τρόπο αγοράζω εφαρμογές, όσο καιρό αγοράζω, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Δεν έπεσε ποτέ το Store στη συσκευή μου. :confused:

Δοκίμασε soft reset. Δε διαγράφεται απολύτως τίποτα από τη συσκευή σου. Αν το κάνεις σωστά, πρέπει να έχει ξε-ρυθμιστεί η ημερομηνία και η ώρα.

Για να κάνεις soft reset: Κρατάς πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα κλειδώματος και μείωσης του ήχου, μέχρι να κλείσει το κινητό, να χτυπήσει μία φορά η δόνηση και να εμφανιστεί και να εμφανιστεί το λογότυπο της Nokia/Microsoft.

Ωραίος ρε φίλε , τελικά ήθελε ανοιχτά τα δεδομένα για να δουλέψει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σήμερα μου ήρθε ένα update. Είχα την 8.10.14219.341 και πήγα στην 8.10.14234.375. Ξέρουμε τι καινούριο φαίρνει; Δεδομένου ότι το πακέτο ήταν 375ΜΒ. Έχω το Lumia 735.

Αν έψαξα καλά, απλά ένα repartition έκανε για να είναι έτοιμο για Windows 10. Ίσως και άλλες μικροαλλαγες.

Αρα περιμένουμε τα 10 δεκάρια όπου νάνε...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Αρα περιμένουμε τα 10 δεκάρια όπου νάνε...

Οχι, απλα μπορει να δωσουν καμια preview απο το insider και να θελουν feedback.

Τα 10ρια πιστευω θα τα δουμε τελος καλοκαιριου.

Οχι, απλα μπορει να δωσουν καμια preview απο το insider και να θελουν feedback.

Τα 10ρια πιστευω θα τα δουμε τελος καλοκαιριου.

Το preview εννοούσα γιατί η Release For Manufacturing θα δοθεί το καλοκαίρι. Άντε να δούμε...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Πως μεταφέρονται οι επαφές Google στην Microsoft;

Πας ρυθμίσεις>email+λογαριασμοί και προσθέτεις το google account σου και επιλέγεις να συγχρονιστούν οι επαφές σου ή μπαίνεις από τον υπολογιστή στη σελίδα people.live.com και πας εκεί που λέει "Εισαγωγή επαφών".

Παιδια εχει ακουσει κανεις αν θα κρατησει τη Glance screen στα νεα της κινητα η MS?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια